gardener Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 3 години тому, Пахомич сказав: Трусити камерою ,то показувати дулю в кишені " Мед , побілка , заляли рамки, забили пилком, купа бджіл,немає матка де сіяти....". пкаже в натурі ,що воно так є. То ж напишіть там йому в коментарях 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 2 години тому, arki сказав: буде. як би не обробляли певна кількість кліща всерівно залишиться. Якщо осінню на останньому проливі падає 2-5 шт. То до квітня він не може наплодитись. За квітневу обробку знов впаде 2-5 шт. Таку обробку вважаю не ефективною і не доцільною, бо в теорії бджоли можуть за день приволочити таку кількість кліща від міфічного перезараження. Десь перед паскою гляну, що там в мене висипалось. Я кільком сім'ям коли ставив смужки, то дав корпус під низ. В них кліщ має бути на дні. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 24 минуты назад, gardener сказал: То ж напишіть там йому в коментарях Йому вистарчить ,що я йому тут написав. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 54 минуты назад, koste сказал: Вот по этому ампулу в воду и бросают. ти це серьозно? це не мед що залишиться на станках 0.2мл 30 минут назад, yu1986ra сказал: Якщо осінню на останньому проливі падає 2-5 шт. не головне скільки падає а головне скільки його залишається... доречі неодноразово чув що по дослідах европейських науковців мурашинка єдиний препарат пари котрого діють на кліща в печатному росплоді, тільки чи так це то хз... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 3 часа назад, yu1986ra сказал: Я глянув те відео. Він показував мічених маток на рамці. Нічого там в нього не забили, місця під засів море. Але печатка меду є свіжа, якийсь принос був. Обіцяв показати ,як мітить матки і шо? Ви як визначили ,що під засів місця море? Короче то балабол . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 12 минут назад, arki сказал: ти це серьозно? це не мед що залишиться на станках 0.2мл У тебя там получается 0,15мл в одной ампуле. Это ерунда, главное чтобы он роботал. Можешь поменять производителя . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 18 хвилин тому, Пахомич сказав: Йому вистарчить ,що я йому тут написав. Думаю, він не провидець і про ваше ставлення навіть не здогадується 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 16 хвилин тому, arki сказав: ти це серьозно? це не мед що залишиться на станках 0.2мл не головне скільки падає а головне скільки його залишається... доречі неодноразово чув що по дослідах европейських науковців мурашинка єдиний препарат пари котрого діють на кліща в печатному росплоді, тільки чи так це то хз... 0.2-0.3 мл це мега мало. Трохи могло лишитись на стінках, трохи могли не з тої сторони глянути на шприц... Похибку шкали шприца і похибку пакування також не виключаєм. Коли за першим проливом нема розплоду і падає біля 50 шт, а за другим 5 шт, то тенденція кількості кліща того що лишився зрозуміла. Тобто його там багато не може бути. Залишок буде 1-3 шт, які до квітня не зможуть розмножитись навіть до 20 шт. Більшість з яких буде в розплоді, а ви героїчно будете травити десятки тисяч бджіл, щоб можливо знищити десяток кліщів. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 22 хвилини тому, Пахомич сказав: Обіцяв показати ,як мітить матки і шо? Ви як визначили ,що під засів місця море? Короче то балабол . Так він же ж матки на рамках показував. Там ще далеко не квадратний розплід і перги по низу розплоду я не помітив. Він же ж блогер, йому треба про щось говорити Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 32 минуты назад, yu1986ra сказал: 0.2-0.3 мл це мега мало. Трохи могло лишитись на стінках, трохи могли не з тої сторони глянути на шприц... Похибку шкали шприца і похибку пакування також не виключаєм. Коли за першим проливом нема розплоду і падає біля 50 шт, а за другим 5 шт, то тенденція кількості кліща того що лишився зрозуміла. Тобто його там багато не може бути. Залишок буде 1-3 шт, які до квітня не зможуть розмножитись навіть до 20 шт. Більшість з яких буде в розплоді, а ви героїчно будете травити десятки тисяч бджіл, щоб можливо знищити десяток кліщів. Все вірно буде в роспліді а тепер спробуйте його достати а на серпень буде із п'яти 800-4000.Ціль не знищити всього кліща а тримати його на контролі а за два три кліщі які нібито залишилося ну це маразм. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 1 час назад, arki сказал: доречі неодноразово чув що по дослідах европейських науковців мурашинка єдиний препарат пари котрого діють на кліща в печатному росплоді, тільки чи так це то хз... А як на рахунок того, щоб впевнитись самому? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 3 хвилини тому, Йося сказав: Все вірно буде в роспліді а тепер спробуйте його достати а на серпень буде із п'яти 800-4000.Ціль не знищити всього кліща а тримати його на контролі а за два три кліщі які нібито залишилося ну це маразм. Маразм це 4000 кліщів. У вас хоч раз стільки падало? Для експерименту можна осінню по безрозплоду пролити одну сім'ю 4-5 разів. Після третього там буде сипатись нуль штук. Не тому, що він отримав резистентність, заліз під тергіти чи в розплід, а тому, що його вже немає в сім'ї. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 8 минут назад, yu1986ra сказал: Маразм це 4000 кліщів. У вас хоч раз стільки падало? Для експерименту можна осінню по безрозплоду пролити одну сім'ю 4-5 разів. Після третього там буде сипатись нуль штук. Не тому, що він отримав резистентність, заліз під тергіти чи в розплід, а тому, що його вже немає в сім'ї. Достатньо розломити трутневий пичатний засів і можна подивитися як себе поводить кліщ при небезпеціі.А акарациди це та сама не безпека.4000 звісно що ні бо там уже не буде носіїв цих кліщів. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 7 хвилин тому, Йося сказав: Достатньо розломити трутневий пичатний засів і можна подивитися як себе поводить кліщ при небезпеціі.А акарациди це та сама не безпека.4000 звісно що ні бо там уже не буде носіїв цих кліщів. І як він там себе поводить при небезпеці? Якщо чесно, то я б сам оуїв, якби якийсь годзілла розламав навпіл мою хату. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 2 минуты назад, yu1986ra сказал: І як він там себе поводить при небезпеці? Якщо чесно, то я б сам оуїв, якби якийсь годзілла розламав навпіл мою хату. А як ви будете себе поводити як що вашу кімнату задути пирцовкою наприклад і робити це не одноразово так сказати привчити вас,ви при кожному шорохові будете шукати противогаз чи ломитися у вікно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 6 хвилин тому, Йося сказав: А як ви будете себе поводити як що вашу кімнату задути пирцовкою наприклад і робити це не одноразово так сказати привчити вас,ви при кожному шорохові будете шукати противогаз чи ломитися у вікно. Якщо моя кімната герметична, то мені до сраки, що ви там будете задувати за дверями. Ви ж розламуєте печатний розплід. В ньому кліщ ''небезпеки'' ще не нюхав. То як він поводиться за вашими спостереженнями? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля Только что, yu1986ra сказал: Якщо моя кімната герметична, то мені до сраки, що ви там будете задувати за дверями. Та все у ваших руках,спостерігайте.Як це герметична як що амітраз по 4-5разів по без роспліду і полоски не зрозуміло якої якості...Вашу хату он можна подивитися у темі європейський гнелець ну це вже кінцева зупинка. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 8 хвилин тому, Йося сказав: Та все у ваших руках,спостерігайте.Як це герметична як що амітраз по 4-5разів по без роспліду і полоски не зрозуміло якої якості...Вашу хату он можна подивитися у темі європейський гнелець ну це вже кінцева зупинка. ваша відповідь це вже маразм, чи ще ні? При чому тут хата до гнильця? Не відходьте від теми. Після 4-х обробок осінню по безрозплоду не буде ні кліща, ні печатного трутневого розплоду (який ви збираєтесь розламувати). Як поводить себе кліщ коли ви розламуєте печатний трутневий розплід? Що ви можете сказати по його поведінці (дивлячись йому прямо в очі)? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 7 минут назад, yu1986ra сказал: ваша відповідь це вже маразм, чи ще ні? При чому тут хата до гнильця? Не відходьте від теми. Після 4-х обробок осінню по безрозплоду не буде ні кліща, ні печатного трутневого розплоду (який ви збираєтесь розламувати). Як поводить себе кліщ коли ви розламуєте печатний трутневий розплід? Що ви можете сказати по його поведінці (дивлячись йому прямо в очі)? Вчіть хвороби бджіл і як воно все влаштовано не цікаво з вами не того ви пташка політу..То не гнелець... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 28 хвилин тому, Йося сказав: Вчіть хвороби бджіл і як воно все влаштовано не цікаво з вами не того ви пташка політу..То не гнелець... Звісно, в своєму курнику ви єдиний півень. Куди ж нам не грамотним до вас? Гнилець - не гнилець, зараз не цікаво. Ви все одно про це нічого не знаєте. Не тікайте знову в кущі. Мову вели про кліща. Що вам каже поведінка кліща, який своїми очима бачив небезпеку, коли ви розламуєте печатний розплід? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 2 часа назад, yu1986ra сказал: 0.2-0.3 мл це мега мало. ану візьміть цю кількість вліть в порожню ампулу і спребуйте розмазати по стінках так щоб неможна було його потім взяти назад в шприць? чи вдасся це зробити? реагент точно наливав рівно 1мл, тей виробник що пише "нідерланди" там теж біпіну рівно 1мл. завжди витягую шприцем і бачу що деякі недоливають і так най...ть 2 часа назад, yu1986ra сказал: Залишок буде 1-3 шт ну-ну... після останнього проливу падало теж восени по кілька кліщів, тоді звідки взялося з десяток в одній сімї за першу ніч після того як поклав серветки. то ви тільки думаєте що їх лишається 1-3шт... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 2 часа назад, yu1986ra сказал: Похибку шкали шприца самому не смішно? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 3 хвилини тому, arki сказав: ану візьміть цю кількість вліть в порожню ампулу і спребуйте розмазати по стінках так щоб неможна було його потім взяти назад в шприць? чи вдасся це зробити? Навіть пробувати не буду, битва за міліграми це не моє. Я люблю тонами рахувати 6 хвилин тому, arki сказав: реагент точно наливав рівно 1мл, тей виробник що пише "нідерланди" там теж біпіну рівно 1мл. завжди витягую шприцем і бачу що деякі недоливають і там най...ть Амітрази це, мабудь, самий дешевий акарацид. Для виробника собівартість ампули копійчана. Не має сенсу відверто ''обважувати'' пасічників, бо виробник на цьому не розбагатіє навіть на мільйонному тиражу. Я щиро сумніваюсь, що цей виробник випускає мільйон ампул на рік. Амітраз у всіх однаковий, але якщо ви вірите в надпис ''Нідерланди'', то в нас вільна країна - переходьте на іншого виробника. 16 хвилин тому, arki сказав: ну-ну... після останнього проливу падало теж восени по кілька кліщів, тоді звідки взялося з десяток в одній сімї за першу ніч після того як поклав серветки. то ви тільки думаєте що їх лишається 1-3шт... Ця сім'я була на контролі осінню. Якщо так, то був печатний розплід. Десяток це багато чи мало? Це те про що я писав вище. Заради 10 кліщів в труїте 10000 бджіл. Через тиждень викинете серветки, зацвіте кульбаба і ваші бджоли матимуть змогу принести 10 кліщів за день. Браво. 21 хвилину тому, arki сказав: самому не смішно? Ні. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 6 годин тому, yu1986ra сказав: Амітраз у всіх однаковий, Та нє, не однаковий, знайомий перевірив. той що в ампулах він завжди розводив на повну 1,5 ПЕТ пляшку води, раз так розбавив турецький і бджоли пішли з вулика пішки. Зараз розводить на 2л і все норм. Колись @AVA писав що робив на 1л, подвійну дозу і нічого не було бджолам. То мабуть таки не весь він однаковий. 2 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 29 хвилин тому, Конструктор сказав: Та нє, не однаковий, знайомий перевірив. той що в ампулах він завжди розводив на повну 1,5 ПЕТ пляшку води, раз так розбавив турецький і бджоли пішли з вулика пішки. Зараз розводить на 2л і все норм. Колись @AVA писав що робив на 1л, подвійну дозу і нічого не було бджолам. То мабуть таки не весь він однаковий. Думаю, тут швидше брак ніж передоз. Колись на форумі читав, що хтось випадково в 10 раз дозу перевищив і бджоли перезимували. Перевіряти нікому не рекомендую. Треба все робити по інструкції. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.