yu1986ra Опубликовано 7 июля, 2025 Share Опубликовано 7 июля, 2025 3 хвилини тому, Js_ сказав: Та які там кістки, коли мізки "закіпають". Бережіть голову. Купуйте сомбреро 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 7 июля, 2025 Share Опубликовано 7 июля, 2025 Тільки що, yu1986ra сказав: Бережіть голову. Купуйте сомбреро В мене кондиціонер, з вчорашнього дня вже в роботі. Сомбреро це для відпочивальників, працювати заважає. Прийняв душ, зайшов до хати, охолонув, заодно до форуму глянув, та й знову до роботи поки не стемніє. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 июля, 2025 Share Опубликовано 8 июля, 2025 І гриміло, і навіть блискало пів ночі... Але пусто... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 8 июля, 2025 Share Опубликовано 8 июля, 2025 Пошуміло, погуділо, пішов рясний дощ але через пять хвилин закінчився... Та й таке... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 июля, 2025 Share Опубликовано 8 июля, 2025 21 годину тому, gardener сказав: +35 сьогодні прохолодніше +32 тільки 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 июля, 2025 Share Опубликовано 8 июля, 2025 Ця погода просто бісить. Вчора ввечері добре промочило. Зранку бджоли сиділи, бо все мокре. Під обід знов якась мжичка на пів години. Загалом тепло і парко, але сьогодні меду не буде. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 июля, 2025 Share Опубликовано 8 июля, 2025 2 години тому, yu1986ra сказав: Ця погода просто бісить. 2 години тому, yu1986ra сказав: Вчора ввечері добре промочило. Мені б ваші проблеми... 4 години тому, gardener сказав: сьогодні прохолодніше +32 тільки Да, +36... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 июля, 2025 Share Опубликовано 8 июля, 2025 Трохи цяпати почало і гримить +27 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 июля, 2025 Share Опубликовано 8 июля, 2025 6 хвилин тому, gardener сказав: Трохи цяпати почало і гримить +27 Тихенько, не спугніть 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 июля, 2025 Share Опубликовано 8 июля, 2025 12 хвилин тому, ромео сказав: Тихенько, не спугніть Нагриміло на п'ять хвилин рясного файного дощуЯкраз встиг до хати забігти. вже сонце світить. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 июля, 2025 Share Опубликовано 8 июля, 2025 3 години тому, gardener сказав: Нагриміло на п'ять хвилин рясного файного дощуЯкраз встиг до хати забігти. вже сонце світить. Гримить, блискає, злива. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 июля, 2025 Share Опубликовано 8 июля, 2025 50 хвилин тому, Ворон сказав: Гримить, блискає, злива. в мене блискає з усіх чотирьох сторін. без грому. тільки з півдня чути далекі відкати грому. дощу нема 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 8 июля, 2025 Share Опубликовано 8 июля, 2025 29 минут назад, gardener сказал: в мене блискає з усіх чотирьох сторін. без грому. тільки з півдня чути далекі відкати грому. дощу нема Після цього пекла, дощі будуть. Не у всіх. І не всі ними будуть раді. Без ураганів і градів, не обійдеться. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 июля, 2025 Share Опубликовано 8 июля, 2025 6 годин тому, ромео сказав: Мені б ваші проблеми... Да, +36... В мене сьогодні +30. Але прохолодою тягне від мокрої землі, тому після вчорашніх +33 як мінімум не жарко. Зараз за вікном знов дощик. Після такого бджоли щонайменше до обіду куритимуть бамбук. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 июля, 2025 Share Опубликовано 8 июля, 2025 23 хвилини тому, mits сказав: Після цього пекла, дощі будуть. Не у всіх. І не всі ними будуть раді. Без ураганів і градів, не обійдеться. Ага. В нас тут через два села пролетіла злива. Зламало кілька здоровенних тополь на дорогу. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 Всі сайти показують, шо в мене вже третю годину йде дощ 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 20 минут назад, ромео сказал: Всі сайти показують, шо в мене вже третю годину йде дощ Те саме! 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 43 хвилини тому, ромео сказав: Всі сайти показують, шо в мене вже третю годину йде дощ За ніч випала, місячна норма води. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 50 хвилин тому, ромео сказав: Всі сайти показують, шо в мене вже третю годину йде дощ мені аж на вечір малюють. вчора і вночі трохи помочило. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 30 хвилин тому, Ворон сказав: За ніч випала, місячна норма води. Яка у вас норма на місяць? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 Вночі випало 1-2 см тихого дощу. Зараз все мокре. Бджоли сидять. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 8 хвилин тому, yu1986ra сказав: Яка у вас норма на місяць? та шо за ніч випала 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 2 часа назад, ромео сказал: Всі сайти показують, шо в мене вже третю годину йде дощ Вам, рівно в 2 раза легше, чим нам тут на Півдні...... Нам навіть і не показують. 4 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 1 година тому, yu1986ra сказав: Яка у вас норма на місяць? На грунових дорогах, водомиї, води впало багато. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 9 июля, 2025 Share Опубликовано 9 июля, 2025 2 часа назад, gardener сказал: мені аж на вечір малюють. вчора і вночі трохи помочило. То на ніч малює,то на ранок, то на обід і ні..я толку немає. 1 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.