Oleksandr K. Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 13 годин тому, ромео сказав: Вчора на радостях, що почався рух, пороздавав багатьом по листочку вощини... Сьогодні подивився - не тягнуть... отакі взятки... Тут невідомо як матки облітаються ті 20 що я вивів цьому році. А ще десь в півтора раза більше пакетних маток... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 1 час назад, ромео сказал: Так хочеться простого спокійного ... так хочеться простого, спокійного міліард доларів... 1 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 11 хвилин тому, Вадім Полтава сказав: міліард доларів... Думаєте він спокійний? той Ваш міліард? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня Только что, gardener сказал: Думаєте він спокійний? той Ваш міліард? Правильно!! Один мульярд не заспокоїть душу . Треба мінімум 5 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 13 хвилин тому, Bee.P сказав: Правильно!! Один мульярд не заспокоїть душу . Треба мінімум 5 Дональд, перелогінься! 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 10 минут назад, Oleksandr K. сказал: Дональд, перелогінься! Нєх йому тут робить? . Йому не треба знать на який день матки лупляться , і який % обльоту у сусіда Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 21 хвилину тому, Bee.P сказав: і який % обльоту у сусіда А Вам для чого? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 14 хвилин тому, gardener сказав: А Вам для чого? послуги своїх жирних баківських трутнів хоче продати/запропонувати недорого. Great beautiful peace deal (тм) 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 24 минуты назад, Oleksandr K. сказал: послуги своїх жирних баківських трутнів хоче Не жмотьтеся і годуйте своїх трутнів , і вони також будуть жирні , і торгуйте на здоровя 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 13 хвилин тому, Bee.P сказав: Не жмотьтеся і годуйте своїх трутнів , і вони також будуть жирні , і торгуйте на здоровя То де ж таких породистих елітних взяти? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 12 минут назад, yu1986ra сказал: То де ж таких породистих елітних взяти? F1 дає чистопородного трута . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 1 година тому, Bee.P сказав: F1 дає чистопородного трута . Я знаю. В мене є питання по розщепленню кольору маток-дочок від одної материнки. Чи відрізняються корисні господарські ознаки бджіл від таких різнокольорових маток дочок? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 13 минут назад, yu1986ra сказал: Я знаю. В мене є питання по розщепленню кольору маток-дочок від одної материнки. Чи відрізняються корисні господарські ознаки бджіл від таких різнокольорових маток дочок? Всі ф0 треба тестити по дочкам , і бачити самому . Все може буть як в позитивну такі в негативну сторону. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 8 хвилин тому, Bee.P сказав: Всі ф0 треба тестити по дочкам , і бачити самому . Все може буть як в позитивну такі в негативну сторону. Розумію, це вам складно зробити, але зараз про ф0 забуваємо. Якщо від одної материнки отримуємо жовту і чорну дочки. Бджоли від таких дочок за своїми корисними ознаками відрізняються? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 9 минут назад, yu1986ra сказал: Розумію, це вам складно зробити, але зараз про ф0 забуваємо. Якщо від одної материнки отримуємо жовту і чорну дочки. Бджоли від таких дочок за своїми корисними ознаками відрізняються? Материнка це хто ? Просто випадкова дворняга чи хто ?????????? Чи f1 ? Напишіть нормально запитання 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 18 хвилин тому, Bee.P сказав: Материнка це хто ? Просто випадкова дворняга чи хто ?????????? Чи f1 ? Напишіть нормально запитання В Ф0 також є розщеплення по кольору. Є в мене 1 з 3 видатна італійка ф1 (інші дві нічим не примітні). Вивів з неї 10-15 ф2, з яких 60% світлі (як італійка) і 40% темні (як мої карніки) матки. Чи будуть бджоли з під темних працювати як італійці? Чи то ще треба добре подивитись? Є в мене видатна м'ясна карніка ф1, вивів з неї десяток ф2 - всі як одна чорні. Якщо по весні мені сподобаються ф2 від обох цих ф1. Яку ф1 пускати на трутня, а з якої маток виводити? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 11 минут назад, yu1986ra сказал: В Ф0 також є розщеплення по кольору. Є в мене 1 з 3 видатна італійка ф1 (інші дві нічим не примітні). Вивів з неї 10-15 ф2, з яких 60% світлі (як італійка) і 40% темні (як мої карніки) матки. Чи будуть бджоли з під темних працювати як італійці? Чи то ще треба добре подивитись? Є в мене видатна м'ясна карніка ф1, вивів з неї десяток ф2 - всі як одна чорні. Якщо по весні мені сподобаються ф2 від обох цих ф1. Яку ф1 пускати на трутня, а з якої маток виводити? Нагадую , ф2 схильні до роїння і може агр трішки вище буть , а якого вонитам кольору ці ф2 то до лємпочки , так саме і по бджолі від ф2 , Маток виводити треба від ф0 . На трутня можите лишити ту яка менш роїться і менш агр , але то треба 1 рік ту ф2 прогнать і глянуть шо воно таке. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 20 минут назад, yu1986ra сказал: Є в мене видатна м'ясна карніка ф1, вивів з неї десяток ф2 - всі як одна чорні. А які вони мають бути коли f1 шпокалась на дворнязі чорній ??? Карніка f2 то воопше капець. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня Ну і балуватись в близько родичні схрещування то не добре . Тим паче що у вас не багато пасік по сусідству Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 21 годину тому, yu1986ra сказав: Так, дядьки, серйозна розмова є! Хтось таку хрінь бачив в себе чи ні? Це Отако взяли спалили таємний канал... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 1 година тому, ромео сказав: Отако взяли спалили таємний канал... Пахомич буде в ударі 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 1 година тому, ромео сказав: Отако взяли спалили таємний канал... Так уже ж давно. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 13 минут назад, gardener сказал: Пахомич буде в ударі Той перший канал то справжній , а цей отвлєкаючий. Головне щоб про третій канал нічого не взнав . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня 3 години тому, Bee.P сказав: А які вони мають бути коли f1 шпокалась на дворнязі чорній ??? Карніка f2 то воопше капець. Карніка ф1 від моїх місцевих не дуже то й відрізнялась. В цьому році на корпусному багато карніки ф2 з ройових маточників. Різниці з ф1 свищевих я не бачу. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 июня Share Опубликовано 3 июня Только что, yu1986ra сказал: Карніка ф1 від моїх місцевих не дуже то й відрізнялась. В цьому році на корпусному багато карніки ф2 з ройових маточників. Різниці з ф1 свищевих я не бачу. Бо ви не дивилися Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.