gardener Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 1 годину тому, Ворон сказав: водомиї, то шо таке? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 Свіжа прохолода літа з температурою+36, " зігріваючий" вітерець пустує гілками та листочками дерев, 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 1 година тому, gardener сказав: то шо таке? Це рів, який зробила вода на грунті, вчасності на дорозі, назавтра опять синоптики обіцяють зливи на цілу добу, земля зарядиться конкретно вологою. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 18 минут назад, Ворон сказал: назавтра опять синоптики обіцяють зливи на цілу добу, земля зарядиться конкретно вологою. Нічого й не капне! Буде сухо й сонячно... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 Вчора влило добряче, зараз знов захмарилось та погуркує. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 7 минут назад, Сергій-апі сказал: Вчора влило добряче, зараз знов захмарилось та погуркує. Нам лише обіцяють, сьогодні паре с..а як дурне. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 44 хвилини тому, Вадім Полтава сказав: Нічого й не капне! Буде сухо й сонячно... Ні дощ ,то буде напевно але зі смерчем 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 Роздощилося надвечір. Рясний, тихенький. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 32 хвилини тому, gardener сказав: Роздощилося надвечір. Рясний, тихенький. Гоніть трохи до нас... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 6 хвилин тому, ромео сказав: Гоніть трохи до нас... Ви від Вінниці в яку сторону? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 58 минут назад, gardener сказал: Роздощилося надвечір. Рясний, тихенький. Трохи помочив нас,булоби добре якби ще трохи полило. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 В мене +31. Хмарно. Волого. Я б і не сказав що жарко. Погода класна. Шкода що до обіда майже не літають. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 42 хвилини тому, gardener сказав: Ви від Вінниці в яку сторону? А вам є різниця з Хмельниччини? Дмухайте в східний бік та посильніше, я перехоплю... В Вінниці вже добру годину лиє. Я лише бачу хмари на заході. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 16 хвилин тому, ромео сказав: А вам є різниця з Хмельниччини? Дмухайте в східний бік та посильніше, я перехоплю... В Вінниці вже добру годину лиє. Я лише бачу хмари на заході. То чого з Вінниці не перехопите? Я подмухав, в мене вже майже чисте небо. правда на дев'яту малюють ше сильніший. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 16 хвилин тому, gardener сказав: То чого з Вінниці не перехопите? Я подмухав, в мене вже майже чисте небо. правда на дев'яту малюють ше сильніший. Воно з Вінниці йде на північ... мене, на жаль не захоплює 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 42 хвилини тому, gardener сказав: правда на дев'яту малюють ше сильніший. вже не малюють Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 Жарко, сухо. Відносна вологість 20%. Борщу навіть не обіцяють. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 6 минут назад, Волкотрубенко сказал: Жарко, сухо. Відносна вологість 20%. Борщу навіть не обіцяють. Ну за борщ, то претензії до жінки. В мене з боку Молдови, чорна стіна хмар стоїть. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 40 хвилин тому, Волкотрубенко сказав: Борщу навіть не обіцяють. От скотиняки... 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 июля, 2025 Share Опубликовано 10 июля, 2025 10 годин тому, ромео сказав: Дмухайте в східний бік та посильніше, я перехоплю... Додмухав, нє? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 10 июля, 2025 Share Опубликовано 10 июля, 2025 1 година тому, gardener сказав: Додмухав, нє? З вечора падає дощ, переставати не думає, в огород зайти неможливо, болото. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 июля, 2025 Share Опубликовано 10 июля, 2025 2 хвилини тому, Ворон сказав: в огород зайти неможливо, болото. А Вам туди для чого йти? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 10 июля, 2025 Share Опубликовано 10 июля, 2025 Тільки що, gardener сказав: А Вам туди для чого йти? По цибулю, редиску, огірки. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 июля, 2025 Share Опубликовано 10 июля, 2025 1 хвилину тому, Ворон сказав: По цибулю, редиску, огірки. Я таке тільки з тарілки збираю. Теж всю ніч йшов дощ 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.