Ворон Опубликовано 28 мая, 2025 Share Опубликовано 28 мая, 2025 2 хвилини тому, ромео сказав: Прало цілу ніч... На сьогодні ніби перерва... У мене також хлюпоче, обіцять ще на два дні дощі, +8"С.п/с. Голодні попугайчики звіріють. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 мая, 2025 Share Опубликовано 28 мая, 2025 1 годину тому, Ворон сказав: У мене також хлюпоче, обіцять ще на два дні дощі, +8"С.п/с. Голодні попугайчики звіріють. 53 хвилини тому, Женя Ц. сказав: О 6:00 ранку вже на прильотках висять сволочі. Чіпляйте сітки - годуйте котів. Вони ж нікуди не подінуться. В мене також норм дощ ще з вечора йде, але поки земля все поглинає. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 28 мая, 2025 Автор Share Опубликовано 28 мая, 2025 23 години тому, yu1986ra сказав: В минулому році в мене тепла зима пройшла без наслідків. Я вже губу і на цей рік розкатав А що і у вас вимерзло теж ?.. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 мая, 2025 Share Опубликовано 28 мая, 2025 39 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: А що і у вас вимерзло теж ?.. Так. Горіхи на точку не знаю чи й відійдуть. Дуби померзли, а акація чомусь ні (цвіту на ній поки не бачив). Поки взяток затримався на 20 днів від середньорічних показників. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 28 мая, 2025 Автор Share Опубликовано 28 мая, 2025 2 хвилини тому, yu1986ra сказав: Так. Горіхи на точку не знаю чи й відійдуть. Дуби померзли, а акація чомусь ні (цвіту на ній поки не бачив). Поки взяток затримався на 20 днів від середньорічних показників. У мене почали відходити і горіхи , і акація, і навіть павлонія. А от актинидія не вся відходить. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 28 мая, 2025 Автор Share Опубликовано 28 мая, 2025 От цікаво, чи ж зацвіте тепер акація , що повідходить ? Бо бувало, що деякі екземпляри білої акації інколи потроху цвіли де-не-де й вдруге. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 28 мая, 2025 Share Опубликовано 28 мая, 2025 15 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: От цікаво, чи ж зацвіте тепер акація , що повідходить ? Бувало таке, шо цвіли рясно в червні... але бджіл на них нема зовсім 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 28 мая, 2025 Автор Share Опубликовано 28 мая, 2025 24 хвилини тому, yu1986ra сказав: Так. Горіхи на точку не знаю чи й відійдуть. Дуби померзли, а акація чомусь ні (цвіту на ній поки не бачив). Поки взяток затримався на 20 днів від середньорічних показників. Цікаво, що й дуби померзли. А це ж наша рідна рослина з покон віку. Ніби ж ніхто її до нас й не завозив... 3 хвилини тому, ромео сказав: Бувало таке, шо цвіли рясно в червні... але бджіл на них нема зовсім Це ніби як на розовій... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sitava Опубликовано 28 мая, 2025 Share Опубликовано 28 мая, 2025 У мене тут під лісом акація не померзла і зараз тільки починає цвісти. Але до неї летіть треба метрів 500, а дощ іде постійно. Так дівчата гудуть на черемхах, які ростуть тут таки на самісінькій пасіці та навколо. Летіть нікуди не треба. Вперше таке бачу. На акацію теж летять як випогоджується, але бджоли менше там. На черемусі більше. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 мая, 2025 Share Опубликовано 28 мая, 2025 1 година тому, ДобровоЛ сказав: Цікаво, що й дуби померзли. А це ж наша рідна рослина з покон віку. Ніби ж ніхто її до нас й не завозив... Коли розпускається листя, то молоді пагінці дуже водянисті. Якщо мороз в цей час вдарить, то все, фініта. На щастя дубів багато видів - підмерзли через 1, через 2. Та й на різних висотах ступінь ураження різний. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 мая, 2025 Share Опубликовано 28 мая, 2025 Шось таке ніби на завтра дощ виключають 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 мая, 2025 Share Опубликовано 28 мая, 2025 5 хвилин тому, gardener сказав: Шось таке ніби на завтра дощ виключають В мене ще ні. Я б не проти щоб ще пару днів подощило. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 28 мая, 2025 Share Опубликовано 28 мая, 2025 9 минут назад, gardener сказал: Шось таке ніби на завтра дощ виключають Дньом не було,а у вечері все-таки ляпнуло. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 29 мая, 2025 Share Опубликовано 29 мая, 2025 +20, припарює. Льот гарний. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 29 мая, 2025 Share Опубликовано 29 мая, 2025 19 минут назад, Олександр С. сказал: +20, припарює. Льот гарний. В нас дощ зранку. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 мая, 2025 Share Опубликовано 29 мая, 2025 І в нас пішло 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 29 мая, 2025 Share Опубликовано 29 мая, 2025 Дощ добренний напав. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 мая, 2025 Share Опубликовано 29 мая, 2025 33 хвилини тому, ромео сказав: І в нас пішло Шо і куди? Я бачив сонце сьогодні Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 мая, 2025 Share Опубликовано 29 мая, 2025 11 хвилин тому, gardener сказав: Шо і куди? Вода в землю... щоправда не в суху... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 мая, 2025 Share Опубликовано 29 мая, 2025 21 хвилину тому, gardener сказав: Я бачив сонце сьогодні А яке воно? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 мая, 2025 Share Опубликовано 29 мая, 2025 5 хвилин тому, ромео сказав: А яке воно? вже не видно, не встиг розгледіти добре 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 29 мая, 2025 Share Опубликовано 29 мая, 2025 36 хвилин тому, Олександр С. сказав: Дощ добренний напав. Думав синоптики помиляться, непомилились, а відтермінували на три години, вже хлюпоче, +13"С. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ira 100 Опубликовано 29 мая, 2025 Share Опубликовано 29 мая, 2025 5 годин тому, Ворон сказав: Думав синоптики помиляться, непомилились, а відтермінували на три години, вже хлюпоче, +13"С. Також дощ до обіду мжичка в обід чуть чуть випогодилось масовий обліт сусід кричить рій наче всі вилетіли за тиждень в гумаках прийшлось декілька глянути і дощ знову Синоптик до неділі +- погода далі дощ 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 30 мая, 2025 Share Опубликовано 30 мая, 2025 Під ранок дощик. Зараз темні густі хмари транзитують... холодно... майже літо 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 30 мая, 2025 Share Опубликовано 30 мая, 2025 Хмарно з проясненнями. Обіцяють дощик. Чутно що гудуть. Я працюю і вони працюють! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.