Wladimir_K Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 31 минуту назад, Конструктор сказал: Що там думати, під час зберігання розпакованої банки розчинник випаровується, зростає %амітразу. Зазвичай фасували у гараж ті банки. Розчинник того ж румунського тактика не призначений для використання у бджільницві у румун призначений був для обробітку худоби від кліща, а це 2 різні речі. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 13 минут назад, Wladimir_K сказал: Просто там зовсім інша діюча речова ніж пишуть. Звичайний Тіаклоприд — це системний інсектицид класу неонікотиноїдів, призначений для боротьби з широким спектром шкідників сільськогосподарських культур. Уже є багато прикладів його використання у пластинах, просто китайці як майстри фальсифікацій не вказують цього. А українські пасічники люблять це піарити не думаючи по майбутні наслідки. Ця засоби є вже у турецьких і українських пластинах. Так я зустрічав полоски турецькі де було вказано цю діючу речовину,так що да. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 2 минуты назад, Bee.P сказал: Я не торгую засобами і не збираюся . Хто відповість за шкоду від не діючих зареєстрованих полосок ? Так отож .... В нас є в новому законі відповідальність за застосування. Далі розробляється так званий елекроний паспорт, де пасічник буде вказувати чим обробляє бджіл і підтверджувати цей обробіток буде чеком оплати за засіб. У нас в законодавстві багато чого нового приймають і посилюють контроль як за застосуванням так і за рухом фінансів. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 29 минут назад, yu1986ra сказал: Сім'я з десятком кліщів осінню була під контролем? Кізяк це аналог серветок і горючих шнурів. Що ви маєте проти горючих шнурів? Якщо підібрати кізяк , обробити амітразом і сформувати в таблетки, то результат буде кращий від димпушки. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 4 минуты назад, Йося сказал: Так я зустрічав полоски турецькі де було вказано цю діючу речовину,так що да. Є і українські навіть такі. Це поста відповідь, чому ті ж балони з різними діючими речовинами продають в одну ціну і аналогічно чому всі пластини потрібно ставити по 2 на сім'ю, в тут провітрити поставити півпластини. Ця речовини специфічні. В короткостроковий перспективі навіть не видно дії на бджолу (засоби для обробітку посівів пишуть мало токсичні для бджіл), в наслідки є майбутньому і не тільки для бджоли, в і для здоров'я людини, тому і ЄС були проведені додаткові дослідження і заборонено для використання ці речі. Разом з тим є нормальні китайські засоби які сертифіковані згідно стандартів ЄС, але у нас їх ніхто не купує, бо коштують вони відповідно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 2 минуты назад, Wladimir_K сказал: В нас є в новому законі відповідальність за застосування. Далі розробляється так званий елекроний паспорт, де пасічник буде вказувати чим обробляє бджіл і підтверджувати цей обробіток буде чеком оплати за засіб. У нас в законодавстві багато чого нового приймають і посилюють контроль як за застосуванням так і за рухом фінансів. Буде як з потравами , тобто по факту результату нуль . Одне бла бла , і так до безконечності . Лапша короче Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 2 минуты назад, Bee.P сказал: Буде як з потравами , тобто по факту результату нуль . Одне бла бла , і так до безконечності . Лапша короче Законодавство в Україні досить повільно впроваджується і багато хто просто .... від змін. Тому писати можна багато, поки не виникне потреба. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 9 минут назад, Wladimir_K сказал: Зазвичай фасували у гараж ті банки. Розчинник того ж румунського тактика не призначений для використання у бджільницві у румун призначений був для обробітку худоби від кліща, а це 2 різні речі. Але вся Україна обробляла і все було добре . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 1 минуту назад, Wladimir_K сказал: Законодавство в Україні досить повільно впроваджується і багато хто просто .... від змін. Тому писати можна багато, поки не виникне потреба. Це все пустота по факту . Такі реалії . Бджіл стало меньше в укр і стане ще меньше , це факт . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 8 минут назад, Bee.P сказал: Але вся Україна обробляла і все було добре . Фермер аналогічно обробляє і нічого потрав же немає. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 8 минут назад, Wladimir_K сказал: Є і українські навіть такі. Це поста відповідь, чому ті ж балони з різними діючими речовинами продають в одну ціну і аналогічно чому всі пластини потрібно ставити по 2 на сім'ю, в тут провітрити поставити півпластини. Ця речовини специфічні. В короткостроковий перспективі навіть не видно дії на бджолу (засоби для обробітку посівів пишуть мало токсичні для бджіл), в наслідки є майбутньому і не тільки для бджоли, в і для здоров'я людини, тому і ЄС були проведені додаткові дослідження і заборонено для використання ці речі. Разом з тим є нормальні китайські засоби які сертифіковані згідно стандартів ЄС, але у нас їх ніхто не купує, бо коштують вони відповідно. Я вирішив відмовитися від тау і флуметрина не знаю чим це обернеться в подальшому і від полосок на їх основі також. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля Только что, Wladimir_K сказал: Фермер аналогічно обробляє і нічого потрав же немає. Маячня , пригання не логічне . Тобто людина має купити сертифіковані полоски відомі в Укр , покласти пасіку в нуль через кліща, маючи чеки звернеться в органи , ті приїдуть з перевіркою до продавця полосок він їм торбу сала дасть на тому і фініш ,як завжди . . Мені здається що через недолугість цього діла , в першу чергу постраждають експи меду , бо меду і так меньше і буде ще меньше , хіба цього не видно ?????? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 7 минут назад, Йося сказал: Я вирішив відмовитися від тау і флуметрина не знаю чим це обернеться в подальшому і від полосок на їх основі також. Це складно, але можливо, якщо обробляти кислотами. В країнах ЄС перейшли на обробіток кислотами, в ще можна термокамерою. 3 минуты назад, Bee.P сказал: Маячня , пригання не логічне . Тобто людина має купити сертифіковані полоски відомі в Укр , покласти пасіку в нуль через кліща, маючи чеки звернеться в органи , ті приїдуть з перевіркою до продавця полосок він їм торбу сала дасть на тому і фініш ,як завжди . . Мені здається що через недолугість цього діла , в першу чергу постраждають експи меду , бо меду і так меньше і буде ще меньше , хіба цього не видно ?????? Чого не логічно. Чому фермеру не можна обробити дешевим і ефективним засобом, але не зареєстрованим китайським ? Які різниця в діях фермера і пасічника? Абсолютно ніякої в моєму розумінні. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 3 минуты назад, Wladimir_K сказал: Це складно, але можливо, якщо обробляти кислотами. В країнах ЄС перейшли на обробіток кислотами, в ще можна термокамерою. Чого не логічно. Чому фермеру не може обробити дешевим і ефективним засобом, але не зареєстрованим китайським ? Які різниця в діях фермера і пасічника? Абсолютно ніякої в моєму розумінні. Фермеру байдуже є, і буде чим обробляти , ніхто його не покарає за те , то всім відомо , так було є і так буде . Самі те знаєте . За обсяг меду щось зрозуміли чи ні ???? Треба ширше дивитися 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 5 минут назад, Wladimir_K сказал: Це складно, але можливо, якщо обробляти кислотами. В країнах ЄС перейшли на обробіток кислотами, в ще можна термокамерою. Поки воно так все бачиться,,змазано,,але ж були часи коли я використовував щавельку в літку але правда залишав контроль амітразом.І вроді було все нормально.Амітраз то тоже не подарунок по факту. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 23 минуты назад, Wladimir_K сказал: Це складно, але можливо, якщо обробляти кислотами. В країнах ЄС перейшли на обробіток кислотами, постає питання де їх взяти якісні? коли з китаю все іде а тут самі малюють етикетки... я два сезони обробляв щавелькою а результат нікудишній. якби не амітраз то не було б пасіки точно знаю що щавельки якісні румунська і турецька у багатьох перепитав-немає.. мурашинкою не користувався але щось мені підказую що з нею та ж сама ситуація. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 1 година тому, Wladimir_K сказав: Просто там зовсім інша діюча речова ніж пишуть. Звичайний Тіаклоприд — це системний інсектицид класу неонікотиноїдів, призначений для боротьби з широким спектром шкідників сільськогосподарських культур. Уже є багато прикладів його використання у пластинах, просто китайці як майстри фальсифікацій не вказують цього. А українські пасічники люблять це піарити не думаючи по майбутні наслідки. Ця засоби є вже у турецьких і українських пластинах. Які можливі ''майбутні наслідки''? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 1 година тому, Wladimir_K сказав: Чому маю надавати посилання. Вам законодавство українське не доказ? Ви читали новий закон з ветеринарії? Це ж ви стверджуєте, що там інша речовина, а не укр закон. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 57 хвилин тому, Пахомич сказав: Що ви маєте проти горючих шнурів? Якщо підібрати кізяк , обробити амітразом і сформувати в таблетки, то результат буде кращий від димпушки. Я не палю, тому проти всього, що димить і смердне Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 51 хвилину тому, Bee.P сказав: Це все пустота по факту . Такі реалії . Бджіл стало меньше в укр і стане ще меньше , це факт . Та не стане їх менше. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 45 хвилин тому, Йося сказав: Я вирішив відмовитися від тау і флуметрина не знаю чим це обернеться в подальшому і від полосок на їх основі також. Одумайтесь! У вас і так паді багато 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 28 минут назад, Йося сказал: залишав контроль амітразом. Лотерея . Бо 70% його в нас це бадяга . Ще 5 років і меду не буде на експорт , самі круті бджолярі будуть майонезними баночками продавати в роздріб , все до цього іде , просто треба відкрити очі . 3 минуты назад, yu1986ra сказал: Та не стане їх менше. Ну да , ви тому наглядний приклад Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 43 хвилини тому, Bee.P сказав: Маячня , пригання не логічне . Тобто людина має купити сертифіковані полоски відомі в Укр , покласти пасіку в нуль через кліща, маючи чеки звернеться в органи , ті приїдуть з перевіркою до продавця полосок він їм торбу сала дасть на тому і фініш ,як завжди . . Мені здається що через недолугість цього діла , в першу чергу постраждають експи меду , бо меду і так меньше і буде ще меньше , хіба цього не видно ?????? А потім вони приїдуть до пасічника і той також їм дасть сала. Не все нове, то погане. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 1 минуту назад, yu1986ra сказал: А потім вони приїдуть до пасічника і той також їм дасть сала. Нє . Дасть щось по круче , настойку підмору по 3х літровій банці кожному . . От кому жити добре серед ідійотів . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 20 минут назад, yu1986ra сказал: Це ж ви стверджуєте, що там інша речовина, а не укр закон. На сьогодні окремі виробники вже нічого не приховують, в український закон просто забороняє і є відповідне навіть покарання за продаж засобів які незареєстровані, в якщо довести, що такий засіб ще і здоров'ю шкодить, то навіть кримінальна відповідальність є. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.