Перейти к содержанию

Станки деревообрабатывающие

Рекомендуемые сообщения

42 минуты назад, wwlo сказал:

віддайте назад і купіть то що планували.

Як же його віддати? Купив у вересні. Підключив, кажись, у кінці листопада. До нв почисти ще на 20 вуликів дошки, правда остання давалася важко. Потім чистив дошку на великому рейсмусі в столярному цеху. Це тільки вчора включив фуганок, а сьогодні взявся ща рейсмус начистити дошки на п'яток корпусів і десяток підкришників. Так угохався, що вже три години ніяк не відійду.

2 часа назад, бігунець сказал:

Сьогодні незлим тихим словом, мабуть чув весь куток, матюгав свій станок і людину, яка мені його всучила, запевняючи, що не стану жалкувати купуючи.

Про нерівний стіл я вже писав. А сьогодні намучився з рейсмусом. Фугую всі заготовки, щоб залишалося на рейсмус 0,5-1,5мм. А воно й цього не хотіло чистити. Заготовки ставали, дьоргалися, на виході були горбистими. Хоч осінню було ще все нормально, заготовки не треба було підпихати, та й чистило добре.

На жаль, навіть не уявляю, чи можна все відремонтувати. Краще за ті гроші купив би, як і планував Дніпро М рейсмус і циркулярку.:(

Ножи, дрянь. Брал дешёвые на свой Метабо, так они на первых трёх досках садились. Ножи нужны острые, дорогие. И тогда, будет песня.

В 17.03.2021 в 11:26, Гурович сказал:

Да пожалуйста. Я подающий стол опустил на 1 мм и зафиксировал намертво, мне так удобно.

Хотел сказать вам спасибо! В итоге именно так и сделал. Подёмный механизм оказался не годным...

7 годин тому, бігунець сказав:

Як же його віддати? Купив у вересні. Підключив, кажись, у кінці листопада. До нв почисти ще на 20 вуликів дошки, правда остання давалася важко. Потім чистив дошку на великому рейсмусі в столярному цеху. Це тільки вчора включив фуганок, а сьогодні взявся ща рейсмус начистити дошки на п'яток корпусів і десяток підкришників. Так угохався, що вже три години ніяк не відійду.

Вася, рейсмус не уміє чистити дошки, але уміє калібрувати по потрібній товщині. :hi:

12 часов назад, Ворон сказал:

Вася, рейсмус не уміє чистити дошки, але уміє калібрувати по потрібній товщині. :hi:

Ярослав, але ж ти зрозумів?

В 09.04.2021 в 11:34, бігунець сказал:

Сьогодні незлим тихим словом, мабуть чув весь куток, матюгав свій станок і людину, яка мені його всучила, запевняючи, що не стану жалкувати купуючи.

Про нерівний стіл я вже писав. А сьогодні намучився з рейсмусом. Фугую всі заготовки, щоб залишалося на рейсмус 0,5-1,5мм. А воно й цього не хотіло чистити. Заготовки ставали, дьоргалися, на виході були горбистими. Хоч осінню було ще все нормально, заготовки не треба було підпихати, та й чистило добре.

На жаль, навіть не уявляю, чи можна все відремонтувати. Краще за ті гроші купив би, як і планував Дніпро М рейсмус і циркулярку.:(

Щоб щось порадити - потрібно розуміти, що у Вас за агрегат.

Проблема може бути в поганому прижимі заготовки.

Коли дошка побита валом - схоже на люфти у втулках, в яких сидять протяжні вали.

Пробуйте мазати періодично стіл керосином з машинним маслом (що змащують швейні машинки) 1:20, тягнути буде легше, а краще силіконовий спрей, до нього не так прибирає різна пилюка

В 09.04.2021 в 11:34, бігунець сказал:

На жаль, навіть не уявляю, чи можна все відремонтувати.

Ми також:dntknw:

24 хвилини тому, Абсолютный максuмум сказав:

Щоб щось порадити - потрібно розуміти, що у Вас за агрегат.

Проблема може бути в поганому прижимі заготовки.

Коли дошка побита валом - схоже на люфти у втулках, в яких сидять протяжні вали.

Пробуйте мазати періодично стіл керосином з машинним маслом (що змащують швейні машинки) 1:20, тягнути буде легше, а краще силіконовий спрей, до нього не так прибирає різна пилюка

Ми також:dntknw:

Це новий станок, як я зрозумів з слів Василя, коли там з'явилась виробітка, мому рейсмусу 10 років, втулки протяжки як нові, міняю тільки ножі. :hi:

5 часов назад, Ворон сказал:

Це новий станок, як я зрозумів з слів Василя

Про те, шо він новий, ніде  не побачив, написано тільки, що хтось всучив, зробив з цього висновок, що б/у.

Якого плану станок - поняття не маю, чи там підшипники на протяжці, чи втулки, але якщо дошку на рейсмусі б'є валом, я би в першу чергу дививсь на протяжку, бо якщо прижиму недостатньо чи є якісь люфти - дошка буде підстрибувати, і звідси полоси

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...