Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

10 годин тому, Сергей Тюркин сказав:

Він ніхто, раз вони там самі не можуть розібратись хто він є.

Одним словом, ЛОМ.

Людей причастных к беспрепятственному проходу орды из Крыма на юг Украины, нужно повесить на майдане за яйца. Выбить кацов из Херсона будет в разы сложнее, чем из под Киева или Харькова. Вся пролитая кровь парней, и вся та что еще прольется - на этих сволочах. И я надеюсь что они ответят за это, будь то президент или Вася прапор.

Насчет Арестовича...Ему можно многое простить, только лишь за то, что в первые дни войны он реально вселил надежду в людей, и помог справится с шоком и депрессией.

И еще. Я работаю сейчас инструктором в ЦУ ВСУ и плотно общаюсь с ребятами с передовой. Награды, которые раздал зеленский, всем своим друзьям и жополизам - плевок в лицо всем бойцам ВСУ. Так считают все, с кем мне пришлось пообщаться. И это ему не простят.

• Подобається 10
  • Переможемо 2

9 годин тому, Рус сказав:

Людей причастных к беспрепятственному проходу орды из Крыма на юг Украины, нужно повесить на майдане за яйца. Выбить кацов из Херсона будет в разы сложнее, чем из под Киева или Харькова. Вся пролитая кровь парней, и вся та что еще прольется - на этих сволочах. И я надеюсь что они ответят за это, будь то президент или Вася прапор.

Насчет Арестовича...Ему можно многое простить, только лишь за то, что в первые дни войны он реально вселил надежду в людей, и помог справится с шоком и депрессией.

И еще. Я работаю сейчас инструктором в ЦУ ВСУ и плотно общаюсь с ребятами с передовой. Награды, которые раздал зеленский, всем своим друзьям и жополизам - плевок в лицо всем бойцам ВСУ. Так считают все, с кем мне пришлось пообщаться. И это ему не простят.

Залужний відвів війська на природні ландшафтні рубежі на мінімально можливі відстані від морського узбережжя. Цим маневром була суттєво ускладнена логістика кацапів, що дало час і можливість укріпитися нашій обороні. Також ЗСУ уникли оточень у Херсоні, Мелітополі і Бердянську. В Маріуполі була інша ситуація. На сьогодні ситуація кардинально змінилася- ЗСУ обстрілюють білгородську і курську області ПаРаші, на черзі білоруські прикордонні розташування кацапів. 

А чотириразовий ухилянт від служби в армії, типу верховний когось там нагороджуючий, до армійських рішень ніяким боком, бо боїться армії, як чорт ладана

• Подобається 1
  • Дякую 1

16 хвилин тому, язичник сказав:

до армійських рішень ніяким боком, бо боїться армії, як чорт ладана

Не пишіть нісентіниці, які вам вкладають у вуха.

Це чисто москальська пропаганда та її наративи. Ще напишіть про наркомана і можна коментар віддавати скабєєвій на передачу.

• Подобається 4
  • Дякую 1
  • Ха-Ха 1
  • Переможемо 2

16 годин тому, Sanich сказав:

Не пишіть нісентіниці, які вам вкладають у вуха.

Це чисто москальська пропаганда та її наративи. Ще напишіть про наркомана і можна коментар віддавати скабєєвій на передачу.

Скабєєва може відпочити, наш з медальками дружбанам-уклоністам і різним хламідіям фактично  забрав її хліб.

• Подобається 2

8 годин тому, Троян сказав:

Скабєєва може відпочити, наш з медальками дружбанам-уклоністам і різним хламідіям фактично  забрав її хліб.

У них кожного дня по телевізору Зеленський - переляканий наркоман, який виконує накази США, нацик якого потрібно якнайшвидше вбити, або усунути. Дивно, як оцінка та бажання деяких українців співпадає з оцінками та бажаннями ворога. :dntknw:

• Подобається 3
  • Переможемо 1

Хто впізнає голос за кадром? Ну! ;)

https://twitter.com/GirkinGirkin/status/1565243908564697089?s=20&t=dJ6TwtZKZAbGullqkMIspg

1 година тому, Sanich сказав:

У них кожного дня по телевізору Зеленський - переляканий наркоман, який виконує накази США, нацик якого потрібно якнайшвидше вбити, або усунути. Дивно, як оцінка та бажання деяких українців співпадає з оцінками та бажаннями ворога. :dntknw:

Для ПаРаші нинішній просто ворог за визначенням, а українці просто знають його як облупленого:dntknw:

• Подобається 4

2 години тому, Sanich сказав:

До 19 року у них кожного дня по телевізору був вальцман,барига,алкаш, який виконував накази піндосів,і якому була вигідна війна.Згадайте стадіон.І оцінка ,,бариги'', деякими українцями співпадала з оцінками ворога.

• Подобається 1
  • Дякую 1
  • Переможемо 1

12 минут назад, venchyk сказал:

До 19 року у них кожного дня по телевізору був вальцман,барига,алкаш, який виконував накази піндосів,і якому була вигідна війна.Згадайте стадіон.І оцінка ,,бариги'', деякими українцями співпадала з оцінками ворога.

Ще й зараз співпадає в деяких українців, аж тіпає декого :umora:.

• Подобається 1
  • Сумно 1

7 годин тому, Sanich сказав:

та невже то Штати наказали розмінувати і здати південь:ak: Це напевно вони і Трухіна відмазали по повній, а вже в різноманітні органи управління попризначали всякого непотребу певно для експеременту.  Знати б що там в них ще приховано на майбутнє.

• Подобається 2

11 годин тому, Sanich сказав:

Ви вдивляєтесь і вслухаєтесь в їхній зомбоящик? Мені паралельно що там кажуть і це на мене ніяк не впливає, бо не дивлюсь. Переважна більшість українців, надіюсь, також.

А от що збурює і роз'єднує українців, так це постійні провокації зі сторони банкової. То переслідують бойових генералів, то відключають опозиційні ТВ канали,  то призначають на вищі керівні посади зав'язаних на Кремль колишніх ригів, то намагаються обійти антикорупційне законодавство, то дискридетують державні нагороди,   роздаючи їх направо і наліво за неіснуючі заслуги наближеним до трону. А це ще й під час війни взялись ревізувати чинне законодавство, яке обмежувало в медійному просторі  доступ і вплив контенту з мордору. Хочуть, щоб вся та мерзота знову хлинула на неокрепші мізки українців.

От що для нас реально небезпечно. А скабєєва засирає мізки своїй бидлоті.

• Подобається 4
  • Переможемо 1

36 хвилин тому, Троян сказав:

Ви вдивляєтесь і вслухаєтесь в їхній зомбоящик? Мені паралельно що там кажуть і це на мене ніяк не впливає, бо не дивлюсь. Переважна більшість українців, надіюсь, також.

Люблю огляди звіринця блогерами Цимбалюком та Казанським, які роблять врізки з їхніх хвилин ненависті.

37 хвилин тому, Троян сказав:

А от що збурює і роз'єднує українців, так це постійні провокації зі сторони банкової. То переслідують бойових генералів, то відключають опозиційні ТВ канали,  то призначають на вищі керівні посади зав'язаних на Кремль колишніх ригів, то намагаються обійти антикорупційне законодавство, то дискридетують державні нагороди,   роздаючи їх направо і наліво за неіснуючі заслуги наближеним до трону. А це ще й під час війни взялись ревізувати чинне законодавство, яке обмежувало в медійному просторі  доступ і вплив контенту з мордору. Хочуть, щоб вся та мерзота знову хлинула на неокрепші мізки українців.

Все підтримую. Крім одного. Якщо ви напишете що все це відноситься і до Петра Олексійовича. І визнаєте, що були досягнення в політиці ПОПа, так і досягнення ВАЗа. Лише тоді повірю у вашу щирість. А якщо писати такі палкі речі і сподіватися на повернення сивочолого - то це сліпий хейт, за яким стоїть просто ненависть, нав"язана ЛОМами та ботофермами.

12 минут назад, Sanich сказал:

ПОПа,

Порошенко П.О.

12 минут назад, Sanich сказал:

ВАЗа

Володимир Алєксандрович Зеленський

14 минут назад, Sanich сказал:

ЛОМами

?:hmm:

• Ха-Ха 5

13 хвилин тому, ромео сказав:

?:hmm:

це взагалі-то русизм, українською там буде інша абревіатура :umora:

хоча, визнаю, грішним ділом спочатку думав на сумновідомого "патріота" Ломаченка, як на один з інструментів засирання людям мізків

до речі, ніхто автора відео так і не впізнав, там же так все просто? :dntknw:

• Ха-Ха 1

27 хвилин тому, Sanich сказав:

то це сліпий хейт, за яким стоїть просто ненависть, нав"язана ЛОМами та ботофермами.

Це не так. Навпаки, завжди ловлю ЛОМів на тому, що вони читають мої думки із запізненням.

А чому ви мовчите, якщо бачите неподобство і зраду

А якби всі мовчали?  То Марченко сидів би в тюрмі і Миколаїв був би окупований, а можливо і Одеса. Якби не звільнили Кривоноса за декілька місяців до вторгнення, то зраду півдня можливо вдалося б попередити.

"Не критикуйте владу, бо вона втратить легітимність" і є нав'язаний хейт. Бо ніхто так не понижує легітимність влади, як вона сама. Не всі ж люди безнадійні дурні, щоб не бачити очевидного. Якщо до головного свята в основній масі нагороджують своїх медійників, то зрозуміло, що основний пріоритет - дурити людей. Або якщо коломойші пробачається близько 700 млн дол боргу за позовом ПБ, то про які державні інтереси мова. Навіщо мені ломи, якщо вуха й так стирчать з під червоної шапочки.

Владу потрібно не захищати за рахунок інтересів України, а критикувати і вимагати захищати Україну. Вони там чітко слідкують за своїм рейтингом, міряють його тричі на день, тому до критики чутливі і це потрібно використовувати, а не закривати очі.

Критикувати зараз Порошенка П.О це все одно, що гризти собі руку чи ногу. Хіба що комусь не подобається, що він щотижня щось купує для війська. Останнє - 80 потужних ел.генераторів та евакуаційний робот.

• Подобається 3
  • Переможемо 1

9 часов назад, Олександр Коваль сказал:

до речі, ніхто автора відео так і не впізнав, там же так все просто? :dntknw:

Нє. Па русскі нє панімать. :dntknw:

• Подобається 2

С его баблом  которое он наворовал за 30 лет, он должен купить ( 80 потужних ) F -16   ,а не раздавать подачки на камеру ,всовываяя Марину в каждый кадр

• Подобається 7

15 хвилин тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Нє. Па русскі нє панімать. :dntknw:

а якже "я русскій би вивчив би только за то, что нужно допрашивать плєнних?"

• Ха-Ха 1

40 хвилин тому, механик сказав:

С его баблом  которое он наворовал за 30 лет, он должен купить ( 80 потужних ) F -16   ,а не раздавать подачки на камеру ,всовываяя Марину в каждый кадр

Блумберг з вами не згоден.

Якби всі, хто наворовал, також так купували для війська, то ми б ще й допомагали іншим. 

За Марину - справа смаку, мені подобається. Чому б не показати гарну жінку.

Ну і яка жінка зараз не лізе в кадр, хіба що та, яка туди не влазить.:umora:

• Ха-Ха 4

22 хвилини тому, механик сказав:

ну за 30 років - це явно перебор. Але всих цих "волонтерів на камеру" кожно треба питати - чим він займався до того, як все почалося. Взагалі, цей весь петявовасрач позбавлений будь якої логіки. Хіба ви не бачили, як ПОП своєю кадровою політикою і нелогічними рішеннями фактично привів до перемоги ВАЗа, теж саме робить і ВАЗ, тим самим продовжуючи політику попередника і тяне на президентське крісло Афєрістовіча. І начебто вся інформація на поверхні лежить і реформи правосуддя на місці стоять, все лишилось на своїх місцях. Так що хлопці - вам ділити немає чого

6 хвилин тому, Троян сказав:

Блумберг з вами не згоден.

Якби всі, хто наворовал, також так купували для війська, то ми б ще й допомагали іншим. 

За Марину - справа смаку, мені подобається. Чому б не показати гарну жінку.

як на мій смак, то вона більше вульгарна ніж гарна. Ну як на її роки, то під русскую водочку....

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1

1 час назад, Олександр Коваль сказал:

а якже "я русскій би вивчив би только за то, что нужно допрашивать плєнних?"

Так русскіє ж нє здаюцца. 

13 хвилин тому, Троян сказав:

А чому ви мовчите, якщо бачите неподобство і зраду

В якому сенсі мовчу? Я підтримав хоч щось із морально неправильного, вчиненого діючою владою? Чи, коли я пишу, що погоджуюся з зауваженнями опонентів, вони лише пам"ятають відчуття морального задоволення, забуваюч про сам факт? Просто треба розуміти рівень "зради" і її очевидність. Більшість хейту Зеленського побудовані на здогадках, видумках, неочевидних висновках та емоціях. Замість акцентувати увагу на судовій реформі, маса хейту на нагородженні якихось клоунів. Для народу судова реформа - це складно. Всі ці ВРП, ВС, РД, ЦПК - навіщо в цьому розбиратися. А от про медальки погомоніти - для всіх все просто. Хоча за парою клоунів стоять тисячі нагороджених військових. ПРичому, я на 99% впевнений, що Зеленському підсунули цих клоунів до нагородження, а не він сам це запропонував, так як він, наразі, займається таким рівнем проблем і комункацій, що думати про нагодження лисого - просто не в"яжеться із його нинішнім стилем життя. 

15 хвилин тому, Троян сказав:

А якби всі мовчали?  То Марченко сидів би в тюрмі і Миколаїв був би окупований, а можливо і Одеса.

Слухайте, закінчуйте з Марченком. При всій повазі - достойних генералів вистачає в Україні. А тут вцепилися за Марченка, бо його Порох викупив і носяться з ним, як з найвеличнішим полководцем. А чому ви не згадуєте генералів, які захистили Київ, Чернігів, Суми, Харків? Не було б Марченка - був би хтось інший, при всій повазі до нього. У Порошенка Марченко, взагалі, матеріальним забезпеченням займався більше. Якби не історія його ув"язнення і викупу Порохом - ви ж бо про нього і не згадали б, як не нарахуєте більше 3-4 інших генералів з пам"яті, які беруть участь в обороні країни, не кажучи вже про військових нижче рангом.  Мені більш важливо, що на чолі війська стоїть достойний генерал і ми маємо професійних міністра оборони та МЗС. 

Ви б на цю історію з іншої сторони глянули - Марченка призначили попри його відверту пропорошенкість та попри ворожнечу з зеленими. ТОбто. керівництво країни і військами продемонстрували, що більш важливі інтереси країни. Але ніхто не хоче міркувати в такому руслі, ато ж ніякої зради не буде. А могли б і не призначати, щоб не кормити порошенківський табір. Адже, більшість пропорошенківських все одно вважають Зеленського зрадником, а факти, які доводять протилежне, вони намагаються оминати і не помічати. 

26 хвилин тому, Троян сказав:

Критикувати зараз Порошенка П.О це все одно, що гризти собі руку чи ногу. Хіба що комусь не подобається, що він щотижня щось купує для війська. Останнє - 80 потужних ел.генераторів та евакуаційний робот.

О, господи. Та вся країна щось купує. А Порошенко копійки кидає вам зі столу, а ви й раді. 11 броневиків, які купили НАПОПОЛАМ із донатами громадян - про них почали мову в квітні-травні і цілих три місяці на них піарилися. Фоткалися з ними на заводі, в Польщі, на кордоні, в Україні, і кілька разів по дорозі на фронт. Повторю - ТРИ! місяці піарилися на 11-ти, придбаних в складчину з донаторами, бронеавтомобілях! Хіба це рівень можливостей Порошенка? Це просто незрівнянно з рівнем поставок на фронт багатьма незалежними фондами.  Ахметовськи ДТЕК теж щось постійно купує, електроенергію безкоштовно надає. Тільки піару там набагато менше. Так що, нам ще й на Ахмєтова молитися і його в президенти просувати? Хоча вони обоє з Порошенком своїх синів вивезли подалі від можливої мобілізації. 
Для мене справжній приклад щирого патріотизму в даному питанні, якщо патріотизм, взагалі можна вимірювати грошима, це коли дідусь продав свою квартиру і віддав всі кошти волонтерам. Це дійсно, зрозуміло, що людина значно поступилася своїми матеріальними інтересами. 

10 годин тому, Троян сказав:

"Не критикуйте владу, бо вона втратить легітимність" і є нав'язаний хейт. Бо ніхто так не понижує легітимність влади, як вона сама.

Я не проти критики. Я проти необгрунтованої критики. І, тим більше, проти критики, яка будується на здогадках, типу, "Оманські домовленності". 

• Подобається 2

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...