Конструктор Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 12 хвилин тому, ромео сказав: В принципі все по плану... По плану мав сьогодні відводки робити завтра маточники роздати, слідуючі мали бути по плану не середу і суботу. Але тільки щоб заїхати на пасіку потрібно хоч дві доби сухої погоди. Певно прийдеться діяти не по плану а по факту, тре дивитись до драбини. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 20 хвилин тому, Конструктор сказав: По плану мав сьогодні відводки робити завтра маточники роздати, слідуючі мали бути по плану не середу і суботу. Але тільки щоб заїхати на пасіку потрібно хоч дві доби сухої погоди. Певно прийдеться діяти не по плану а по факту, тре дивитись до драбини. Я про погодні плани. А їм наші плани до одного місця Ото вам і ріпак, і акація, і відводки.. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 44 хвилини тому, ромео сказав: Я про погодні плани. А їм наші плани до одного місця Ото вам і ріпак, і акація, і відводки.. В природи свої плани. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 Хоча... В усьому треба шукати позитив. Будемо себе втішати тим, що це накопичується взяток із соняшника... 1 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 46 минут назад, Ворон сказал: В природи свої плани. Готуйтесь до озонової зими. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 1 хвилину тому, Пахомич сказав: Готуйтесь до озонової зими. Як? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 1 час назад, Конструктор сказал: Певно прийдеться діяти не по плану а по факту, тре дивитись до драбини. Цей рік всі плани накрила погода. Я матки вже не закладаю,останню партію частково роздав,а частково викинув. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 20 минут назад, gardener сказал: Як? Бджолам не залишати соняшниковий мед , а пасічникам брати приклад з чукчів , спати в собачих унтах і шапках. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 1 година тому, ромео сказав: Хоча... В усьому треба шукати позитив. Це точно, пішов я з пергою займатись. І час є, і сушка пилком вже не зайнята. 1 година тому, ромео сказав: Будемо себе втішати тим, що це накопичується взяток із соняшника... І бджола в вулику яка нічого не робить теж накопичується. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 От шо витворают з озоном. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 40 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Я матки вже не закладаю,останню партію частково роздав,а частково викинув. Я ще планую закласти, ще ні одного відводка не зробив. Може ш колись таки спогодитьсся. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 22 хвилини тому, Конструктор сказав: Я ще планую закласти, ще ні одного відводка не зробив. Може ш колись таки спогодитьсся. Вцьому роцi бджоли неагресивнi i дають працювати в любу погоду Головне щоб не дощило iне шукати матку при формуваннi вiдводкiв В ютубi Назарiй з Канади показував як в холод робить вiдводки на одну рамку розплоду Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 23 хвилини тому, Пахомич сказав: От шо витворают з озоном. Ви ж, вроді недавно, казали 20.05.2025 в 16:22, Пахомич сказав: Я з дитинства вже давно вийшов. а в байки вірите 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 50 хвилин тому, Конструктор сказав: бджола в вулику яка нічого не робить теж накопичується. Нічого, це не проблема. Сонце блисне - і вона розкопичиться... 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 32 хвилини тому, Stol сказав: Вцьому роцi бджоли неагресивнi i дають працювати в любу погоду Головне щоб не дощило iне шукати матку при формуваннi вiдводкiв В ютубi Назарiй з Канади показував як в холод робить вiдводки на одну рамку розплоду Тут більше проблема доїхати до пасіки, тре щоб підсохло, бо мокра глина хуже голольду. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 1 час назад, gardener сказал: Ви ж, вроді недавно, казали а в байки вірите Я вірю в дані метеосопутника, як в північні півкулі переміщаються озонові течії і як від цього залежить температура на поверхні. То шо проявилось, то скоріш в їхні плани не входило (росія, америка, китай ). Якраз на Далекому Сході утворюються плями з високою щільністю озону. Скинули на певні висоті кисень , який під дією сонячної радіації переходить в озон на ограничені площі з щільністю вище всіх природніх норм . Зимою за полярним колом може бути вище 500 од . Добсона . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 3 години тому, Пахомич сказав: Бджолам не залишати соняшниковий мед , а пасічникам брати приклад з чукчів , спати в собачих унтах і шапках. Щоб його лишати, треба щоб він був. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 8 хвилин тому, Ворон сказав: Щоб його лишати, треба щоб він був. Вам легше 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 21 хвилину тому, gardener сказав: Вам легше Це з якої сторони дивитись. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 4 години тому, Женя Ц. сказав: Я матки вже не закладаю, Вони самі добре закладаються цього року 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 7 минут назад, gardener сказал: Вони самі добре закладаються цього року Нехай закладають,аби вчасно заглянути та залешити один,думаю будуть не гірші. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 +24, парить. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 5 хвилин тому, Олександр С. сказав: +24, парить. +10, дощ 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 1 час назад, gardener сказал: +10, дощ Отож, такі контрасти погоди. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 25 мая, 2025 Share Опубликовано 25 мая, 2025 І шо цікаво. Ше вчора-позавчора про таке тривале дощове пониження на жодних сайтах нічого не було... 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.