Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта Только что, yu1986ra сказал: Бля, та я ж сам ''свій канал'' не дивлюсь. Я ж вас вже кілька разів просив посилання на відео, а ви все в Штірліца граєтесь. Ось і вивели на чисту воду , Андрюха нашо ти Юрієм прикидуєшся ?? думаєш ми тут всі дурні ? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 3 хвилини тому, Bee.P сказав: Це там де він медогонки рекламує і ті відра на пергу? Ще буває стріми веде ? Ще маток раніше продавав А шо він Юра хіба? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 1 минуту назад, gardener сказал: А шо він Юра хіба? Може і Юрійович . Я шо знаю А нам тут втирає про бобрів 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 4 хвилини тому, Пахомич сказав: Не буду я йоиу покращувати перегляд. На скільки Ви їх можете покращити +10-20 переглядів? Це не аргумент. Якщо дійсно є канал, то давайте посилання. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта Є один Юрій, ну почерк зовсім не як в нашого, точно не він. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 1 минуту назад, Конструктор сказал: На скільки Ви їх можете покращити +10-20 переглядів? Це не аргумент. Якщо дійсно є канал, то давайте посилання. Скільки відвідувань форуму в день? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 2 минуты назад, Конструктор сказал: Є один Юрій, ну почерк зовсім не як в нашого, точно не він. Та то не той канал. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 1 хвилину тому, Пахомич сказав: Скільки відвідувань форуму в день? І всі побіжать Юру дивитися? 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 17 хвилин тому, Пахомич сказав: Не буду я йоиу покращувати перегляд. Кому? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Кому? Та баскевичу . о т шо не пойнятно ? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 1 хвилину тому, yu1986ra сказав: Кому? Вам, шо не ясно 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта Всім вітання. Питання до пасічників півдня, південного-сходу. Скільки рамок Дадан повеістю обсиджуваних бджолами в середньому на цей час? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 5 хвилин тому, Пахомич сказав: Скільки відвідувань форуму в день? А ви думаєте як вони всі кинуться переглядати, то відео, то обвалять сервер ютубу? Тут 10 чоловік постійно пасеться. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Тут 10 чоловік постійно пасеться. 10.5 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 10 хвилин тому, Конструктор сказав: Є один Юрій, ну почерк зовсім не як в нашого, точно не він. Тут Ромео мав би сказати: ''а де ж той шифер?" 7 хвилин тому, Пахомич сказав: Та то не той канал. А може хтось шифер вкрав 8 хвилин тому, gardener сказав: І всі побіжать Юру дивитися? Надіюсь я там хоч не з голими цицьками по пасіці бігаю 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 10 хвилин тому, yu1986ra сказав: Кому? Може то він за йосю? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 7 минут назад, yu1986ra сказал: Надіюсь я там хоч не з голими цицьками по пасіці бігаю Та і не тільки з цицьками , щей з причандалом . Там 1 лям підпищиків 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 16 минут назад, gardener сказал: І всі побіжать Юру дивитися? Не знаю , но ви все дивитесь ,що закидається Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 5 хвилин тому, Конструктор сказав: Може то він за йосю? Наврядчи. Йося старий потертий уркаган в бігах. Він і тут по три рази на рік нікнейм змінює щоб його не заставили аліменти платити, а на ютубі треба було б фейсом світити. Там його відразу б змалювали 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Та і не тільки з цицьками , щей з причандалом . Там 1 лям підпищиків Треба бігом це все діло монетизувать. Буду багатшим за арестовича 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 2 хвилини тому, Пахомич сказав: Не знаю , но ви все дивитесь ,що закидається А вам вже шкода того перегляду. То ж для діла 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 14 минут назад, yu1986ra сказал: А ви думаєте як вони всі кинуться переглядати, то відео, то обвалять сервер ютубу? Тут 10 чоловік постійно пасеться. Якщо форум в день відвідує 10 людей ,то форум здох балаболять не поділу то так. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 3 минуты назад, yu1986ra сказал: А вам вже шкода того перегляду. То ж для діла Мені шкода людей, які відвідують цей канал, Між іншим сьогоднішнє відео також дививсь. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта Я пойняв . То просто ще Юрія відеотранслюють через ' Дугу' . Але бачить то тільки той хто має чарівну шапочку . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта Маю пару слабачків. Вжав їх недавно на трьох рамках. Хотілося би підсилити. Бачу два варіанти: 1. рамкою з бджолою від сильніших 2. Поставити на сильну через роздільну решітку З першим все ясно, а от з другим? Чи стелити на решітку плівку?(не повністю, звичайно) Чи відкривати в другому корпусі льоток, чи нехай через сильну ходять? 3 хвилини тому, Пахомич сказав: Мені шкода людей, які відвідують цей канал, Між іншим сьогоднішнє відео також дививсь. Тобто Вам себе дуже шкода, але Ви через силу дивитеся? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 9 хвилин тому, Пахомич сказав: Якщо форум в день відвідує 10 людей ,то форум здох балаболять не поділу то так. Хіба ж ви тут часто бачите нові імена? Ну, хіба що Йося 5 хвилин тому, Пахомич сказав: Мені шкода людей, які відвідують цей канал, Між іншим сьогоднішнє відео також дививсь. І як вам? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.