gardener Опубликовано 7 мая, 2025 Share Опубликовано 7 мая, 2025 41 хвилину тому, gardener сказав: тепер трохи небо піднялося, Навіть сонце виглянуло. піти драбину змастити, шоби не рипіла 2 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 7 мая, 2025 Share Опубликовано 7 мая, 2025 5 часов назад, gardener сказал: Навіть сонце виглянуло. піти драбину змастити, шоби не рипіла Вам легче, хоч драбина поруч є. А в мене, на пасіці, ні драбини, ні сушнини Тай порожніх вуликів не має. Все вдома. А вдома мене не має, деякий час. Дощик, начебто, накрапав. Транспортом не доїду. Сім'ї в ройовому і план на шістдесят роїв, чи відводів на ройових, виконати потрібно. 1 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 7 мая, 2025 Share Опубликовано 7 мая, 2025 6 часов назад, gardener сказал: піти драбину змастити Щаблі? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 мая, 2025 Share Опубликовано 7 мая, 2025 25 минут назад, Вадім Полтава сказал: Щаблі? Щоб блінннн. Ааааа ... Геп , де гіііііііпс . 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 мая, 2025 Share Опубликовано 7 мая, 2025 56 минут назад, Вадім Полтава сказал: Щаблі? Бачу що Івановича нам треба берегти , бо хто нам буде подавать марочне з погреба на яхті ? Блін, цеж і пачпорт моряка треба буде йому зробить... Короче нелегалом піде. Мож 1 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 мая, 2025 Share Опубликовано 8 мая, 2025 10 годин тому, Волкотрубенко сказав: Вам легче, хоч драбина поруч є. А в мене, на пасіці, ні драбини, ні сушнини Тай порожніх вуликів не має. Все вдома. А вдома мене не має, деякий час. Дощик, начебто, накрапав. Транспортом не доїду. Сім'ї в ройовому і план на шістдесят роїв, чи відводів на ройових, виконати потрібно. Класно. Можете рої і відводки не в вулик садовити, а відразу відразу на якусь гілку - нехай сот будують і розвиваються. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Апіслав Лучанський Опубликовано 8 мая, 2025 Share Опубликовано 8 мая, 2025 Колись читав статтю одного винахідника як ловити рої без присутності на пасіці. Коротко - біля ройового вулика впритул ставиться пустий з сушшю і вощиною. Льотки ройової сімї і пустого вулика закриваються ганеманкою. В льоток ройової вставляється щось типу лійки з прозорою трубкою, кінець якої знаходиться в пустому вулику. Коли рій виходить, матку затримує ганеманка і по лійці вона біжить в пустий вулик, але вийти з нього не може бо там теж ганеманка. Рій без матки не летить а повертається назад і відчуваючи її запах заходить в пустий вулик. Наскільки практично не знаю, але задумка цікава. 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 мая, 2025 Share Опубликовано 8 мая, 2025 39 хвилин тому, Апіслав Лучанський сказав: Колись читав статтю одного винахідника як ловити рої без присутності на пасіці. Коротко - біля ройового вулика впритул ставиться пустий з сушшю і вощиною. Льотки ройової сімї і пустого вулика закриваються ганеманкою. В льоток ройової вставляється щось типу лійки з прозорою трубкою, кінець якої знаходиться в пустому вулику. Коли рій виходить, матку затримує ганеманка і по лійці вона біжить в пустий вулик, але вийти з нього не може бо там теж ганеманка. Рій без матки не летить а повертається назад і відчуваючи її запах заходить в пустий вулик. Наскільки практично не знаю, але задумка цікава. Дуже цікавий задум як угробити сім'ю 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 мая, 2025 Share Опубликовано 9 мая, 2025 Нарешті сьогодні відчутна кількість дощу - навіть грунт почав липнути до ніг! Калюж ше нема... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 9 мая, 2025 Share Опубликовано 9 мая, 2025 1 година тому, ромео сказав: Нарешті сьогодні відчутна кількість дощу - навіть грунт почав липнути до ніг! Калюж ше нема... В нас дубак, ранком було +1"С,без опадів, земля суха як попіл. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 9 мая, 2025 Share Опубликовано 9 мая, 2025 7 хвилин тому, Ворон сказав: В нас дубак, ранком було +1"С,без опадів, земля суха як попіл. Ви вроді не так і далеко від мене, у нас болото на городах, правда темперетура трохи вища +5. З суботи на неділю прогнозують -1. В неділю мають "лупитися" матки, сиджу і думаю для чого вони мені в таку погоду. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 9 мая, 2025 Share Опубликовано 9 мая, 2025 З 6 ранку, іде дощ. Зараз уже міленький, а зранку крупнокапельний шпарив. Намочило добряче. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 мая, 2025 Share Опубликовано 9 мая, 2025 4 хвилини тому, mits сказав: З 6 ранку, іде дощ. Зараз уже міленький, а зранку крупнокапельний шпарив. Намочило добряче. Всю ніч дощ. Зараз небо піднялося, але хмарно. зрання +5 було 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 9 мая, 2025 Share Опубликовано 9 мая, 2025 1 годину тому, Сергій-апі сказав: Ви вроді не так і далеко від мене, у нас болото на городах, правда темперетура трохи вища +5. З суботи на неділю прогнозують -1. В неділю мають "лупитися" матки, сиджу і думаю для чого вони мені в таку погоду. Недалеко, це 200 км, в мене вододіл. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Апіслав Лучанський Опубликовано 9 мая, 2025 Share Опубликовано 9 мая, 2025 дощі це добре, бо земля дуже суха. як казали раніше - три дощі в маю і агрономи по х.... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 мая, 2025 Share Опубликовано 9 мая, 2025 1 година тому, Апіслав Лучанський сказав: як казали раніше - три дощі в маю і агрономи по х.... просіть бога шоби восени не було дві мряки. бо тоді - голова до с...и 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 мая, 2025 Share Опубликовано 10 мая, 2025 Зрання +1, на грунті заморозок. Шось передумало 15 травня тепліти, перенесло на 20 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 10 мая, 2025 Share Опубликовано 10 мая, 2025 Лякаючий ПРОГНОЗ ПОГОДИ. Невже хтось ВПЛИВАЄ на КЛІМАТ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 10 мая, 2025 Share Опубликовано 10 мая, 2025 1 годину тому, gardener сказав: Зрання +1, на грунті заморозок. Шось передумало 15 травня тепліти, перенесло на 20 В мене зранку дощ, вночі морозу небуло,дощ продовжує падати, холодно, земля радіє волозі. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 мая, 2025 Share Опубликовано 10 мая, 2025 1 годину тому, Ворон сказав: В мене зранку дощ, вночі морозу небуло,дощ продовжує падати, холодно, земля радіє волозі. почало тепер моросіти 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 мая, 2025 Share Опубликовано 10 мая, 2025 Вчора відкрив (чи то продовжив) опалювальний сезон... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 мая, 2025 Share Опубликовано 10 мая, 2025 10 хвилин тому, ромео сказав: Вчора відкрив (чи то продовжив) опалювальний сезон... Змерзли? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 мая, 2025 Share Опубликовано 10 мая, 2025 3 години тому, gardener сказав: Змерзли? Не те щоб змерз, але... ДА... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 мая, 2025 Share Опубликовано 10 мая, 2025 Коли сильно зрадів дощу після тривалої засухи https://vm.tiktok.com/ZMSJJxf7A/ 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 мая, 2025 Share Опубликовано 10 мая, 2025 4 години тому, ромео сказав: Вчора відкрив (чи то продовжив) опалювальний сезон... і я, тільки шо 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.