Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

22 минуты назад, Владимир-522 сказал:

Да брось ты. Какие татары? Их там было два калеки и три хромых. Да и то в средние века.  Видимо действительно правда,что историю пишут те, кто находится у власти. 

Да. А кто написал про то, что их там было два калеки и три хромы? Не те ли, кто там устраивал геноцид? Те, конечно!..

1 хвилину тому, uam_63 сказав:

чи в бан хочете з такими наративами.

В бан за те, що ненавидить комуняк і сталіна?!!!

4 години тому, Владимир-522 сказав:

Вы реально в это верите? Я имел в виду про миллионы замученных и изнасилованных? :hmm:

А ви пропонуєте нам не вірити своїм рідним, друзям, знайомим яким вдалося вирватись з окупованих територій?  Та в кожному місті, містечку, селі тисячі, сотні біженців, які розповідають такі жахи про діяння раша-окупантів, що невірити в це  - бути або дурнем, або самогубцем. Денацифікація в дії - це беззаконня, бвивства, насилля, грабіж. Гітлерівці в минулу війну вели себе гуманіше по відношенню до мирного населення. Я знаю про що говорю, батьки пережили окупацію.

• Подобається 5

14 хвилин тому, Владимир-522 сказав:

коллективизация и неурожай. а для подавления недовольств бросил войска.

Як наслідок неврожаю, а неврожай був на все продовольство, майже припинилося постачання харчів до міст і промислових новобудов. Місцеві комісари, щоб вберегти свої шкури, дали вказівки вигрібати все, включаючи насіннєвий резерв. В деяких селах почали вбивати продзагонівців. Такі села оточували військові з числа кацапів і вигрібали з осель все, що можна було їсти. Протягом місяця- двох село вимирало. Тож, експорт зерна лише опосередковано впливав на знищення українського селянина- господаря.

• Подобається 2

53 хвилини тому, Владимир-522 сказав:

И в разгар индустриализации - коллективизация и неурожай.

Це брехня. Бабуся розповідала, що ніякого неврожаю в 1932-1933 р не було, був самий звичайний за врожаєм рік. Намагання перевести стрілки на якусь необхідність і "коварний запад" недолугі. Це був чистий геноцид українців, а в сталінському розумінні - "решение национального вопроса". Хіба конфіксовували тільки зерно, забирали і нищили всі продукти харчування, навіть викидали горщики з печі і розбивали. Де звернення радянки до світової спільноти про голод і допомогу? Навпаки, для світу приховували факт голодомору і розповсюджувалася брехлива пропаганда про процвітання і благополуччя.

Ми, українці, добре розуміємо мету  ху"ла про "окончательное решение українського вопросса".  Хочете жити в добросусідстві - не лізьте сюди, відчепіться. Ми захищаємо себе і своє.

• Подобається 6
  • Дякую 1

1 година тому, Владимир-522 сказав:

Война - будь она проклята. Хорошо, что нас она не коснулась. Во всяком случае пока. 

Взагалі то в будь -якій країні окупантів знищують всіма доступними засобами. Звичайно є звичаї ведення війни і Женевська конвенція, але я хотів би побачити, яким молотком ви розвалите череп окупанту з ПаРаші, якщо він вас грабуватиме і виганятиме з власної хати, а вашого онука розстріляють тільки за те, що у нього в мобільному є повідомлення ,,путін х...о''

• Подобається 3

36 минут назад, язичник сказал:

В бан за те, що ненавидить комуняк і сталіна?!!!

Я надіюсь ви помітили який пост я мав на увазі, і які наративи пан прштовхує . Які комуняки який сталін очі протріть?

• Подобається 1

1 час назад, Владимир-522 сказал:

Если верить ютубу. И не известно на какой стороне их больше, а где меньше. Война - будь она проклята. Хорошо, что нас она не коснулась. Во всяком случае пока.

А якщо вірити історії, то народи із зломаним хребтом ... вигрібають завжди аж до розчинення у небудті..... Я не бажаю, я просто знаю.

• Подобається 7

1 годину тому, Владимир-522 сказав:

Тем более, что все это существует с обеих сторон.   Хорошо, что нас она не коснулась. Во всяком случае пока. 

Тут *ти господін хороший* помиляєшся чи свідомо пересмикуєш. Це вас стосується безпосередньо, з вашої території по Україні летять *подарунки*. Ваша держава підтримує агресію проти нас. І за це відповідати доведеться рано чи пізно, починайте звикати до цього. Не стверджую і не хочу щоб це було військовим шляхом та розраховуватись доведеться.

• Подобається 11
  • Переможемо 1

1 годину тому, Владимир-522 сказав:

Да брось ты. Какие татары? Их там было два калеки и три хромых. Да и то в средние века.  Видимо действительно правда,что историю пишут те, кто находится у власти.

За переписом населення 1897 р в російській імперії налічувалось близько 4 млн носіїїв татарської мови (ті що говорили татарською). Але якщо говорити про національність в сучасному розумінні, то з врахуванням русифікації реально татар навіть тоді принаймні було вдвічі більше. Це те саме, що сказати що білорусів не має, бо всі вони говорять російською.

• Подобається 5

1 час назад, Владимир-522 сказал:

Запрещая принимать в качестве оплаты даже золото. Только зерно. Угрожая прекратить поставки.

Ви це серйозно??? Ви такий обдурений чи придурюєтеся???:blink:

• Подобається 8

49 минут назад, Троян сказал:

Це брехня. Бабуся розповідала, що ніякого неврожаю в 1932-1933 р не було, був самий звичайний за врожаєм рік.

Здається ми почали переконувати зомбі))) Це неможливо. Зомбі неповірить що забирали не тільки зерно, а все що можна було їсти... це мабуть для заходу за станки і паравози...

• Подобається 9

В 21.09.2022 в 22:06, Sanich сказал:

Тому, не варто турбуватися. Тим більше тим, хто живе в селі на переферії. Якщо будуть ядерні удари, то тактичні і по визначенним цілям.

Є ще АЕС.

Рівненська, Хмельницька. 

І це імовірніший сценарій, ніж лупанути тактичним боєзарядом.

3 часа назад, ромео сказал:

Є ще АЕС.

Рівненська, Хмельницька. 

І це імовірніший сценарій, ніж лупанути тактичним боєзарядом.

Так то уже можно сказать удар по Европе..

• Подобається 3

10 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав:

Здається, вже були офіційні заяви США і Великобританії, що удар по АЕС буде розцінений як прямий привід застосувати  5 ст. договору НАТО і отримає негайну адекватну відповідь. Виступ Байдена на Генасамблеї ООН тільки підтверджує це.

• Подобається 1
  • Переможемо 1

А если Валить по Южноукраинской  или Запорожской то это сначала отказать себе в перспективе на ближайшие 100-200 лет вообще думать про те земли .. Да ещё нужно не промахнуться с ветром а то кто знает куда это всё пойдёт .. тем более не забываем что в чернобыле реактор был в 4 раза слабее..   против этих миллионников ..    

• Подобається 1

4 минуты назад, Сергей Тюркин сказал:

Саме так можна розцінювати його звернення про розу вітрів.

Та і обстрілювати наші позиції тактичним зарядом поряд із територіями, які вони "освобождают" і в близькості до свого війська?

3 минуты назад, Троян сказал:

Здається, вже були офіційні заяви США і Великобританії, що удар по АЕС буде розцінений як прямий привід застосувати  5 ст. договору НАТО і тримає негайну адекватну відповідь.

Я глибоко в тому сумніваюсь...

3 часа назад, ромео сказал:

Путін саме на це і сподіваеться..

• Подобається 2

20 хвилин тому, ромео сказав:

https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/3554487-u-britanii-ta-ssa-zaavlaut-so-vitik-radiacii-na-zaes-bude-porusennam-statti-5-statutu-nato.html

Думаю, остаточно свої сумніви, що така позиція є, розвієте самі,  покопавши глибше.

Власне мене заспокоїв виступ Байдена і заява генерала Бена Ходжеса.

• Подобається 2
  • Переможемо 1

3 часа назад, Сергей Тюркин сказал:

.. тем более не забываем что в чернобыле реактор был в 4 раза слабее..   против этих миллионников ..    

Где то мелькала информация что разработан план по эвакуации 30 км зоны от атомок..    но это ведь не те реакторы что в чернобыле.. здесь если что дай бог в 80-100 км потом в писаться :IMHO:..  только не паниковать раньше времени.. если что то 30 км от южноукраинского реактора это где то как раз +- проходит через мой дом..

6 минут назад, Троян сказал:

Думаю, остаточно свої сумніви, що така позиція є, розвієте самі,  покопавши глибше.

Сумніви не в їх існуванні, а в їх виконуваності. 

Говорити вони можуть багато. Але то лише слова чи пости в твітерах...

Почитав останні новини про лендліз. Виявляється вони ще дискутують у якій формі він має відбуватися. :blink:

А там уже було проголосовано парламентом і підписано президентом! А віз і нині там...

Так що навряд чи відповідь реальна буде. Надто багато ризику. Бо то буде всьому світу кабзда...

• Подобається 1

28 хвилин тому, ромео сказав:

Почитав останні новини про лендліз.

Ленд-ліз це не тільки прийняття рішення і фінансування. Справа в тому, що наші потреби по багатьох позиціях перевищують наявні запаси в США і країнах НАТО. Вони ж не можуть вигребти в себе під ноль, образно.  Військова доктрина США взагалі не орієнтована на ведення таких масштабних сухопутних військових дій. В них головне авіація і флот. Тому ленд-ліз для них це запуск їхнього ВПК для потреб війни в Україні, а на це потрібен час. Саме з жовтня передбачається зміна ситуації. А реальне переозброєння і забезпечення нас буде здійснено до весни наступного року.

4 часа назад, ромео сказал:

Ви зараз про що?

То он ящика насмотрелся . 

4 часа назад, Владимир-522 сказал:

Везде для голодомора была  одна причина. Лень искать ссылки, расскажу своими словами. Ведь я когда то интересовался этим вопросом.  В стране коммунисты осуществляли индустриализацию. С запада везли станки,оборудование. паровозы и очень много чего иного. СССР за это естественно платил. И в разгар индустриализации - коллективизация и неурожай. Западные страны вводят санкции против СССР. Запрещая принимать в качестве оплаты даже золото. Только зерно. Угрожая прекратить поставки. Видимо надеясь, что голод приведёт к ещё одной революции и свержению коммунистического строя.  Сталин дал команду набрать необходимое количества зерна, а для подавления недовольств бросил войска. А что в стране будет голод и миллионы умрут? Ему всегда было плевать на людей. 

В наше время, когда подсчитывали количество жертв голодомора, учли убыль сельского населения. Но опустили,что в это же время, например на Украине, количество городского населения увеличилось на три миллиона. Люди бежали в города, спасаясь от голода. Но всё равно цифры количества жертв коммунистического режима просто ужасающие.

Сылки можно найти любые ,какие угодно . Это не оправдание,того что сделали. 

Другое дело когда люди  это видели на свои глаза и это пережили . 

Урожай был нормальный, хватило бы всем .

• Подобається 1

По швидкості мобілізації в рашці складається враження, що перші мобіки будуть на фронті вже за тиждень-два.

• Подобається 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...