Макс_Скрипник Опубликовано Понедельник в 20:58 Share Опубликовано Понедельник в 20:58 11 годин тому, qway сказав: Може хтось знає чи описано десь в літетратурі по підрізку крила маткам? Я цього року після 4 рою підрізав решті маток крила, видно трохи переборщів та в 4 сім'ях змінили тихой зміною їх, і в 2 сім'ях працюють ще обидві, може і більше сімей таких просто не перебирав з весни решту На степовій трохи є плюс у настроях тихої заміни. Для карпатки то дурня, бо це дика кончена бджола...вона поки не вироїться до 4-7 рамок бджоли у залишку все до сраки. На наступний рік всім карпатах хто залишився(крім відібраних племінних) поріжу передні ніжку і крило, а хто загоїться до 5 травня то голову. До речі на степовій, ріжу передню ніжку і крило, даю маточник у броні і результат тихої заміни майже 100%, так робив останні воєнні роки для поганих маток. 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано Вторник в 11:26 Share Опубликовано Вторник в 11:26 Третій день вже нервують... Вчора один вулик навіть штані заставив одягти 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано Вторник в 11:31 Share Опубликовано Вторник в 11:31 4 хвилини тому, ромео сказав: Третій день вже нервують... Вчора один вулик навіть штані заставив одягти Відчувають, що буде багато меду 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано Вторник в 12:01 Share Опубликовано Вторник в 12:01 35 хвилин тому, ромео сказав: Третій день вже нервують... Вчора один вулик навіть штані заставив одягти Та ладно, вже біля одного можна і в штанях поробити. 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано Вторник в 19:38 Share Опубликовано Вторник в 19:38 Диво дивне. Стара сушнина (в більшості чорна) на збереженні в старій хаті, досі не пошкоджена міллю. Це вперше за весь час мого пасічникування 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано Вторник в 20:19 Share Опубликовано Вторник в 20:19 39 хвилин тому, ромео сказав: Диво дивне. Стара сушнина (в більшості чорна) на збереженні в старій хаті, досі не пошкоджена міллю. Це вперше за весь час мого пасічникування Хата зимою добре промерзла. В нас цьогоріч колорадського жука майже нема, але підозрюю, що його фермери витравили. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
RomanT Опубликовано вчера в 00:37 Share Опубликовано вчера в 00:37 Цього року також десь зникли оси. Немає жодної на пасіці, аж дивно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано вчера в 03:56 Share Опубликовано вчера в 03:56 3 години тому, RomanT сказав: Цього року також десь зникли оси. Немає жодної на пасіці, аж дивно. В мене вже є трохи. Нещодавно кубло шершнів палив під навісом на лежаковому точку. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
qway Опубликовано вчера в 05:14 Share Опубликовано вчера в 05:14 4 години тому, RomanT сказав: Цього року також десь зникли оси. Немає жодної на пасіці, аж дивно. ще не сезон, з серпня почнеться навала, хоча я вчора вже 1 бачив у вулик влізла 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано вчера в 05:50 Share Опубликовано вчера в 05:50 Почнеться відкачка тай появляється оси. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 15 часов назад Share Опубликовано 15 часов назад 23 часа назад, yu1986ra сказал: В мене вже є трохи. Нещодавно кубло шершнів палив під навісом на лежаковому точку. И как успехи, навес остался целым ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 часов назад Share Опубликовано 15 часов назад 9 хвилин тому, koste сказав: И как успехи, навес остался целым ? Цілий. Там супер простий навіс з двох шиферин, щоб було де сховатись від дощу в разі чого. Довелось трохи постояти, щоб трава не загорілась. Все сухе, давно не було ефективного дощу. Кубло спалив з другого разу. Після першого ще багато шершнів повернулось з поля і пробували відновити гніздо. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад М-да, знову по штири магазини не получається... А так хотілося... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад 42 минуты назад, ромео сказал: М-да, знову по штири магазини не получається... А так хотілося... Сонях, один раз качаєте? Я, два. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 53 минуты назад Share Опубликовано 53 минуты назад 3 часа назад, mits сказал: Сонях, один раз качаєте? Я, два. И неужели полностью печатные рамки ? Что то мне кажется что врядли . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.