Bee.P Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 8 минут назад, yu1986ra сказал: Нормальна погода. А що ви хотіли? Вентілятор 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 11 хвилин тому, Bee.P сказав: Ніби доросла людина , а ще в прогноз погоди вірите Віру і не віру , от то що не сприятливе то частіше збуваються. Від весни дощу ще толком і не було, тільки по прогнозу 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 1 годину тому, arki сказав: Ви тільки лікарство великими стаканами не піть бо буде Вам.... В нього кум є, витягне 1 годину тому, Bee.P сказав: Насипали добре , більше 25 шт Моцні Ви. Тут дехто тільки до 15 рахує. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 23 минуты назад, Конструктор сказал: Від весни дощу ще толком і не було, тільки по прогнозу Бо треба хоть трошки з дивана вставати , ато тіко прогноз сі дивитесь по інтернету Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 10 минут назад, gardener сказал: В нього кум є, витягне Та не тулько .. А кулько ??? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 1 час назад, Конструктор сказал: Оптимістично каннєшно! Часом не дивились погоду, яка буде з неділі? В мене щось не дуже тепло, хоч би годувати не прийшлось. Б.. я лише бочки помив, поспішив) 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 часа назад Share Опубликовано 4 часа назад Їздив на гречку. Бачу діла не буде. Так і носять по 0.7 кг в день. Гречка від спеки знов поопускала вуха, ніби і не було тих дощів. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад Побачив знайомого спадкового пасічника який поставив свої 20 вуликів трохи на перельоті під мій точок. Цей довбень поставив вулики вздовж дороги, де час від часу їздять-ходять люди. Дорога втоптана, не побачити цього не можливо. Як можна бути такими довбойо... мені не зрозуміло. Поле підходить під самий ліс, там море місць куди можна поставити пасіку. Минулого разу, по незнанню, я там велосипедом проїздив, то отримав під око. З мого точка (в лісі) видно як хтось їде по тій дорозі - люди просто в захваті від бджіл Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 32 минуты назад, yu1986ra сказал: Побачив знайомого спадкового пасічника який поставив свої 20 вуликів трохи на перельоті під мій точок. Цей довбень поставив вулики вздовж дороги, де час від часу їздять-ходять люди. Дорога втоптана, не побачити цього не можливо. Як можна бути такими довбойо... мені не зрозуміло. Поле підходить під самий ліс, там море місць куди можна поставити пасіку. Минулого разу, по незнанню, я там велосипедом проїздив, то отримав під око. З мого точка (в лісі) видно як хтось їде по тій дорозі - люди просто в захваті від бджіл Я шось зразу і не пойняв . А потім сі чую голос як в мого слєдака . Ото нашо Ви людей висажуєте ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад Ото ніяка жаба навіть лайк не поставила в Юрія на каналі. Ото пагони ніхто сі не хоче палити. Такого позора..... . Але то таке.. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 45 минут назад, yu1986ra сказал: Побачив знайомого спадкового пасічника який поставив свої 20 вуликів трохи на перельоті під мій точок. Цей довбень поставив вулики вздовж дороги, де час від часу їздять-ходять люди. Дорога втоптана, не побачити цього не можливо. Як можна бути такими довбойо... мені не зрозуміло. Поле підходить під самий ліс, там море місць куди можна поставити пасіку. Минулого разу, по незнанню, я там велосипедом проїздив, то отримав під око. З мого точка (в лісі) видно як хтось їде по тій дорозі - люди просто в захваті від бджіл То Чугай довбо... Який там може бути на перельоті , того хлопаки вулики майже в гречці . Якби там була бджолина дорога через вулики того хлопаки то був би на перельоті. Бджола Чугая вискакує з вулика і розлітається відразу по полю. Також різними дорогами вертається з поля . А то, що вулики виставлені в масиві високих дерев, то від того може радіти тільки довбо.. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 45 хвилин тому, Bee.P сказав: Я шось зразу і не пойняв . А потім сі чую голос як в мого слєдака . Ото нашо Ви людей висажуєте ? Щоб тримати в тонусі 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Спасібо від всього педколективу. То Ви ше й вчителювали 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 21 хвилину тому, Пахомич сказав: То Чугай довбо... Який там може бути на перельоті , того хлопаки вулики майже в гречці . Якби там була бджолина дорога через вулики того хлопаки то був би на перельоті. Бджола Чугая вискакує з вулика і розлітається відразу по полю. Також різними дорогами вертається з поля . А то, що вулики виставлені в масиві високих дерев, то від того може радіти тільки довбо.. Рівень вашої експертної думки як завжди на висоті. У вас коли ще були бджоли, то стояли виключно по дорогах? Високі дерева дають тінь, прохододу, мінімальну трудоємкість на підготовку місця і зручний під'їзд до кожного вулика. На відборі меду якщо працюю порамочно, то рамку ставлю відразу в корпус в причепі - не треба зайвий раз піднімати важкі корпуси. Бджоли не корови, вилетіти з лісу це справа 3 с. Його вулики стоять між полем і моїм точком, десь за 70 м. Я не вірю в значні економічні втрати від перельотів, але все ж незначне блукання бджіл буде 100% (хоча б при раптовому погіршенню погоди). Як виявилось він знав, що там моя пасіка стоїть перед тим як свої ставити. Основний меседж у відео не ставити вулики там де вони заважають людям. Це збереже тобі нерви, а комусь, можливо, і життя. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 4 минуты назад, gardener сказал: То Ви ше й вчителювали Фото діплома скинути ?. І членом комісії по виборам з 2004 р. І. В 2010 юля=яник , в Красногоровці був . Я в базі є. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 4 години тому, Конструктор сказав: На соняшник? Жартуєте? В ночі 12-14 в день 20, толку з нього буде не багато Хай краще вже холодно буде. На довше вистачить моєї гречки. 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Фото діплома скинути ?. І членом комісії по виборам з 2004 р. І. В 2010 юля=яник , в Красногоровці був . Я в базі є. Їх розшукує поліція? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 7 хвилин тому, Bee.P сказав: Фото діплома скинути ?. для чого? Я й так вірю. 7 хвилин тому, Bee.P сказав: Я в базі є. Це капець Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 3 минуты назад, yu1986ra сказал: Рівень вашої експертної думки як завжди на висоті. У вас коли ще були бджоли, то стояли виключно по дорогах? Високі дерева дають тінь, прохододу, мінімальну трудоємкість на підготовку місця і зручний під'їзд до кожного вулика. На відборі меду якщо працюю порамочно, то рамку ставлю відразу в корпус в причепі - не треба зайвий раз піднімати важкі корпуси. Бджоли не корови, вилетіти з лісу це справа 3 с. Його вулики стоять між полем і моїм точком, десь за 70 м. Я не вірю в значні економічні втрати від перельотів, але все ж незначне блукання бджіл буде 100% (хоча б при раптовому погіршенню погоди). Як виявилось він знав, що там моя пасіка стоїть перед тим як свої ставити. Основний меседж у відео не ставити вулики там де вони заважають людям. Це збереже тобі нерви, а комусь, можливо, і життя. Ця дорога мабудь не являється головною , а використовується для виробничих потреб при роботі на полі . Перельоту там не мє і не може бути !При розміщені пасіки під високими деревами в суцільному масиві при вітряні погоді приводить до вибиття бджіл гіллям дерев. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 20 минут назад Share Опубликовано 20 минут назад 1 година тому, Пахомич сказав: Ця дорога мабудь не являється головною , а використовується для виробничих потреб при роботі на полі . Перельоту там не мє і не може бути !При розміщені пасіки під високими деревами в суцільному масиві при вітряні погоді приводить до вибиття бджіл гіллям дерев. Пофіг якою є та дорога. Вона одна з двох, що веде в той ліс. Там щодня хтось проїздить велосипедами, жужиками, моциками, буває і конем. Нахіба людям проблеми з чужими бджолами? Якщо якесь алергічне натрапить на ті бджоли, то добре якщо зможе кілометр до асфальту дошкандибати, бо його там швидка не знайде. Нахіба пасічнику проблеми з проблемними людьми? В нас вже були випадки перевернутих вуликів. Весною травонулась-посипалась тільки одна пасіка (на сусідніх все норм). Вона також стояла за селом біля окультуреної кринички (там зона відпочинку) і певно комусь заважала. Про високі дерева це притягнуто за вуха Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 минут назад Share Опубликовано 7 минут назад Короче ломанули акки . Ще раніше ьачив шо деяка чмоня лазмла по моїй ел пошті. Дирка ... Ніодна бл.. Нне попередила . *Яма * по Купріну ......скаПозор... Яма !!!!!! Довели Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.