ромео Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 7 хвилин тому, yu1986ra сказав: Дуже не сподобалось. Канді це зло. Більше використовувати в масі не буду. Це певно єдині ваші слова, з якими я згоден на 1000%. Колись теж мав спробу дати куплене канді. Воно було якесь крихке. Бджоли його просто подрібнили і все висипали на дно 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 2 хвилини тому, ромео сказав: Це певно єдині ваші слова, з якими я згоден на 1000%. Колись теж мав спробу дати куплене канді. Воно було якесь крихке. Бджоли його просто подрібнили і все висипали на дно Ну хоч десь ми зійшлись 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 10 хвилин тому, yu1986ra сказав: Значно легше і практичніше покласти крайню медову на голову як потолочину. Це практично і дієво лише в лежаках. В корпусних плечики заважають 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 2 хвилини тому, ромео сказав: Це практично і дієво лише в лежаках. В корпусних плечики заважають В мене навпаки. В лежаках потолочини, їх і відкривати не зручно не те що б рамку на верх пхати. В корпусних рамка гарно входить. 300 рамку зимою підкормлювати не треба, це я вже не знаю який форс мажор має трапитись щоб вони виїли весь корм з неї. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 43 хвилини тому, ромео сказав: В корпусних плечики заважають Пилкою обрізають і нічого не мішає. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 56 хвилин тому, yu1986ra сказав: Протестував від ''Смак меду'' і ноунейм від Медопром. Стан канді залежить від сили, стану сім'ї, від розрізу плівки, від помолу і ще від багато чого. Були випадки як на відео, були кристалами на дні, були такі що задубіли і бджоли не брали. Мало в кого норм виїдали. Дуже не сподобалось. Канді це зло. Більше використовувати в масі не буду. Значно легше і практичніше покласти крайню медову на голову як потолочину. Так, там нюансів багато щоб зробити хороше канді. 52 хвилини тому, ромео сказав: Колись теж мав спробу дати куплене канді. Добре що в мене немає підкришників, то немає як і спробувати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта Дав "Степан" хєрове канді , на якому бджоли вигодували нове покоління , яке полу живе , і далі він вирішив обробити від кліща , і пролив амітразом, і добив ту і так полу живу бджолу ? Як вам така історія ????? Реальна ??? А таких дурних багато 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 6 минут назад, Конструктор сказал: Пилкою обрізають і нічого не мішає. Тоді і дирки від дятла в корпусі також не мішають . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Дав "Степан" хєрове канді , на якому бджоли вигодували нове покоління , яке полу живе , і далі він вирішив обробити від кліща , і пролив амітразом, і добив ту і так полу живу бджолу ? Як вам така історія ????? Реальна ??? А таких дурних багато Так воно приблизно і є, ті бджоли ще не від зими і кандіровки не оговтались, в вони вже питають що від кліща ставити 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта Только что, Конструктор сказал: Так воно приблизно і є, ті бджоли ще не від зими і кандіровки не оговтались, в вони вже питають що від кліща ставити Потім кричать - давайте нам пакети по 900 грн . Їбобо . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Тоді і дирки від дятла в корпусі також не мішають . Не рівняйте х.. з пальцем. Якщо питання порятунку сім'ї, то обрізанні плечики не така дорога плата. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 22 хвилини тому, Конструктор сказав: Пилкою обрізають і нічого не мішає. Та ну - це ж кощунство... 7 хвилин тому, Конструктор сказав: Не рівняйте х.. з пальцем. Якщо питання порятунку сім'ї, то обрізанні плечики не така дорога плата. Мед в пакет - і ноу проблем Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 9 минут назад, Конструктор сказал: Не рівняйте х.. з пальцем. Якщо питання порятунку сім'ї, то обрізанні плечики не така дорога плата. А не простіше ножом пів сота вирізати ????? і рамка ціла лишається , 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 14 минут назад, ромео сказал: Мед в пакет - і ноу проблем Або канді ) 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 42 хвилини тому, Конструктор сказав: Пилкою обрізають і нічого не мішає. Або підкришники нормальні роблять 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 26 минут назад, Конструктор сказал: Якщо питання порятунку сім'ї Якщо все нормально зібрав восени , і весною така ситуація , то немає чого їх рятувати , значить там якась проблема , і то рятування нічим хорошим не закінчується як правило 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 41 хвилину тому, Конструктор сказав: Так, там нюансів багато щоб зробити хороше канді. Бачу, що вже третій виробник цих нюансів не знає Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 39 хвилин тому, Bee.P сказав: Дав "Степан" хєрове канді , на якому бджоли вигодували нове покоління , яке полу живе , і далі він вирішив обробити від кліща , і пролив амітразом, і добив ту і так полу живу бджолу ? Як вам така історія ????? Реальна ??? А таких дурних багато Нічого тим бджолам від канді не станеться, тим більше, що половина його на лежить дні. Скільки кг бджіл можна виростити на 1 кг канді? Обробки краще робити на оновленій бджолі Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 7 хвилин тому, yu1986ra сказав: Бачу, що вже третій виробник цих нюансів не знає Цього року був великий попит на канді, його взялись робити кому не лінь, більшість просто не годні. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 34 хвилини тому, Конструктор сказав: Не рівняйте х.. з пальцем. Якщо питання порятунку сім'ї, то обрізанні плечики не така дорога плата. Можна дятла нацькувати щоб довбав дірки під плечики рамки 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 5 хвилин тому, Bee.P сказав: Якщо все нормально зібрав восени , і весною така ситуація , то немає чого їх рятувати , значить там якась проблема , і то рятування нічим хорошим не закінчується як правило Я приблизно так і роблю.В мене немає куди пхати ті рамки, чи канді. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Бачу, що вже третій виробник цих нюансів не знає Виробники пудри і фасовщики часто в пудру добавляють крохмал 5-10 % щоб пудра була товарна розсипчаста , Ану , грамотєї хто мені скаже як впливає крохмал на бджолину кишку ????. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 1 хвилину тому, Конструктор сказав: Я приблизно так і роблю.В мене немає куди пхати ті рамки, чи канді. Вам не пощастило 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Виробники пудри і фасовщики часто в пудру добавляють крохмал 5-10 % щоб пудра була товарна розсипчаста , Ану , грамотєї хто мені скаже як впливає крохмал на бджолину кишку ????. Злипається? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 17 минут назад, Вадім Полтава сказал: Або канді ) Кенді . (амер) . - Кенді мен . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта Схоже я теж з тіеї компанії, що пам'ятае тільки негативний досвід використання канді, чомусь не брали, пригадав два випадки, при тому використовував більше разів. Рамка з медом поверх плашмя виглядае більш привабливо. Тільки: для збільшення площі дотику треба підкласти брусочки на верхні планки (зазвичай обрізки при виготовленні вуликів, фальців), обрізати плечики(потім прийдеться пригвинтити якісь накладки щоб знову поставити в вулик), при малому просторі в даху важко застосувати повноцінну подушку зверху рамки, часто корм виїдають і матка засівае і цей розплід треба якось повернути в гніздо в звичайному вигляді. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.