Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

Только что, yu1986ra сказал:

Та хто ті фото дивиться? Кінематограф більш цікавий людям.:rofl:

Там білі,  а на фото деревяні натур , як таке не бачити. ??:hmm:  

Оце треш , :crazy:. Ну його нах , це карніка так любить ліпити :frusty:.  Аж бісить через фотографію наочно :umora:

IMG_20260328_182502.jpg

37 минут назад, gardener сказал:

Кому?

В другий корпус пересаджеені сімейці .

1 хвилину тому, Пахомич сказав:

В другий корпус пересаджеені сімейці .

Там є свій

4 минуты назад, gardener сказал:

Там є свій

То чого питаєте ?

24 минуты назад, Bee.P сказал:

Там білі,  а на фото деревяні натур , як таке не бачити. ??:hmm:  

Там є два точки лісовий лежаковий .

Хай Бог милує мати таку кашу в голові :(

19 хвилин тому, Bee.P сказав:

Оце треш , :crazy:. Ну його нах , це карніка так любить ліпити :frusty:.  Аж бісить через фотографію наочно :umora:

IMG_20260328_182502.jpg

Утепляють стелю перед похолоданням.:umora:

Це карніка ф25. Як в неділю розширяв, то ніби такого не було. Тут з воском як з ланцюга зірвались. Але гніздо добре структуроване (як в бакфаста:umora:), не таке як в більшості - котлети від мух окремо.

4 минуты назад, yu1986ra сказал:

Утепляють стелю перед похолоданням.:umora:

Це карніка ф25. Як в неділю розширяв, то ніби такого не було. Тут з воском як з ланцюга зірвались. Але гніздо добре структуроване (як в бакфаста:umora:), не таке як в більшості - котлети від мух окремо.

Мене ото напрягало сильно раніше , отой індивідуальний підхід , ті у воску , ті туплять , ті вже рояться , дурдом ... а я ледачий , тому мудохаюсь зі своїми буквастами :dntknw:.  

Є на лежаковому три нормальні сім'ї в руті. Зимували клубом 5, 6 і 7 добрих вуличок. Більші не скорочував, лишив на повному гнізді. Меншу скоротив 28.02 до 5 рам. 22.03 розширив пустою рамкою. Зараз по бджолі вона ще відстає, але  розплоду має вже трохи більше як в передовиків.

Через 7 днів треба давати другий рут під низ.

3 години тому, Bee.P сказав:

Сьогодні липнув до пари сімей , то з рамок виливається нектар , на смак як вербовий , 

Що нам той ваш нектар, в нас немає, зовсім :dntknw:.

Що в гнізді; розплід? Корма? Бджола?

2 хвилини тому, Bee.P сказав:

Мене ото напрягало сильно раніше , отой індивідуальний підхід , ті у воску , ті туплять , ті вже рояться , дурдом ... а я ледачий , тому мудохаюсь зі своїми буквастами :dntknw:.  

В минулому році аж такої індивідуальності не було. Зима їх потріпала трохи. Ті що в тіні постраждали більше.

2 минуты назад, yu1986ra сказал:

Є на лежаковому три нормальні сім'ї в руті. Зимували клубом 5, 6 і 7 добрих вуличок. Більші не скорочував, лишив на повному гнізді. Меншу скоротив 28.02 до 5 рам. 22.03 розширив пустою рамкою. Зараз по бджолі вона ще відстає, але  розплоду має вже трохи більше як в передовиків.

Через 7 днів треба давати другий рут під низ.

Як не дивно але розширяти треба рамками де є хочаб 50% меду , а то і більше , бо повертаються холоди , а сімя іде в нарощування ,я пустими рамками в такий період ніколи не розширював , бо погода вона така kurwa

Як не дивно але розширяти треба рамками де є хочаб 50% меду , а то і більше , бо повертаються холоди , а сімя іде в нарощування ,я пустими рамками в такий період ніколи не розширював , бо погода вона така kurwa

Я ще й ситу сьогодні лив до того меду.

3 минуты назад, Конструктор сказал:

Повністю не перебирав гніздо ,дві- три крайні рамки липнув , молодняка бігає норм , свіжі яйця  , корма добре жеруть , пилку нанесли непогано , дав в карман ще їдла , хай множаться ,  ну розширяти мені ще точно рано !!!:umora:.  Тестові лінії гляну пізніше , коли буде тепліше , щоб норм розібрати і порівняти , поки бджола оновлюється , на 15-20 квітня буде все ясно . 

12 минут назад, gardener сказал:

Я ще й ситу сьогодні лив до того меду.

Уявляєте в якому стресі Юрія бджоли ?:umora: коли вони побачили що їм впихнули дві порожні рамки :umora:. Вони дивились на нього і думали -Агов , чоловіче , май совість :hi::umora:. Холд йо хорсес ! Який вербовий мед ?.. йой... Але бідолаги мовчали як риба об лід :dntknw:. Тий таке:umora:

Уявляєте в якому стресі Юрія бджоли ?:umora: коли вони побачили що їм впихнули дві порожні рамки :umora:. Вони 

зразу з радості на верби погнали

18 хвилин тому, Bee.P сказав:

Курва бобер:umora:

Я навпаки стараюсь пустими розширити. За заставною постійно хтось шастає, за потреби дряпаю печатку щоб носили той мед туди-сюди.

В моїх зараз з медом перебір в гнізді. Пхати туди щось з холодним медом, то дурна затія.:IMHO:

26 минут назад, Конструктор сказал:

Кого ви слухаєте ! Зрід корм в рамці  бо бджіл мало тай хляпнуло

6 хвилин тому, Bee.P сказав:

Уявляєте в якому стресі Юрія бджоли ?:umora: коли вони побачили що їм впихнули дві порожні рамки :umora:. Вони дивились на нього і думали -Агов , чоловіче , май совість :hi::umora:. Холд йо хорсес ! Який вербовий мед ?.. йой... Але бідолаги мовчали як риба об лід :dntknw:. Тий таке:umora:

То ж позаливали вони ті пусті рамки на око від 0,5 до 2 кг свіжака. Рідко в якій яйця зустрічав.

На біднішому корпусному точку за два дні +1,3кг.

8 хвилин тому, gardener сказав:

зразу з радості на верби погнали

Це щоб не було коли сумувати:umora:

1 минуту назад, yu1986ra сказал:

моїх зараз з медом перебір в гнізді

Через 10 днів його там не буде :hi:

3 минуты назад, yu1986ra сказал:

Пхати туди щось з холодним медом, то дурна затія.:IMHO:

Можна за заставну , можна як крайню , та де вона холодна , на градуснику +16 було , на сонці ще більше , тільки масово лупанувся перший росплід , їй є де сіяти , ото пихання пустого то можна якщо на 100% знаєте що буде норм погода і жирний запас кормів , іто ...

1 хвилину тому, Bee.P сказав:

Через 10 днів його там не буде :hi:

Можна за заставну , можна як крайню , та де вона холодна , на градуснику +16 було , на сонці ще більше , тільки масово лупанувся перший росплід , їй є де сіяти , ото пихання пустого то можна якщо на 100% знаєте що буде норм погода і жирний запас кормів , іто ...

Так і має бути по плану.

Рамка швидше всього має середньодобову температуру - холодна.

Весь час пусті ставлю. В мене запас постійно стоїть за заставною.

6 минут назад, yu1986ra сказал:

ж позаливали вони ті пусті рамки на око від 0,5 до 2 кг свіжака.

Ну ще на три дні поїсти і в хаті посидіти . :hi:. 250-300-400 грамм (від сили сімї) іде в день  на розплід і поїсти , от і рахуйте. 

6 минут назад, yu1986ra сказал:

Так і має бути по плану.

Буде , бо 

IMG_20260328_194844.jpg

6 хвилин тому, Bee.P сказав:

Ну ще на три дні поїсти і в хаті посидіти . :hi:. 250-300-400 грамм (від сили сімї) іде в день  на розплід і поїсти , от і рахуйте. 

Вам шо жаль його меду? А три дні їсти - то хіба зле? Хай носять, не збивайте.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...