Петр Павлович Опубликовано 19 декабря, 2024 Share Опубликовано 19 декабря, 2024 А чим тягать будете? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 5 января, 2025 Автор Share Опубликовано 5 января, 2025 Виготовив кріплення амортизаторів і стабілізатора: Розкроїв листи на підлогу: 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пчеломучитель_ua Опубликовано 5 января, 2025 Share Опубликовано 5 января, 2025 Вага десь під 400кг? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 5 января, 2025 Автор Share Опубликовано 5 января, 2025 15 хвилин тому, Пчеломучитель_ua сказав: Вага десь під 400кг? Повинно бути до 350кг. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пчеломучитель_ua Опубликовано 5 января, 2025 Share Опубликовано 5 января, 2025 10 часов назад, Конструктор сказал: Повинно бути до 350кг. Цікаво буде ,якщо зважите причеп. Мій причеп заводський 3м*1.5м важить 275 кг без запаски. Але мій в порівнянні з вашим, наче з фольги) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 января, 2025 Автор Share Опубликовано 6 января, 2025 12 годин тому, Пчеломучитель_ua сказав: Цікаво буде ,якщо зважите причеп. Мій причеп заводський 3м*1.5м важить 275 кг без запаски. Але мій в порівнянні з вашим, наче з фольги) Ваш на 2 осі? З чого підлога? З гальмами? І яку вагу возите? Як вдасться, то зважу, мені і самому цікаво. Все ж з запаскою в 400кг думаю влізу. Можна було б облекшити зробивши настил з фанери 10мм це приблизно -30-35кг. Ще на гальмах теж -25-30кг. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пчеломучитель_ua Опубликовано 7 января, 2025 Share Опубликовано 7 января, 2025 В 06.01.2025 в 11:17, Конструктор сказал: Ваш на 2 осі? З чого підлога? З гальмами? І яку вагу возите? Як вдасться, то зважу, мені і самому цікаво. Все ж з запаскою в 400кг думаю влізу. Можна було б облекшити зробивши настил з фанери 10мм це приблизно -30-35кг. Ще на гальмах теж -25-30кг. Дві осі, Підлога з металу 0.8мм. Без гальм. Максимальну яку возив десь 1300-1400кг. В основному це 60-70 магазинів 10р з медом, ну і 12-15 сімей при кочівлі. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 января, 2025 Автор Share Опубликовано 8 января, 2025 22 години тому, Пчеломучитель_ua сказав: Дві осі, Підлога з металу 0.8мм. Без гальм. Максимальну яку возив десь 1300-1400кг. В основному це 60-70 магазинів 10р з медом, ну і 12-15 сімей при кочівлі. Планую що буду везти 70-80 магазинів. Одно осним возив по 40 інколи брав 50 то це для нього вже важко. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пчеломучитель_ua Опубликовано 8 января, 2025 Share Опубликовано 8 января, 2025 2 часа назад, Конструктор сказал: Планую що буду везти 70-80 магазинів. Одно осним возив по 40 інколи брав 50 то це для нього вже важко. Ну одноосний не іде в жодне порівняння з двоосним. Для тягача двоосний це кайф) Хочу і собі для вивозу пасіки зробити причеп. Але ніяк не можу вирішити йти по шляху платформ на базі причепів птс, чи по шляху автомобільних причепів. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 января, 2025 Автор Share Опубликовано 8 января, 2025 22 хвилини тому, Пчеломучитель_ua сказав: Ну одноосний не іде в жодне порівняння з двоосним. Для тягача двоосний це кайф) Тому й роблю двосний. 23 хвилини тому, Пчеломучитель_ua сказав: Хочу і собі для вивозу пасіки зробити причеп. Але ніяк не можу вирішити йти по шляху платформ на базі причепів птс, чи по шляху автомобільних причепів. На птс більше можна поставити, а легковий можна тягти будь-яким легковим авто. І колись чув що по ПДР тракторний причіп не можна тягати автобілем. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 26 января, 2025 Автор Share Опубликовано 26 января, 2025 З залишків жесті виготовив крила і задній фартушок де будуть кріпитись номерні знаки і ліхтарі. Також зробив кріплення для запаски, буде в задній частині з низу. Наступний тиждень теплий, то можливо пофарбую. 9 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Air Опубликовано 5 февраля, 2025 Share Опубликовано 5 февраля, 2025 В 15.12.2024 в 09:39, Конструктор сказал: З дишлем трохи заморочився, но зробив вже як хотів. Буде кріпитись через саленблоки. А що дасть ця фішка? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Апіслав Лучанський Опубликовано 11 февраля, 2025 Share Опубликовано 11 февраля, 2025 планую в майбутньому купити або замовити платформу під тракторець, кочівля в радіусі 15-20 км. хто має такий досвід, які вулики краще, особливості конструкції платформи? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 11 февраля, 2025 Share Опубликовано 11 февраля, 2025 4 години тому, Апіслав Лучанський сказав: планую в майбутньому купити або замовити платформу під тракторець, кочівля в радіусі 15-20 км. хто має такий досвід, які вулики краще, особливості конструкції платформи? В мене такий,на ньому стоять вулики Кука, корпус 8 рамок рут, і магазини на 145 рамку. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Апіслав Лучанський Опубликовано 13 февраля, 2025 Share Опубликовано 13 февраля, 2025 В 11.02.2025 в 19:50, Ворон сказал: В мене такий,на ньому стоять вулики Кука, корпус 8 рамок рут, і магазини на 145 рамку. теж думав про 8-рамочники. от тільки ламаю голову як краще 300+145, чи всі на 145 рамку? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 13 февраля, 2025 Share Опубликовано 13 февраля, 2025 2 години тому, Апіслав Лучанський сказав: теж думав про 8-рамочники. от тільки ламаю голову як краще 300+145, чи всі на 145 рамку? В мене 230 +145. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 30 марта, 2025 Автор Share Опубликовано 30 марта, 2025 Фарбую, приварив жесть, по трохи збираю до купи. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.