Wladimir_K Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 4 часа назад, Rty сказал: Для мене єсть три види зльоту, бджола розлазиться по території пасіки,бджола гине в полі так сказати і бджола пресую матку і та вискакує із ройком.Це те що я бачив у себе.І скрізь будуть різні причини ,,зльоту,, Та не гине, а зазвичай розлітається по пасіці. Ройки аналогічно при зальоті у інший вулик можуть ділитися на декілька. Буває матка з ройка перемагає ту що у вулику куди залетіла. Досить часто ройки злітають лише в 2-3 вулики на пасіці і в тих вуликах фантастично сильні сім'ї стають з фантастичною закліщеністю. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 18 часов назад, Вадім Полтава сказал: Породні особливості різних порід (і навіть ліній). Ти смієшся , якщо розпилити гарно в повітрі графіт то повина забитись дихалка трутня середньоруської бджоли і станки ЧПУ. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій.В Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад Доброго здоров'я Панове ! не розумію в яку тему писать напишу тут як сама активна тема. Купив ось таку міні кормодробілку в надії що получиця нею цукор на цукрову пудру мільчити, роки до війни дрібнив болгаркою доволі не погано виходить, але в підшипник болгарки набиваєця пудра вчасно треба вимити та і болгарку шкода тяжко їй, а 230 болгарка з повільним пуском проблемно запускати разом із цукром і т,д. До кормоподрібнювача в комплекті іде 4ри сита 2-3-5-7 мм ще цукор не пробував дрібнить але думаю що найдрібніше сито 2мм сильно крупне, а сита 0,6мм для борошна та цукрової пудри як рекомендує виробник ніде немає в продажі, можливо хтось десь купляв або щось змудрував поділіця будьласка. Дякую !!! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 13 часов назад, Rty сказал: Кліщ постійно в роспліді і зменшився час його перебування на бджолі і потрібно ловити момент,він став глибше зариватися у самій бджолі так сказати і це не тергіти,по препаратах один фальсифікат що єсть на ринку і головне може і марганець і залізо я не знаю,може звикання до препаратів але дозу уже потрібно завищувати.(І це п......ц на мою думку бо не знаю до чого ми прийдемо).Буде тяжко ну весело...І ціна на мед буде До чого прийдемо ? Долбойоби будуть купляти пакети і розмножувати кліща , толкові пасічники будуть з горем і бідою виживати, Виграють продавці засобів проти кліща. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 3 години тому, Wladimir_K сказав: В сім'ю залітає ройок і вся бджола розлітається по сусідніх вуликах. Це як? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 18 минут назад, Віталій.В сказал: Доброго здоров'я Панове ! не розумію в яку тему писать напишу тут як сама активна тема. Купив ось таку міні кормодробілку в надії що получиця нею цукор на цукрову пудру мільчити, роки до війни дрібнив болгаркою доволі не погано виходить, але в підшипник болгарки набиваєця пудра вчасно треба вимити та і болгарку шкода тяжко їй, а 230 болгарка з повільним пуском проблемно запускати разом із цукром і т,д. До кормоподрібнювача в комплекті іде 4ри сита 2-3-5-7 мм ще цукор не пробував дрібнить але думаю що найдрібніше сито 2мм сильно крупне, а сита 0,6мм для борошна та цукрової пудри як рекомендує виробник ніде немає в продажі, можливо хтось десь купляв або щось змудрував поділіця будьласка. Дякую !!! То для курей і свиней , но не на пудру. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 37 хвилин тому, Віталій.В сказав: Доброго здоров'я Панове ! не розумію в яку тему писать напишу тут як сама активна тема. Купив ось таку міні кормодробілку в надії що получиця нею цукор на цукрову пудру мільчити, роки до війни дрібнив болгаркою доволі не погано виходить, але в підшипник болгарки набиваєця пудра вчасно треба вимити та і болгарку шкода тяжко їй, а 230 болгарка з повільним пуском проблемно запускати разом із цукром і т,д. До кормоподрібнювача в комплекті іде 4ри сита 2-3-5-7 мм ще цукор не пробував дрібнить але думаю що найдрібніше сито 2мм сильно крупне, а сита 0,6мм для борошна та цукрової пудри як рекомендує виробник ніде немає в продажі, можливо хтось десь купляв або щось змудрував поділіця будьласка. Дякую !!! Для пудри 2мм не підійде. Потрібно таки шукати 06мм. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 3 години тому, Wladimir_K сказав: Та не гине, а зазвичай розлітається по пасіці. Розум аналогічно при зальоті у інший вулик можуть ділитися. Буває матка з ройка перемагає ту що у вулику куди залетіла. Досить часто роки злітають лише в 2-3 вулики на пасіці і в тих вуликах фантастично сильні сім'ї стають з фантастичною закліщеністю. Кілька днів тому замітив активність на прильтці і передній стінці, за кілька днів глянув, на дні багато побитої бджоли, в вулику бджоли менше не стало, навіть і більше. Потім оглянув кілька рамок, то зо 5 кліщів бачив на бджолах. Обшим був прильот кліщовозів. На пасіці не часто, то скільки я ще їх не бачу. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rty Опубликовано 6 минут назад Share Опубликовано 6 минут назад 2 часа назад, Пахомич сказал: До чого прийдемо ? Долбойоби будуть купляти пакети і розмножувати кліща , толкові пасічники будуть з горем і бідою виживати, Виграють продавці засобів проти кліща. Не раз бачив як після обробітку від кліща,коли кліщ збентежений виходить на поверхню бджоли інша бджола його знімає і вони фактично не просідають і від цих сімей і матки і відводки.Все що просідає в утіль і без пощадно бо толку з них ну тільки весною далі воно не годиться і так по кругу Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.