Перейти к содержанию

Журнал "Український пасічник"

Рекомендуемые сообщения

підскажіть тираж УП в 2013 році

№10 еще не получил,хотя сегодня уже 6 ноября. был на почте журнала еще нет. В чем дело редакция???

Я тільки вчора отримав, а ви вже хочете в Харкові, не зарано? :)

Я також сьогодні отримав 10 номер, журналу "УКРАЇНСЬКИЙ ПАСІЧНИК" :ole_ole:

• 3 months later...

Отримав другий номер "Українського пасічника" Читаю залпом. Після річної перерви повернувся до улюбленого журналу. У 2013 виписував конкурента - "Бджоляр". Звичайно, "Український пасічник" потужніший. Цікаво, що було причиною утворення "Бджоляра"? Невже не можна було працювати на одне видання? Адже два пасічницькі видання в одному місці є ,на мою думку,згубним для обох журналів.

Пасіка і Бджолярський круг виходжять у Києві тобто в одному місці і це не є згубним для обох журналів.

• 2 weeks later...

Український пасічник повноцінний журнал, а Бджоляр більше схожий на записну книжку і передруковує зарубіжні видання

Український пасічник повноцінний журнал, а Бджоляр більше схожий на записну книжку і передруковує зарубіжні видання
...подтверждаю.Слегка разочарован форматом этого издания...

Хлопці.Ахто вже бачив номер за лютий?????

Хлопці.Ахто вже бачив номер за лютий?????
Ось людина вже отримала:
Отримав другий номер "Українського пасічника" Читаю залпом.

Пасіка і Бджолярський круг виходжять у Києві тобто в одному місці і це не є згубним для обох журналів.
Я кажу про "Український пасічник" та "Бджоляр".

Я кажу про "Український пасічник" та "Бджоляр".

Журнал не будуть читати,якщо мета його видавців - заробити гроші.

• 1 month later...

Тільки що отримав 3-й номер журналу "Український пасічник". три тижні тому отримав так само 3-й номер. Це тільки мені принесли два однакових номера ,чи може хтось вже бачив №4.????

• 2 weeks later...
Тільки що отримав 3-й номер журналу "Український пасічник". три тижні тому отримав так само 3-й номер. Це тільки мені принесли два однакових номера ,чи може хтось вже бачив №4.????
А крім мене ніхто більше не читає " УП"?

я отримав №4 дублювання 3-го номеру не було

doctor Артур, Невже там уже можна щось нове прочитати? :dntknw:

• 4 weeks later...

doctor Артур, Невже там уже можна щось нове прочитати? :dntknw:
в будь якому виданні можна прочитати щось нове. Як на мене то останнім часом журнал став цікавішим. :IMHO1:

• 1 month later...

Хочу підписатись на журнал. Чи можливо це сьогодні і яким чином(бажано по інтернету)? Дякую.

• 1 month later...
lddo 22.4.2014
doctor Артур 18.4.2014 А крім мене ніхто більше не читає " УП"?
doctor Артур, Невже там уже можна щось нове прочитати?
а що ви такий сильний пасічник що нічого нового не зможете прочитати в такому хорошому виданні а корисної інформації там дійсності багато і кожен може знайти статтю яка пригодиться при роботі і спілкуванні

• 7 months later...

в четвер 2квітня 2015 рокув 11.00 в місті Ів-Франківську в держадміністрації відбудеться засідання асоціації розвитку бджільництва "Галичина " на засіданні буде обговорюватись програма розвитку журнала "Український пасічник " свою позицію висловить головний редактор Микола Дмитрович Осташевський вхід вільний запрошуються всі бажаючі кому небайдужа доля видання

в четвер 2квітня 2015 рокув 11.00 в місті Ів-Франківську в держадміністрації відбудеться засідання асоціації розвитку бджільництва "Галичина " на засіданні буде обговорюватись програма розвитку журнала "Український пасічник " свою позицію висловить головний редактор Микола Дмитрович Осташевський вхід вільний запрошуються всі бажаючі кому небайдужа доля видання

Хороший журнал, редакция предупредила, что сократит количество страниц в следующих номерах. Для сохранения журнала это очень верно, главное свести концы с концами и сохранить старейшее издание. Интересно сколько будет стоить подписка в 2016 году думаю гривень 250-300. Думаю что при такой цене я еще смогу подписаться. :)

в 2016 році ціна явно буде вищою та я думаю що варто підтримати адже це найавторитетніше спеціалізоване видання для пасічників в Україні

в 2016 році ціна явно буде вищою та я думаю що варто підтримати адже це найавторитетніше спеціалізоване видання для пасічників в Україні

Безумовно. :ay:

на сьогоднішньому засіданні пасічників в м Ів-Франківську було прийнято рішення на добровільних умовах підтримати журнал на що погодились багато пасічників та що мене дуже вразило один дуже відомий пасічник про пасіку якого було надруковано досить велику статтю з великою кількістю ілюстрацій неоцінив діяльність журналу і сказав що підтримка виданню непотрібна а насправді потрібна і доля журнала залежить від свідомих пасічників передплатників які бажають отримувати дійсності достовірну провірену інформацію якої в виданні досить багато

• 2 weeks later...

Хтось отримував журнал в цьому місяці ?

Хтось отримував журнал в цьому місяці?

Сегодня получил, вместе с "Бджоляром"...

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...