Женя Ц. Опубликовано 25 ноября, 2024 Share Опубликовано 25 ноября, 2024 16 минут назад, ДобровоЛ сказал: Ви своєму землячку @ромео підкиньте. У нього ж постійний там голод на вологу. Нехай спочатку нам сипануть,а там можна і поділитися. 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 26 ноября, 2024 Автор Share Опубликовано 26 ноября, 2024 25.11.2024 в 20:51, В 361 сказав: Давно було, приїхав в поле гречку качати , поставив палатку базарну 3×2 пішов в машину за медогонкою , не далеко , метрів 20 , прихожу а палатка побігла по полю записувати силу вітру , , але ж я не просив її то робити. Штиль був абсолютний, от як в неї ноги виросли за пару хвилин ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 29 ноября, 2024 Share Опубликовано 29 ноября, 2024 Задощило ! 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 2 декабря, 2024 Автор Share Опубликовано 2 декабря, 2024 29.11.2024 в 11:33, Женя Ц. сказав: Задощило ! І у мене теж ! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 7 декабря, 2024 Share Опубликовано 7 декабря, 2024 Дощить ще з ночі ! 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 декабря, 2024 Share Опубликовано 7 декабря, 2024 44 хвилини тому, Женя Ц. сказав: Дощить ще з ночі ! І в нас так само 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 7 декабря, 2024 Share Опубликовано 7 декабря, 2024 17 хвилин тому, gardener сказав: І в нас так само В нас сухо, але хмурно. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 декабря, 2024 Автор Share Опубликовано 7 декабря, 2024 10 годин тому, gardener сказав: І в нас так само Цікаво, а у @ромео що, невже ж сухо знову ?... 10 годин тому, Женя Ц. сказав: Дощить ще з ночі ! Кого цікавить - знайомтеся ! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 декабря, 2024 Share Опубликовано 8 декабря, 2024 10 годин тому, ДобровоЛ сказав: Цікаво, а у @ромео що, невже ж сухо знову ?... Та нє, болото - дайбоже... Але в мене вже інша проблема - снігу хочу 1 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 декабря, 2024 Share Опубликовано 8 декабря, 2024 1 хвилину тому, ромео сказав: Але в мене вже інша проблема - снігу хочу Ну й не дивно! Ой, коли ж це ми почуєм: все чудово, або хоча б нормально.? 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 декабря, 2024 Share Опубликовано 8 декабря, 2024 6 хвилин тому, Конструктор сказав: Ой, коли ж це ми почуєм: все чудово, або хоча б нормально.? 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 декабря, 2024 Share Опубликовано 8 декабря, 2024 07.12.2024 в 12:42, Ворон сказав: В нас сухо, але хмурно. Сьогодні, з ночі почав падати дощ, і обіцяють його до четверга, землю зарядить добряче, добре що син вчора доорав огород. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павло Михайлович Опубликовано 8 декабря, 2024 Share Опубликовано 8 декабря, 2024 6 годин тому, Ворон сказав: землю зарядить добряче, пора би А то в криниці з літа ще води на один бетон, а весною завжди буває чотири з половиною... потрібно , щоб піднялись грунтові води хоча б на 3 метри. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 8 декабря, 2024 Share Опубликовано 8 декабря, 2024 6 минут назад, Павло Михайлович сказал: потрібно , щоб піднялись грунтові води хоча б на 3 метри. Без снігу нічого не вийде. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 9 декабря, 2024 Share Опубликовано 9 декабря, 2024 Ще дощить ! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 9 декабря, 2024 Share Опубликовано 9 декабря, 2024 16 часов назад, Женя Ц. сказал: Без снігу нічого не вийде. Якшо земля ще не промерзла, то може ще і є надія 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 9 декабря, 2024 Share Опубликовано 9 декабря, 2024 11 минут назад, Вадім Полтава сказал: Якшо земля ще не промерзла, то може ще і є надія Так як було то вже не буде ! Я рахую що дожді це типу сьогодні заробив і сьогодні проїв, а сніговий покрив давав землі запас вологи, відносно грунтові води підіймалися.А так як зараз то лише одне болото,не промокне земля добре . 3 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 декабря, 2024 Share Опубликовано 9 декабря, 2024 1 годину тому, Женя Ц. сказав: Ще дощить ! і завтра буде і післязавтра. На завтра навіть сніг малюють. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 9 декабря, 2024 Share Опубликовано 9 декабря, 2024 1 час назад, gardener сказал: і завтра буде і післязавтра. На завтра навіть сніг малюють. Сиро та не преємно,але нада . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 декабря, 2024 Автор Share Опубликовано 9 декабря, 2024 08.12.2024 в 07:55, ромео сказав: Та нє, болото - дайбоже... Але в мене вже інша проблема - снігу хочу Так, розсмішили ви мене ! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 декабря, 2024 Автор Share Опубликовано 9 декабря, 2024 3 години тому, Женя Ц. сказав: Так як було то вже не буде ! Я рахую що дожді це типу сьогодні заробив і сьогодні проїв, а сніговий покрив давав землі запас вологи, відносно грунтові води підіймалися.А так як зараз то лише одне болото,не промокне земля добре . Вважати дощі потрібно й по їх потужності. Бо якось влітку безпробудно ЧОТИРИ дні лило. А перед акацією я повідкачував тоді всі медові рамки, то й чотири сім"ї посипалися від голоду! Так що, Женю, дощі теж різними бувають. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 декабря, 2024 Автор Share Опубликовано 9 декабря, 2024 20 годин тому, Павло Михайлович сказав: пора би А то в криниці з літа ще води на один бетон, а весною завжди буває чотири з половиною... потрібно , щоб піднялись грунтові води хоча б на 3 метри. Криницю потрібно вам викопати в іншому місці. У мене з сусідом у батьківському селі криниця викопана 1960 року. На три кільці води - 21 метрова глибина. І ні разу ще не чищена. Вода у будь-який сезон на одній і тій же позначці хоча садиба наша на солідному підвищенні. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 9 декабря, 2024 Share Опубликовано 9 декабря, 2024 26 минут назад, ДобровоЛ сказал: Так що, Женю, дощі теж різними бувають. Головне аби вчасно! 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 9 декабря, 2024 Share Опубликовано 9 декабря, 2024 1 годину тому, Женя Ц. сказав: Головне аби вчасно! Сьогодні цілий день поливало, осталось пережити два дні, робочі, бо сьогодні свято. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 декабря, 2024 Автор Share Опубликовано 9 декабря, 2024 2 години тому, Женя Ц. сказав: Головне аби вчасно! Так, оце правда ! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.