Перейти к содержанию

Кооперація в замовленні саджанців

Рекомендуемые сообщения

Сакура на сейчас или на весну?
Теж після 10-го листопада має бути - привезе з Польщі

Я гадаю, що можна записати ту кількість, яку Ви хотіли би, а ще хтось може зголоситись пристати до Вашого замовлення

Что то малину заказывать не спешат, может и наберем для нужного колличества. Сегодня был в эпицентре купил два сорта малины "полка" и "Глен эмпл" цена 25 гривен саженец. Николай Иванович, как их лучше садить? Так же заказал с питомника десять саженцев российской " шапка мономаха, что ли" но от своего заказа не отказываюсь, если наберется определенной колличество заказа.
Сакура в контейнерах 2 л, в наявності тільки 1 сорт Pink Perfection (рожевий, махровий), мінімальне замовлення 5 шт, ціна 50 грн.

В эпицентре стоимость сакуры от 500 до 800 гривен за дерево.

Я заказал бы 2 сакуры , если кто то присоеденится

А що воно таке з чим його їдять? Я знаю що сакура-японія і все що це ? на ньому щось росте чи просто декоративне дерево?

А що воно таке з чим його їдять? Я знаю що сакура-японія і все що це ? на ньому щось росте чи просто декоративне дерево?
Это национальное дерево Японии , в принципе это декоративная вишня ))), цениться как декоративное в период цветения , плоды -обыкновенная костянка - вишня Меня она интересует только как перспектива получить через много -много лет еще один пребонсай в своей коллекции Насчет 500-800 грн это вы загнули немножко , в любом оптовом садовом центре можно найти сакуру на порядок дешевле , просто выбор сортов оч маленький

Сегодня был в эпицентре купил два сорта малины "полка" и "Глен эмпл" цена 25 гривен саженец. Николай Иванович, как их лучше садить? Так же заказал с питомника десять саженцев российской " шапка мономаха, что ли" но от своего заказа не отказываюсь, если наберется определенной колличество заказа. В эпицентре стоимость сакуры от 500 до 800 гривен за дерево.
В Епіцентрі ДУЖЕ дорого - це раз. Саджанці кольквіції з одного джерела з одними етикетками в епіцентрі стояли по 700 грн, а в садовому центрі ми купили на фірму по 400. Але це за великі дерева. Про сакуру - річ іде про однорічний саженець, заввишки не більше 40-50 см. У нас в садових центрах теж можна знайти такі саджанці по ціні 40-80 грн/ саджанець, але дійсно вибору сортів немає Щодо малини - садити бажано в добре угноєну землю, якщо це суглинок - додати трохи піску. на зиму коротко обріжте - на 10 см і можна для перестраховки підгорнути землею. Тільки листям не вкривайте - починає пріти і сам саджанець може зогнити - у мене так минулого року один з нових саджанців пропав. По Глен Емпл - потрібна буде опора або висока шпалера - при хорошому догляді дає пагони понад 3 метри. Ну або стригти... Поглянути на згаданий вище сорт сакури можна тут: http://www.in-vitro.pl/wysw_zdj.php?i=0&am...w=550&j=ros

І я 2 заказав би, уже 4 :) приєднуюсь

Насчет 500-800 грн это вы загнули немножко

Если в Вашем городе есть "эпицент" зайдите и посмотрите. Я думаю ассортимент товаров и цена наверное будут одинакова. В отделе сад и огород. деревья высотой 2-2,5 метра.Знал бы сфотографировал бы ценник.

І я 2 заказав би, уже 4 :) приєднуюсь
И я парочку :hi::wave:

Насчет 500-800 грн это вы загнули немножко

Если в Вашем городе есть "эпицент" зайдите и посмотрите. Я думаю ассортимент товаров и цена наверное будут одинакова. В отделе сад и огород. деревья высотой 2-2,5 метра.Знал бы сфотографировал бы ценник.
Владимир22 не обижайтесь :az: , просто у меня вгороде 2 крупных оптовых центра по торговле саженцами декоротивных растений и комнатных растений , находяться оч неудобно и цены при закупке от 300 грн , но Эпицентру с их ценами до них оч далеко :hi:

З мого боку ще 2 сакури - вже 8 :)

І з мого боку дві

Присоединяюсь к заказу-мне 2шт сакуры.

Якійсь ажіотаж пішов на сакуру :umora: добавте до мого замовлення теж 1 сакуру :)

2 сакуры запишите. Если не трудно, как их садить и где лучше? а что зимой с ней бцудет?

da0e5ff166ac.jpgec7aca727cfe.jpg Ось так вони ростуть в Ужгороді - це прямостоячі форми, а ще є плакучі. Зазвичай морозостійксть японських сортів не більше -15 градусів, але останнім часом вивели гібридні сорти що успішно зимують і при -31. Окремі сорти вже не перший рік ростуть навіть у Києві. За сорт із замовлення не маю інформації. Вказано просто "Морозостійкий". Думаю, що перші роки все одно треба прикривати кореневу систему землею і захищати від вітрів, а старше дерево можна спробувати й так лишати - ось таке вже не вкриєш :umora:483ca559c2b2.jpg

Сосед заинтересовался, заказываю помимо моих 2ух сакур + 2=4 Запишите пожалуйста к моему заказу на счет фундука

По сакурі: N_Nemo, 2 шт sij, 2 шт Tolstiy, 2 шт Микола Іванович, 2 шт igl, 2 шт кузмич, 2 шт Паланочка, 1 шт pr1zZ, 4 шт Разом 17 шт :az: - тільки би привезли. Ще додаю до замовлення по 1 саджанцю фундука всіх сортів на свій рахунок

Интересуют питомники в Украине, где можно купить хорошие саженцы плодовых культур за адекватными ценами. В общем, кто и где покупает? :)

Интересуют питомники в Украине, где можно купить хорошие саженцы плодовых культур за адекватными ценами. В общем, кто и где покупает? :)
Вроздріб чи оптом? Які культури? Я собі купував вроздріб у кількох приватних колекціонерів, після кількох років співпраці можу рекомендувати з них тільки трьох: Віталія Коваля з Рівного, Івана Миколайовича Коломійця з Кам'янки, Черкаської обл., та Леоніда Ілліча Проказіна з Миргорода - у цих людей є різні культури, багато рідкісних сортів і новинок, правда і ціни вище ринкових, і часто на конкретні сорти в чергу треба за рік ставати :dntknw: Ще пару виробників з півдня вирощують персик, абрикос, сливу - кожен на одній культурі спеціалізується. Брали у них мої знайомі - саджанці дуже хороші, можу спитати контакти. В великих господарствах я не ризикую брати - дуже висока вірогідність занести рак чи іншу болячку. Я ось зараз уже корчую маточник підщепи М9 і палю в багатті цьогорічні саджанці на цій підщепі - все заражене раком. І гроші й стільки праці пішло прахом. Ще й грунт тепер заражено - добре, що не вдома, а на арендованій ділянці. Продавець - Брюзгін з Черкаської обл - для мене тепер в чорному списку. Так само в чорному списку всі саджанці з Неслухова (неважливо від кого), були сигнали про таку ж проблему в Артемовську, де старі ще радянських часів маточники всі заражені :(

Рак... А можно о нем подробнее? Как он выглядит? Вообще, хорошо-бы поговорить о болезнях. У меня вот Сад, которые посажен в основном в районе 5-7 лет и никто им дальше не занимался, только пару раз центральную крону обрезали, ну и поливали в засушливый период... Посажено много чего. А вот на наличие болезнь... Ну разве что уверен, что тля есть, а так... Меня интересует именно Украино-Русские селекции яблонь, груш, слив, персиков, черешни. У кого можно заказать (можно в личку контакты или сайты, если есть).

Меня интересует именно Украино-Русские селекции яблонь, груш, слив, персиков, черешни. У кого можно заказать (можно в личку контакты или сайты, если есть).
Николай Иванович Если возможо выложите здесь или создайте тему- "Адреса проверенных продавцов " ,я думаю многие будут вам благодарны

Приморский , а вы сакуру в цвету видели ?? Вы их по фото издалека не отличите :ax: вишня в цвету и все , но только в нашем случае махровые цветы :ah: , вот фото взятые навскидку из нета , могу если хотите выудить с "проверкой " с блогов знакомых бонсаистов побывавших в Японии :wave:

post-1523-1351701407_thumb.jpg

post-1523-1351701444_thumb.jpg

post-1523-1351701462_thumb.jpg

В даному випадку мова йде про "сакуру" або сливу дрібнопильчату. Чому в лапках? Тому що сакурою у нас (і в Європі теж) називають і різні види декоративної вишні, і декоративні види слив, і їх штучні гібриди, а ще під видом сакури нечесні або неграмотні продавці продають махрові сорти черешні, деякі види мигдалю і інші декоративні кущі. В Японії сакурою традиційно називають один вид декоративної вишні, який у нас не росте - клімат не той.

В даному випадку мова йде про "сакуру" або сливу дрібнопильчату. Чому в лапках? Тому що сакурою у нас (і в Європі теж) називають і різні види декоративної вишні, і декоративні види слив, і їх штучні гібриди, а ще під видом сакури нечесні або неграмотні продавці продають махрові сорти черешні, деякі види мигдалю і інші декоративні кущі. В Японії сакурою традиційно називають один вид декоративної вишні, який у нас не росте - клімат не той.
Насчет климата и не растет у нас , позвольте не согласиться , не растет в открытом грунте без должного ухода , но тоже касается и японских кленов :ah: и то и другое растет при соответствующем уходе , но не так как в Японии ))) :hi:

Насчет климата и не растет у нас , позвольте не согласиться , не растет в открытом грунте без должного ухода , но тоже касается и японских кленов :ah: и то и другое растет при соответствующем уходе , но не так как в Японии ))) :hi:
При відповідному підході у нас ростуть і банани :) . Справжня сакура має морозостійкість не вище -15 :dntknw: А що ви вважаєте японським кленом: Acer palmatum (клен пальмолистий) чи ?cer jap?nicum (клен японський)? В Японії ростуть обидва види, а у нас другий - тільки в кімнатах як бонсай :dntknw: А в Епіцентрі та інших гуртівнях для вулиці під назвою японського продають більш морозостійкий пальмолистий :)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...