Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 1 минуту назад, Конструктор сказал: Як це нах воно мені? Треба вивести того українського канадця на чисту воду. Ви вже вивели . У всьому винен сусід , він же і кондом ( такЮрійСказав) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 2 минуты назад, Конструктор сказал: Сьогодні обіцяють+17 то планую дати сиропу, трохи поновити корма Що там по ріпаку у Вас? Трохи насіяли ?? Їздили ? Бачили шось? 3 минуты назад, Конструктор сказал: Сьогодні обіцяють+17 то планую дати сиропу, трохи поновити корма Скільки вже приблизно з"їли те що було за заставною? На сьогодні в кг пліз . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 5 хвилин тому, Bee.P сказав: Мені цікаво куди нібито 100 кг пилку пішло . Хтость пиз..ть там Вони по силі такі що 1кг не з'їдять. В кілограмові не думаю що більше 300 ну 400гр пилку 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Що там по ріпаку у Вас? Трохи насіяли ?? Їздили ? Бачили шось? Ще не бачив, але знаю що є 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта Только что, Конструктор сказал: Вони по силі такі що 1кг не з'їдять. В Та це і тупому пойнятно , правда не кожному . Ті калічі аби 150 грам змогли б .. Там походу як з тим оленем який тримає рамку пусту на який меду в діаметрі як апельсин і каже що там є два кг меду . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 5 хвилин тому, Bee.P сказав: Скільки вже приблизно з"їли те що було за заставною? На сьогодні в кг пліз . Приблизно по 2кг+ меду з рамок, і сильні вже додають кормушку з канді, середні за половину. В годівниці 1.5кг 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 1 минуту назад, Конструктор сказал: Приблизно по 2кг+ меду з рамок, і сильні вже додають кормушку з канді, середні за половину. В годівниці 1.5кг Значить я маю в запасі ще +7 днів . Ваші раніше рух почали , тому буду звіряти годинник по Вас . А шо робить. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 32 хвилини тому, Конструктор сказав: На мій погляд ці білкові більше для сильних сімей, в слабких нічого толком не наростиш, тому не варто їх мучити Погоджуюсь. Та там чогось і в сильнішій сім'ї не ухти ефект, а роботи ж то немало проведено. Та й грошей витрачено купу. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 17 хвилин тому, Bee.P сказав: Мені цікаво куди нібито 100 кг пилку пішло . Хтость пиз..ть там Ще й цих треба вивести на чисту.... Пасіка там не маленька. 11 хвилин тому, Конструктор сказав: Ще не бачив, але знаю що є Знання це сила 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 11 хвилин тому, Конструктор сказав: Приблизно по 2кг+ меду з рамок, і сильні вже додають кормушку з канді, середні за половину. В годівниці 1.5кг Я своїм тільки раз по трошки рамку за заставною подер вилкою. В гнізді, як на мене, ще дофіга меду на рамках (особливо в руті). 10 хвилин тому, Bee.P сказав: Значить я маю в запасі ще +7 днів . Ваші раніше рух почали , тому буду звіряти годинник по Вас . А шо робить. Напрягти булки і заглянути в кілька вуликів. Може бджоли вас здивують так само як і мене на лежаковому. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 18 часов назад, Bee.P сказал: Він всі не відкрива , просто ляпнув 25 і всі повірили . Як можна поставити полоски не відкриваючи вулика? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 12 минут назад, yu1986ra сказал: Може бджоли вас здивують так само як і мене на лежаковому. Я своїх знаю Кожну , в лице . Полюбе не здивують . Це вас можуть здивувати f2-3-4. Ну і немає в мене верб золотих в такій кількості . 10 минут назад, Гурович сказал: Як можна поставити полоски не відкриваючи вулика? Бачив як деякі просто в нижній льоток полоску впихують і всьо ... А на камеру пиз..ти то таке собі дєло . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 6 годин тому, Конструктор сказав: На мій погляд ці білкові більше для сильних сімей, в слабких нічого толком не наростиш, тому не варто їх мучити Сьогодні заїхав на лежаковий забирати березовий сік. Бачу один вулик (обсираний інвалід, скорочував 28.02 до 3-х рам дадана) сидять на льотках і слабше літають як мали б. Розтин показав, що то були мікробороди. Сьогодні +18. Це середня. На двох крайніх ще одна така рамка печатного назбирається. Відкритого мало. Певно таки був на днях якийсь нектар. Цій в неділю додав 1 рамку, яку саме з них я не вичислив. Там де додавав по 2 рамки побілки не було. Мої плани з перговою рокіровкої не збулись. Вони її розкидали по всіх рамках і перемішали з медом та яйцями - повний каламбур вийшов. Тут з вуликів пре життя. Завтра поїду туди знов розширяти і бризкати відстаючих ентеронорміном. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 1 час назад, yu1986ra сказал: Сьогодні заїхав на лежаковий забирати березовий сік. Бачу один вулик (обсираний інвалід, скорочував 28.02 до 3-х рам дадана) сидять на льотках і слабше літають як мали б. Розтин показав, що то були мікробороди. Сьогодні +18. Це середня. На двох крайніх ще одна така рамка печатного назбирається. Відкритого мало. Певно таки був на днях якийсь нектар. Цій в неділю додав 1 рамку, яку саме з них я не вичислив. Там де додавав по 2 рамки побілки не було. Мої плани з перговою рокіровкої не збулись. Вони її розкидали по всіх рамках і перемішали з медом та яйцями - повний каламбур вийшов. Тут з вуликів пре життя. Завтра поїду туди знов розширяти і бризкати відстаючих ентеронорміном. А з не лежаковим точком що робиться ??? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 50 хвилин тому, Bee.P сказав: А з не лежаковим точком що робиться ??? Не знаю, але там таке не робиться. Як на мене, то там ще рамки не достатньо повні розплодом. Сьогодні там на вагах знов легкий +. У вулики не заглядав. Думав в неділю буде тепліше, але плани в синоптиків помінялись. Буду в неділю проливати їх ентеронорміном. Гляну по обсидці і розплоду біля заставної, може кого і розширю. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 26 минут назад, yu1986ra сказал: може кого і розширю Двума пустими сушами? як той на відео ??? Може ще рано ? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта Сьогодні нарешті перший день понесли нормально пилок... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 18 минут назад, ромео сказал: Сьогодні нарешті перший день понесли нормально пилок... Шо по розплоду і по силі не просіли ? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 19 минут назад, ромео сказал: Сьогодні нарешті перший день понесли нормально пилок... У нас взагалі ще немає пилку... ані пилку, ані погоди, ані льоту.... +10 дощ іде.... 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 9 годин тому, yu1986ra сказав: . 9 годин тому, Конструктор сказав: Ще не бачив, але знаю що є Знання це сила От бл.. мусів поїхати поганої доброгою попід поле, в то не віре.. Ось Ріпак гарний 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта Сьогодні був на пасіці, дав сиропчику. Корма мають. Розширяти ще рано, деякі можна, але то не робота. Но я і не дуже сильно скорочував, зажимав. З позитивного посадки сімей не має і в більшій мірі в сім'ях вже молода бджола, днів за 10 як молодняк стане на крило робота піде веселіше. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 1 година тому, Bee.P сказав: Може ще рано ? Як я розумію, то @yu1986ra їх добре зажав, тому зараз треба і розширити. Я сильно не вжимаю, ледачий, трохи 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 9 годин тому, yu1986ra сказав: Я своїм тільки раз по трошки рамку за заставною подер вилкою. В гнізді, як на мене, ще дофіга меду на рамках (особливо в руті). В мене цей рік як ніколи з кормами слабувато. Стільки за зиму в мене ще не з'їдали. Холодна зимівля йоп! тв..!ма..! Теппер мушу поповняти корма, щоб не стали на ручнік. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 8 минут назад, Конструктор сказал: В мене цей рік як ніколи з кормами слабувато. Стільки за зиму в мене ще не з'їдали. Холодна зимівля йоп! тв..!ма..! Теппер мушу поповняти корма, щоб не стали на ручнік. А у мени цей рік як ніколи багато кормів) 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 марта Share Опубликовано 27 марта 9 минут назад, Конструктор сказал: В мене цей рік як ніколи з кормами слабувато. Стільки за зиму в мене ще не з'їдали. Холодна зимівля йоп! тв..!ма..! Теппер мушу поповняти корма, щоб не стали на ручнік. Провокація чарівним млинцем веде за собою підвищенний жор кормів . Тож не святим духом і вірою їм харчуватися . 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.