yu1986ra Опубликовано 22 часа назад Share Опубликовано 22 часа назад 15 хвилин тому, Пахомич сказав: Хто кочує ,то завжди має проблеми з сопливими пасічниками . Де би ти не став ,то завжди воно буде нити ,що на передьоті , або твої бджоли грабують його сімї. Якщо на цій дорозі є рух то він сам забереться. То може таки не треба ставати там де не треба? Мені поки ще зауважень ніхто не робив. Хоча був випадок коли точно спеціально ставили пасіку між моєю і полем. Я йому претензій не ставив, бо то така людина. Він своїм внукам мед продає Забереться коли перекинуть кілька вуликів і в головах в людей ''пасічник'' буде = ''дебіл''. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 22 часа назад Share Опубликовано 22 часа назад 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Ще одна криса звонила мені , псевдо чмоня є на форумі деколи ,whale. Чмоня не має діючого моб тел , сцикля , фу. І що хотів? 14 хвилин тому, Конструктор сказав: Є таке, сам знаю Куди ви ті вулики втулили? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 22 часа назад Share Опубликовано 22 часа назад 4 хвилини тому, yu1986ra сказав: Куди ви ті вулики втулили? Колись раз виїхав на гречку, то інваліди які стояли навпроти не могли цього перенести. Дідів просто в піт кидало 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 22 часа назад Share Опубликовано 22 часа назад 28 минут назад, yu1986ra сказал: То може таки не треба ставати там де не треба? Мені поки ще зауважень ніхто не робив. Хоча був випадок коли точно спеціально ставили пасіку між моєю і полем. Я йому претензій не ставив, бо то така людина. Він своїм внукам мед продає Забереться коли перекинуть кілька вуликів і в головах в людей ''пасічник'' буде = ''дебіл''. Вам яким боком до Чугая? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 22 часа назад Share Опубликовано 22 часа назад 24 хвилини тому, Конструктор сказав: Колись раз виїхав на гречку, то інваліди які стояли навпроти не могли цього перенести. Дідів просто в піт кидало Які претензії були? 21 хвилину тому, Bee.P сказав: Кум пита .. Воно мале по росту .. ? А я в ах ... Понаїхало в Хм Біда корче. З ХМ лишилось хз що , малороси. То чума. Багато мусарні що тікала з Маріка , Не має вже Хм. Та не все так печально Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 22 часа назад Share Опубликовано 22 часа назад 8 хвилин тому, Пахомич сказав: Вам яким боком до Чугая? він мене від народження переслідує 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 часов назад Share Опубликовано 17 часов назад 4 години тому, Пахомич сказав: Вам яким боком до Чугая? то капець Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 1 час назад, gardener сказал: то капець Ви вірите що yu1988ra то Чугай. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 часов назад Share Опубликовано 15 часов назад 56 хвилин тому, Пахомич сказав: Ви вірите що yu1988ra то Чугай. 2 години тому, gardener сказав: то капець 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 2 минуты назад, Bee.P сказал: А можна візу туди і не туди , ? Пліз . Вільний доступ у дві сторони , по потребності і своїй волі Інколи є потреба по спілкуватися з адекватними людьми 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 3 хвилини тому, Bee.P сказав: А можна візу туди і не туди , ? Пліз . Там без віз 1 хвилину тому, AVA сказав: Вільний доступ у дві сторони Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 5 минут назад, Bee.P сказал: А можна візу туди і не туди , ? Пліз . Пішов спасати ваших маток ф1 , не має де сіяти Залилися у відводках в лежаках , прозвав 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 3 години тому, Пахомич сказав: Ви вірите що yu1988ra то Чугай. Я вже й сам собі не вірю 1 годину тому, Bee.P сказав: То навіть людей не бачило , в будці сидить і плює , та ху.. Таких багато . Хто більш менш грамотний уї...в з цієї ями давно . Бл.... Я то за що так "наказан" .... Сюр. Бл.. Сюр Ріл не вірю . Ну як ... Бл..... Треба було краще в школі вчитись 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
SAN63 Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 6 часов назад, yu1986ra сказал: Я вже й сам собі не вірю Треба було краще в школі вчитись Тетя Фира всегда говорила своему внуку, Боря учись, учись Боря !!! Будеш учиться будеш носить ноты, не будеш учиться будеш носить пианино. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
slugger Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад Добрий день. Купив в цьому році іншу вощину, продавець казав що виробник "Сильна пасіка", несуть сонях і гризуть вощину. Може ще комусь траплялась саме ця вощина? Вже й проволоку протирав спиртом, і заліплював вощиною, і навіть зрізав старі ,нормально відбудовані щоб перевірити в чому саме причина, всеодно гризуть Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
qway Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад в мене таке іноді бувало, але я грішив на неправильне навощування, наприклад з пачки 5кг декілька рамок могли так погризти коли перестарався з навощуванням( проїхав не 2 а 3-4 рази по проводу) + була дуже спекотна погода 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.