Конструктор Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля 14 хвилин тому, Bee.P сказав: каже на дадан - рамка " лежак" , але і укр рамка в лежаку може бути . То вже стояк 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля 20 хвилин тому, Конструктор сказав: Може і так. Тим не менше, все одно ж є дещо цікаве. Нема там нічого цікавого. Поки це все виглядає як бомжування. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Нема там нічого цікавого. Поки це все виглядає як бомжування. То не ви бомжуєте , того і біситеся 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля 3 хвилини тому, yu1986ra сказав: Нема там нічого цікавого. Поки це все виглядає як бомжування. А мені він подобається. Молодець. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля Краєм вуха чув за той закон про Інтернет торгівлю. Як я зрозумів до 2000€ продаж за рік, оподаткування не буде. В кого більше то буде оподаткування в 5%. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля 2 години тому, Конструктор сказав: Як-як, осінню все що забрав з гнізда по максимуму йде на перетопку. З весни розширення вершиною. Бували такі роки, що вощину можна було аж на соняшнику поставити 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля 49 хвилин тому, Конструктор сказав: Краєм вуха чув за той закон про Інтернет торгівлю. Як я зрозумів до 2000€ продаж за рік, оподаткування не буде. В кого більше то буде оподаткування в 5%. +5% вiйськовий збip 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля 2 години тому, gardener сказав: А мені він подобається. Молодець. І в молодців буває бомжстайл 1 година тому, Конструктор сказав: Краєм вуха чув за той закон про Інтернет торгівлю. Як я зрозумів до 2000€ продаж за рік, оподаткування не буде. В кого більше то буде оподаткування в 5%. Як приймуть, тоді будем розбиратись. Поки це вилами по воді 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Як приймуть, тоді будем розбиратись. Поки це вилами по воді Вже клепаєте міні нуки ? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля Ні. Нема світла. Зранку натхнення прийшло, то зробив штук сорок прилітних дощок. Останню не доробив. Поїду по лісу покатаюсь, пошукаю місце під точок на наступний рік. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля 2 години тому, ромео сказав: Бували такі роки, що вощину можна було аж на соняшнику поставити Я не пам'ятаю таких років, завжди відбудовую квітень-травень. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля 2 години тому, Bee.P сказав: Вже клепаєте міні нуки ? 2 години тому, yu1986ra сказав: вилами по воді 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля Онь вже молоді пасічники прививки роблят не те що ми тут посідали да дурниці всякі ляпаємо... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля 10 хвилин тому, arki сказав: ми тут посідали да дурниці всякі ляпаємо... То ж того й не маємо часу на прививки. А пилок? Сьогодні тільки сніг можна було збирати 3 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля 1 година тому, arki сказав: Онь вже молоді пасічники прививки роблят не те що ми тут посідали да дурниці всякі ляпаємо... Класний відводок в нього вийшов 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля 15 минут назад, yu1986ra сказал: Класний відводок в нього вийшов відводок да але я ще думав хтось помітить як він у виховательці з "колодязя" бджіл стамескою розігнав він саме для того і робиться щоб між рамками з відкритим росплодом зібралася молода бджола котра одразу приметься за годування личинок 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля 25 хвилин тому, arki сказав: відводок да але я ще думав хтось помітить як він у виховательці з "колодязя" бджіл стамескою розігнав він саме для того і робиться щоб між рамками з відкритим росплодом зібралася молода бджола котра одразу приметься за годування личинок Як на мене, то ці ''підготовки'' колодязів - дурна справа. Бджоли зберуться на пустому місці прививочної рамки за кілька хвилин. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 апреля Автор Share Опубликовано 9 апреля 3 години тому, yu1986ra сказав: Як на мене, то ці ''підготовки'' колодязів - дурна справа. Бджоли зберуться на пустому місці прививочної рамки за кілька хвилин. Може й так. Але класики стверджують, що колодязі все ж доцільні. Хоча грунтовних дослідів із порівняннями за якістю маток у цьому питанні я особисто пока не зустрічав. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 апреля Share Опубликовано 10 апреля 5 годин тому, ДобровоЛ сказав: Може й так. Але класики стверджують, що колодязі все ж доцільні. Хоча грунтовних дослідів із порівняннями за якістю маток у цьому питанні я особисто пока не зустрічав. Класики переписують дурню один в одного ще з часів динозаврів. Тут нещодавно ВееР за досліди Рутнера горою стояв: рамка з яйцями-личинками стояла без бджіл за несприятливих температур 1-3 дні і потім з них норм бджоли-матки виходили. А класикам треба рамки розсовуватись за пару годин щоб бджоли збирались. Вони ж там за пару хвилин збируться. Розставив рамки, встромив між них прививку і... там вже є бджоли з сусідніх рамок, а на пустоту додаткові збіжаться швидко. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 апреля Share Опубликовано 10 апреля 17 хвилин тому, yu1986ra сказав: Класики переписують дурню один в одного ще з часів динозаврів. Тут нещодавно ВееР за досліди Рутнера горою стояв: рамка з яйцями-личинками стояла без бджіл за несприятливих температур 1-3 дні і потім з них норм бджоли-матки виходили. А класикам треба рамки розсовуватись за пару годин щоб бджоли збирались. Вони ж там за пару хвилин збируться. Розставив рамки, встромив між них прививку і... там вже є бджоли з сусідніх рамок, а на пустоту додаткові збіжаться швидко. Та то просто шоби простіше було прививочну всунути. Не бавитись з розсуванням перед встромленням 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 апреля Share Опубликовано 10 апреля 3 хвилини тому, gardener сказав: Та то просто шоби простіше було прививочну всунути. Не бавитись з розсуванням перед встромленням Так, це одне логічне пояснення. Колодязі просто для зручності. Але ж ''Класики'' і блохери всіх мастей наголошують в кожному відео, що колодязь для збору бджіл 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 10 апреля Share Опубликовано 10 апреля 12 часов назад, arki сказал: Онь вже молоді пасічники прививки роблят не те що ми тут посідали да дурниці всякі ляпаємо... Напевно в Овдієнка навчався 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 10 апреля Share Опубликовано 10 апреля 59 минут назад, yu1986ra сказал: Класики переписують дурню один в одного ще з часів динозаврів. Тут нещодавно ВееР за досліди Рутнера горою стояв: рамка з яйцями-личинками стояла без бджіл за несприятливих температур 1-3 дні і потім з них норм бджоли-матки виходили. А класикам треба рамки розсовуватись за пару годин щоб бджоли збирались. Вони ж там за пару хвилин збируться. Розставив рамки, встромив між них прививку і... там вже є бджоли з сусідніх рамок, а на пустоту додаткові збіжаться швидко. Дві , чи півтори доби рамка з яйцями простояла в сараї Я її поставив до ШО матки на край , рамка була медово пергова, Як оказалась не зовсім, там було штук десять яїць, на яких від стінки заложили маточник і грохнули ШО І надо було мені вгадати , яйцями до стінки Я як на прививку рамку брав , бачив , щось не те відношення до матки Всі рамки передивився на рахунок маточників , крайню невиймав, вона ж з сараю , з видимої сторони ні чого не має Матка ШО тільки засіяла, встиг зробити тільки одну прививку Матка була знаменита В100 Котелевского Так що яйця холоду не бояться 4 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 10 апреля Share Опубликовано 10 апреля 46 минут назад, gardener сказал: Та то просто шоби простіше було прививочну всунути. Не бавитись з розсуванням перед встромленням У забитий бджолою колодязь прививочна рамка сама повільно сідає Мені цей процес подобається , як диск у комп заходить І куди там спішити , все рівно личинки на холоді на вулиці , перекладав у задубівші холодні мисочки, подальша скорость уже нічого не зміне 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 апреля Share Опубликовано 10 апреля 34 хвилини тому, AVA сказав: Напевно в Овдієнка навчався Він же ж блохер. Йому треба першому зняти і викласти відео. 27 хвилин тому, AVA сказав: Дві , чи півтори доби рамка з яйцями простояла в сараї Я її поставив до ШО матки на край , рамка була медово пергова, Як оказалась не зовсім, там було штук десять яїць, на яких від стінки заложили маточник і грохнули ШО І надо було мені вгадати , яйцями до стінки Я як на прививку рамку брав , бачив , щось не те відношення до матки Всі рамки передивився на рахунок маточників , крайню невиймав, вона ж з сараю , з видимої сторони ні чого не має Матка ШО тільки засіяла, встиг зробити тільки одну прививку Матка була знаменита В100 Котелевского Так що яйця холоду не бояться І Пахомич так само каже 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.