Перейти к содержанию

Зміни в роботі Форуму, пов"язані із окупаційною війною московії проти України

Рекомендуемые сообщения

2 години тому, Абсолютный максuмум сказав:

Південь думає, що в перший день всі сили були на півночі, а північ думає, що всі сили були на півдні, бо танки в перший і другий день зі свистом катались по Чернігівщині і Сумщині, долаючи за день по півтори сотні км вглиб областей, і силами спротиву були люди з голими руками або коктейлями, та тероборона. Справжні бої велись вже аж під обласними центрами або в них, незначні - біля невеликих значущих міст. На півдні шлях для броні їм допомагала прочищати авіація. ППО біля кордонів було добряче побите вранішніми ракетами.

На жаль, фактично ми не були готові в перший день до такого підлого наступу, тому кордони не були достатньо прикритими

для розуміння факту; Там де зараз 10 раз Чорнобаївка - так то вертольотна частина, а от її там за н-днів вже не було, як і інших незначних військових сил Херсону.

3 часа назад, Лавр сказал:

скоріш причина  в позиції вусатого таргана, не чекали що доведеться закривати весь північний кордон. Тож все переправили на північ. 

в мене теж таке враження шо не маючи змоги надійно прикрити весь кордон, в тому числі зважаючи на перевагу росіі в авіаціі, вирішили дати зайти поглибше і коли це все добро розтягнеться то починати бити

2 часа назад, Абсолютный максuмум сказал:

Південь думає, що в перший день всі сили були на півночі, а північ думає, що всі сили були на півдні

харків 30 км від кордону, та харків не взяли... як і суми чернігів і тим паче киів.. а херсонщина нижче дніпра жодного великого міста, за яке можна було б зачепитись

20 минут назад, Лавр сказал:

для розуміння факту; Там де зараз 10 раз Чорнобаївка - так то вертольотна частина, а от її там за н-днів вже не було, як і інших незначних військових сил Херсону.

Аналогічно. У нас за декілька днів ДО все забрали, ракетні і "градні" удари 24 числа по ВЧ і складах були вже впусту в більшості. Прикордонників також кинули до ордло зразу ж, як йло ввело туди війська

Можливо в зоні бойових дій не зможуть посіяти соняшник ,. Тим саме відбудеться дефіцит меду на експорт. Відповідно зросте ціна на мед. 

2 години тому, Mihail-ves сказав:

Трішки не так. Обора була організована досить успішно. Декілька ешалонів, які виконали свою функцію на всі 100%. Тримати на границі всю армію це утопія. Зверніть увагу на те що відбувалось у нас на півдні. І чому Миколаїв вже був готовий коли рашисти підійшли сюди. А тому що по дорозі їм треба було їхати дві доби, і пару заправок. А наша арта та літаки їх за цей час добре перемолотили. 

Тактика була: дати їм заглибитись і тоді знищувати. Бажано щоб вже всі зайшли на нашу землю. Ось тепер і спостерігаємо як їм ріжуть і знищують. Все гаразд. Все буде Україна.

А чого ж їх на кримському перешийку ракетами хоч з Градів не понищили ? Невже ніхто не подумав навіть, що вони там обов'язково підуть? Чому ж не почули ми хоч за один Вестерплате, як то було у Польщі за нападу німців ?!:dntknw::hmm:

Що, то знову винні зрадники? То коли ж їх, накінець,  переб'ють вже ?!

5 хвилин тому, ДобровоЛ сказав:

А чого ж їх на кримському перешийку ракетами хоч з Градів не понищили ? Невже ніхто не подумав навіть, що вони там обов'язково підуть? Чому ж не почули ми хоч за один Вестерплате, як то було у Польщі за нападу німців ?!:dntknw::hmm:

Що, то знову винні зрадники? То коли ж їх, накінець,  переб'ють вже ?!

На кримському не накрили, тому що там була сильна "струя" рашистів. І вразі прориву накрили б всіх зразу в Херсонській області. А це були б тисячі наших солдатів. Тому там все було прораховано. Легше робити операції на "кінцівках" чим на шиї біля артерій. :IMHO:

2 часа назад, ДобровоЛ сказал:

А чого ж їх на кримському перешийку ракетами хоч з Градів не понищили ? Невже ніхто не подумав навіть, що вони там обов'язково підуть? Чому ж не почул

В переди идёт Авиация (рядом Крым с аэродромами).. а за ней сухопутные колоны..  если бы мы те колоны попытались встретить градами то авиация бы разбила наши грады..  и сейчас нам разве что с коктейлями оставалось бы бросаться на технику...   А вот почему наши не взорвали Антоновский мост для меня это ???  

8 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав:

А вот почему наши не взорвали Антоновский мост для меня это ???  

Так треба. Тому що через тиждень наші погонять їх назад по ньому. А так прийдеться робити понтонный. А на таку ширину Дніпра це буде велика проблема. 

13 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав:

В переди идёт Авиация (рядом Крым с аэродромами).. а за ней сухопутные колоны..  если бы мы те колоны попытались встретить градами то авиация бы разбила наши грады..  и сейчас нам разве что с коктейлями оставалось бы бросаться на технику...   А вот почему наши не взорвали Антоновский мост для меня это ???  

А мінувати ж могли, хоч коли вже США попередило. ДОТи давно мали б бути там споруджено . Та такі, які ніяка авіація не могла б взяти. Для чого тоді у нас війська ППО ?! Щоб просто  з таких як я  з пенсії на оборону брати? Я вже дві пенсії перерахував. Більше не було. А вони навіть елементарних оборонних споруд  , як видно, не влаштували перед Кримом. Це я говорю вже як офіцер запасу.:UA:

14 хвилин тому, Mihail-ves сказав:

Тому що через тиждень наші погонять їх назад по ньому.

Кацапня якщо  буде відступати - по любе його взірве.

тому дійсно не зрозуміло...:dntknw:

• Подобається 3
  • Дякую 1
  • Переможемо 1

16 хвилин тому, Mihail-ves сказав:

Так треба. Тому що через тиждень наші погонять їх назад по ньому. А так прийдеться робити понтонный. А на таку ширину Дніпра це буде велика проблема. 

А ви думаєте, що орки його залишать просто цілим?  :dntknw:

І їх не можна пускати назад. Скаженних собак нищать! Хіба ж ви те не знали? :ah:

19 минут назад, Mihail-ves сказал:

Міст можна було б довбануь в районі поста поліції.. хто був той знає. На пару днів б затримали. Але  чого цього не зробили? Я думаю через ту саму авіацію, шоб дати зайти подалі від Криму. Думаєте чого вони пруться в чорнобаївку? Бо в них немає зручнішого місця для аеродрому підскоку, а з Криму вже велике плече 

Також ви праві в тому що міст дуже великий. Якшо його знести то про зворотній шлях можна забути

6 минут назад, ДобровоЛ сказал:

А ви думаєте, що орки його залишать просто цілим?  :dntknw:

І їх не можна пускати назад. Скаженних собак нищать! Хіба ж ви те не знали? :ah:

Ще є ГЕС у новій каховці

2 хвилини тому, artemishe сказав:

Міст можна було б довбануь в районі поста поліції.. хто був той знає. На пару днів б затримали. Але  чого цього не зробили? Я думаю через ту саму авіацію, шоб дати зайти подалі від Криму. Думаєте чого вони пруться в чорнобаївку? Бо в них немає зручнішого місця для аеродрому підскоку, а з Криму вже велике плече 

А я не почув жодного повідомлення, щоб наші хоч раз пробомбили їх аеродроми, в т.ч. й в Білорусі теж!:dntknw:

4 хвилини тому, artemishe сказав:

Ще є ГЕС у новій каховці

Там якось ще до війни проїжджав уночі - усі люки на дорозі  були викрали. То щось подібне могли ж сотворити й зараз.:IMHO:

54 минуты назад, ДобровоЛ сказал:

А чого ж їх на кримському перешийку ракетами хоч з Градів не понищили

В Криму дуже дохєра авіації, флот з крилатими ракетами і інша хрінь. А там голий степ

2 часа назад, ДобровоЛ сказал:

А я не почув жодного повідомлення, щоб наші хоч раз пробомбили їх аеродроми, в т.ч. й в Білорусі теж!:dntknw:

А у нас так дохрена ракет ? что бы их запускать в ту сторону где их 99.99% собьёт росийское ПВО ..

Ну и тогда это развязывает Путину руки по применению ядерного удара  :IMHO: . скажут что это угроза существования росии .. (может я немного и преувеличил.. а может и нет ??.  но НАТО сидит обосрано))

4 хвилини тому, artemishe сказав:

В Криму дуже дохєра авіації, флот з крилатими ракетами і інша хрінь. А там голий степ

Отож й треба було їх давити ще в Криму, а та сучка з косою все вторила: не спровокуйте, не дай Боже! А потім підплигувала аж до неба, коли зривали наші  ракетні шахти! А кому вони вже пусті й обезброєні заважали? Хіба що одним москалям та продажним отаким  сукам!

2 години тому, Сергей Тюркин сказав:

А у нас так дохрена ракет ? что бы их запускать в ту сторону где их 99.99% собьёт росийское ПВО ..

Ну и тогда это развязывает Путину руки по применению ядерного удара  :IMHO: . скажут что это угроза существования росии .. (может я немного и преувеличил.. а может и нет ??.))

Я вже двічі писав: для Сатани путлера немає ніяких заборон! Ніякі причини не потрібні йому , брехливій сучці.

Скаженний пес кусає безприччинно ! Саме так і поступив й досі діє  кремлівський карликовий вилупок! А ще ж рашка, коли забирала наш ядерний запас виступала гарантом нашої безпеки разом з США, Англією, Францією та Німеччиною. Чомусь про це ніхто навіть і не згадує тепер !!!! :UA:

38 хвилин тому, ДобровоЛ сказав:

А мінувати ж могли, хоч коли вже США попередило. ДОТи давно мали б бути там споруджено . Та такі, які ніяка авіація не могла б взяти. Для чого тоді у нас війська ППО ?! Щоб просто  з таких як я  з пенсії на оборону брати? Я вже дві пенсії перерахував. Більше не було. А вони навіть елементарних оборонних споруд  , як видно, не влаштували перед Кримом. Це я говорю вже як офіцер запасу.:UA:

Є сумніви щодо фаховості офіцеру запасу. Скоріше всього то було при радянському союзі і саме такий опит зараз мають ті офіцери які напали на Україну зараз. Думати треба критично, особливо коли воюєш вже 8 років. Це моя думка. Без обід. 

2 години тому, Сергей Тюркин сказав:

він складається з двох частин, східна то через Олешківську конку. Там можна було, та про це напевно дізнаємось значно пізніше чому такий задум. 

2 години тому, artemishe сказав:

Ще є ГЕС у новій каховці

то страх, народу в дельті живе безліч. Страшно і думати. Можливо щоб не подавати приклад.

Відповім. З того, що читаю з величезної кількості джерел Українські збройні сили неможливо порівняти з тим, що було в 14 р. І резерв ще є у наших збройних сил хто уважно слідкує. Не скажу, що все в ідеалі, але тренувалися і готувалися всі ці роки в міру можливостей. На сьогодні просто збільшилась кількість формувань в рази і відповідно час потрібен на комплектацію це дійсно правда. Згадати можна 14 р. коли всі шукали і допомагали і так буде і є зараз. 

А так Україна як і технологічно  так і фінансово має набагато менші ресурси ніж сусідня країна, але це наша земля і вибору у нас сильно великого немає.

В 24.03.2022 в 17:24, Mihail-ves сказал:

Все підтримую в повному обсязі. Треба знати і використовувати нашу мову, щоб не було приводу йти і знову захищати російськомовних. 

Коли я трішки писав на російських форумах, то вони мене заставляли писати російською. Якщо їм все можна то в Нас також треба їх заставити вивчити нашу мову.

Отут я згідний. Якби ми 30 років викорінювати все що руським духом смердить то цього зараз би не було. Ненавиджу москалів і як буду жити то ї внукам накажу.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...