Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

5 годин тому, Sanich сказав:

Немає жодного військового який би був звільнений по даному плану. Іншими словами - ті тисячі дописів, які я бачу про скорочення армії на 40 тис. - відверта брехня.

Вам не сказали причину скорочення і як це відбувалось, а замазали очі нічого не значущими деталями.

Причина скорочення це недобір контрактників. Дії зеленої влади по відношенню до учасників АТО,  ООС та заморожування зарплати військовослужбовцям демотивували продовжувати контракти. Тому вакансії просто скоротили. І вийшло так як Ви кажете - нікого персонально не скоротили. Але ж скоротилась чисельність і комплектація, а отже і знизилась  боєздатність.

Що це було саме так підтверджує і інформація по мобілізації перших днів вторгнення. Не знаю, чи звертав хтось увагу, але інформація подавалась так - "відбувається доукомплектація діючих частин"

5 годин тому, Sanich сказав:

• Подобається 1
  • Дякую 1

12.06.2022 в 22:39, asot сказав:

У знайомого хіаомі ,довольний дуже ! Тільки оригінал брати ,той що за 17+-(може уже й більше) не за 12 ( барахло,копія)

Дякую, взяли наче оригінал. Дивилися дешевші, але цей наче зібраний акуратніше і легший. Носити його буде дружина на 5-ий поверх, тому вибір зробили

Під гору він кохану витягує з центру до автостанції, ще й 75% залишається. Там гора така, що на одній з ділянок на 3 передачу доводиться переходити. Правда, в магазині запевняли, що став та й поїхав - на практиці, треба підкачати колеса і зарядити. Але то таке

• Подобається 2

52 минуты назад, Олександр Коваль сказал:

наче зібраний акуратніше і легший

Там нюансів багато по якості  збірці ,у даному випадку краще переплатити ,що і правильно зроблено! 

• Дякую 1

18 часов назад, bdjolar10 сказал:

Вам не сказали причину скорочення і як це відбувалось, а замазали очі нічого не значущими деталями.

Причина скорочення це недобір контрактників. Дії зеленої влади по відношенню до учасників АТО,  ООС та заморожування зарплати військовослужбовцям демотивували продовжувати контракти. Тому вакансії просто скоротили. І вийшло так як Ви кажете - нікого персонально не скоротили. Але ж скоротилась чисельність і комплектація, а отже і знизилась  боєздатність.

Що це було саме так підтверджує і інформація по мобілізації перших днів вторгнення. Не знаю, чи звертав хтось увагу, але інформація подавалась так - "відбувається доукомплектація діючих частин"

На сколько компетентно вы владеете информацией про ВСУ чтоб вести здесь обсуждение?

По поводу "доукомплектації діючих частин", що тут не так?

18 годин тому, bdjolar10 сказав:

Причина скорочення це недобір контрактників. Дії зеленої влади по відношенню до учасників АТО,  ООС та заморожування зарплати військовослужбовцям демотивували продовжувати контракти. Тому вакансії просто скоротили. І вийшло так як Ви кажете - нікого персонально не скоротили. Але ж скоротилась чисельність і комплектація, а отже і знизилась  боєздатність

Тобто, за вашими словами, могли скоротити якусь кількість незаповнених штатних посад. Але ж воює не посада. Воює боєць. А штатні посади були незаповнені завжди. І військові із армії звільнялися так же успішно і до зелених. І ще питання чи справді скорочували ті посади і які саме посади скорочували. Може там хозблоки позакривали. "Свинопаси" при військовій частині - також військовий і рахується як частина армії.

Не зрозуміло що саме підтверджує. Що був некомплект в частинах? Так він завжди був. Ну і, на скільки мені відомо, є штатний розклад військового часу, який відрізняється від розкладу мирного часу і це нормальна ситуація - доукомплектування у разі війни, навіть якщо до цього у штаті не було вакансій. 

Проте, я хотів би підтвердження слів про "скорочення армії на 40 тис.". Тому що поки вся доступна інформація по цьому питанню виглядає як

замазали очі нічого не значущими деталями.

4 години тому, Sanich сказав:

Проте, я хотів би підтвердження слів про "скорочення армії на 40 тис.". Тому що поки вся доступна інформація по цьому питанню виглядає як

Я не довідкове бюро, Гугл в поміч. Перше, що пропонує пошукова система, дає вже достатньо інформації в підтвердження даного факту.

https://www.radiosvoboda.org/a/armiya-skorochennya-genshtab-viina/30997509.html

Очевидно повз Вашу увагу пройшли заходи в ЗСУ в останні 3 роки під назвою "оптимізація", яка передбачала скорочення чисельності збройних сил. Тільки за один рік передбачалось скорочення на 20 тисяч. 

Але більш важливим з цього є те, що ніяких додаткових військових частин зелена влада не створила і навіть мови не вела про збільшення ЗСУ, що говорить про неадекватну оцінку і дії в умовах реальної загрози агресії. Про це сказав вчора і Байден.

Тут запитували чи є відповідь на питання "чому так сталось". Так, є.  Але, боюсь, більшість ще не готова її сприйняти, та й небезпечно прилюдно оголошувати.

• Подобається 1
  • Дякую 1

39 хвилин тому, bdjolar10 сказав:

Я не довідкове бюро, Гугл в поміч.

Власне я розпочав дану розмову для того, щоб мені привели докази даної інформації. Це ж не в церкві, де пастору можна вірити на слово. Якщо така подія відбулася, то мають бути якісь сліди. А я їх не можу знайти. 

39 хвилин тому, bdjolar10 сказав:

Перше, що пропонує пошукова система, дає вже достатньо інформації в підтвердження даного факту.

https://www.radiosvoboda.org/a/armiya-skorochennya-genshtab-viina/30997509.html

Таке я також можу нагуглити. Але тут іде мова про плани. Більш того, в статті є інформація, що штатний розклад по армії передбачає більше військових ніж визначених законом 250 000. Але ж різні пастори, які проповідують "зраду", стверджують, що скорочення армії на 40 000 - завершена дія. Виходить, що вони просто брешуть і всі, хто їх перепощує - перепощують брехню і їх цікавить лише можливість похейтити, без інтересу - є привід для хейту реальний чи видуманий. 

• Подобається 3
  • Ха-Ха 1

:IMHO: таку інформацію можуть  розповсюджувати  спецструктури (зсу, сбу, чи інші) з певною метою... для дезінформації ворога  чи чогось іншого ... :dntknw:

4 часа назад, Sanich сказал:

Таке я також можу нагуглити

https://www.google.com/amp/s/www.ukrinform.ua/amp/rubric-ato/3100548-genstab-sprostovue-fejk-pro-skorocenna-vijska.html

• Подобається 1

3 години тому, Міхал-69 сказав:

:IMHO: таку інформацію можуть  розповсюджувати  спецструктури (зсу, сбу, чи інші) з певною метою... для дезінформації ворога  чи чогось іншого ... :dntknw:

Наразі "інформація" успішно розповсюджується між шукачами "зради" з метою розгойдування ситуації всередині країни. Я вже сьогодні побачив прямі заклики пасторів "об"єднуватися навколо справжнього патріота Петра". У людей вибори в голові! Ще невідомо де, як і коли закінчиться війна, а вони вже за вибори турбуються. Причому, в ситуації, коли населення виснажене, втомлене, що є поживною нивою для засіву зерна "зради". Із чого я роблю висновок, що цим "патріотам" до дупи Україна, в якій вони не мають влади. 

• Подобається 7
  • Дякую 1
  • Ха-Ха 1

про що ви сперечаєтесь ? Мобілізаційні плани і плани по розвитку військових частин це найбільш секретні дані і завжди були в категорії  ОВ. Звідки у вас( у нас ) дані щоб робить якісь висновки. Не впевнений що про це повідомлять навіть після закінчення війни.

• Подобається 1
  • Дякую 2

Що там" Рамштайн 3" є якийсь рух,чи все як завжди  ?

13 хвилин тому, Женя Циба сказав:

Що там" Рамштайн 3" є якийсь рух,чи все як завжди  ?

12 MLRS без ракет

18 М777

36 000 снарядів до М777 (рахували - вистачить на тиждень, якщо сильно економити)

кілька Гарпунів з пусковими

Мі-8/24 від Словаччини, кількість невідома

ще трохи артилерії зі миру по нитці і начебто все. Не густо. Все це діло вартістю 1 лярд вічнозелених. Щось буксує ленд-ліз, м'яко кажучи :dntknw:

2 минуты назад, Олександр Коваль сказал:

12 MLRS без ракет

18 М777

36 000 снарядів до М777 (рахували - вистачить на тиждень, якщо сильно економити)

ще трохи артилерії зі миру по нитці і начебто все. Не густо. Все це діло вартістю 1 лярд вічнозелених. Щось буксує ленд-ліз, м'яко кажучи :dntknw:

Срамота ;).

• Подобається 1

6 хвилин тому, Женя Циба сказав:

Срамота ;).

FVUOWj9WIAIQTSj?format=jpg&name=small

• Подобається 1

19 минут назад, Олександр Коваль сказал:

12 MLRS без ракет

18 М777

А може війна вже закінчилась, все порішали і зброя більш не нужна? :hmm:

15 хвилин тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

А може війна вже закінчилась, все порішали і зброя більш не нужна? :hmm:

Європейські пацифісти, прихожани РПЦ і провідні олігархи активно агітують брати грошову допомогу в обмін на "мир". Синхронно

• Подобається 1

На жаль наврядчи й  зіма по любому дійсно буде непересічна даю 99 відсотків

• Подобається 1

11 минут назад, Олександр Коваль сказал:

Європейські пацифісти, прихожани РПЦ і провідні олігархи активно агітують брати грошову допомогу в обмін на "мир". Синхронно

Шо ж відбуллся? Шо ж ми прорусиили?.. :hmm:

50 минут назад, Олександр Коваль сказал:

12 MLRS без ракет

18 М777

Ленд-ліз буде десь в середині осені. Як на мене 12 MLRS це вже краще і ракети до них дадуть. Тут головне, щоб перший раз дали, далі процес піде.

9 часов назад, Олександр Коваль сказал:

Щось буксує ленд-ліз, м'яко кажучи

А його нема...

Ну як? він то є...

Точніше буде...

Заплановано... з 1 жовтня

Так кажуть...:dntknw:

• Ха-Ха 1

9 часов назад, Олександр Коваль сказал:

18 М777

36 000 снарядів до М777

26 500 систем Javelin та інших протитанкових систем, 1400 зенітних систем Stinger, 108 гаубиць, 220 тис. артилерійських снарядів і 50 млн патронів

(Це від США)

• Подобається 1

8 годин тому, ромео сказав:

Заплановано... з 1 жовтня

Так кажуть...:dntknw:

Я чув іншу інформацію - кораблі почали вантажити ленд-лізом, це тиждень погрузка + 2 тижні морем - орієнтовно кінець червня - початок липня важка зброя має бути у нас

• Переможемо 1

13 минут назад, davolodya сказал:

Я чув іншу інформацію - кораблі почали вантажити ленд-лізом, це тиждень погрузка + 2 тижні морем - орієнтовно кінець червня - початок липня важка зброя має бути у нас

Все, що зараз надається - лише допомога...

Ленд-ліз з 1.10

Це точно...

• Ха-Ха 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...