Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 17 минут назад, yu1986ra сказал: Та його методика працює, особливо якщо сім'ї слабкі. Шо за методика , Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 23 хвилини тому, Bee.P сказав: Вам мало верби ????. Майте совість Ідеальна погода на вербові рідко буває. Он ви тут недавно накаркували похолодання. А ще бувають пожежі. Не можна ложити всі яйця в один кошик. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 21 хвилину тому, Bee.P сказав: Шо за методика , Після обльоту добре вжати. Прерге розширення через 28 днів, наступні через 7 днів. Тримати гніздо постійно вжатим. Як тільки зацвітуть садки ставити магазин на нерозширене гніздо... В нього на каналі є два відео на цю тему. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 1 час назад, yu1986ra сказал: В мене теж. Я цей називаю канадський, так він і називається. а за вербу "енергетичну" там десь ви писали. що то за назва така? вперше чую. чи то ви так по своєму називаєте? 1 час назад, Bee.P сказал: Той що з верт то цвіте пучком ниточок то пилок з нього жирний . Ніби так американський клен. зараз вже цвіте Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта 6 часов назад, yu1986ra сказал: Після обльоту добре вжати. Прерге розширення через 28 днів, наступні через 7 днів. Тримати гніздо постійно вжатим. Як тільки зацвітуть садки ставити магазин на нерозширене гніздо... В нього на каналі є два відео на цю тему. Та це не його метода , це стандартна нормальна робота з бджолами . Завтра буде розказувати що оновлювати гніздо вощиною а не старими чорними рамками то його метода ???. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта 5 годин тому, arki сказав: а за вербу "енергетичну" там десь ви писали. що то за назва така? вперше чую. чи то ви так по своєму називаєте? В 2012-2013 роках в Рівненській області була програма ''Енергетична верба''. В вологих місцях не придатних для с/г мали висаджувати швидкоростучі дерева. Проаналізували 5000 га, купили комбайн (він потім кудись подівся так і не скосивши нічого), завантажили роботою два розсадники, під це діло мали будувати Дубенську ТЕЦ.... З цього всього на область посадили аж 25га вербових (з яких 8 біля мого лежакового точка - дуже правильне місце обрали). Вид верби не знаю, сорт з розсадника по програмі має назву ''енергетична''. Її так всі і називають. Весь масив цвіте великими жовтими котиками. Росте швидко і вгору. Якщо зрізати, або зламати, то пускає нові пагони по 1,5-2,5 м/рік. Оце за 1,5 роки виросло, вищі під 3м: За 13 років місцями отака стіна Або такі хащі 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта 27 хвилин тому, Bee.P сказав: Та це не його метода , це стандартна нормальна робота з бджолами . Завтра буде розказувати що оновлювати гніздо вощиною а не старими чорними рамками то його метода ???. Не зовсім стандартна. Там вся суть: якщо бджоли до садків дійшли хоч на 5 р, то на 5р гніздо ставиться магазин. Після постановки магазину перше розширення гнізда через 14 днів. По плану такі сім'ї до акації мають підійти з гніздом максимум на 8 рам. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта 8 минут назад, yu1986ra сказал: В 2012-2013 роках в Рівненській області була програма ''Енергетична верба''. В вологих місцях не придатних для с/г мали висаджувати швидкоростучі дерева. Проаналізували 5000 га, купили комбайн (він потім кудись подівся так і не скосивши нічого), завантажили роботою два розсадники, під це діло мали будувати Дубенську ТЕЦ.... З цього всього на область посадили аж 25га вербових (з яких 8 біля мого лежакового точка - дуже правильне місце обрали). Вид верби не знаю, сорт з розсадника по програмі має назву ''енергетична''. Її так всі і називають. Весь масив цвіте великими жовтими котиками. Росте швидко і вгору. Якщо зрізати, або зламати, то пускає нові пагони по 1,5-2,5 м/рік. Оце за 1,5 роки виросло, вищі під 3м: За 13 років місцями отака стіна Або такі хащі Напишіть точну адресу !!! Ми виїзджаємо !!!! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта Тільки що, Bee.P сказав: Напишіть точну адресу !!! Ми виїзджаємо !!!! Вже пізно. Поки зберетесь вона доцвіте 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта 10 минут назад, yu1986ra сказал: Не зовсім стандартна. Там вся суть: якщо бджоли до садків дійшли хоч на 5 р, то на 5р гніздо ставиться магазин. Після постановки магазину перше розширення гнізда через 14 днів. По плану такі сім'ї до акації мають підійти з гніздом максимум на 8 рам. Якщо буде 5 рам і піде взяток непоганий і не поставити магаз а далі пхати суш у гніздо , то будуть заливати цю новопоставлену суш , шо не ясно ???? Ну і про перше розширення через 14 днів , ну все логічно бо вже немає взятку , заливати гніздо вже немає чим 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Якщо буде 5 рам і не поставити магаз а далі пхати суш у гніздо , то будуть заливати цю новопоставлену суш , шо не ясно ???? Я не знаю нікого хто б так пасічникував. В мене пару раз саме собою виходило зробити таке на кількох сім'ях - виходило меду більше як бджіл. Всі пхають дадан до повного і вже потім магазин магаз. Потім жаліються, що бджоли м'ясні, бо розплід розкиданий на 12-и рамках. І ці 12 рам треба комусь гріти. Якби гніздо було 7-8 рам, то в небі літали б додаткові 4-5 вуличок бджіл. Після 5 рам розширення вощиною. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Я не знаю нікого хто б так пасічникував. В мене пару раз саме собою виходило зробити таке на кількох сім'ях - виходило меду більше як бджіл. Всі пхають дадан до повного і вже потім магазин магаз. Потім жаліються, що бджоли м'ясні, бо розплід розкиданий на 12-и рамках. І ці 12 рам треба комусь гріти. Якби гніздо було 7-8 рам, то в небі літали б додаткові 4-5 вуличок бджіл. Змиріться з тим що 90 % пасічників в бджолах дупля не ріжуть , і зачасту самі великі неуки це ті які голосніше всіх кричать що мають 40 років стажу , . 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта 18 хвилин тому, yu1986ra сказав: Не зовсім стандартна. Там вся суть: якщо бджоли до садків дійшли хоч на 5 р, то на 5р гніздо ставиться магазин. Після постановки магазину перше розширення гнізда через 14 днів. По плану такі сім'ї до акації мають підійти з гніздом максимум на 8 рам. Це типу щоб садків взяти? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта 17 хвилин тому, Конструктор сказав: Це типу щоб садків взяти? Ні, звичайно. Скільки того меду з тих садків. Щоб максимально заповнити рамки розплодом і бджолу підняти в магазин. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта Гляньте в Яцека на каналі. Він там все детально розповідає. Йому там в коментах навтикали за це, хоч це не він придумав (і не той хто його навчив). Посилання не даю щоб не обвалити сервери ютуба 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта 4 хвилини тому, yu1986ra сказав: Щоб максимально заповнити рамки розплодом і бджолу підняти в магазин А, зрозуміло, я вже і забув за таку проблему, що бджоли не йдуть в магазин. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта Тільки що, yu1986ra сказав: Гляньте в Яцека на каналі. Він там все детально розповідає. Йому там в коментах навтикали за це, хоч це не він придумав (і не той хто його навчив). Посилання не даю щоб не обвалити сервери ютуба Це ще колись в Броніславовича чув за цей прийом, щоб йшли в магазин. Для мене він не підходить. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта 4 минуты назад, yu1986ra сказал: Ні, звичайно. Скільки того з тих садків. Щоб максимально заповнити рамки розплодом і бджолу підняти в магазин. Якщо є норм площа садків то можна магазин меду взять , ну і рапаку 1-2-3 магазини . Садовий мед для мене самий кращий на смак . 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта 10 минут назад, Конструктор сказал: Це ще колись в Броніславовича чув за цей прийом, щоб йшли в магазин. Для мене він не підходить. Це мабуть гірше гіморою не має як множити калічів , і на калічів ставити магазини . І потім магазини знімати щоб поставить одну вощинку в гніздо . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта 21 хвилину тому, Конструктор сказав: Це ще колись в Броніславовича чув за цей прийом, щоб йшли в магазин. Для мене він не підходить. Щоб йшли в магазин це тут другорядний ефект, не головний. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта 20 хвилин тому, Bee.P сказав: Якщо є норм площа садків то можна магазин меду взять , ну і рапаку 1-2-3 магазини . Садовий мед для мене самий кращий на смак . Я стільки садків в одному місці не бачив. Якщо десь є ріпак, то мед буде ріпаковий, а не з садових. Від садків його не відбереш. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта 6 минут назад, Bee.P сказал: Це мабуть гірше гіморою не має як множити калічів , і на калічів ставити магазини . І потім магазини знімати щоб поставить одну вощинку в гніздо . Інколи умови місцевості так заставляють працювати Ну не 5 рам канешно на медозбір акації , на ріпак можливо і 5 р Я просто використовую , так сказати калічив , як донори, щоб набрати силу сімей, ну і маток викинути які не понравилась А так дійсно гнізда вжаті , так щоб видавити у весь мед у магазини Тоді на акацію приходиш з гніздом без меду , акація чиста виходить 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта 13 хвилин тому, Bee.P сказав: Це мабуть гірше гіморою не має як множити калічів , і на калічів ставити магазини . І потім магазини знімати щоб поставить одну вощинку в гніздо . 1 пустий магазин треба буде зняти до 3-х раз. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта 13 хвилин тому, Bee.P сказав: Це мабуть гірше гіморою не має як множити калічів , і на калічів ставити магазини . І потім магазини знімати щоб поставить одну вощинку в гніздо . Зато робота постійно є, з тим зніманням магазинів. 6 хвилин тому, yu1986ra сказав: Щоб йшли в магазин це тут другорядний ефект, не головний. Який головний? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 30 марта Share Опубликовано 30 марта 9 минут назад, yu1986ra сказал: Щоб йшли в магазин це тут другорядний ефект, не головний. Для мене головний , я так працюю , акація тоді нечиста буде, якщо ріпак з гнізда невижати Ще цей варіант, дає змогу тормознути маток на засів, щоб було менше відкритого, ну типу маток закрити 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.