AVA Опубликовано 22 января, 2025 Share Опубликовано 22 января, 2025 1 час назад, Женя Ц. сказал: А ніхто їх і не будував,постійно зимують на вулиці. Я більше не за будувати , а за те що зимувати потрібно як у зимовнику , умовно без дна і криші , щоб розплоду небуло 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 22 января, 2025 Share Опубликовано 22 января, 2025 2 часа назад, mits сказал: От у вас там, конкретно заклинило. У мене з 5 ранку, йде дощ і закінчитися має, аж завтра вранці. А таке зараз буває, дощ сутки Згадував щоб було таке не згадую за прошлі роки Прошлий рік серпень , коли поле соняху змогло зацвісти тільки до салатного кольору і засохло непожовтівши , його з двору шорошо видно, все чекав ось бджоли полетять , пам'ятаю , а дощ добу ні 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 22 января, 2025 Share Опубликовано 22 января, 2025 Шось трохи почало цяпати... але таке шось - з ринви струмочок у товщину сірника 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 января, 2025 Share Опубликовано 22 января, 2025 2 години тому, ромео сказав: з ринви струмочок у товщину сірника в мене і до струмочка не дійшло 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 22 января, 2025 Автор Share Опубликовано 22 января, 2025 17.01.2025 в 17:28, gardener сказав: Навіщо Ви його дивитеся? +5 вдень було, але хмарно і дерева трохи хиталися У вас, пане Миколо, від дерев уся погодна інфо поступає ... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 22 января, 2025 Автор Share Опубликовано 22 января, 2025 18.01.2025 в 09:56, Олександр С. сказав: Бачу є у вас тяга до всяких "гадунов" з народу. Синоптики від науки прогнозують лютий в межах норми. Аби знову ранньої весни не сталося. Поживемо - побачимо. Але мій досвід показує, що в останні роки, як тільки зима без сильних морозів, вона весною відіграється... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 января, 2025 Share Опубликовано 22 января, 2025 2 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: Поживемо - побачимо. Але мій досвід показує, що в останні роки, як тільки зима без сильних морозів, вона весною відіграється... сплюньте 7 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: У вас, пане Миколо, від дерев уся погодна інфо поступає ... від дерев тільки вітер поступає. 3 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 22 января, 2025 Share Опубликовано 22 января, 2025 Сьогодні в нас зимно , з ранку було -7 в день і до вечора було -5 . Сонце було після обід і вітер східний . 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 23 января, 2025 Share Опубликовано 23 января, 2025 Десь 0, хмарність весь день ,під вечір пішов кудлатий сніг 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 23 января, 2025 Автор Share Опубликовано 23 января, 2025 22.01.2025 в 19:08, gardener сказав: сплюньте від дерев тільки вітер поступає. Та плювався я й як потрібно - через ліве плече ! Але ж хіба той засіб допоможе?... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 23 января, 2025 Автор Share Опубликовано 23 января, 2025 6 годин тому, Жезус сказав: Десь 0, хмарність весь день ,під вечір пішов кудлатий сніг А я вважав ,що лише собаки КУДЛАТИМИ бувають... 22.01.2025 в 19:24, blek-269 сказав: Сьогодні в нас зимно , з ранку було -7 в день і до вечора було -5 . Сонце було після обід і вітер східний . І у мене тут теж похолодало вже як цілий тиждень... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 24 января, 2025 Share Опубликовано 24 января, 2025 З учорашнього вечора їде сніг з перервами . Іноді мілкий іноді лапатий мокрий . По дню з дахів трохи капало , вітир південно-східний , трохи на зиму схоже . 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 24 января, 2025 Share Опубликовано 24 января, 2025 Снігом тільки налякало швидко припинився ,вологість ,в першій половині був туман,температура десь 0 невеликий+, 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 25 января, 2025 Share Опубликовано 25 января, 2025 Да... погода така і прогноз такий... шо весною та літом буде шось страшне.... Або дощі безприпину та холод. або погорить все к бісовій матері... друге більшймовірніше. Хто не здав мед буде чим годувати бджіл та рятувати господарство. 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ALEKS1952 Опубликовано 25 января, 2025 Share Опубликовано 25 января, 2025 В 24.01.2025 в 00:48, ДобровоЛ сказал: у мене тут теж похолодало вже як цілий тиждень... В нас також похолодало, більше ніж +9 не підіймається. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 января, 2025 Share Опубликовано 27 января, 2025 Знову обіцяють найближчими днями 10-15 тепла. У людей знову будуть обльоти. Я в прольоті вкотре - +8+10, суцільна хмарність. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 января, 2025 Share Опубликовано 27 января, 2025 28 хвилин тому, ромео сказав: Знову обіцяють найближчими днями 10-15 тепла. У людей знову будуть обльоти. Я в прольоті вкотре - +8+10, суцільна хмарність. Більшість людей(і я в тому числі) були б тільки раді такому прольоту. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 27 января, 2025 Share Опубликовано 27 января, 2025 Десь +3+4,, захмарено 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 января, 2025 Share Опубликовано 27 января, 2025 +6 було і хмарно. сидять тихо 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павлович Опубликовано 27 января, 2025 Share Опубликовано 27 января, 2025 6 годин тому, ромео сказав: У людей знову будуть обльоти. Не у всіх людей, тільки у дівчат. На мітлах. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 27 января, 2025 Автор Share Опубликовано 27 января, 2025 А у мене в закордонні добряче потепліло. І навіть де-не-де з"явилися розпущені сережки ліщини... Але постійні дощі й вітрюгани - 30-45 км\год - що думуть постійно. А на завтра й ще сильніші наобіцяли. Ясно, що погодка не зовсім льотна, хоч і тепло. Так що місцеві люди тут ще не літають, хіба що на літаках... 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 29 января, 2025 Share Опубликовано 29 января, 2025 Цілий день було + 9*С , пасмурно , жодного променя сонця Зараз + 10*С 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 30 января, 2025 Share Опубликовано 30 января, 2025 Ше є надія що зиму можемо побачити 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 30 января, 2025 Share Опубликовано 30 января, 2025 23 минуты назад, gardener сказал: Ше є надія що зиму можемо побачити Та може побачимо, тільки після весни зима якось стрьомно. Якесь розбалансування в природі. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 30 января, 2025 Share Опубликовано 30 января, 2025 Зараз +12"С в тіні,тихо і сонячно,пасіка гуде, на пасіці - 2,обсипались два слабачки,зимуєм. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.