ДобровоЛ Опубликовано 20 мая Автор Share Опубликовано 20 мая 15.05.2026 в 11:53, gardener сказав: В нас і два дощики і сонечко А як акація ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 20 мая Автор Share Опубликовано 20 мая А у мене в Києві знову гримить. Думав - черговий обстріл. Але на цей раз обійшлося - знову зі сходу гроза надійшла. Усе небо почорніло, як і учора надвечір. Зараз дощик - точно золотий. Але собаки у багатоповерхівці реагують як на обстріл - звикали вже. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 мая Share Опубликовано 20 мая 1 година тому, ДобровоЛ сказав: А як акація ? та ж писав, вроді, шо нема. Хмариться шось 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 20 мая Автор Share Опубликовано 20 мая 34 хвилини тому, gardener сказав: та ж писав, вроді, шо нема. Хмариться шось Так що, пане Миколо, й не думає цьогоріч цвісти у вас? А чи ж просто повременить надумала ? Запитувю, бо й сам не знаю чи мій акаційний ліс цвістиме, який я років з тридцять викоховував ? І це вже другий рік впідряд... Все погода псує нам взяток. А у мене у Києві теж прогриміло, трохи й налило...Але як акація не цвістиме то й це не радує... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 мая Share Опубликовано 20 мая 1 хвилину тому, ДобровоЛ сказав: Так що, пане Миколо, й не думає цьогоріч цвісти у вас? Поки шо не признається чи думає чи ні 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 20 мая Автор Share Опубликовано 20 мая 1 хвилину тому, gardener сказав: Поки шо не признається чи думає чи ні Думаю завтра з"їжджу і я подивлюся. Може ці дві грози, що прогриміли у нас дещо й принесли доброго... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 мая Share Опубликовано 20 мая В @ромео десь дощ лупить. Таке блискає там, шо капець 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая Вночі непоганий дощик пішов. Ріпак майже зелений, акації нема. Шо там ше зараз медує? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 18 минут назад, gardener сказал: Шо там ше зараз медує? Як що , таке біле і солодкее і сипуче , прямокутної форми , по 50 кг іде .. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 8 хвилин тому, Bee.P сказав: Як що , таке біле і солодкее і сипуче , прямокутної форми , по 50 кг іде .. Зовсім забув. Молодий склероз, шо зробиш 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 30 хвилин тому, gardener сказав: Шо там ше зараз медує? Пан мае ваги? Бувае носят невідомого з чого, пасічнику невідомо. Поки що не жарко, можна працювати, біля вуликів але в холодку. Ріпак майже відкачав, кілограм 100-120, Вологістью 18,5-19%. Кому треба можу продати в цінам дрібного опту, наприклад по 150гр/кг. Поки що бджоли в місце відкачування активно не лізуть, схоже ще ріпак приваблюе, так званим "ріпаковим резервом". 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 15 минут назад, gardener сказал: Зовсім забув. Молодий склероз, шо зробиш В мене ще ріпак квітує норм , погоду треба , бо вітер шо дурний рве. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 2 години тому, Винодел сказав: Пан мае ваги? Пан вагів не має 2 години тому, Bee.P сказав: Як що , таке біле і солодкее і сипуче , прямокутної форми , по 50 кг іде .. Ніколи би не подумав шо воно прямокутної форми Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 43 минуты назад, gardener сказал: Пан вагів не має Ніколи би не подумав шо воно прямокутної форми Круглих мішків я ще не бачив , хоча ідея хороша , тоді його можна котити а не носити 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 14 годин тому, gardener сказав: В @ромео десь дощ лупить. Таке блискає там, шо капець Жалієтесь на зір, а за 400км он як побачили... Вночі улляло добре! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 1 година тому, ромео сказав: Вночі улляло добре! Щасливчик. В мене по прогнозу зливи були на два дні, я з радості злив з бочки 2 Куба води, думав оновиться, а х.. там є, за два дні накапало на дно. Ні дощу, ні води в бочці. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 37 минут назад, Конструктор сказал: Щасливчик. В мене по прогнозу зливи були на два дні, я з радості злив з бочки 2 Куба води, думав оновиться, а х.. там є, за два дні накапало на дно. Ні дощу, ні води в бочці. Значить дощу більше не буде ... Бо є така прикмета..... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 1 година тому, Конструктор сказав: Щасливчик. Знову ляйнуло... Ловіть - направив до вас, у ваш бік... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 1 година тому, Bee.P сказав: Бо є така прикмета..... В якщо залєти ту бочку відрами назад? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 7 минут назад, gardener сказал: В якщо залєти ту бочку відрами назад? Ага , і навіть якщо пасту запихнете в тюбік назад 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 3 години тому, ромео сказав: Ловіть - направив до вас, у ваш бік... О, трохи пішов, дякую. Як там буде лишній, то направляйте ще. Тільки без граду. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 10 годин тому, Винодел сказав: Пан мае ваги? Бувае носят невідомого з чого, пасічнику невідомо. Поки що не жарко, можна працювати, біля вуликів але в холодку. Ріпак майже відкачав, кілограм 100-120, Вологістью 18,5-19%. Кому треба можу продати в цінам дрібного опту, наприклад по 150гр/кг. Поки що бджоли в місце відкачування активно не лізуть, схоже ще ріпак приваблюе, так званим "ріпаковим резервом". А буває літають так ніби добре носять, а на вагах мінус 0.5 кг. То в мене на днях такий облом був. 4 години тому, Конструктор сказав: Щасливчик. В мене по прогнозу зливи були на два дні, я з радості злив з бочки 2 Куба води, думав оновиться, а х.. там є, за два дні накапало на дно. Ні дощу, ні води в бочці. В мене також два дні з дощиком малювали, але по факту він якщо і був, то бджоли літали між крапельок. Ледь землю заросив. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая Малювали на весь день зливи, я розслабився - а не було ніц. Прийшлося з обіду заслаблятися назад. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая 16 хвилин тому, Конструктор сказав: О, трохи пішов, дякую. Як там буде лишній, то направляйте ще. Тільки без граду. Трохи пізже ще повинно дійти... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 21 мая Share Опубликовано 21 мая Опнять ліпе... Вже стандартно четвертий день щоденно після обіду 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.