yu1986ra Опубликовано 11 июня, 2025 Share Опубликовано 11 июня, 2025 3 години тому, gardener сказав: Якраз перед дощиком закінчив ставити видалячі і ше перевірив рої на рахунок обльоту маток. вечером якшо підуть з меду буду відбирати, або аж завтра зранку До вечора вони ж встигнуть вийти 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 11 июня, 2025 Share Опубликовано 11 июня, 2025 Дрібний дощик почався 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 11 июня, 2025 Share Опубликовано 11 июня, 2025 5 хвилин тому, ромео сказав: Дрібний дощик почався В мене сьогодні дощ був шість раз, зараз спогодилось, сонячно. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 июня, 2025 Share Опубликовано 11 июня, 2025 2 години тому, ромео сказав: Дрібний дощик почався А в мене так і не було 4 години тому, yu1986ra сказав: До вечора вони ж встигнуть вийти Не хотів вечером брати. хай краще до ранку над гніздом побудуть. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 июня, 2025 Share Опубликовано 11 июня, 2025 1 година тому, gardener сказав: А в мене так і не було Не хотів вечером брати. хай краще до ранку над гніздом побудуть. Я там ''не'' пропустив. В мене за день ніколи ще не виходили. Треба хоча б доба. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 июня, 2025 Share Опубликовано 12 июня, 2025 5 годин тому, yu1986ra сказав: Я там ''не'' пропустив. В мене за день ніколи ще не виходили. Треба хоча б доба. так в мене вечером вчора якраз доба була як перші поставив. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 12 июня, 2025 Share Опубликовано 12 июня, 2025 +15, сміється дощ. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 12 июня, 2025 Share Опубликовано 12 июня, 2025 Вчора, з 19:00 до 22:00 шикарна гроза. Добавило 30 мм опадів. Якраз вчасно, а то неділя жари, вже добре підсушила все. Сонях- улибається. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 12 июня, 2025 Share Опубликовано 12 июня, 2025 1 час назад, mits сказал: Вчора, з 19:00 до 22:00 шикарна гроза. Добавило 30 мм опадів. Якраз вчасно, а то неділя жари, вже добре підсушила все. Сонях- улибається. Сходив, спец поміряв лінійкою-38 мм, при місячній нормі по Одеській обл на цей місяць 31 мм. Один дощ, влив більше місячної норми. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 12 июня, 2025 Share Опубликовано 12 июня, 2025 Дощ з 5 утра 6 раз заходив моросив , а з отліва який збирає воду з площі до 80 квадратів приміщень, як самогоного апарату вода біжить Блін і дощу немає і на пасіку не підеш, бо бджоли дома і той отлів все щось дужче і дужче нагадує 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 12 июня, 2025 Share Опубликовано 12 июня, 2025 10 часов назад, mits сказал: Вчора, з 19:00 до 22:00 шикарна гроза. Добавило 30 мм опадів. Якраз вчасно, а то неділя жари, вже добре підсушила все. Сонях- улибається. В нас грози не було, ну дощ пройшов. Сонях улибається, але, липа, прощай!.. липа пішла в слід акації. Досить прохолодно. Вітряно. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 12 июня, 2025 Share Опубликовано 12 июня, 2025 7 минут назад, Вадім Полтава сказал: В нас грози не було, ну дощ пройшов. Сонях улибається, але, липа, прощай!.. липа пішла в слід акації. Досить прохолодно. Вітряно. Та в мене, липи нема. Головне, що сонях отримав конську дозу вологи. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 12 июня, 2025 Share Опубликовано 12 июня, 2025 8 часов назад, AVA сказал: Дощ з 5 утра 6 раз заходив моросив , а з отліва який збирає воду з площі до 80 квадратів приміщень, як самогоного апарату вода біжить Блін і дощу немає і на пасіку не підеш, бо бджоли дома і той отлів все щось дужче і дужче нагадує Не накапало більше зовсім, сонце вийшло , пришлось до вечора відводки робити над сімьями для заміни маток у сім'ї Аж пів часа тому назад знову капнуло затягнуло і задуло Ну мене з пасіки і здуло Знову сонце тільки капнуло , ну вже всє 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 12 июня, 2025 Share Опубликовано 12 июня, 2025 5 минут назад, AVA сказал: Не накапало більше зовсім, сонце вийшло , пришлось до вечора відводки робити над сімьями для заміни маток у сім'ї Аж пів часа тому назад знову капнуло затягнуло і задуло Ну мене з пасіки і здуло Знову сонце тільки капнуло , ну вже всє Шось там Вас, тягнуло до дому....... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 12 июня, 2025 Share Опубликовано 12 июня, 2025 4 минуты назад, mits сказал: Шось там Вас, тягнуло до дому....... Так пасіка під хатою , просто вітром здуло Ви б дві години перед глазами на виході як раз , 6 заходів дощу , а воно все капає і капає 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 июня, 2025 Share Опубликовано 12 июня, 2025 11 хвилин тому, mits сказав: Шось там Вас, тягнуло до дому....... Сидів біля отліва і мріяв 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 12 июня, 2025 Share Опубликовано 12 июня, 2025 5 минут назад, gardener сказал: Сидів біля отліва і мріяв Та я дождь ждав , що з утра начну , на форум написав , зглазив хтось , сразу сонце вийшло 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 12 июня, 2025 Share Опубликовано 12 июня, 2025 13 минут назад, AVA сказал: я дождь ждав , Треба було їхати до нас , в нас з 7.05 по 27.05 кожен день дощ. Але то тре мати крепку печінку. От невезе вам з дощем .. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 12 июня, 2025 Share Опубликовано 12 июня, 2025 11 часов назад, mits сказал: Сходив, спец поміряв лінійкою-38 мм, при місячній нормі по Одеській обл на цей місяць 31 мм. Один дощ, влив більше місячної норми. Після вас пішов до мене, але напевно менший. Бо в обід польовими дорогами можна їхать. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павло Михайлович Опубликовано 13 июня, 2025 Share Опубликовано 13 июня, 2025 +15, похмуро , сильний вітер...... Літо.....місяць червень........ попереду нічого втішного... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 13 июня, 2025 Share Опубликовано 13 июня, 2025 5 хвилин тому, Павло Михайлович сказав: попереду нічого втішного... позаду теж... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 июня, 2025 Share Опубликовано 13 июня, 2025 9 хвилин тому, Павло Михайлович сказав: +15, похмуро , сильний вітер...... Літо.....місяць червень........ попереду нічого втішного... Зимою не змерзли, зате літом не загріємось 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 14 июня, 2025 Share Опубликовано 14 июня, 2025 Зранку холодно і вітер. Після обіду-тепло і дощить. Краще дощу в безвзятковий період тільки плюс 7-10 кг на соняшнику. Хоча це взаємозв'язано. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 14 июня, 2025 Share Опубликовано 14 июня, 2025 37 хвилин тому, Волкотрубенко сказав: ... тільки плюс 7-10 кг на соняшнику. Це вже було давно і неправда 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 июня, 2025 Share Опубликовано 15 июня, 2025 6 годин тому, ромео сказав: Це вже було давно і неправда якшо за весь соняшник - то може бути 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.