Конструктор Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января 45 хвилин тому, Bee.P сказав: Це шо будете збільшувати пасіку до пром маштабів ?. Годівниці літрові ще треба . Що не знаєте нашо? Сироп підливається, мед качається! 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января 1 минуту назад, Конструктор сказал: Що не знаєте нашо? Сироп підливається, мед качається! Ну да , я шось не допер зразу , мішків то більше чим вуликів . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января Тільки що, Bee.P сказав: Ну да , я шось не допер зразу , мішків то більше чим вуликів . Не легкий 2026 буде для бджіл, те що не добила зима добють канді і сиропом. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января 15 минут назад, Конструктор сказал: Не легкий 2026 буде для бджіл, те що не добила зима добють канді і сиропом. Та хватить ото обнадіювать що я реально продам пакети по 150 баксів . Бо вже сам починаю в то вірити . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января 6 годин тому, Bee.P сказав: Це шо будете збільшувати пасіку до пром маштабів ?. Годівниці літрові ще треба . Малолітражками не люблю користуватись. Ні, то стратегічний запас. В разі чого буду самогон гнати 5 годин тому, Bee.P сказав: Ну да , я шось не допер зразу , мішків то більше чим вуликів . Але меду буде багато 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января 5 годин тому, Bee.P сказав: Та хватить ото обнадіювать що я реально продам пакети по 150 баксів . Бо вже сам починаю в то вірити . Менш як за 200 я б не продавав 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января 15 минут назад, yu1986ra сказал: Менш як за 200 я б не продавав Ок. Вам як по знайомству по 145 віддам . Ну і впевнений що вони у вас голодувать не будуть , ну бо вже вкурсі вони за тих 25 міхів 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Ок. Вам як по знайомству по 145 віддам . Ну і впевнений що вони у вас голодувать не будуть , ну бо вже вкурсі вони за тих 25 міхів То Ваш бакфаст вже відселекціонований нат цукор? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января 2 минуты назад, gardener сказал: То Ваш бакфаст вже відселекціонований нат цукор? Нє. Навпаки , перевагу віддає свіжому нектару , за заставною рамку з медом чіпає в крайньому випадку , але то таке. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Нє. Навпаки , перевагу віддає свіжому нектару , за заставною рамку з медом чіпає в крайньому випадку , але то таке. то ж він в Юри пропаде 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января 1 минуту назад, gardener сказал: то ж він в Юри пропаде Хай цукерки робить , півники смоктунці , бачив ціна на них просто космос . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января 2 години тому, yu1986ra сказав: Менш як за 200 я б не продавав За 200 гравасів ? І з могричем ? Круто... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января 2 години тому, Bee.P сказав: ну бо вже вкурсі вони за тих 25 міхів Не могли почекати трохи. зразу ж їм розказали Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января 1 минуту назад, gardener сказал: Не могли почекати трохи. зразу ж їм розказали Я не розказував !!! Вони також читають форум як і наші блохери . Текнолоджіа . Мабуть через електронні жипіес ваги , чи як .. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января Шо то бакфаст 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января 3 години тому, gardener сказав: То Ваш бакфаст вже відселекціонований нат цукор? Чув що правильний бакфаст цукровий буряк осінню до вуликів зносить. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января 2 хвилини тому, yu1986ra сказав: Чув що правильний бакфаст цукровий буряк осінню до вуликів зносить. гичку хоч обриває? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января 22 минуты назад, yu1986ra сказал: Чув що правильний бакфаст цукровий буряк осінню до вуликів зносить. Буряк то таке.. було раз комбайнера приволокли , то ледь їм пояснив що то не медвідь . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января 29 хвилин тому, gardener сказав: гичку хоч обриває? Ні, звісно. Її лишають для точності скиду, щоб під чужий вулик не закинути 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта Сьогодні привезли цукор, на поріг, по 1150грв/50кг. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта 2 години тому, Ворон сказав: Сьогодні привезли цукор, на поріг, по 1150грв/50кг. Мені теж сьогодні привезли, але без ціни (вважай задаром). Просто потім меньше пшениці дадуть Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта 21 хвилину тому, gardener сказав: Мені теж сьогодні привезли, але без ціни (вважай задаром). Просто потім меньше пшениці дадуть Я за паї беру завжди гроші, пшениці своєї мені хватить. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта 1 хвилину тому, Ворон сказав: пшениці своєї мені хватить. нам так не жить 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта 3 хвилини тому, gardener сказав: нам так не жить Це мій останній рік, після вчора мого аграрія забрали на війну. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 18 марта Share Опубликовано 18 марта як можна знати прийдешне? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.