Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

1 минуту назад, kroxaru сказал:

Помста

Можливо. Шось загальнолюдське. Пошук справедливості. Свобода. :hmm:

• Подобається 2

2 години тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

І яка мова об'єднує харьковчанина із Салтовки і сільського жителя львівської області? І яка віра об'єднує православного, католика і язичника?.. 

Може шось інше об'єднує націю?..

З іншого боку православний з Костроми і православний Києва - це люди однієї нації чи все-таки різних? А російськомовний бурят і російськомовний Ізя Соломонович із Умані - тоже люди однієї нації, чи різних?..

Може щось інше об'єднує націю?.. 

:hmm:

Україна весь світ об'єднала навколо себе. І це не мова і не віра. :UA:

Зараз світ і українців об'єднала загроза поневолення. Об'єднатись щоб вижити. Так було і в 2014. Саме так народжуються нації.

Але ж і рівень колабораціонізму як відкритого, так і прихованого також високий. Саме на них розраховує ворог.  А колаборанти не ідентифікують себе як українці ( для них ми "нацики яких потрібно убивати"), а як представники "єдіного руского міра" де в основі російська мова, російська церква, російська культура,  і викривлена історія. Тому ворог придає  цім сферам більше зусиль, ніж військовій компоненті. Саме тому йому вдалось в 2014 легко окупувати Крим і Донбас. Ментально ті території були окуповані задовго до вводу військ.

Стосовно віри, то потрібно розрізняти духовну складову християнства і православ'я від інституції як церква. Саме РПЦ стала інструментом поширення "руского міра" і рашизму, і цілковито підтримує і  обслуговує мілітариську політику рашки. Вона лиш формально є православною, а по суті, в повному розумінні, її вже важко назвати церквою, як релігійною інституцією, а ідеї православ'я і християнства перекручені і спаплюжені. 

Тому мова і віра для України є безпековими питаннями. Єдина мова і віра це запорука єдності і міцності України. До того ж, якщо прослідкувати своє родове коріння, то у переважної більшості це українці, або народності тісно з ними пов'язані протягом століть. А суцільна русифікація це результат колоніального панування російської (радянської) імперії.

• Подобається 3
  • Переможемо 1

33 хвилини тому, Троян сказав:

Саме РПЦ стала інструментом поширення "руского міра" і рашизму, і цілковито підтримує і  обслуговує мілітариську політику рашки.

Я вам наведу масу прикладів сєпарів, які в церкву ногою не ступали. Так само як і патріотів, які ходили до РПЦ і це їм ніяк не заважало. Церква, звичайно, грала свою роль серед віруючої частини народу. Набагато більше мізки засрала пропаганда, яку розповсюджували різні проросійські партії. Причому тут тобі на вибір були від партії м"якої пропаганди, типу - ми брати, давайте просто товаришувати, до партій жорсткої пропаганди - ми одна країна, повернемо совок, Україна не існує і так далі. Церква - це лише один із штиків на цьому фронті. Набагато більше толку було б, якби в 2014му розпустили партію регіонів і посадили всіх її провідників. Як мінімум - не допустили знову до влади. А що вийшло, насправді? Насправді ми отримали Томос впарі із відвертими сєпарами у Верховній Раді, трьома центральними телеканалами та цілодобовою пропагандою, яка дискредетувала Україну її керівництво та її військо у очах самих же українців. Більшість українців легко змінили б Томос 2019го року на першу сотню партії регіонів за гратами в 2014му. І толку було б більше. Правда, не факт, що хуйло то стерпіло б. Адже початок нинішньої війни, частково зав"язаний і на особистих образах, які отримало хуйло від КВНщика у вигляді демілітаризації та денацифікації медведчука та його активів та Кримську платформу. Речі, які Петро Олексійович, в угоду хуйлу, лелеяв та плекав і не смів чіпати.

• Подобається 3
  • Дякую 2

7 хвилин тому, Sanich сказав:

Я вам наведу масу прикладів сєпарів, які в церкву ногою не ступали. Так само як і патріотів, які ходили до РПЦ і це їм ніяк не заважало. Церква, звичайно, грала свою роль серед віруючої частини народу. Набагато більше мізки засрала пропаганда, яку розповсюджували різні проросійські партії. Причому тут тобі на вибір були від партії м"якої пропаганди, типу - ми брати, давайте просто товаришувати, до партій жорсткої пропаганди - ми одна країна, повернемо совок, Україна не існує і так далі. Церква - це лише один із штиків на цьому фронті. Набагато більше толку було б, якби в 2014му розпустили партію регіонів і посадили всіх її провідників. Як мінімум - не допустили знову до влади. А що вийшло, насправді? Насправді ми отримали Томос впарі із відвертими сєпарами у Верховній Раді, трьома центральними телеканалами та цілодобовою пропагандою, яка дискредетувала Україну її керівництво та її військо у очах самих же українців. Більшість українців легко змінили б Томос 2019го року на першу сотню партії регіонів за гратами. І толку було б більше. Правда, не факт, що хуйло то стерпіло б. Адже початок нинішньої війни, частково зав"язаний і на особистих образах, які отримало хуйло від КВНщика у вигляді демілітаризації та денацифікації медведчука та чого активів та Кримську платформу. Речі, які Петро Олексійович, в угоду хуйлу, лелеяв та плекав і не смів чіпати.

Ви дуже спрощено трактуєте суспільні процеси і історичні події, і переоцінюєте роль і можливості окремих особистостей як в позитивному, так і негативному плані. До того ж Україна знаходиться в координатах європейської і світової політики. 

Наприклад, як Порошенко міг посадити мертвечука, коли включення його до переговорної групи було вимогою Меркель після домовленостей з пуйлом. А в умовах, коли Обама відмежувався від участі в розв'язанні конфлікту, Німеччина стала чи не єдиним союзником, хоч і слабеньким.

А зайшов в парламент і створив медійну імперію мертвечук не при Порошенку, а вже при Зеленському. При Порошенку вся свора янека сиділа в рашкі і вичікувала, а при зелених всі повертались. Чого тільки натворив Портнов, якого чомусь легко випустили.

Мене тривожить лівацькі нахили і вирисовування такого собі матроса Желєзняка який "творить справедливість" на свій розсуд. Такий собі правовий нігілізм і політична доцільність. Ми ж знаємо до чого це призводить. Ми ж боремось за цивілізоване майбутнє, а не за раша дублікат.

• Подобається 3
  • Дякую 1
  • Переможемо 1

31 хвилину тому, Троян сказав:

і переоцінюєте роль і можливості окремих особистостей як в позитивному, так і негативному плані.

О Боже. І про це мені пишуть шанувальники Петра Олексійовича, які все бачать його на посаді президента, як єдиного спасителя. :dntknw:

Порошенко міг посадити мертвечука, коли включення його до переговорної групи було вимогою Меркель

Меркель давно вже сказала, що нічого такого не було. 

Німеччина стала чи не єдиним союзником, хоч і слабеньким.

Німеччина, в кращому(!) випадку, стала посередником і точно що ніяким не союзником. Союзом там і не пахло, крім як в спічах Петра Олексійовича, який все тараторив про якусь "антипутінську коаліцію". За окупацію Криму хуйло від Меркель отримав "в подарунок" як покарання ПП-2. За таких "союзників" і ворогів не потрібно. 

А зайшов в парламент і створив медійну імперію мертвечук не при Порошенку, а вже при Зеленському.

Такі спічі можна штовхати на партійних зборах БПП, але не для притомних людей, які володіють фактами та можуть порівнювати та аналізувати. Всім зрозуміло, що політичної ваги мертветчук набув при Порошенку, а вибори відбулися на початку каденції Зеленського. Всі три телеканали були куплені за каденції Порошенка, з одним винятком - договір по останньому був закритий в перші дні каденції Зеленського. Зрозуміло, що домовилися задовго до.

При Порошенку вся свора янека сиділа в рашкі і вичікувала, а при зелених всі повертались.

Відсиджувалися за кордоном ті, хто не зміг домовитися. До речі, не в рашці, а в Європі. З рашки, якраз, здається ніхто і не повернувся. Азіров і ко сидять там безвиїно. Я щось не бачив переслідувань Бойка, Ахмєтова, Тігіпка, Герман, Колєснікова, Шуфрича, Продиуса і багато іншої пиздоти різного калібру. Чи вони "не свора Януковича", а просто заслані до ригів патріоти - таємні агенти, які вели підривну роботу.  Всі вони сиділи в Україні і ніхто до них діла не мав при тому що генегальним пгокугогом була "100% своя людина". А поверернувся при Зеленському хто? Портнов та Бондаренко? Двоє із сотні. 

От вам і політика. Народу Армія, Віра, Мова, а ригам-колаборантам - дорога в парламент та безпечний бізнес. 

• Подобається 4
  • Ха-Ха 1

33 хвилини тому, Sanich сказав:

О Боже. І про це мені пишуть шанувальники Петра Олексійовича, які все бачать його на посаді президента, як єдиного спасителя. :dntknw:

Меркель давно вже сказала, що нічого такого не було. 

Німеччина, в кращому(!) випадку, стала посередником і точно що ніяким не союзником. Союзом там і не пахло, крім як в спічах Петра Олексійовича, який все тараторив про якусь "антипутінську коаліцію". За окупацію Криму хуйло від Меркель отримав "в подарунок" як покарання ПП-2. За таких "союзників" і ворогів не потрібно. 

Такі спічі можна штовхати на партійних зборах БПП, але не для притомних людей, які володіють фактами та можуть порівнювати та аналізувати. Всім зрозуміло, що політичної ваги мертветчук набув при Порошенку, а вибори відбулися на початку каденції Зеленського. Всі три телеканали були куплені за каденції Порошенка, з одним винятком - договір по останньому був закритий в перші дні каденції Зеленського. Зрозуміло, що домовилися задовго до.

Відсиджувалися за кордоном ті, хто не зміг домовитися. До речі, не в рашці, а в Європі. З рашки, якраз, здається ніхто і не повернувся. Азіров і ко сидять там безвиїно. Я щось не бачив переслідувань Бойка, Ахмєтова, Тігіпка, Герман, Колєснікова, Шуфрича, Продиуса і багато іншої пиздоти різного калібру. Чи вони "не свора Януковича", а просто заслані до ригів патріоти - таємні агенти, які вели підривну роботу.  Всі вони сиділи в Україні і ніхто до них діла не мав при тому що генегальним пгокугогом була "100% своя людина". А поверернувся при Зеленському хто? Портнов та Бондаренко? Двоє із сотні. 

Я бачу для вас головний ворог це Порошенко і його прихильники. Це лестить - стільки уваги, досьє в повному обсязі. Сам Порошенко всього того про себе не знає.

Якби так вивчали і слідкували за вогогом, колаборантами і агентурою, то точно побоявся сюди сунутись. А так 3 роки всі зусилля щоб посадити Порошенка, навіть Портнова запросили.

А ось про "віру" і РПЦ краще розберіться

https://youtu.be/PpQPcQnhn1U

• Подобається 2

30 хвилин тому, Троян сказав:

Я бачу для вас головний ворог це Порошенко

Це називається перевод стрілок. Я лише вказую на пробіли в знаннях 

30 хвилин тому, Троян сказав:

його прихильників

про самого Петра Олексійовича. Так як вони занадто його ідеалізують і розповсюджують неправду, спотворюючи реальність. А спотвореної реальності я вкрай не люблю.

32 хвилини тому, Троян сказав:

Якби так вивчали і слідкували за вогогом, колаборантами і агентурою, то точно побоявся сюди сунутись. А так 3 роки всі зусилля щоб посадити Порошенка, навіть Портнова запросили.

Я зрозумів, що відповісти вам на мої слова немає чого, крім отакого прийому зміни фокусу обговорення на мене. Як діти. :dntknw:

34 хвилини тому, Троян сказав:

А ось про "віру" і РПЦ краще розберіться

Розібратися в чому? Що РПЦ - це філіал ФСБ? Я десь це заперечував? Так і риги - філіал ФСБ. мертветчук - філіал ФСБ. Тут цих філіалів - не перерахувати. Було б бажання з ними боротися. 

• Подобається 2

7 годин тому, Sanich сказав:

От вам і політика. Народу Армія, Віра, Мова, а ригам-колаборантам - дорога в парламент

Зараз у ригів справжній ренесанс, бо тепер вони не тільки в парламенті, а й на всіх самих вищих щаблях влади, тільки своїм другим складом. Навіть активні "майданівці", тільки були по ту сторону барикад.

• Подобається 1
  • Переможемо 1

1 годину тому, Троян сказав:

Зараз у ригів справжній ренесанс, бо тепер вони не тільки в парламенті, а й на всіх самих вищих щаблях влади, тільки своїм другим складом. Навіть активні "майданівці", тільки були по ту сторону барикад.

До чого тут "зараз", якщо мова йшла про інше - х.з. Виправдовувати одні провали та брехню іншими провалами та брехнею. Якщо вам так затишніше - ваше право. 

35 хвилин тому, Sanich сказав:

До чого тут "зараз", якщо мова йшла про інше - х.з. Виправдовувати одні провали та брехню іншими провалами та брехнею. Якщо вам так затишніше - ваше право. 

Зрозумів, за Портнова і Татарова говорити не зручно.

Цікаво, а яке ваше політичне кредо і  симпатії, хто ваші достойники? Можливо вони мені і іншим сподобаються.

• Подобається 1

5 хвилин тому, Троян сказав:

Зрозумів, за Портнова і Татарова говорити не зручно.

З чого ви взяли, що не зручно? Я про них і раніше тут писав негативно. Якби були моїм другом у Фейсбуці, то знали б моє відношення до цих персон більш детально. 

Лише до чого тут це? Ми обговорювали зовсім інші речі, а ви все намагаєтеся перевести тему в русло "а в них ще гірше" і сприймаєте будь-яку ОБ"ЄКТИВНУ критику ПОПа, як захист зелених. 

8 хвилин тому, Троян сказав:

Цікаво, а яке ваше політичне кредо і  симпатії, хто ваші достойники?

Я притримуюся ідеї, що лише зміни можуть привести до змін. Влада має мінятися. Причому, бажано - частіше. 5 років, які вони собі самі встановили замість 4х - явно багато. Я б зменшив до 3х. 3 роки і на вихід.

• Подобається 1
  • Дякую 2

40 хвилин тому, Sanich сказав:

Я притримуюся ідеї, що лише зміни можуть привести до змін. Влада має мінятися

Це ще ні про що не говорить. Так говорять всі, хто хоче взяти владу.   Зміни ради змін не мають сенсу, якщо це призведе до гіршого. Наприклад, прихід до влади Гітлера, чи комуністичного режиму після жовтневого перевороту в Росії. Вибори янека призвели до гіршого і поставили під загрозу європейський шлях розвитку України і її незалежність вцілому як держави.

• Переможемо 1

12 хвилин тому, Троян сказав:

Це ще ні про що не говорить. Так говорять всі, хто хоче взяти владу.   Зміни ради змін не мають сенсу, якщо це призведе до гіршого. Наприклад, прихід до влади Гітлера, чи комуністичного режиму після жовтневого перевороту в Росії. Вибори янека призвели до гіршого і поставили під загрозу європейський шлях розвитку України і її незалежність вцілому як держави.

Ви ніколи не можете знати, до чого приведуть зміни у владі наперед, за рідким виключенням. Так побудована демократія. Інколи вона дає збої, від яких ніхто не застрахований. Комуністи та нацисти прийшли до влади на досить адекватних обіцянках для того часу і для широких мас. Проблема в тому, що потім народ їм дозволив знищити інститут виборної влади, за якими послідували тоталітаризм, репресії, катування та війни. А щоб ні у кого не виникло такої можливості - влада має мінятися доволі часто. :IMHO: 

• Подобається 2

37 хвилин тому, Троян сказав:

Зміни ради змін не мають сенсу, якщо це призведе до гіршого.

Тут Ви дуже помиляєтесь. Знаєте як покійний Вадатурський працював із директорами своїх елеваторів? Який би перспективний і потрібний директор не був, термін його роботи на керівній посаді рівно три роки!!! Перший рік- він вивчає роботу, другий рік - він працює на власника, третій рік шукає схеми власного заробітку і ось тут закінчується його термін керівництва. І це повинно працювати із нашими президентами.

І саме головне в демократії України - це парламенсько-президентна республіка, тут диктатури ніколи не буде, звісно якщо не буде одна партія і рабський люд. А Люди України завжди були і будуть ВІЛЬНИМИ.

• Подобається 3

1 час назад, Mihail-ves сказал:

Який би перспективний і потрібний директор не був, термін його роботи на керівній посаді рівно три роки!!! Перший рік- він вивчає роботу, другий рік - він працює на власника, третій рік шукає схеми власного заробітку і ось тут закінчується його термін керівництва

В мене сумніви про три роки чи п'ять років. 

Уявіть, вас беруть на роботу і говорять, що виженуть через три роки. Як ви будете працювати? Ви будете думати про благо компанії чи шукатимете додатковий дохід? 

Особливо, якщо ви деректор. Та навіть і не директор. Пасічник. Селекціонер. Працюйте, створюйте нові лінії, типи, покращуйте ГКО, але всю пасіку, бджіл і мікроскопи ми у вас конфіскуємо. Удачі! Гарної, плодотворної роботи і наснаги вам! :umora:

:hmm:

• Подобається 2
  • Дякую 1

12 хвилин тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Уявіть, вас беруть на роботу і говорять, що виженуть через три роки.

Якщо ви не покажете результат. ;) 

12 хвилин тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Як ви будете працювати? Ви будете думати про благо компанії чи шукатимете додатковий дохід?

Якщо президент буде думати як більше вкрасти, тому що його вибрали лише на 3 роки, то це був поганий вибір і добре що його поміняють за 3 роки, а не за 5. :umora: Хіба ні? Чи якщо злодійкуватій натурі дати срок 5 років, то у неї проснеться благородність? :umora:

14 хвилин тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Працюйте, створюйте нові лінії, типи, покращуйте ГКО, але всю пасіку, бджіл і мікроскопи ми у вас конфіскуємо. Удачі! Гарної, плодотворної роботи і наснаги вам! 

Це не вірне порівняння. Політики працюють не лише за гроші. Точніше - не за гроші. Всі вони хочуть залишити слід і залишатися в політичній орбіті якомога довше. Ніхто не заважає після одного сроку в президенстві ще 20 років сидіти у ВР, якщо ти завоював довіру людей.

• Переможемо 1

1 час назад, Avgust Vadim Poltava сказал:

Уявіть, вас беруть на роботу і говорять, що виженуть через три роки. Як ви будете працювати?

Чого виженуть? Працюйте свій термін, виконуйте посадові обов'язки, отримуйте достойну зарплату. Контракт закінчився  - дякуємо...

Будь яка влада, навіть найменшого рівня, сильно псує людей... 

• Подобається 3

От бачите, ми й дійшли згоди, що ключовим є демократія і громадянське суспільство, які й є запорукою і гарантією успіху держави. От це і потрібно відстоювати. Люба влада без цього стане авторитарною чи й диктаторською і буде працювати на свої інтереси - пограбунок і збагачення.

Але громадянське суспільство у нас як мале дитя, яке ледве стало на ноги. Тому ним легко маніпулювати, що ми й бачимо щоразу на виборах. Ми вибираємо емоцією, а не розумом, а потім шукаємо винного, на кого можна було б звалити власну неспроможність до відповідальної громадянської позиції. Або зробивши вибір скидаємо з себе всю відповідальність за подальший хід політичного процесу.

Стан зрілості і активності громадянського суспільства і є тією планкою, вище або нижче якої не може піднятись, чи опуститись влада.

В любій дії влади шукай, перш за все, свою провину чи заслугу.

• Подобається 2

3 часа назад, Sanich сказал:

Якщо ви не покажете результат. ;)

Такої умови не було. Дослівно було сказано, що " Який би перспективний і потрібний директор не був, термін його роботи на керівній посаді рівно три роки!!! Перший рік- він вивчає роботу, другий рік - він працює на власника, третій рік шукає схеми власного заробітку і ось тут закінчується його термін керівництва"

І от з цим я трохи не згоден. 

2 часа назад, ромео сказал:

Чого виженуть? Працюйте свій термін, виконуйте посадові обов'язки, отримуйте достойну зарплату. Контракт закінчився  - дякуємо...

Ну і яка буде мотивація працювати заради Компанії? Я краще буду думати, що буду робити після закінчення контракту. В тому числі використовуючи можливості Компанії, поки являтимусь директором. В общем, така ситуація мотивує використовувати службове становище заради власних інтересів. Що і відбувається. 

3 часа назад, Sanich сказал:

Політики працюють не лише за гроші. Точніше - не за гроші. Всі вони хочуть залишити слід і залишатися в політичній орбіті якомога довше. Ніхто не заважає після одного сроку в президенстві ще 20 років сидіти у ВР, якщо ти завоював довіру людей

А звідки ви знаєте, що хочуть всі політики?

Був би я політиком, то мені багато не треба. З десяток мільярдів доларів. Квартира в Беверлі Хілз, пасіка на дачі в Сен-Тропе, невеличка яхта з вертольотною площадкою... і нехо я 20 років сидіти у ВР. :ah:

• Ха-Ха 2

6 годин тому, Mihail-ves сказав:

Який би перспективний і потрібний директор не був, термін його роботи на керівній посаді рівно три роки!!! Перший рік- він вивчає роботу, другий рік - він працює на власника, третій рік шукає схеми власного заробітку і ось тут закінчується його термін керівництва

Є такий анекдот про три роки директорства.

Замінюють директора. Новий приходить до кабінету, а там попередник збирає свої речі. Передає ключі від сейфа і каже :

- Там три конверта з моїми порадами. Перший відкриєш одразу, другий - на другий рік, третій - на третій.

Відкриває той перший конверт - "вали все на попередника". От він весь рік гудить попередника, і те не зробив, і те, розікрав, запустив підприємство.

На другий рік відкриває другий конверт - "вали все на начальство". От він весь рік жаліється на начальство, нічого не дають, кошти не виділяють, не допомагають, зайве вимагають, загалом не дають працювати.

Приходить третій рік. Відкриває останній конверт - "пиши три конверта"

• Ха-Ха 3

44 хвилини тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Ну і яка буде мотивація працювати заради Компанії? Я краще буду думати, що буду робити після закінчення контракту. В тому числі використовуючи можливості Компанії, поки являтимусь директором. В общем, така ситуація мотивує використовувати службове становище заради власних інтересів. Що і відбувається. 

Ну, напевно, що його переведуть керівником на інше місце, якщо себе добре покаже. :IMHO: 

Я говорив лише про політиків і керівництво державою. Це трохи інша річ, ніж керувати компанією.:IMHO:

• Подобається 2

Такої умови не було. Дослівно було сказано, що " Який би перспективний і потрібний директор не був, термін його роботи на керівній посаді рівно три роки!!! Перший рік- він вивчає роботу, другий рік - він працює на власника, третій рік шукає схеми власного заробітку і ось тут закінчується його термін керівництва"

І от з цим я трохи не згоден. 

Згідні чи ні це Вадатурського не цікавило і нажаль вже більше не буде цікавити. Ви прийшли до нього проситись на роботу тому або приймаєте його умови, або йдете дальше. Ось так і повинно бути з владою. Вони просять у нас роботу і ми диктуємо свої умови.

Ну і яка буде мотивація працювати заради Компанії? Я краще буду думати, що буду робити після закінчення контракту. В тому числі використовуючи можливості Компанії, поки являтимусь директором.

Але уявіть собі яка буде рекомендація у Вас потім, Ви працювали директором елеватора у САМОГО Вадатурського. Він Вас не заставляв найматись - це саме головне, Ви хотіли показати собі та йому що чогось ВАРТІ.

Я трішки підробляв на елеваторі з 2006 року по 2017, тепер порахуйте скільки директорів я там "пережив"

• Подобається 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...