Перейти к содержанию

Географія Точківців

владек

Рекомендуемые сообщения

Ну и меня можно добавить Одесская обл. Болградский район с. Новые Трояны, пасека в центре села.

IMG_7562.thumb.JPG.f6d9c05381a319dcdb9a3

Ну и меня можно добавить Одесская обл. Болградский район с. Новые Трояны, пасека в центре села.

IMG_7562.thumb.JPG.f6d9c05381a319dcdb9a3

На фото і на аватарці - різні люди :)

На фото і на аватарці - різні люди :)

Да в жизни я худее, таким был только пару месяцев после лекарств но фото мне нравиться. Просто тут у меня Че на кепке и я с бородой. :)

• 2 weeks later...

Прямо в самому Києві?! :)

Додав. Вийшло на майдані Незалежності...  :dntknw::hi:

Да в чясном секторе, р- н " Совки ".

Точек Запорожская обл. Кирилловка Федотова коса. Узкая полоска суши идущая в море . На ней такой типа трейгольничка. На его краю в сторону продолжения коссы один мой точек.

А й дійсно! Що ж у вас там медує. Чи кочуєте?

Івоно франківська обл .Городенківський рн с.Лука .Занесіть будьласка і мене

Дністровський каньйон! Краса напевно!!! Я так туди і не попав наразі, а племінник туди групи на байдарках водить.:ay:

Додав! (О Белла чао! :) )

Да в чясном секторе, р- н " Совки ".

Підправив, щоб не на Хрещатику... :):hi:

Они у Вас там креветок носят и морскую капусту опыляют?:ay:

Там у меня облетник  http://ukrqueenbee.com/Stations/SAB16_Fedotova Kosa(UA)-2016.html  Меда мало, но он самый дорогой и необычный.  Второго взятка нет

Там у меня облетник  http://ukrqueenbee.com/Stations/SAB16_Fedotova Kosa(UA)-2016.html  Меда мало, но он самый дорогой и необычный.  Второго взятка нет

Очень красиво!!! :ay:

Щось у моєму краю нікого не має добавте мене будь ласка м.Кагарлик, Київська область, Гніденко Володимир Володимирович пасіка в центрі містечка.566730b16e29b__.thumb.jpg.062228757d5084

Пане Володимире, розмістив. :hi:
Фото трохи підігнав під стандарт, тож якщо це не влаштовує - пишіть. Стосується всіх... :hi:

• 1 month later...
В 27.11.2015в20:05, Граніт сказал:

IMG_20151116_173520.jpg

Забув на якому сайті можна так вимірювати радіус льоту бджоли, підкажіть будь ласка :ah:

14 минуты назад, SASHA.OK сказал:

Забув на якому сайті можна так вимірювати радіус льоту бджоли, підкажіть будь ласка :ah:

Ух..тоже интересно!

5 минут назад, gardener сказал:

Дякую :hi:

3 часа назад, SASHA.OK сказал:

Забув на якому сайті можна так вимірювати радіус льоту бджоли, підкажіть будь ласка

вот тема 

18 минуту назад, Граніт сказал:

вот тема 

Дякую, я думаю що десь це уже бачив, але забув де це було :dntknw:

• 4 weeks later...

@Petrovych61Якщо можна закіньте і мене на карту Вінницька обл. м. Ямпіль, пасека с. Улянівка Ямпільський р-н

Screenshot_1.png

• 2 weeks later...

ДЯКУЮ!!!

:hi:

• 2 months later...
3 часа назад, Алёна сказал:

А где карту посмотреть?:blink:

http://apiarymap.com/  

Только что, vetal_61123 сказал:

Ааа, так такая тема отдельная есть. Я думала, тут ещё одна карта, с фото. А на этой разве можно куда-то фотки вставлять?

4 часа назад, Алёна сказал:

А где карту посмотреть?:blink:

http://www.homecrossing.de/beespace/     по этой карте можно будет определять дальность полета пчел за взятком.

41 minutes ago, Алёна said:

Ааа, так такая тема отдельная есть. Я думала, тут ещё одна карта, с фото. А на этой разве можно куда-то фотки вставлять?

38 minutes ago, vetal_61123 said:

Це стара папка в моїх альбомах. Я її вже не поновлюю(треба видалити, щоб не баламутила...). В свій час створив альбоми саме для Форуму https://picasaweb.google.com/107669417758471483371 - тут є фото з зустрічей, а також актуальний альбом Обличчя ТочкА  . В тому альбомі в полі праворуч є карта, під нею посилання "Переглянути карту" - там і розміщення і фото.  Механізм простий: хто хоче "засвітитися" пише тут свої координати(можна навіть в градусах і мінутах :) ), викладає бажане фото, а я коли загляну сюди, викладу фотку в альбом.

Якось би це посилання закріпити в шапці, або в назві теми, але то питання до адміністрації...

• 2 months later...

Міко майже угадав мої координати: Тернопільська  обл. Збаразький район, село Шили( по російськи-Шильі) с ударением на последнюю букву. Кузьмин Олег(Uran) Одинаково думаю и разговариваю и на украинском и на русском . Украинской степной плем ядра 10 ульев, остальное бакфаст

P1030561.JPG

• Sanich unpinned this тема

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

• Создать...