Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 3 минуты назад, Пахомич сказал: То не я, то ШІ . Запитайте в нього чому він такий тупий. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта Только что, Bee.P сказал: Ші не тупий , він взагалі в шоці що більшість людей є тупі , але тут нічого не поробиш , така природа . Ще все впереді учитися і учитися , друг у друга Головне правильну копію свою сотворити 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 3 години тому, Bee.P сказав: Ніколи не шкябаю і не відкриваю , то коли розпечатать то вони рідке висосуть а кристали викинуть , а так обсядуть розтоплять тоді самі розпечатають і гарно перенесуть , ну і роботи дурної меньше І нападів меньше , бо немає запахів Я вже й забув за ці міфічні напади. В мене навіть здихоти захищають необсиджені льотки і щілини. В мене тільки деякі рамки кристалізовані. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 4 години тому, Bee.P сказав: Якщо буде погода то на вербі зроблять жирні запаси , вологи хватає , має буять . Рік буде драбинннний , тьху той....... ройовий . Схоже в мене козяча верба також трохи підмерзла. Бджіл на ній багато, але самі котики якісь більш темні як завжди, мають коричневий відтінок. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 3 часа назад, Конструктор сказал: Я раніше теж не шкрябав, цей рік в гнізді кормів менше, то було бажання щоб за тепла трохи перенесли в гніздо. Ну і припинити їх трохи. Другу як ставив, то вже не шкрябав, за звичай якщо їм потрібен мед, то й самі добре розпечаткють. За заставною оприскувателем росинка забрискати І за заставною не так страшно, чи точніше вредно Там на утро при холоді конденсат і мед сам вологу впитує , в день бджоли забирають і так по кругу А в гнізді я категорично протів шкрябати , ще більше ножем обрізати в сплошну , як деякі роблять бо 3 часа назад, Bee.P сказал: Ніколи не шкябаю і не відкриваю , то коли розпечатать то вони рідке висосуть а кристали викинуть , а так обсядуть розтоплять тоді самі розпечатають і гарно перенесуть , ну і роботи дурної меньше І нападів меньше , бо немає запахів Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 6 минут назад, yu1986ra сказал: Я вже й забув за ці міфічні напади. В мене навіть здихоти захищають необсиджені льотки і щілини. В мене тільки деякі рамки кристалізовані. А якщо дно сітка і вперти їм в гніздо рамку розпичатану сухого соняху Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 5 минут назад, yu1986ra сказал: Схоже в мене козяча верба також трохи підмерзла. Бджіл на ній багато, але самі котики якісь більш темні як завжди, мають коричневий відтінок. Вона ще не зацвіла , ще рано , ще днів 7-10 треба Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 14 минут назад, yu1986ra сказал: міфічні напади Бо Ваші бджоли ледачі . Чекають сіропчик , бо бачили як мішки розгружали . Треба було у ночі 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 3 години тому, Bee.P сказав: В нас пилок вже тиждень іде , ліщина і ще щось , +12°С максимум по погоді. Корма тають на очах . Не дивіться туди, може повільніше жертимуть 2 години тому, Bee.P сказав: Тут можна робити теплий карман , тобто якщо вжато до 4 р /тепла заставна /1р жирна рамка/ тепла заставна , тоді вони перелазять топлять її і жеруть , або 6р/2р.. Можна і з кормушками , хто шо має . Аби було шо давати . Бо оце як глянув оті відоси де всі порожні рамки то мені аж погано робиться , то вони і болячки множать . 2 години тому, Конструктор сказав: Або теплий вулик, тоді при +5 вже йдуть за заставну В мене почали вигризати крайні рамки від стінки. Сонце нагрівало стінку, бджоли просто минають кілька вуличок з холодними рамками і набиваються в крайню біля стінки - там тепліше. 1 година тому, Олексій Кременчук сказав: Посадіть гектар-другий енергетичної верби. Ще можна попельнястої натикати, вона гірше вкорінюється і повільніше росте, але квітує довше і, , дає більше пилку. Енергетична пізно цвіте. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 3 хвилини тому, yu1986ra сказав: Енергетична пізно цвіте. Та ні, всього на три-чотири дні відстає від козячої. Переглянув фото - минулого року на 22 березня вже квітувала. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 25 хвилин тому, AVA сказав: А якщо дно сітка і вперти їм в гніздо рамку розпичатану сухого соняху Кристал висиплеться на землю і що? 2-3 дні тому шкрябав рамки. Сьогодні на дашку помітив згусток меду з забрусом (певно відпав від стамески) і його ніхто не чіпає. В минулому році дядько на сусідній пасіці (за 50м) розпечатував рамки за заставною безматочним, хворим, здихотам по 2-3 р бджіл. Звісно ж його ніхто не вибирав і той мед по дну розтікався. Ніхто їх не грабував. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 31 хвилину тому, Bee.P сказав: Вона ще не зацвіла , ще рано , ще днів 7-10 треба Цьогоріч в мене клімат як в Закарпатті. Сухо, тепло і сонячно. Вершки козячої вже цвітуть, низи ще й не думають. Мерзла земля добряче відтермінувала цвітіння всього, що знизу. 12.03 побачив перші кілька квіток мати-мачухи, так вони досі залишаються першими і єдиними. Їх основний масив ще не цвіте. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 9 минут назад, yu1986ra сказал: Кристал висиплеться на землю і що? 2-3 дні тому шкрябав рамки. Сьогодні на дашку помітив згусток меду з забрусом (певно відпав від стамески) і його ніхто не чіпає. В минулому році дядько на сусідній пасіці (за 50м) розпечатував рамки за заставною безматочним, хворим, здихотам по 2-3 р бджіл. Звісно ж його ніхто не вибирав і той мед по дну розтікався. Ніхто їх не грабував. Значить був в природі легкий взяток . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 37 хвилин тому, Bee.P сказав: Бо Ваші бджоли ледачі . Чекають сіропчик , бо бачили як мішки розгружали . Треба було у ночі Я навіть не знаю чого вони чекають. Таких слабачків в мене ще не було. Я їх пожалів і сьогодні вперше за всю нашу історію почепив прилітні дошки. Трохи засмутився, вони, здається, ледь літають. Але потім зайшов на сусідню пасіку і відлягло - там майже не літають. Дядько полінувався їх скоротити. З зими вийшло 16 з 22, але більшості при скороченні я б третю рамку не ставив, а в нього вони на 5-7 сидять. Ще по сусідству в одного лишилось 4 з 12, в другого 1 з 8. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 2 минуты назад, yu1986ra сказал: почепив прилітні дошки Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 32 хвилини тому, Олексій Кременчук сказав: Та ні, всього на три-чотири дні відстає від козячої. Переглянув фото - минулого року на 22 березня вже квітувала. Те що ви бачите котики не означає, що вона вже зацвіла. В мене біля одного точка є 8 га енергетичної, 4 га болота і пару км канав з широким асортиментом вербових. Спочатку цвіте козяча, потім попеляста, біла і компанія. В кінці цвітіння попелястої бджоли йдуть на енергетичну. Після енергетичної, вже під акацію зацвітає кілька дерев п'ятитичинкової. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 32 хвилини тому, yu1986ra сказав: Цьогоріч в мене клімат як в Закарпатті. Сухо, тепло і сонячно. Вершки козячої вже цвітуть, низи ще й не думають. Мерзла земля добряче відтермінувала цвітіння всього, що знизу. 12.03 побачив перші кілька квіток мати-мачухи, так вони досі залишаються першими і єдиними. Їх основний масив ще не цвіте. Добре Вам, можете рані пакети і матки продавати. Мені до Закарпаття дуже далеко по клімату (як до неба рачки), всього кілька днів було що пилок не погано пішов. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 5 годин тому, Конструктор сказав: Так. Пилок йшов більш менш кілька днів, великих запасів не зробили. В мене слабувато носили. 5 годин тому, Bee.P сказав: Рік буде драбинннний , тьху той....... ройовий . Навіть у Вас? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 22 хвилини тому, Bee.P сказав: Значить був в природі легкий взяток . В минулому році вони по пару кг з вербових і садів принесли, але ривками. А та історія на дні в нього затягнулась аж до травня коли я почав маток давити, то йому кілька дав. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 24 хвилини тому, gardener сказав: В мене слабувато носили. Теж не густо, кожна 5-6 з пилком, але дуже дрібний. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 3 минуты назад, gardener сказал: Навіть у Вас? Ну.... Раз в рік і палка стреляє 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 3 хвилини тому, Конструктор сказав: Добре Вам, можете рані пакети і матки продавати. Мені до Закарпаття дуже далеко по клімату (як до неба бачки), всього кілька днів було що пилок не погано пішов. Треба самому собі пару десятків продати. В мене оце з обіду перший раз за березень небо хмари побачило. Зараз у вуликах запасів пилку нема, але на прожиття їм вистачає. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 4 минуты назад, yu1986ra сказал: коли я почав маток давити, то йому кілька дав. А йому нашо ваші мертві матки ??? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 38 минут назад, yu1986ra сказал: Цьогоріч в мене клімат як в Закарпатті. А Шо ? Ходите в тапочках і даже без носків ??? щей може у шортах ?? і в шапці ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 2 години тому, Олексій Кременчук сказав: Посадіть гектар-другий енергетичної верби. Шось вона мені не подобається. Пропадає швидко. Сохне через 3-4 роки. @Пахомич скажіть своєму ШІ хай не кричить так голосно, бо хоч окуляри знімай. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.