Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

2 часа назад, Троян сказал:

Але ж на це все потрібен час і надзусилля нації. Це коли в країнах поруч вирує щасливе ситне життя, а ти повинен на десятиліття відмовити собі і своїм дітям і клепати ракети, багато ракет. До яких демографічних наслідків це може призвести через міграцію молодого працездатного населення в країни західного світу.

Та є ж приалади таких країн і наслідків. Ізраіль той же. 

• Подобається 1

11 минут назад, Avgust Vadim Poltava сказал:

Та є ж приалади таких країн і наслідків. Ізраіль той же. 

Хреновий приклад. Я не думаю що вони, ізраільтяни, радуються такому життю.

43 минуты назад, ded50 сказал:

Хреновий приклад. Я не думаю що вони, ізраільтяни, радуються такому життю.

Мова йшла про демографічні наслідки.

Ось до яких демографічних наслідків привели надзусилля нації в Ізраїлі:

20221231_163027.jpg

Та і взагалі, які ми маємо альтернативи? Або докладати надзусилля і клепати ракети щоб вижити ну або...

• Подобається 2

Хоча да. Для росії це було б хрерово, аби Україна стала високотехнологічною країною з великою кількістю ракет :hmm:

А якби Україна ще б і ядєрку повернула собі, то то було б не хреново, а дуже хреново. Для росії...

• Подобається 2

Україно! Почуй прозьби  твоїх   матерів  і сестер,  вдар по ті  курві Москва.

• Подобається 1

7 часов назад, Пахомич сказал:

Я вибачаюсь перед тобою.Нерви здаютьі і роки,не так прчита:hi:

Презнание своих ошибок это уже о многом говорит . Я не обижаюсь .;)

19 годин тому, Троян сказав:

Так що може гарантувати мир і безпеку України в повоєнний період?

Вступ до НАТО...І мінімум на кілька десятиліть опущена ПаРаша міцно застрягне в китайській сраці

• Подобається 3

1 час назад, Avgust Vadim Poltava сказал:

Ось до яких демографічних наслідків привели надзусилля нації в Ізраїлі:

Ти думаєш вони стали більше трахатись? Там створені умови для того щоб євреї розктдані по світу повертались на історичну батьківщину. І да там також є багато інородців які отримали громадянство.

1 час назад, Avgust Vadim Poltava сказал:

А якби Україна ще б і ядєрку повернула собі,

Для чого? У нас і так ядерки достатьньо. Та ж сама ЗАЕС не дай Бог шандарне, пів кацапстану може вичавити мирним випромінюванням. Да і врешті ти не зрозумів що підписанти в Будапешті доказали що вони тримают слово. Напрочуд від декого. Що їхній підпис не вартий папіру на якому його поставили.

Тільки що, ded50 сказав:

Ти думаєш вони стали більше трахатись?

3-4 дитини в сім'ї - дуже поширено в Ізраілі. Про віруючих, взагалі, мовчу - ті розмножаються як кролики... Із власних спостережень.

• Подобається 2
  • Сумно 1

1 минуту назад, Sanich сказал:

3-4 дитини в сім'ї - дуже поширено в Ізраілі.

Нам так не жіть.

1 минуту назад, Sanich сказал:

Про віруючих, взагалі, мовчу - ті розмножаються як кролики..

Наші віруючі, не православні, теж мають таку практику. Правда воювати їм віра не дозволяє.

• Подобається 1

33 хвилини тому, язичник сказав:

Вступ до НАТО...І мінімум на кілька десятиліть опущена ПаРаша міцно застрягне в китайській сраці

Я теж такої думки, без НАТО і ЄС  нам з таким сусідом ні відбудуватися, ні захиститися.

Я чому про це, бо ху@ло надіється, що ми зневіримось і хто здасться, хто розбіжиться по світу. І так вже було двіччі в минулому столітті після 1 і 2 світових воєн хвилі еміграції українців по всьому світу. І вже чую про таких,  хто вже мастить лижі, звісно це не люмпен, а середній клас з грошима.

• Переможемо 1

1 минуту назад, Троян сказал:

Я теж такої думки, без НАТО і ЄС  нам з таким сусідом ні відбудуватися, ні захиститися.

А хто скаже що ми не в НАТО, вже?

Тільки що, ded50 сказав:

А хто скаже що ми не в НАТО, вже?

Ні, ми не в НАТО.

На НАТО ще ніхто не нападав і навряд чи нападе.

Так, нам допомагають, бо це в цілях їхньої безпеки. Але це ні до чого їх не зобов'язує.

• Подобається 4

1 минуту назад, Троян сказал:

Ні, ми не в НАТО.

То так кажеться.

Звісно ні на паперах. Але як тільки так відразу. І Орбан не поможе.

1 година тому, ded50 сказав:

Наші віруючі, не православні, теж мають таку практику. Правда воювати їм віра не дозволяє.

Віруючим - ні. А от їхні діти, часто, стають повноцінними членами суспільства - працюють і служать у війську нарівні зі всіма. Хоча дотримуються традицій - виключно кошерна їжа, шапочка, регулярні молитви і т.д. Спочатку було незвично, коли до нас приїзжали євреї у відрядження і привозили із собою пів чемодана кошерної їжі. Останні роки у місті з'явився сервіс, який забезпечував їх кошерною їжею. Правда вони не всі довіряли йому. 

• Подобається 2

6 хвилин тому, ded50 сказав:

Але як тільки так відразу.

Щось після звернення до народу президента у ВР у мене появились сумніви - ні слова про ЄС і НАТО. А що може бути головніше для перемоги і майбутньої безпеки?

6 хвилин тому, Троян сказав:

Щось після звернення до народу президента у ВР у мене появились сумніви - ні слова про ЄС і НАТО. А що може бути головніше для перемоги і майбутньої безпеки?

Можна подумати, що він про це не говорив до цього тисячу разів. Перестаньте шукати чорну кішку в темній кімнаті, коли її там немає. Проблема не в нашому бажанні - проблема в бажанні Заходу. Жоден із їхніх політиків не сказав, що Євросоюз чи НАТО - близька перспектива, чи, тим більше, не підписав, документу, який про це свідчив би.

3 минуты назад, Троян сказал:

Щось після звернення до народу президента у ВР у мене появились сумніви - ні слова про ЄС і НАТО.

Багато дехто сумнівався в спроможності що українці дадуть кацапам по сусалам. Підведемо риску після 10 місяців шоденного продовження відправки в утіль асвабадітелєй пачками. По батальйону. Не забуваєм, зброєю натівського зразку.

• Подобається 1

16 хвилин тому, Sanich сказав:

Перестаньте шукати чорну кішку в темній кімнаті

Хотів би я помилятись, але  все ж....Це як би на весіллі говорили про все, тільки не про наречених.

Звісно, першочергова задача зараз - перемогти ворога і повернути території, дякувати ми не на одинці і нам допомагають. Але якою буде Україна після перемоги? Адже воєнний стан можна використати і для встановлення тоталітарного корупційного режиму, що автоматично перекриває нам євроатлантичні перспективи.

У вас не викликає занепокоєння, що під гасла "не на часі" коїться те, що дійсно не на часі для воюючої країни.

6 минут назад, Троян сказал:

Хотів би я помилятись, але  все ж...

Або акула глуха, або свисток без дирки. Ми ж не кацапи в кінці то кінцьов.

• Подобається 3

8 хвилин тому, Троян сказав:

Звісно, першочергова задача зараз - перемогти ворога і повернути території,

Ну, так і фокусуйте свої сили на даному напрямку, а не займайтеся незрозуміло чим. 

9 хвилин тому, Троян сказав:

У вас не викликає занепокоєння, що під гасла "не на часі" коїться те, що дійсно не на часі для воюючої країни.

У мене викликає занепокоєння, що диванні війська займаються чим завгодно, крім того, що наближає нас до перемоги. :IMHO: 

• Подобається 3
  • Дякую 1

Відкрив для себе прекрасний освітній канал від українського вчителя історії. Чоловік у чат-рулетці веде просвітницьку діяльність серед москалів.

• Подобається 2

24 хвилини тому, ded50 сказав:

Ми ж не кацапи в кінці то кінцьов.

Ви гадаєте, що демократичні цінності і здатність до критичного мислення передаються спадково і українців неможливо завести на манівці?

23 хвилини тому, Sanich сказав:

У мене викликає занепокоєння, що диванні війська займаються чим завгодно, крім того, що наближає нас до перемоги

А що наближає до перемоги - мільярдні крадіжки під час війни?

11 хвилин тому, Троян сказав:

А що наближає до перемоги - мільярдні крадіжки під час війни?

Ви, особисто, бачили ті мільярдні крадіжки? Ні? Ну то не поширюйте фантазії ботоферм, висновки яких базуються, в основному, виключно на опосередкованих висновках, а не на доказах, бо виходить як в тому анекдоті про дочку-повію у єврея, у якого і дочок немає. Я не кажу, що крадіжок немає. Є, але кожен випадок має розслідуватися і винні покарані, а не робити узагальнюючих висновків. А кого нині не посадять - наздожене наступна влада. 

11 хвилин тому, Троян сказав:

Ви гадаєте, що демократичні цінності і здатність до критичного мислення передаються спадково і українців неможливо завести на манівці?

У мене короткий тест на "критичне мислення". Ваше відношення до так званих "Оманських угод".

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...