Bee.P Опубликовано 31 августа, 2025 Share Опубликовано 31 августа, 2025 2 минуты назад, yu1986ra сказал: В мене вперше за літо градусник доповз до +35, але чомусь мені не дуже то й спектно. Бо вологість меньшою стала , " добре " коли жарить +38 і раптово короткочасний дощ в день , то виходить баня . , ніби не стояв під дощем але мокрий ніби стояв . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 31 августа, 2025 Share Опубликовано 31 августа, 2025 2 години тому, Женя Ц. сказав: Шо там веселого ? Всі в однакових умовах. Не треба про це постійно нагадувати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 31 августа, 2025 Share Опубликовано 31 августа, 2025 2 години тому, В 361 сказав: Бо вологість меньшою стала , " добре " коли жарить +38 і раптово короткочасний дощ в день , то виходить баня . , ніби не стояв під дощем але мокрий ніби стояв . Може й так. Але нехай ''жарить''. Сьогодні бджоли на золотарнику до цієї пори шастають. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 31 августа, 2025 Share Опубликовано 31 августа, 2025 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Може й так. Але нехай ''жарить''. Сьогодні бджоли на золотарнику до цієї пори шастають. Дощ те ж потрібен. У мене 80 га гречки починає цвісти Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 31 августа, 2025 Share Опубликовано 31 августа, 2025 18 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Дощ те ж потрібен. У мене 80 га гречки починає цвісти Ну його вже нах. Волога в землі є. Нехай жарить. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 августа, 2025 Share Опубликовано 31 августа, 2025 3 минуты назад, yu1986ra сказал: Ну його вже нах. Волога в землі є. Нехай жарить. Не до меду вже , вже другий раз полоски поставив , кліща не дуже багато , але трохи є Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 31 августа, 2025 Share Опубликовано 31 августа, 2025 32 минуты назад, yu1986ra сказал: Всі в однакових умовах. Не треба про це постійно нагадувати. Ну і "ржати" немає з чого ! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 31 августа, 2025 Share Опубликовано 31 августа, 2025 5 хвилин тому, В 361 сказав: Не до меду вже , вже другий раз полоски поставив , кліща не дуже багато , але трохи є Я ще не ставив. Хай собі носять. 2 хвилини тому, Женя Ц. сказав: Ну і "ржати" немає з чого ! Ну, чого ж? Це доволі смішно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 августа, 2025 Share Опубликовано 31 августа, 2025 Только что, yu1986ra сказал: Я ще не ставив. Хай собі носять. Кліща ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 31 августа, 2025 Share Опубликовано 31 августа, 2025 1 година тому, В 361 сказав: Кліща ? В мене його мало. До 10-го вересня потерпить. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 31 августа, 2025 Share Опубликовано 31 августа, 2025 7 часов назад, В 361 сказал: В цей рік навіть в маленький + по меду це вже добре , бо маю знайомих в яких пасіки просто лягли , в основному через літній голод . Їм вже не до погоди На крайньому Півдні, зимова мабуть буде дуже тяжка.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 августа, 2025 Share Опубликовано 31 августа, 2025 43 минуты назад, mits сказал: На крайньому Півдні, зимова мабуть буде дуже тяжка.... Вам то чого переживати , ваші меду принесли , і наростились норм походу . За мене чомусь ніхто не переживає що в травні вулики майже поплили на веслах 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 3 години тому, В 361 сказав: в травні вулики майже поплили на веслах майже то нерахується, а на тепер як ситуація, які надії на зимівлю? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 2 минуты назад, gardener сказал: майже то нерахується, а на тепер як ситуація, які надії на зимівлю? Перезимують всі , бджола не зносилася на соняху , на одному точку треба буде дати десь по три літри сиропу , на іншому десь 5-7 л. Перший точок дав 2.5 магазина соняха , інший 1.5 магазина . Але мед в магазинах був весь печатаний , пару днів той сонях виділяв , тий за пару днів його і запечатали . Карамба короче 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 Осьо забрав лишні магазини докачав , напад страшний в день . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 10 часов назад, yu1986ra сказал: В мене його мало. До 10-го вересня потерпить. А в бджіл ?? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 22 хвилини тому, Сергей Тюркин сказав: А в бджіл ?? 11 годин тому, yu1986ra сказав: Хай собі носять. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 2 години тому, В 361 сказав: Осьо забрав лишні магазини докачав , напад страшний в день . Ав мене вечером прилетів "рій", таке в мене вперше. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 10 минут назад, Ворон сказал: Ав мене вечером прилетів "рій", таке в мене вперше. Та..... Тут шукаю іошку в нуклеусі з ганеманкою на льотку , а її немає , і давно , випадково находжу її в сусідньому нуклеусі який давно сирота і також з ганеманкою. Та дурна два рази через ганеманку пролізла , хоче жити видно. Але відчуття цікаві ,, були. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 5 годин тому, В 361 сказав: Перезимують всі , бджола не зносилася на соняху В мене вже другий рік як не зношуються. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 2 минуты назад, Конструктор сказал: В мене вже другий рік як не зношуються. То робіть шось 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 8 минут назад, Конструктор сказал: В мене вже другий рік як не зношуються. От не треба прибіднятися , пів села бачило як Ви 10 бочок перги в 20ти тоннік грузили, ну і маєте колекцію блатного , дорогого, якісного , племінного матеріалу баків, (та без лапи не щитається) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 4 години тому, В 361 сказав: Та дурна два рази через ганеманку пролізла , хоче жити видно. Бджоли перенесли, мабуть. Якшо вони яйця носять, то шо - матку не перенесуть. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 Только что, gardener сказал: Бджоли перенесли, мабуть. Якшо вони яйця носять, то шо - матку не перенесуть. Переповзла , . Порода повзуча 2 минуты назад, gardener сказал: Якшо вони яйця носять Трутні вообше офігіли , ледацюги , навіть свої яйця негодні носити 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 сентября, 2025 Share Опубликовано 1 сентября, 2025 8 годин тому, В 361 сказав: Перезимують всі , бджола не зносилася на соняху , на одному точку треба буде дати десь по три літри сиропу , на іншому десь 5-7 л. Перший точок дав 2.5 магазина соняха , інший 1.5 магазина . Але мед в магазинах був весь печатаний , пару днів той сонях виділяв , тий за пару днів його і запечатали . Карамба короче Бля, та додайте ж ще кілька днів взятку на печатку, бо скоро люди будуть думати, що ваш бакфаст і без приносу печатає 6 годин тому, Сергей Тюркин сказав: А в бджіл ?? На бджолах поки не бачив. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.