Макс_Скрипник Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 2 хвилини тому, Конструктор сказав: Бачите різницю в кількості перги? Кажуть що в Закарпатті один селекціонер веде роботу в цьому напрямку. Місцеві коли були в лежаках і роїлись, що дурні то забивали повних по 10 рамок.....але тоді не було відра, ті і зараз не маю. Об'єктивно оцінити не можу. У вересні побачу, але цей рік перги дуже мало. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Ага , я осьо недавно тіко переїхав на Закарпаття . Ага, то тепер зрозуміло чому бакфаст в Вас став темнішим. Тільки що, Макс_Скрипник сказав: але цей рік перги дуже мало. Це що є, то є. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 1 минуту назад, Конструктор сказал: Ага, то тепер зрозуміло чому бакфаст в Вас став темнішим То просто діло літом було . То такий загар 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 52 хвилини тому, Bee.P сказав: . Коли ото мінус 210 ойро , ото кайф. А мінус 50 то таке собі . Ніби маєте не три вулика , а така прям трагедія , і така " ціна" , прям "двойний удар" . Таке навіть писати стидно .. Коли ото 2100 ойро, ото кайф. А мінус 210 то таке собі.... особливо коли все качаєш магазинами по черзі ріпак, акацію, свидину, липу, сонях, золотарник. Як пощастить ще й паді магазинчик буде 29 хвилин тому, Макс_Скрипник сказав: Тому і були у мене сумніви на рахунок їх, а тепер так точно. Придавив я її коли розширяв гніздо більше всього. То 20 свищовиків наліпили? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Коли ото 2100 ойро Ну це вже олігарх, і в журналах Форбс . Таких ще не бачив , але хотілосяб , поговорить , і спитать , як ото вного хватило ума понакуплять отіко непойми шо То шо ? ШО точне не хочте купить ? Нє то нє , то таке 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 22 хвилини тому, Макс_Скрипник сказав: Карніка і залишки дикої місцевої Карпатки з якої може щось виберу, а може вже і ні, бо по сім'ям інколи зустрічаються трутні, більше схожі на кордован. В мого кордована трутні на стільки світлі, що раніше ніколи б не подумав, що такі бувають. Пам'ятаю як перший раз бакфаст завів пару сімей, побачив їх трутня в іншій сім'ї і подумав, що то якась нова болячка завелась. Італійці на диво ще світліші. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня Только что, yu1986ra сказал: В мого кордована трутні на стільки світлі, що раніше ніколи б не подумав, що такі бувають. Пам'ятаю як перший раз бакфаст завів пару сімей, побачив їх трутня в іншій сім'ї і подумав, що то якась нова болячка завелась. Італійці на диво ще світліші. В цих що купили в мене , то трут чисто чорний. Монтікола , хулє. Має свій характер , але то шедевр . Короче як мерс 123 , ну майже купе124 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня Ну і ще.. не всьо то жовте то бакфаст. Бо бак то тіко дресіроване . То тре мать мозги щоб його робить . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 47 хвилин тому, Конструктор сказав: Бачите різницю в кількості перги? Кажуть що в Закарпатті один селекціонер веде роботу в цьому напрямку. 45 хвилин тому, Bee.P сказав: Ага , я осьо недавно тіко переїхав на Закарпаття . Та заспокойтесь вже з тою пергою. Коли її нема, то її нема у всіх. Он телефонував щойно один по оголошенню. Хотів усю купити по 2000, потім по 2100 і крайня ціна 2200. Я хоч ще не продав ні грама, але таки надіюсь продати її по 2500 48 хвилин тому, Макс_Скрипник сказав: Місцеві коли були в лежаках і роїлись, що дурні то забивали повних по 10 рамок.....але тоді не було відра, ті і зараз не маю. Та збавте вже хоч на пару рамок 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 2 хвилини тому, yu1986ra сказав: Та заспокойтесь вже з тою пергою. Коли її нема, то її нема у всіх. Я Вам не всі! В мене ж лінія пергова є. Тільки тихо . Тож думаю хоть 50кг Тай нашкребу. 6 хвилин тому, yu1986ra сказав: Хотів усю купити по 2000, потім по 2100 і крайня ціна 2200. Є в них зазор і до 2300 посунутись. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 34 хвилини тому, Bee.P сказав: Ну це вже олігарх, і в журналах Форбс . Таких ще не бачив , але хотілосяб , поговорить , і спитать , як ото вного хватило ума понакуплять отіко непойми шо То шо ? ШО точне не хочте купить ? Нє то нє , то таке Я вже накуплявся того ''непойми шо'' як жаба мулу. Хотілося б спочатку від нього трохи отримати результат - наблизитись до журналу форбс 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня По ціні на пергу ... То старт має бути мінімум 2500. Я вулик шатав того тамади Полтавського 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 4 минуты назад, Конструктор сказал: Я Вам не всі! В мене ж лінія пергова є. Тільки тихо . Тож думаю хоть 50кг Тай нашкребу. З вулика мабуть 50 кг.. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня Тільки що, Олександр К сказав: З вулика мабуть 50 кг.. Ага, це як всі об'єднати в один. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 3 минуты назад, yu1986ra сказал: Я вже накуплявся того ''непойми шо'' як жаба мулу. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня Только что, Конструктор сказал: Ага, це як всі об'єднати в один. Та тож яка реклама для відер вийде.. Пасіку поліція почне охороняти як верховну раду... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 41 хвилину тому, Bee.P сказав: В цих що купили в мене , то трут чисто чорний. Монтікола , хулє. Має свій характер , але то шедевр . Короче як мерс 123 , ну майже купе124 ''Трутні з характером'' вперше чую про таку корисну ознаку 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня Ладно, вам то смішки. А мені треба йти тих 50кг шукати 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 6 минут назад, Олександр К сказал: Та тож яка реклама для відер вийде.. Пасіку поліція почне охороняти як верховну раду... Сікрєтний обьєкт буде , і ббаскеввча в бункер . Бо не дай Бог цігани його ( баск) вкрадуть 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 40 хвилин тому, Bee.P сказав: Ну і ще.. не всьо то жовте то бакфаст. Бо бак то тіко дресіроване . То тре мать мозги щоб його робить . То від вашої іошки, так що не відмажетесь 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 1 минуту назад, yu1986ra сказал: ''Трутні з характером'' вперше чую про таку корисну ознаку При іо то трут 75 % передає. . Зробитте з моїх тігрів трут фон тоді поговоримо . Це така лінія яка має сильну передачу . Дорога курва , але крута. Була.... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 13 хвилин тому, Конструктор сказав: Я Вам не всі! В мене ж лінія пергова є. Тільки тихо . Тож думаю хоть 50кг Тай нашкребу. Є в них зазор і до 2300 посунутись. В мене поки тільки 1,5 відра, тому хочу продати по 2500 коли вже всі ті що з відрами розпродадуться. На олх є оголошення і по 1500, і по 1100, але думаю, то від людей що самі скуповують по 2000 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 6 хвилин тому, Bee.P сказав: При іо то трут 75 % передає. . Зробитте з моїх тігрів трут фон тоді поговоримо . Це така лінія яка має сильну передачу . Дорога курва , але крута. Була.... Чого була? Вже вграли? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня 6 минут назад, yu1986ra сказал: То від вашої іошки, так що не відмажетесь Ой бл.... Прям налякали свиню болотом Только что, yu1986ra сказал: Чого була? Вже вграли? Сестру блондінку її проїї... А тигра ще є . Та що вам целки поїхали . Вона в лідерах , 10 р дадан і магазин тіко на гніздо , шаленна короче . Але має мозги , при похолоданні скидує обороти . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 июня Share Опубликовано 19 июня Ну шо... Хвилинка сюр реалізму і пісь пісь в очі . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.