ved Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 Розiкрав Украïну ,знищив все що можно було "божий народ". Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 10 июня, 2022 Автор Share Опубликовано 10 июня, 2022 15 хвилин тому, venchyk сказав: власне ЗСУ у бюджеті 21 року були менші за 20 рік Так 20й і 21й - це бюджети зелених. Чому ж по 19му не рівняли? 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 11 хвилин тому, Sanich сказав: Так 20й і 21й - це бюджети зелених. Чому ж по 19му не рівняли? Ну добре В 19 бюджет був на 18 процентів більший за 18 рік,а також найбільший за всю історію Міністерства оборони.Спеціально не хотів писати ,щоб не думали що я з кимось на паях Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 33 хвилини тому, Олег Мельник сказав: Думаю, вони вже переросли цю проблему. Та й Мертветчук нічого про Наумова не казав - значить не винен. Думаю що не проканає,помилятись може кожен ,головне щоб не втік ,чи боневтік,а тут втік 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 11 минут назад, venchyk сказал: Ну добре В 19 бюджет був на 18 процентів більший за 18 рік,а також найбільший за всю історію Міністерства оборони.Спеціально не хотів писати ,щоб не думали що я з кимось на паях Помиляєтесь. Звичайна статистика каже, що останніми роками бюджет завжди "найбільший". Але якщо рахувати в доларах, то рекордним був 2020 рік... Друге місце - 2021 року. Третє - 2019... ПС. Та стаття з Вікіпедії, на якій ви зробили висновок була написана в червні 2019. Тому тоді дійсно був рекорд Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 9 годин тому, ромео сказав: Так ніби оборонний бюджет навпаки - зріс... Правильно кажете, "ніби". Але куди пішли кошти, коли всі розпочаті програми переозброєння були або призупинені, або скорочене фінансування. Боєприпаси практично не закуповувались. Нові бригади не створювались. Зарплата військовослужбовцям також не збільшувалась. Був також факт невикористання виділених коштів на переозброєння, які перекинули на дороги. Та й зростання фінансування було символічним і ледь покривало рівень інфляції. Так куди пішли "додаткові" кошти? Та й взагалі, в умовах моновлади цифрами бюджету і статистики можна менжувати як чорт кадилом, бо ніхто не зможе перевірити. Дивитись потрібно на реальні факти. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 24 хвилини тому, ромео сказав: Помиляєтесь. Звичайна статистика каже, що останніми роками бюджет завжди "найбільший". Але якщо рахувати в доларах, то рекордним був 2020 рік... Друге місце - 2021 року. Третє - 2019... ПС. Та стаття з Вікіпедії, на якій ви зробили висновок була написана в червні 2019. Тому тоді дійсно був рекорд Аж ніяк я порівняв 19 з 18.ПС.В тій статті з Вікіпедії яку ви привели в приклад витрати на МО в 19 році 102 мільярди,а в 20 році 117 мільярдів. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 35 минут назад, venchyk сказал: Аж ніяк я порівняв 19 з 18. Ну, якщо ви мали на увазі лише половину від сказаного 1 час назад, venchyk сказал: В 19 бюджет був на 18 процентів більший за 18 рік,а також найбільший за всю історію Міністерства оборони. тоді гаразд - другу половину вислову не берем до уваги. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 10 июня, 2022 Автор Share Опубликовано 10 июня, 2022 Хлопці, не старайтеся сюди політику в тему приплести. Я все одно видалю. Тим більше - придворних "політологів". Відразу відповім на запитання. Як розрізнити придворного від справжнього. Справжні критикують владу завжди і по конструктиву. Придворні - критикують лише опонентів і, часто, на видуманих або викручених темах. 1 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олег Мельник Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 5 хвилин тому, Sanich сказав: Хлопці, не старайтеся сюди політику в тему приплести. Я все одно видалю. Тим більше - придворних "політологів". Відразу відповім на запитання. Як розрізнити придворного від справжнього. Справжні критикують владу завжди і по конструктиву. Придворні - критикують лише опонентів і, часто, на видуманих або викручених темах. Перетворюєтесь на оазу хуйлостану)) Єдиноправильна версія подій - лише у правлячої партії, еге?)) 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 10 июня, 2022 Автор Share Опубликовано 10 июня, 2022 8 хвилин тому, Олег Мельник сказав: Перетворюєтесь на оазу хуйлостану)) Єдиноправильна версія подій - лише у правлячої партії, еге?)) Ой так. Я таке бачив в 2019му. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 Давайте лучче про німців! 2 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 1 час назад, nibond сказал: Правильно кажете, "ніби". Але куди пішли кошти, коли всі розпочаті програми переозброєння були або призупинені, або скорочене фінансування. Боєприпаси практично не закуповувались. Нові бригади не створювались. Зарплата військовослужбовцям також не збільшувалась. Був також факт невикористання виділених коштів на переозброєння, які перекинули на дороги. Та й зростання фінансування було символічним і ледь покривало рівень інфляції. Так куди пішли "додаткові" кошти? У Вас потужна агентура. Напевне базується на достовірних даних? чи інформація з блогерських каналів? Я, нажаль, такими даними не володію. Тому проста ремарка. 1 час назад, nibond сказал: Та й зростання фінансування було символічним і ледь покривало рівень інфляції. Можна вважати факт визнання Вами збільшення витрат останньою владою досягненням. Бо до того було лише постійне звинувачення у "скороченні". Отож, чи була присутньою інфляція при вашій улюбленій владі? ПС. А про зарплату це точно? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 12 хвилин тому, ромео сказав: Я, нажаль, такими даними не володію. І не дивно. Тут все, що наводиться як незручний доказ, безпощадно видаляється. Така собі мікромодель моновлади. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олег Мельник Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 Окей. Для любителів Мертветчука - Кіпіані не авторитет, певна річ. Ось офіційний ресурс. Подано як переможеньку. Тобто, весь цей час підрозділи ППО були недокомплектовані. На четвертому місяці клістрони героїчно повертають. Може треба якось відреагувати? Ну, там, покричати "Свінарчукі!", чи щось таке? https://www.gp.gov.ua/ua/posts/komplektuyuci-zasobiv-ppo-peredano-dlya-vidnovlennya-ukrayinskoyi-texniki 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 10 июня, 2022 Автор Share Опубликовано 10 июня, 2022 1 хвилину тому, Олег Мельник сказав: Для любителів Мертветчука - Кіпіані не авторитет, певна річ. Попередження за наклеп. 2 хвилини тому, Олег Мельник сказав: Тобто, весь цей час підрозділи ППО були недокомплектовані. Є якісь факти, чи просто здогадки? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олег Мельник Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 16 хвилин тому, Sanich сказав: Є якісь факти, чи просто здогадки? Виключно логіка. В 2021р. ці клістрони ДБР вилучала у військових частин. Тоді ж було прокохано канал постачання, і розсекречені агенти в кацапстані. Гучна справа. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 10 июня, 2022 Автор Share Опубликовано 10 июня, 2022 1 хвилину тому, Олег Мельник сказав: Виключно логіка. В 2021р. ці клістрони ДБР вилучала у військових частин. Тоді ж було прокохано канал постачання, і розсекречені агенти в кацапстані. Гучна справа. Повторю питання. Є якісь факти, крім намагання видати бажане за дійсне? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олег Мельник Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 22 хвилини тому, Sanich сказав: Попередження за наклеп. Репресії, значить)) Офіційно прошу заблокувати і видалити мій профіль. Чухайте яйця Боневтіка Беняпарта без мене. Бо, як писала Ліна Костенко, нічого так не боюсь, як причетності до ідіотів)) Успіхів у розбудові кімнатного тоталітаризму!) І незбитого льотчика вам в стрічку 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 10 июня, 2022 Автор Share Опубликовано 10 июня, 2022 3 хвилини тому, Олег Мельник сказав: Репресії, значить)) Не можна просто так людину називати прихильником мертветчука, бо вона не розділяє чиєїсь думки - за наклеп потрібно відповідати. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 11 июня, 2022 Share Опубликовано 11 июня, 2022 8 часов назад, Олег Мельник сказал: Виключно логіка. В 2021р. ці клістрони ДБР вилучала у військових частин. Тоді ж було прокохано канал постачання, і розсекречені агенти в кацапстані. Гучна справа. Ви пробували глибше розібратися у цій справі? Чи зробили висновок, базуючись на гучних журналістських заголовках, які під копірку переписані десятками? Там багато нестиковок і двобічних трактувань. Так, як в принципі, в будь-якій справі. Багато писати не буду. Але коротко. Клістрони ніхто не викрадав в росії. Їх банально перекупили. Причому в рашці за 20к доларів, а перепродували Укроборонпрому за 200к (1шт) Тепер спробуємо дати оцінку слідчому ДБР, який порушив справу. Припинити цю схему і піддати загрозі обороноздатність країни? І так званому "каналу постачання" цих пристроїв. Про що піклувались в першу чергу ці "постачальники"? про свою кишеню чи посилення обороноздатності? Питання надто непросте. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 11 июня, 2022 Share Опубликовано 11 июня, 2022 Про війну потрібно розуміти, що цей проект це срср-2 і просування його є групою 70 річних старців з хворою уявою про існування світу. Єдине хочу відмітити чим срср відрізняється від проекту срср-2 це наявність у них старців величезної кількості багатств і бажання передати владу нащадкам. Все інше лише прикриття цього трешу і космосу. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 11 июня, 2022 Автор Share Опубликовано 11 июня, 2022 5 годин тому, Wladimir_K сказав: Про війну потрібно розуміти, що цей проект це срср-2 і просування його є групою 70 річних старців з хворою уявою про існування світу. Єдине хочу відмітити чим срср відрізняється від проекту срср-2 це наявність у них старців величезної кількості багатств і бажання передати владу нащадкам. Все інше лише прикриття цього трешу і космосу. Більше - там на відновлення імперії замахнулися. Дід себе вже царьом, фактично, оголосив, прирівнявши до Петра-1го. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 11 июня, 2022 Share Опубликовано 11 июня, 2022 27 минут назад, Sanich сказал: Більше - там на відновлення імперії замахнулися. Дід себе вже царьом, фактично, оголосив, прирівнявши до Петра-1го. срср по своему складу була імперією. Теперішня це срср-2, тобто гібрид з вкрапленням феодалізму і елементами капіталізму. Найбільше "вбиває" це та кількість населення, яке цей "космос" там підтримує Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 11 июня, 2022 Share Опубликовано 11 июня, 2022 54 хвилини тому, Wladimir_K сказав: срср по своему складу була імперією. Теперішня це срср-2, тобто гібрид з вкрапленням феодалізму і елементами капіталізму. Найбільше "вбиває" це та кількість населення, яке цей "космос" там підтримує Аз чого там все розпочиналося? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения