Перейти к содержанию

Пластмассова рамка та штучна вощина

Рекомендуемые сообщения

2 часа назад, Ворон сказал:

І нетільки ви одні,зразу згадалась мода на кремплінові сорочки,з великим каблуком на ногах.:wave:

Чим більше буде розвиватися бджільництво у нас( звісно якщо будуть для цього належні умови) то тим більше буде пластик набирати популярність. Я до прикладу для себе визначив, що під мед, це лише пластик. Хоча в мене напрямок, матковивідний, і пакети. По максимому буде везти з Америки пластмасову вощину, лише дерев’яна рамка буде щоб в неї вона вставлялась. Ну і звичайно Українського виробника стороною обходити не буду. Мені пластик подобається

• 3 months later...
В 11.07.2019 в 11:52, Укроп сказал:

Чим більше буде розвиватися бджільництво у нас( звісно якщо будуть для цього належні умови) то тим більше буде пластик набирати популярність. Я до прикладу для себе визначив, що під мед, це лише пластик. Хоча в мене напрямок, матковивідний, і пакети. По максимому буде везти з Америки пластмасову вощину, лише дерев’яна рамка буде щоб в неї вона вставлялась. Ну і звичайно Українського виробника стороною обходити не буду. Мені пластик подобається

... хорошее начинание.

Кого из отечественных производителей Вы уже апробировали и можете посоветовать?

В 11.07.2019 в 11:52, Укроп сказав:

Те, що вам подобається дорого обійдеться нам. Тож наступні сотню років ніяка американська пластмаса , що десятиріччями не розкладається у відвалах, не замінить у нас на пасіці ековощину.:IMHO:

12 хвилини тому, ДобровоЛ сказав:

Те, що вам подобається дорого обійдеться нам. Тож наступні сотню років ніяка американська пластмаса , що десятиріччями не розкладається у відвалах, не замінить у нас на пасіці ековощину.:IMHO:

ековощина - це  де така э?

... после обработки, токсическими химикатами, внутриульевого пространства от клеща и т.д. - о эковощине остаётся только мечтать.

В 11.07.2019 в 11:52, Укроп сказал:

.......По максимому буде везти з Америки пластмасову вощину, лише дерев’яна рамка буде щоб в неї вона вставлялась. ......

Василю, а який розмір пластикової вощини? цікаво  підрізка буде потрібна чи стане ідеально?

5 годин тому, Sergei 08 сказав:

ековощина - це  де така э?

У "Київоблбжолопромі", в Боярці.:IMHO::ah:

2 минуты назад, ДобровоЛ сказал:

У "Київоблбжолопромі", в Боярці.:IMHO::ah:

Боярка дійсно одна з кращих, принаймі так думаю  але глибоко сумніваюсь, що десь вона може бути ЕКО якщо не з власного воску

12 часов назад, Николай S сказал:

Василю, а який розмір пластикової вощини? цікаво  підрізка буде потрібна чи стане ідеально?

Трошки треба підрізати по довжині. А так все дуже добре підходе. 

13 часов назад, ДобровоЛ сказал:

Америка вся на пластмасі, не думаю що там дурачки які нічого не розуміють

21 минуту назад, Укроп сказал:

Америка вся на пластмасі, не думаю що там дурачки які нічого не розуміють

Если верить Задорнову ,то там как  раз одни дураки 

и досок и столяров  у них нет :umora:

Пластмасу варто лише один раз зпробувати, і вже від неї не відмовитись. У нас теж роблять якісні рамки, контакти я вже давав. Користуюсь і нашими Українськими, і дуже ними задоволений. Лише в Ураїнських один недолік, що потрібно їх покривати воском. Американські йдуть вже покриті. Американської маю ще чималий запас на відтяжку, і зовсім недавно братик знову купив, і вислав. В майбутньому тягнутись буде лише пластик. Шкодую що раніше не почав їх впроваджувати. Мені брат вже дуже давно говорив щоб перейшов на пластик. Але я скептично до того якось відносився. Тепер думку свою змінив

• 2 months later...

Трохи порився в телефоні і знайшов фото рамки з пластмасовою вощиною, і наша рамка пластмасова Українського виробника. 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Только что, Укроп сказал:

рамка пластмасова Українського виробника. 

А не можна координати його озвучити?

53 минуты назад, Анатолий Крутий сказал:

067-425-91-47 Олексій

12 часов назад, Анатолий Крутий сказал:

Тільки враховуйте те що наша Українська, йде не оброблена воском. Те прийдеться робити Вам самому. А Американська котора чорна в ящику на фото, то вже з заводу йде оброблена воском. В Америці попит на неї шалений, завод працює круглий рік, без зупинки день і ніч

Только что, Укроп сказал:

Тільки враховуйте те що наша Українська, йде не оброблена воском.

Дякую за інформацію. Я бачив раніше на відео Діми Ткаченко з Флориди (якщо не помиляюсь), як він сам покривав роликом пластикову вощину воском. Я в курсі. Просто якщо взяти комплект з дерев"яної рамки і звичайної вощини в ній, та пластикової рамки з пластиковою вощиною, то останнє досить дорожче виходить. Але думаю, що з часом це окупиться за рахунок багаторазовості використання останнього. Буду думати. 

19 хвилин тому, Укроп сказав:

Тільки враховуйте те що наша Українська, йде не оброблена воском. Те прийдеться робити Вам самому. А Американська котора чорна в ящику на фото, то вже з заводу йде оброблена воском. В Америці попит на неї шалений, завод працює круглий рік, без зупинки день і ніч

Вощину вставляєте у прорізі у верхній та нижній планках, а як кріпити якщо таких немає? І да, в китайських там по довжині вощини отвори у два ряди, у вашій, американській, теж є, і для чого вони слугують?

1 час назад, medhon сказал:

Вощину вставляєте у прорізі у верхній та нижній планках, а як кріпити якщо таких немає? І да, в китайських там по довжині вощини отвори у два ряди, у вашій, американській, теж є, і для чого вони слугують?

Прорізі мають бути і в низу, і в верху,без них ніяк. Я не знаю що в китайських за отвори, в Американської отворів ніяких немає. Напевно отвори слугують для проходу бджіл?

1 час назад, Анатолий Крутий сказал:

Дякую за інформацію. Я бачив раніше на відео Діми Ткаченко з Флориди (якщо не помиляюсь), як він сам покривав роликом пластикову вощину воском. Я в курсі. Просто якщо взяти комплект з дерев"яної рамки і звичайної вощини в ній, та пластикової рамки з пластиковою вощиною, то останнє досить дорожче виходить. Але думаю, що з часом це окупиться за рахунок багаторазовості використання останнього. Буду думати. 

То Ткаченко напевно купив дешевшу китайську, і сам покривав? Взагалі то вона в них вже йде покрита воском. У мене на фото видно, вона від воску ніби матового кольору. Звичайно що згодом окупиться

5 хвилин тому, Укроп сказав:

Прорізі мають бути і в низу, і в верху,без них ніяк. Я не знаю що в китайських за отвори, в Американської отворів ніяких немає. Напевно отвори слугують для проходу бджіл?

Ні, вони невеликі https://aliexpress.ru/item/4000310122903.html

Справа в тім що я теж довго вагався переходити на пластик. Мене брат вже багато років назад фалував щоб перейшов. Тим більше маючи такі можливості брати її в Америці. Вірніше буде сказано я її там не купую, мені її дарують. А потім все таки вирішив перейти, тепер лише з того тішусь. В мене мета повністю під мед 145 має бути лише пластмасова

Только что, medhon сказал:

Розумієте я Вам скажу так. Я з огидою відношусь до всього Китайського. Я не знаю з чого роблять вони її? Американська я знаю що якісна, і безпечна. 

3 минуты назад, medhon сказал:

Ні, то не отвори, то таке при штампуванні робиться

3 хвилини тому, Укроп сказав:

Ні, то не отвори, то таке при штампуванні робиться

Аааа... А я грішним ділом  подумав що то для дроту, натягувати:umora:

3 минуты назад, medhon сказал:

Аааа... А я грішним ділом  подумав що то для дроту, натягувати:umora:

Така вощина для дроту не підходе. Проріз у верхньому і нижньому брусках і все. Вона туди вставляється і тримається намертво. При будь яких обертах вона відкачується ідеально

16 хвилин тому, Укроп сказав:

Розумієте я Вам скажу так. Я з огидою відношусь до всього Китайського. Я не знаю з чого роблять вони її? Американська я знаю що якісна, і безпечна. 

Ви згадували що у вітчизняного виробника теж непогана. Звідки ви знаєте з чого він її робить, і наскільки вона якісна і безпечна?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...