ромео Опубликовано 31 марта, 2024 Share Опубликовано 31 марта, 2024 1 година тому, Стрельчук Олег Анатольович сказав: 18 . Сегодня Шось малувато. +25... 53 хвилини тому, B 740 сказав: Ріпак порівнянно з минулими роками дуже в гарному стані , тільки треба погоди на цвітіння і він дасть, тільки магазини встигай ставити Нема ніякого в радіусі 15 км 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 марта, 2024 Share Опубликовано 31 марта, 2024 10 минут назад, ромео сказал: Нема ніякого в радіусі 15 км Буряк , сонях, кукуруза? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 31 марта, 2024 Share Опубликовано 31 марта, 2024 42 хвилини тому, B 740 сказав: Буряк , сонях, кукуруза? + соя, пшениця ПС. Соняха цей рік зовсім обмаль 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 31 марта, 2024 Автор Share Опубликовано 31 марта, 2024 3 години тому, Стрельчук Олег Анатольович сказав: +18 . Сегодня. Сонячно. Пчела работает . А у мене сьогодні була навіть гроза - вперше цього року тут. Слава Богу, вже листя потроху розпустилося. Бо в народі з давніх часів існує повір"я, що грім на голі дерева то до голоду. А позавчора зустрів квітучу черемшину. Так повіяло Україною, що аж боляче стало на душі... Ну. чого отим зайдам-виродкам мАсковським придуркуватим ще не вистачало ?! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 4 часа назад, ДобровоЛ сказал: А у мене сьогодні була навіть гроза - вперше цього року тут. Слава Богу, вже листя потроху розпустилося. Бо в народі з давніх часів існує повір"я, що грім на голі дерева то до голоду. А позавчора зустрів квітучу черемшину. Так повіяло Україною, що аж боляче стало на душі... Ну. чого отим зайдам-виродкам мАсковським придуркуватим ще не вистачало ?! У п'ятницю була гроза, грім, сонце , хмарно і трохи дощу, тепло , а і ливень 2 хвилини і ураган перед ливнем На рахунок голих дерев, бересток цвів і сосни зелені У чора жара , от тільки пилок берестка закінчується з понеділка пішов, після обід уже майже без пилку привітали, до кленка будуть майже без пилку 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 8 часов назад, B 740 сказал: +26 сьогодні було. Вчора +23 .Аномалія для нас в такий період. крайні рамки 70% свіжий пилок , 30% свіжий нектар, верба ( котики) дає норм. Як це аномальне тепло зимою і вже рано весною впишится у річну середню , коли буде холодно Розвиток дерев опирижає останні роки даже з огляду пізньою пасхи 5 травня Чи це в звязку з зміною церковного календарю , теплоґо олекси по новому то було 17 березня 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 +18 на 8:00. . В нас літом такої з ранку не бува . Не зря той Рупель сахаріку в бака приливав, чуяв шось дупою. Ох та німчура. То тобі не медогонки рекламувати , коли вони нікому не треба. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 14 хвилин тому, B 740 сказав: +18 на 8:00. . В нас літом такої з ранку не бува . Не зря той Рупель сахаріку в бака приливав, чуяв шось дупою. Ох та німчура. То тобі не медогонки рекламувати , коли вони нікому не треба. Та зараз пил з Сахари вляжеться, подує північний вітер і треба буде знов якусь норд(іку) приливати. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Та зараз пил з Сахари вляжеться, подує північний вітер і треба буде знов якусь норд(іку) приливати. Готуйте медогонку , верби(котиків) качнете. Була в мене карніка, прихожу , сі дивлю а вона мід в рамки складає де тіко молодняк сі вилупив , в гнізді . . Ситуація двуяка.. Молодці що носять, але як їм пояснити що я не буду той мед качати. Увага! Ахтунг! Не вся карніка так робить Тому не нападайте. . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 32 хвилини тому, B 740 сказав: +18 на 8:00. . В мене +17 8 хвилин тому, B 740 сказав: Молодці що носять, але як їм пояснити що я не буду той мед качати. то Ви того на бакфаст перейшли шоби верби не качати? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 18 минут назад, gardener сказал: В мене +17 то Ви того на бакфаст перейшли шоби верби не качати? Може і так , ледачий став. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 57 хвилин тому, B 740 сказав: Готуйте медогонку , верби(котиків) качнете. Була в мене карніка, прихожу , сі дивлю а вона мід в рамки складає де тіко молодняк сі вилупив , в гнізді . . Ситуація двуяка.. Молодці що носять, але як їм пояснити що я не буду той мед качати. Увага! Ахтунг! Не вся карніка так робить Тому не нападайте. . Та і я верб ніколи не качав. Мабудь, карніка (і місцеві мої) вся так робить. Щоб складали за гніздом треба значна сила, якої на вербові в моїх краях я ще не бачив. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 3 минуты назад, yu1986ra сказал: Щоб складали за гніздом треба значна сила, Не в силі справа, а в штаммах( карніка) прикол. Вони різні і це є норм. Для діда з гір який має 5 вуликів качнути майонезну баночку вербового меду то є " показатель" . Все село буде розказувати які у діда ах..ні бджоли. Наприклад я не люблю коли на вербі заливають матці місце де вона має сіяти . Бо то є обмеження матки в кількості майбутньої бджоли на ріпак. Але кожному своє. Це норм. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 1 час назад, yu1986ra сказал: Та і я верб ніколи не качав. Мабудь, карніка (і місцеві мої) вся так робить. Щоб складали за гніздом треба значна сила, якої на вербові в моїх краях я ще не бачив. Может вербы мало в твоих краях? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 19 хвилин тому, koste сказав: Может вербы мало в твоих краях? Та ні, дохріна. Біля одного точка 7-8 га більш-менш суцільно ростуть впритул, + майже всі канави позаростали. Тут як завжди то погоди нема, то сили сім'ї щоб щось там щось наносити. А якщо там по 2-3 рамки на сім'ю, то нема чого мучити медогонку, весна мінлива і все те з'їдять. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 +26 і туман африканський, мабуть. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 17 минут назад, gardener сказал: +26 і туман африканський, мабуть. І вітру нема , і заходить ця " димка" афр. Теплінь аномальна , абрикос, персик, нуль. Алича , черешня (дика) вперед. Памятаю у нас 2019-2020 цвіло все одночасно , бузок, вишня ітд. Вже тоді жопов відчував що щось буде не гуд. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 1 час назад, koste сказал: Может вербы мало в твоих краях? Більше вірте. Верба козяча реально виділяє і багато, але вона вже перецвіла ще в середині минулого тижня. А те, що зараз це відносно гарний підтримуючий взяток, якого за тиждень не буде в сліду. Це з розділу пасічники вміють 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 5 хвилин тому, B 740 сказав: Вже тоді жопов відчував що щось буде не гуд. А цього року шо вона Вам каже? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 5 хвилин тому, B 740 сказав: І вітру нема , і заходить ця " димка" афр. Теплінь аномальна , абрикос, персик, нуль. Алича , черешня (дика) вперед. Памятаю у нас 2019-2020 цвіло все одночасно , бузок, вишня ітд. Вже тоді жопов відчував що щось буде не гуд. Аж цікаво, що тоді сталось? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Аж цікаво, що тоді сталось? WAR . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 4 хвилини тому, B 740 сказав: WAR . а як то з погодою зв'язано? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 17 минут назад, gardener сказал: а як то з погодою зв'язано? Хз. Якось жопов чув. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 1 апреля, 2024 Share Опубликовано 1 апреля, 2024 9 часов назад, gardener сказал: +26 і туман африканський, мабуть. Сонце біле було ввечері. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 2 апреля, 2024 Share Опубликовано 2 апреля, 2024 23 часа назад, AVA сказал: У чора жара , от тільки пилок берестка закінчується з понеділка пішов, після обід уже майже без пилку привітали, до кленка будуть майже без пилку Учора до темна з пилком прилітали, пішов пилок кленка , мій основний пилок , яким реально забивають рамки На сьогодні + 25 *с обіцяють і похолодання майже уже нема І це вперше на моїй пам'яті 1 квітня, а так раніше 5 квітня непамятаю Раніше при стабільних веснах від пилку кленка до акації було приблизно 40 днів, від цвіток абрикоса до акації 30 днів, абрикоса уже червоний Не буде кому акацію носити на 10 травня , у мене старт першої бджоли пішов тільки з 20.03 , 23-24.03 у пів пасіки одні яйця були Вся надія на пасху 5 травня, що холод перед пасхою відтяне цвітіння акації 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.