Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

31 минуту назад, Конструктор сказал:

Що там думати, під час зберігання розпакованої банки розчинник випаровується, зростає %амітразу.

Зазвичай фасували у гараж ті банки. Розчинник того ж румунського тактика не призначений для використання у бджільницві у румун призначений був для обробітку худоби від кліща, а це 2 різні речі.

13 минут назад, Wladimir_K сказал:

Просто там зовсім інша діюча речова ніж пишуть. Звичайний Тіаклоприд — це системний інсектицид класу неонікотиноїдів, призначений для боротьби з широким спектром шкідників сільськогосподарських культур. 

Уже є багато прикладів його використання у пластинах, просто китайці як майстри фальсифікацій не вказують цього. А українські пасічники люблять це піарити не думаючи по майбутні наслідки.

Ця засоби є вже у турецьких і українських пластинах. 

Так я зустрічав полоски турецькі де було вказано цю діючу речовину,так що да.

2 минуты назад, Bee.P сказал:

Я не торгую засобами і не збираюся . Хто відповість за шкоду від не діючих зареєстрованих полосок ? Так отож ...:hi:

В нас є в новому законі відповідальність за застосування. Далі розробляється так званий елекроний паспорт, де пасічник буде вказувати чим обробляє бджіл і підтверджувати цей обробіток буде чеком оплати за засіб.

У нас в законодавстві багато чого нового приймають і посилюють контроль як за застосуванням так і за рухом фінансів.

29 минут назад, yu1986ra сказал:

Сім'я з десятком кліщів осінню була під контролем?

Кізяк це аналог серветок і горючих шнурів.

Що ви маєте проти горючих шнурів? Якщо підібрати кізяк , обробити амітразом і сформувати в таблетки, то результат буде кращий від димпушки.

4 минуты назад, Йося сказал:

Так я зустрічав полоски турецькі де було вказано цю діючу речовину,так що да.

Є і українські навіть такі. Це поста відповідь, чому ті ж балони з різними діючими речовинами продають в одну ціну і аналогічно чому всі пластини потрібно ставити по 2 на сім'ю, в тут провітрити поставити півпластини.

Ця речовини специфічні. В короткостроковий перспективі навіть не видно дії на бджолу (засоби для обробітку посівів пишуть мало токсичні для бджіл), в наслідки є майбутньому і не тільки для бджоли, в і для здоров'я людини, тому і ЄС були проведені додаткові дослідження і заборонено для використання ці речі.

Разом з тим є нормальні китайські засоби які сертифіковані згідно стандартів ЄС, але у нас їх ніхто не купує, бо коштують вони відповідно.

2 минуты назад, Wladimir_K сказал:

В нас є в новому законі відповідальність за застосування. Далі розробляється так званий елекроний паспорт, де пасічник буде вказувати чим обробляє бджіл і підтверджувати цей обробіток буде чеком оплати за засіб.

У нас в законодавстві багато чого нового приймають і посилюють контроль як за застосуванням так і за рухом фінансів.

Буде як з потравами , тобто по факту результату нуль . Одне бла бла , і так до безконечності . Лапша короче

2 минуты назад, Bee.P сказал:

Буде як з потравами , тобто по факту результату нуль . Одне бла бла , і так до безконечності . Лапша короче

Законодавство в Україні досить повільно впроваджується і багато хто просто .... від змін. Тому писати можна багато, поки не виникне потреба.

9 минут назад, Wladimir_K сказал:

Зазвичай фасували у гараж ті банки. Розчинник того ж румунського тактика не призначений для використання у бджільницві у румун призначений був для обробітку худоби від кліща, а це 2 різні речі.

Але вся Україна обробляла і все було добре :umora:.  

1 минуту назад, Wladimir_K сказал:

Законодавство в Україні досить повільно впроваджується і багато хто просто .... від змін. Тому писати можна багато, поки не виникне потреба.

Це все пустота по факту . Такі реалії . Бджіл стало меньше в укр і стане ще меньше , це факт .  

8 минут назад, Bee.P сказал:

Але вся Україна обробляла і все було добре :umora:.  

Фермер аналогічно обробляє і нічого потрав же немає.

8 минут назад, Wladimir_K сказал:

Є і українські навіть такі. Це поста відповідь, чому ті ж балони з різними діючими речовинами продають в одну ціну і аналогічно чому всі пластини потрібно ставити по 2 на сім'ю, в тут провітрити поставити півпластини.

Ця речовини специфічні. В короткостроковий перспективі навіть не видно дії на бджолу (засоби для обробітку посівів пишуть мало токсичні для бджіл), в наслідки є майбутньому і не тільки для бджоли, в і для здоров'я людини, тому і ЄС були проведені додаткові дослідження і заборонено для використання ці речі.

Разом з тим є нормальні китайські засоби які сертифіковані згідно стандартів ЄС, але у нас їх ніхто не купує, бо коштують вони відповідно.

Я вирішив відмовитися від тау і флуметрина не знаю чим це обернеться  в подальшому і від полосок на їх основі також.

Только что, Wladimir_K сказал:

Фермер аналогічно обробляє і нічого потрав же немає.

Маячня , пригання не логічне .

Тобто людина має купити сертифіковані полоски відомі в Укр , покласти пасіку в нуль через кліща, маючи чеки звернеться в органи , ті приїдуть з перевіркою до продавця полосок  він їм торбу сала дасть на тому і фініш ,як завжди . :umora:.   Мені здається що через недолугість цього діла , в першу чергу постраждають експи меду , бо меду і так меньше і буде ще меньше , хіба цього не видно ?????? 

7 минут назад, Йося сказал:

Я вирішив відмовитися від тау і флуметрина не знаю чим це обернеться  в подальшому і від полосок на їх основі також.

Це складно, але можливо, якщо обробляти кислотами. В країнах ЄС перейшли на обробіток кислотами, в ще можна термокамерою.

3 минуты назад, Bee.P сказал:

Тобто людина має купити сертифіковані полоски відомі в Укр , покласти пасіку в нуль через кліща, маючи чеки звернеться в органи , ті приїдуть з перевіркою до продавця полосок  він їм торбу сала дасть на тому і фініш ,як завжди . :umora:.   Мені здається що через недолугість цього діла , в першу чергу постраждають експи меду , бо меду і так меньше і буде ще меньше , хіба цього не видно ?????? 

Чого не логічно. Чому фермеру не можна обробити дешевим і ефективним засобом, але не зареєстрованим китайським ? Які різниця в діях фермера і пасічника? Абсолютно ніякої в моєму розумінні.

3 минуты назад, Wladimir_K сказал:

Це складно, але можливо, якщо обробляти кислотами. В країнах ЄС перейшли на обробіток кислотами, в ще можна термокамерою.

Чого не логічно. Чому фермеру не може обробити дешевим і ефективним засобом, але не зареєстрованим китайським ? Які різниця в діях фермера і пасічника? Абсолютно ніякої в моєму розумінні.

Фермеру байдуже є, і буде чим обробляти , ніхто його не покарає за те , то всім відомо , так було є і так  буде . Самі те знаєте .

За обсяг меду щось зрозуміли чи ні ???? Треба ширше дивитися 

5 минут назад, Wladimir_K сказал:

Поки воно так все бачиться,,змазано,,але ж були часи коли я використовував щавельку в літку але правда залишав контроль амітразом.І вроді було все нормально.Амітраз то тоже не подарунок по факту.

23 минуты назад, Wladimir_K сказал:

Це складно, але можливо, якщо обробляти кислотами. В країнах ЄС перейшли на обробіток кислотами,

постає питання де їх взяти якісні? коли з китаю все іде а тут самі малюють етикетки...

я два сезони обробляв щавелькою а результат нікудишній. якби не амітраз то не було б пасіки

точно знаю що щавельки якісні румунська і турецька у багатьох перепитав-немає.. мурашинкою не користувався але щось мені підказую що з нею та ж сама ситуація.

1 година тому, Wladimir_K сказав:

Просто там зовсім інша діюча речова ніж пишуть. Звичайний Тіаклоприд — це системний інсектицид класу неонікотиноїдів, призначений для боротьби з широким спектром шкідників сільськогосподарських культур. 

Уже є багато прикладів його використання у пластинах, просто китайці як майстри фальсифікацій не вказують цього. А українські пасічники люблять це піарити не думаючи по майбутні наслідки.

Ця засоби є вже у турецьких і українських пластинах. 

Які можливі ''майбутні наслідки''?

1 година тому, Wladimir_K сказав:

Чому маю надавати посилання. Вам законодавство українське не доказ? Ви читали новий закон з ветеринарії? 

Це ж ви стверджуєте, що там інша речовина, а не укр закон.

57 хвилин тому, Пахомич сказав:

Що ви маєте проти горючих шнурів? Якщо підібрати кізяк , обробити амітразом і сформувати в таблетки, то результат буде кращий від димпушки.

Я не палю, тому проти всього, що димить і смердне:umora:

51 хвилину тому, Bee.P сказав:

Це все пустота по факту . Такі реалії . Бджіл стало меньше в укр і стане ще меньше , це факт .  

Та не стане їх менше.

45 хвилин тому, Йося сказав:

Одумайтесь!  У вас і так паді багато:umora:

28 минут назад, Йося сказал:

залишав контроль амітразом.

Лотерея . Бо 70% його  в нас це бадяга .  Ще 5 років і меду не буде на експорт ,  самі круті  бджолярі будуть майонезними баночками продавати в роздріб , все до цього іде , просто треба відкрити очі . 

3 минуты назад, yu1986ra сказал:

Та не стане їх менше.

Ну да , :umora: ви тому наглядний приклад:umora:

43 хвилини тому, Bee.P сказав:

А потім вони приїдуть до пасічника і той також їм дасть сала:rofl:.

Не все нове, то погане.

1 минуту назад, yu1986ra сказал:

А потім вони приїдуть до пасічника і той також їм дасть сала:rofl:.

Нє :umora:. Дасть щось по круче , настойку підмору по 3х літровій банці кожному . :umora:. От кому жити добре серед ідійотів :umora:.

20 минут назад, yu1986ra сказал:

Це ж ви стверджуєте, що там інша речовина, а не укр закон.

На сьогодні окремі виробники вже нічого не приховують, в український закон просто забороняє і є відповідне навіть покарання за продаж засобів які незареєстровані, в якщо довести, що такий засіб ще і здоров'ю шкодить, то навіть кримінальна відповідальність є.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...