gardener Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта а відео? Пожалійте і нас 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 6 минут назад, gardener сказал: рамкою з бджолою від сильніших Але пізніше , коли сильні розженуться , заодно і будете бачити чи ті слабачки вартують того щоб їх підсилювать. І хай окремо всі стоять, одне на одного то не розумно. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 4 хвилини тому, gardener сказав: Маю пару слабачків. Вжав їх недавно на трьох рамках. Хотілося би підсилити. Бачу два варіанти: 1. рамкою з бджолою від сильніших 2. Поставити на сильну через роздільну решітку З першим все ясно, а от з другим? Чи стелити на решітку плівку?(не повністю, звичайно) Чи відкривати в другому корпусі льоток, чи нехай через сильну ходять? 2-й то такий гемор з багатьма невідомими. Ще й спину напрягати будете щоб долізти до нижньої. Я колись робив так весь корпусний точок. Як згадаю, то око сіпається. Я за перший варіант. Найбільш грамотно його реалізує Юрій в відео Конструктора. . але ще зарано сильних тормозити. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 7 хвилин тому, Пахомич сказав: Порада підмивати причандаля пішла на користь , вже і цицьок захотілось . Короче балабольте самі між собою, мені потрібно готовити канді. В мене його не тільки бджоли їсти не хочуть, а й батько гидує пускати на самогон 6 хвилин тому, gardener сказав: а відео? Пожалійте і нас Він безжальний 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 2 минуты назад, gardener сказал: а відео? Пожалійте і нас Навіщо вас жаліти , адже ви не бджоли . Канді готовлю не через нестачу кормів , а для допомги бджолам вигодувати здорових бджіл з достатнім жировим тілом. Там є амінокислоти, мікроелементи і проти нозиматозні засоби природнього походження. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 5 хвилин тому, Пахомич сказав: Навіщо вас жаліти , 24 хвилини тому, Пахомич сказав: Мені шкода людей, які відвідують цей канал, 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 42 минуты назад, gardener сказал: 2. Поставити на сильну через роздільну решітку Залишити невелике вікно , якщо на два льотки то буде дві сімї, якщо через один то буде сімя з двома матками. Потрібно дочикатись стабільного тепла, щоб верх не залишився без бджіл, якщо поставити на сітку до 4мм ,то два льотки . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 2 години тому, Пахомич сказав: Гонорово на камеру показуєте ,як виставляєте магазину надставку. Розібрати вулик порамочно і показати , що забито все розплодом тонка кишка? Головне підходите до чахлика, от дивіться показую супер розвиток. Відсовуєте заставну ,а там чахлик , приставляєте заставну на місце і знову співаєте стару замусолену пісеньку. Це той шо з восьмирамочниками? То він Степан Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 4 минуты назад, gardener сказал: Це той шо з восьмирамочниками? То він Степан Восьмирамочники біля хати лісовий лежаковий . Я де знаю як його звати 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 1 година тому, gardener сказав: 2. Поставити на сильну через роздільну решітку З першим все ясно, а от з другим? Чи стелити на решітку плівку?(не повністю, звичайно) Чи відкривати в другому корпусі льоток, чи нехай через сильну ходять? Плівкою перекрити під вільним місцем у верхньому корпусі, льоток хай буде закритий, як набереться повний корпус розплоду тоді відкрити. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 6 годин тому, gardener сказав: Це той шо з восьмирамочниками? То він Степан То сценічний псевдонім 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 9 часов назад, Олексій Кременчук сказал: Плівкою перекрити під вільним місцем у верхньому корпусі, льоток хай буде закритий, як набереться повний корпус розплоду тоді відкрити. І що далі з таким " щастям " робити? Коли ото вже все буде зайняте бджульми 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 1 час назад, Bee.P сказал: І що далі з таким " щастям " робити? Коли ото вже все буде зайняте бджульми Ви дійсно митець, якщо голова не варить що робити . Зняти і зробити повноцінну нову сімю. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 4 минуты назад, Пахомич сказал: Ви дійсно митець, якщо голова не варить що робити . Зняти і зробити повноцінну нову сімю. То ж льотна вся піде у нижній корпус , і те що зняли сильно ослабне і толку з нього буде нуль . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 12 часов назад, gardener сказал: Маю пару слабачків. Вжав їх недавно на трьох рамках. Хотілося би підсилити. Бачу два варіанти: 1. рамкою з бджолою від сильніших 2. Поставити на сильну через роздільну решітку З першим все ясно, а от з другим? Чи стелити на решітку плівку?(не повністю, звичайно) Чи відкривати в другому корпусі льоток, чи нехай через сильну ходять? Тобто Вам себе дуже шкода, але Ви через силу дивитеся? Возьміть трусніть пару рамок бджоли із запасом на сліт та й все,залийте в крайню рамку сироп,підіжміть по максимуму даже викиньте якийсь п'ятачок роспліду.Залиште одну кормову одну під засів але щоб була хороша обсидка.Закрийте і не морочте собі голову.На сонях вилізеале матку в утіль 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 1 час назад, Bee.P сказал: То ж льотна вся піде у нижній корпус , і те що зняли сильно ослабне і толку з нього буде нуль . Людина хоче допомогти слабакам розвинутись за рахунок тепла сильної сімї. Злетить льотна в нижній ну і що? На крйній випадок облітати в другому місці, або закрити при наявності вентиляційної сітки на 4 -5 днів, з дачою води в вулик. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 18 минут назад, Пахомич сказал: Людина хоче допомогти слабакам розвинутись за рахунок тепла сильної сімї. Злетить льотна в нижній ну і що? На крйній випадок облітати в другому місці, або закрити при наявності вентиляційної сітки на 4 -5 днів, з дачою води в вулик. І щось із нозиматозним ефектом як на мене це для таких сімейок обов'язково а потім вкинути рамку печатки від здорової гарної сім'ї і буде все супер.Я трусю перед затяжним похолоданням і коли бджола зміниться.Раніше з одного точка на трусював у відро а на другому розтрусювавце взагалі супер 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 3 години тому, Bee.P сказав: І що далі з таким " щастям " робити? Коли ото вже все буде зайняте бджульми Дати верхній матці ще один корпус під розплод. Я, колись, дозрію, та як піду в блогери, та як навчу вас всіх бджіл тримати! Треба тільки вигадати якийсь незвичний і пришелепкуватий метод бджільництва, щоб його назвали моїм ім'ям 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 6 минут назад, Олексій Кременчук сказал: Дати верхній матці ще один корпус під розплод. Я, колись, дозрію, та як піду в блогери, та як навчу вас всіх бджіл тримати! Треба тільки вигадати якийсь незвичний і пришелепкуватий метод бджільництва, щоб його назвали моїм ім'ям 100% !! Саме так !! Бо брєд набирає саме більше переглядів . 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 38 минут назад, Олексій Кременчук сказал: Дати верхній матці ще один корпус під розплод. Я, колись, дозрію, та як піду в блогери, та як навчу вас всіх бджіл тримати! Треба тільки вигадати якийсь незвичний і пришелепкуватий метод бджільництва, щоб його назвали моїм ім'ям Щоб закачувати рукави і вступати в дискусію потрібно зрозуміти про що іде мова. Мова іде про слабачка ,якому потрібно допомогти в розвитку за рахунок тепла сильної сімї. Доганяєте чи ні? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 38 минут назад, Bee.P сказал: 100% !! Саме так !! Бо брєд набирає саме більше переглядів . Балаболи на форумі набирають саме більше лайків. Краще малюйте фіолетовий квадрат , або страх в туалеті. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 2 часа назад, Йося сказал: .Я трусю перед затяжним похолоданням то до одного місця, бджола льотна всерівно злетить а так як молодої ще зараз "кіт наплакав" той залишиться там те щой було якщо ще й те неперебється. краще вже десь знайти рамочку росплоду на виході і підставити. в мене теж в двох минулорічних пізніх відводках з матками ІОшками котрі зимували по 3 рамки лишилося по пригоршні бджіл з маткою. добре підсилювати бджолою до одльоту а так як вже вона облетілася то то марно....повернеться 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 42 хвилини тому, Пахомич сказав: Щоб закачувати рукави і вступати в дискусію потрібно зрозуміти про що іде мова. Мова іде про слабачка ,якому потрібно допомогти в розвитку за рахунок тепла сильної сімї. Доганяєте чи ні? Це Ви не доганяєте, що сильна сім'я допомагає слабачку не тільки теплом, а і бджолою, тому нема сенсу обмежувати його розвиток одним розплодним корпусом, якщо на початок травня можна отримати від "слабачка" два рутівські корпуси забиті розплодом. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.