Пахомич Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 6 минут назад, Bee.P сказал: Там під відео він ніби комент написав. Тому все добре Шо добре? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 3 хвилини тому, Пахомич сказав: Можливо що сімї, які женуть розплід і мають стрімкий розвиток на осінь чахнуь і зимою мають шанс загинути. але не всі 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля Только что, Пахомич сказал: Шо добре? Що футбол в лежаку ще не почався , ще є час купить лаваша і сємок 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 2 минуты назад, gardener сказал: але не всі Я думав ви напишете чому? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 45 хвилин тому, arki сказав: стрімкий розвиток- швидко увійдуть в ройку. незабаром робіть відводки чи пакети. за свою практику переконався що сімї котрі женуть росплід і мають стрімкий розвиток так же само швидко входять в ройку. Розплоду відносно не багато. Трутневого розплоду ще менше. Хоча сьогодні на верхні бруски вичалапав 1 геть сірий, молодий третень. Там не бджоли мають стрімкий розвиток, а місце. По плану до ройки в них ще два розширення по 2 рамки. Кілька передовиків розіб'ю на скільки вийде відводків (для заповнення зимових втрат) ближче до травня. Основну масу хочу втримати до ділення хоча б до 15 травня. А інваліди до того часу хоч би не вмерли 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 2 хвилини тому, Пахомич сказав: Я думав ви напишете чому? Тому шо якшо вони зимою дали дуба, то хто тоді весною буде гнати розплід і мати стрімкий розвиток 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 44 хвилини тому, Гурович сказав: Ножиці тобі в поміч. Ще їх на пасіці не вистачало. Я не поспішаю. Нехай кліщ наплодиться і бджоли на днів 10 підростуть. До взятку ще 1,5 місяця. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 44 хвилини тому, Йося сказав: Я почекаю,хьюстон у вас також все не так добре і з того що ви показали... У вас то, ясен пень, краще. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 6 хвилин тому, yu1986ra сказав: сьогодні на верхні бруски вичалапав 1 геть сірий, молодий третень. Робіть прививку терміново 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 18 хвилин тому, Пахомич сказав: Можливо що сімї, які женуть розплід і мають стрімкий розвиток на осінь чахнуь і зимою мають шанс загинути. Навряд чи це пов'язано 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 2 минуты назад, gardener сказал: Робіть прививку терміново З чого ??? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 7 хвилин тому, gardener сказав: Тому шо якшо вони зимою дали дуба, то хто тоді весною буде гнати розплід і мати стрімкий розвиток Краще і не скажеш 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 9 минут назад, yu1986ra сказал: Розплоду відносно не багато. Трутневого розплоду ще менше. Хоча сьогодні на верхні бруски вичалапав 1 геть сірий, молодий третень. Там не бджоли мають стрімкий розвиток, а місце. По плану до ройки в них ще два розширення по 2 рамки. Кілька передовиків розіб'ю на скільки вийде відводків (для заповнення зимових втрат) ближче до травня. Основну масу хочу втримати до ділення хоча б до 15 травня. А інваліди до того часу хоч би не вмерли Підписався і я на ваш канал,ну цікаво цікаво 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 3 хвилини тому, gardener сказав: Робіть прививку терміново Після похолодання передовикам прикрию льотки - вони її самі зроблять 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 24 минуты назад, gardener сказал: так я дивлюсь Степана Не вже і Вее має канал? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 2 хвилини тому, Bee.P сказав: З чого ??? З вакцини 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 3 хвилини тому, Bee.P сказав: З чого ??? Та вже не важливо 1 хвилину тому, yu1986ra сказав: Після похолодання передовикам прикрию льотки - вони її самі зроблять Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 2 хвилини тому, Йося сказав: Підписався і я на ваш канал,ну цікаво цікаво Який? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 1 хвилину тому, Йося сказав: Не вже і Вее має канал? А Ви на кого 3 хвилини тому, Йося сказав: Підписався 1 хвилину тому, yu1986ra сказав: Який? Всі Вас дивляться, а Ви навіть не знаєте де 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Який? Не поганий , там ще Баскевч в підписниках . Нормальні відоси , і заєць той в кадр попада 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 1 хвилину тому, Йося сказав: Не вже і Вее має канал? В нього два: Суспільне Хмельницький і Хмельницькводоканал 2 хвилини тому, gardener сказав: А Ви на кого Всі Вас дивляться, а Ви навіть не знаєте де Я просто сам свої відео не дивлюсь, щоб не червоніти 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 13 хвилин тому, yu1986ra сказав: Всім би таку чуйку Не переймається все буде. Думаю. 16 хвилин тому, yu1986ra сказав: Я приєднував до безматочних зовсім ''пропащих'' одна на двох дадана, друга на двох рута. Ніколи б і не подумав, що вони так можуть рвонути майже з місця. Що вони взагалі можуть хоч щось крім вмерти. Рвонути то вони можуть всі, тобто в короткостровій перспективі воно завжди спрацьовує, в подальшому треба дивитися якщо сім'я піде в активний ріст, то значить чуйка правильно працює якщо багато промахів то ще треба її тренувати. Взагалі, відстающих стараюсь позбутись по раніше, це цей так. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 4 минуты назад, yu1986ra сказал: В нього два: Суспільне Хмельницький і Хмельницькводоканал Поняв СтепанВодоканал,значіть директор водоканала?Чи на примусових роботах там?Дрова на зиму рубає?В нас таке виконавча практикує.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 13 минут назад, yu1986ra сказал: Після похолодання передовикам прикрию льотки - вони її самі зроблять Бачу мед скоро будете качати , бо помили медогонку , і бочки не погані в кутку Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 5 апреля Share Опубликовано 5 апреля 15 минут назад, Йося сказал: Підписався і я на ваш канал,ну цікаво цікаво Що там цікавого? По простому , то називається показати дулю в кишені Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.