Вадім Полтава Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 2 часа назад, Троян сказал: Але ж на це все потрібен час і надзусилля нації. Це коли в країнах поруч вирує щасливе ситне життя, а ти повинен на десятиліття відмовити собі і своїм дітям і клепати ракети, багато ракет. До яких демографічних наслідків це може призвести через міграцію молодого працездатного населення в країни західного світу. Та є ж приалади таких країн і наслідків. Ізраіль той же. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 11 минут назад, Avgust Vadim Poltava сказал: Та є ж приалади таких країн і наслідків. Ізраіль той же. Хреновий приклад. Я не думаю що вони, ізраільтяни, радуються такому життю. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 43 минуты назад, ded50 сказал: Хреновий приклад. Я не думаю що вони, ізраільтяни, радуються такому життю. Мова йшла про демографічні наслідки. Ось до яких демографічних наслідків привели надзусилля нації в Ізраїлі: Та і взагалі, які ми маємо альтернативи? Або докладати надзусилля і клепати ракети щоб вижити ну або... 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 Хоча да. Для росії це було б хрерово, аби Україна стала високотехнологічною країною з великою кількістю ракет А якби Україна ще б і ядєрку повернула собі, то то було б не хреново, а дуже хреново. Для росії... 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 Україно! Почуй прозьби твоїх матерів і сестер, вдар по ті курві Москва. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 7 часов назад, Пахомич сказал: Я вибачаюсь перед тобою.Нерви здаютьі і роки,не так прчита Презнание своих ошибок это уже о многом говорит . Я не обижаюсь . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 19 годин тому, Троян сказав: Так що може гарантувати мир і безпеку України в повоєнний період? Вступ до НАТО...І мінімум на кілька десятиліть опущена ПаРаша міцно застрягне в китайській сраці 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 1 час назад, Avgust Vadim Poltava сказал: Ось до яких демографічних наслідків привели надзусилля нації в Ізраїлі: Ти думаєш вони стали більше трахатись? Там створені умови для того щоб євреї розктдані по світу повертались на історичну батьківщину. І да там також є багато інородців які отримали громадянство. 1 час назад, Avgust Vadim Poltava сказал: А якби Україна ще б і ядєрку повернула собі, Для чого? У нас і так ядерки достатьньо. Та ж сама ЗАЕС не дай Бог шандарне, пів кацапстану може вичавити мирним випромінюванням. Да і врешті ти не зрозумів що підписанти в Будапешті доказали що вони тримают слово. Напрочуд від декого. Що їхній підпис не вартий папіру на якому його поставили. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 31 декабря, 2022 Автор Share Опубликовано 31 декабря, 2022 Тільки що, ded50 сказав: Ти думаєш вони стали більше трахатись? 3-4 дитини в сім'ї - дуже поширено в Ізраілі. Про віруючих, взагалі, мовчу - ті розмножаються як кролики... Із власних спостережень. 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 1 минуту назад, Sanich сказал: 3-4 дитини в сім'ї - дуже поширено в Ізраілі. Нам так не жіть. 1 минуту назад, Sanich сказал: Про віруючих, взагалі, мовчу - ті розмножаються як кролики.. Наші віруючі, не православні, теж мають таку практику. Правда воювати їм віра не дозволяє. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 33 хвилини тому, язичник сказав: Вступ до НАТО...І мінімум на кілька десятиліть опущена ПаРаша міцно застрягне в китайській сраці Я теж такої думки, без НАТО і ЄС нам з таким сусідом ні відбудуватися, ні захиститися. Я чому про це, бо ху@ло надіється, що ми зневіримось і хто здасться, хто розбіжиться по світу. І так вже було двіччі в минулому столітті після 1 і 2 світових воєн хвилі еміграції українців по всьому світу. І вже чую про таких, хто вже мастить лижі, звісно це не люмпен, а середній клас з грошима. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 1 минуту назад, Троян сказал: Я теж такої думки, без НАТО і ЄС нам з таким сусідом ні відбудуватися, ні захиститися. А хто скаже що ми не в НАТО, вже? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 Тільки що, ded50 сказав: А хто скаже що ми не в НАТО, вже? Ні, ми не в НАТО. На НАТО ще ніхто не нападав і навряд чи нападе. Так, нам допомагають, бо це в цілях їхньої безпеки. Але це ні до чого їх не зобов'язує. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 1 минуту назад, Троян сказал: Ні, ми не в НАТО. То так кажеться. Звісно ні на паперах. Але як тільки так відразу. І Орбан не поможе. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 31 декабря, 2022 Автор Share Опубликовано 31 декабря, 2022 1 година тому, ded50 сказав: Наші віруючі, не православні, теж мають таку практику. Правда воювати їм віра не дозволяє. Віруючим - ні. А от їхні діти, часто, стають повноцінними членами суспільства - працюють і служать у війську нарівні зі всіма. Хоча дотримуються традицій - виключно кошерна їжа, шапочка, регулярні молитви і т.д. Спочатку було незвично, коли до нас приїзжали євреї у відрядження і привозили із собою пів чемодана кошерної їжі. Останні роки у місті з'явився сервіс, який забезпечував їх кошерною їжею. Правда вони не всі довіряли йому. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 6 хвилин тому, ded50 сказав: Але як тільки так відразу. Щось після звернення до народу президента у ВР у мене появились сумніви - ні слова про ЄС і НАТО. А що може бути головніше для перемоги і майбутньої безпеки? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 31 декабря, 2022 Автор Share Опубликовано 31 декабря, 2022 6 хвилин тому, Троян сказав: Щось після звернення до народу президента у ВР у мене появились сумніви - ні слова про ЄС і НАТО. А що може бути головніше для перемоги і майбутньої безпеки? Можна подумати, що він про це не говорив до цього тисячу разів. Перестаньте шукати чорну кішку в темній кімнаті, коли її там немає. Проблема не в нашому бажанні - проблема в бажанні Заходу. Жоден із їхніх політиків не сказав, що Євросоюз чи НАТО - близька перспектива, чи, тим більше, не підписав, документу, який про це свідчив би. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 3 минуты назад, Троян сказал: Щось після звернення до народу президента у ВР у мене появились сумніви - ні слова про ЄС і НАТО. Багато дехто сумнівався в спроможності що українці дадуть кацапам по сусалам. Підведемо риску після 10 місяців шоденного продовження відправки в утіль асвабадітелєй пачками. По батальйону. Не забуваєм, зброєю натівського зразку. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 16 хвилин тому, Sanich сказав: Перестаньте шукати чорну кішку в темній кімнаті Хотів би я помилятись, але все ж....Це як би на весіллі говорили про все, тільки не про наречених. Звісно, першочергова задача зараз - перемогти ворога і повернути території, дякувати ми не на одинці і нам допомагають. Але якою буде Україна після перемоги? Адже воєнний стан можна використати і для встановлення тоталітарного корупційного режиму, що автоматично перекриває нам євроатлантичні перспективи. У вас не викликає занепокоєння, що під гасла "не на часі" коїться те, що дійсно не на часі для воюючої країни. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 6 минут назад, Троян сказал: Хотів би я помилятись, але все ж... Або акула глуха, або свисток без дирки. Ми ж не кацапи в кінці то кінцьов. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 31 декабря, 2022 Автор Share Опубликовано 31 декабря, 2022 8 хвилин тому, Троян сказав: Звісно, першочергова задача зараз - перемогти ворога і повернути території, Ну, так і фокусуйте свої сили на даному напрямку, а не займайтеся незрозуміло чим. 9 хвилин тому, Троян сказав: У вас не викликає занепокоєння, що під гасла "не на часі" коїться те, що дійсно не на часі для воюючої країни. У мене викликає занепокоєння, що диванні війська займаються чим завгодно, крім того, що наближає нас до перемоги. 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 31 декабря, 2022 Автор Share Опубликовано 31 декабря, 2022 Відкрив для себе прекрасний освітній канал від українського вчителя історії. Чоловік у чат-рулетці веде просвітницьку діяльність серед москалів. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 24 хвилини тому, ded50 сказав: Ми ж не кацапи в кінці то кінцьов. Ви гадаєте, що демократичні цінності і здатність до критичного мислення передаються спадково і українців неможливо завести на манівці? 23 хвилини тому, Sanich сказав: У мене викликає занепокоєння, що диванні війська займаються чим завгодно, крім того, що наближає нас до перемоги А що наближає до перемоги - мільярдні крадіжки під час війни? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 31 декабря, 2022 Автор Share Опубликовано 31 декабря, 2022 11 хвилин тому, Троян сказав: А що наближає до перемоги - мільярдні крадіжки під час війни? Ви, особисто, бачили ті мільярдні крадіжки? Ні? Ну то не поширюйте фантазії ботоферм, висновки яких базуються, в основному, виключно на опосередкованих висновках, а не на доказах, бо виходить як в тому анекдоті про дочку-повію у єврея, у якого і дочок немає. Я не кажу, що крадіжок немає. Є, але кожен випадок має розслідуватися і винні покарані, а не робити узагальнюючих висновків. А кого нині не посадять - наздожене наступна влада. 11 хвилин тому, Троян сказав: Ви гадаєте, що демократичні цінності і здатність до критичного мислення передаються спадково і українців неможливо завести на манівці? У мене короткий тест на "критичне мислення". Ваше відношення до так званих "Оманських угод". Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения