gardener Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 6 годин тому, ромео сказав: Жалієтесь на зір, а за 400км он як побачили... То Ви шо, аж за Дніпром живете? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая А у мене фактично сухо, вітряно і прохолодно. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 1 година тому, gardener сказав: То Ви шо, аж за Дніпром живете? А Ви тіко до Дніпра бачите? 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 22 мая Share Опубликовано 22 мая 20 годин тому, ромео сказав: Трохи пізже ще повинно дійти... 21 годину тому, Конструктор сказав: Як там Дойшов, нє? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 мая Share Опубликовано 22 мая Переживає... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 22 мая Share Опубликовано 22 мая 1 година тому, ромео сказав: Дойшов, нє? Ще немає, але я чекаю. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 22 мая Share Опубликовано 22 мая Знову насуває... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 мая Share Опубликовано 22 мая 28 хвилин тому, ромео сказав: Знову насуває... А нам до літа дощі відмінили Між нами десь 140 км, приблизно Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 22 мая Share Опубликовано 22 мая 7 хвилин тому, gardener сказав: А нам до літа дощі відмінили Між нами десь 140 км, приблизно В мене теж, але це добре. Сьогодні перший теплий день, +25 і сонце. Ваги відразу повеселіли на 1,7 кг (хоч і сім'я в ройовому). З вуликів пахне пергою, певно пішов процес ферментації. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 мая Share Опубликовано 22 мая 1 хвилину тому, yu1986ra сказав: Ваги відразу повеселіли на 1,7 кг де би собі шось веселе знайти Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
I dream of having honey Опубликовано 22 мая Share Опубликовано 22 мая +30 сьогодні було. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 22 мая Share Опубликовано 22 мая 59 хвилин тому, gardener сказав: де би собі шось веселе знайти Пробуйте гриби 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 22 мая Share Опубликовано 22 мая +32,5 вологість так в (12*С різниці між сухим і мокрим) що таблиці на таку різницю виробник психрометра не напечатав, може 10%?. Я ніяк не відчуваю таку сухість, пітнію більше ніж раніше, в молодості. Хоч і робив в холодку і не важке але рухався мляво 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 23 мая Share Опубликовано 23 мая 31.5 при обіцяних 27. Вологість 30%. Вітру немае. Покропив, з 6-ї, інсектіцидом + рідки добрива+ регулятор росту, фунгіцид вишні, черешні, сливи, декілька яблунь. На квітах фацелії бачив медоносну бджолу, приблизно о 7-30. Уважно розлянув, послухав стоячи під акаціїною-бджоли гудуть, літають але рідко. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 23.05.2026 в 11:58, Винодел сказав: 31.5 при обіцяних 27. Вологість 30%. Вітру нема.... таке дує, крайній раз таке кілька років в тому було в березні. Хто тримає ППС/ППУ вживайте заходів 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая Свету на... здуло, похо на довго. Ну погода, то якийсь п.... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая В мене під обід потепліло, вийшло сонце і знов зірвався вітер. Бджоли якось літають 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая Непоганий дощик пройшов. Зламало файну сливку. Дерева надвечір перестали хитатися. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 1 час назад, gardener сказал: Непоганий дощик пройшов. Зламало файну сливку. Дерева надвечір перестали хитатися. Хай тулько ... Кота то ви визем Шо з з тим тижиком ряабитть Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Хай тулько ... Кота то ви визем Шо з з тим тижиком ряабитть Ви б якийсь сурдопереклад давали, чи шо 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 27 мая Share Опубликовано 27 мая З 11-ї до 15 Ї працював на лісовому, вітру не помічав бджоли носили великі каплі, акація майже не аромату(хиткимй показник нектарування), намірявсь дощ, бджоли массово вертались, так не зібравсь, пару капель, полетіли за поживою а я знову вдів рукавички і до вуликів. перетасовка рамок між корпусами, відбір медових на відкачування, пройшов п'ять вуликів-не промислові технології( та я й не претендую на массовість), пошкоджував трутовий розплід, зрізав воскові надбудови, заважають витягувати рамки. Враження, що матки зберігають високий темп яйцекладки, бо рамок з розплодом більше десяти(рутівських). Тепер качаю мед ріпаково-акаціевий, після нього, якщо буде, акаціевий. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 мая Share Опубликовано 28 мая 9 годин тому, Винодел сказав: З 11-ї до 15 Ї працював на лісовому, вітру не помічав бджоли носили великі каплі, акація майже не аромату(хиткимй показник нектарування), намірявсь дощ, бджоли массово вертались, так не зібравсь, пару капель, полетіли за поживою а я знову вдів рукавички і до вуликів. перетасовка рамок між корпусами, відбір медових на відкачування, пройшов п'ять вуликів-не промислові технології( та я й не претендую на массовість), пошкоджував трутовий розплід, зрізав воскові надбудови, заважають витягувати рамки. Враження, що матки зберігають високий темп яйцекладки, бо рамок з розплодом більше десяти(рутівських). Тепер качаю мед ріпаково-акаціевий, після нього, якщо буде, акаціевий. Мої навпаки збавили. Їх залили і пергою закидали. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 мая Share Опубликовано 28 мая Хтось таким користується? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 мая Share Опубликовано 28 мая не туди кинув, але хай буде. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 28 мая Share Опубликовано 28 мая Хочеться вигукнути- Давно не користуюсь і вам не радю.Але промовчу. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.