Вадім Полтава Опубликовано 9 июня, 2022 Share Опубликовано 9 июня, 2022 18 часов назад, ромео сказал: Шось запізно Вам це "відкриття" прийшло... Не запізно. Нормально. Хло нам не війну оголосив. Хло оголосив геноцид. Їм не потрібні ні території (їх в них дочорта!) ні стіралки, ні собачі будки. Це все лише як засоби для тотального знищення Нації... "Дєнацифікація"... І я так розумію, шо то далеко не всі засоби... 1 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 июня, 2022 Share Опубликовано 9 июня, 2022 08.06.2022 в 20:44, asaltan сказав: Та напишіть вже, нарешті, які українські канали Ви дивитесь в Нідерландах! Та майже усі,що йдуть й у нас. Частину по інтернету, а частину по супутнику. А ще інколи й рашку брехливу. Правда, хвилин на п'ять, не більше. На довше у мене нерів вже не вистачає. Слава Богу, тут хоч скобеєвців не видно. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 9 июня, 2022 Share Опубликовано 9 июня, 2022 7 годин тому, ромео сказав: Якось цікаво виходить... Вся Україна вціліла, бо "виконані стратегічні рішення по створенню ВСУ" А південь окупували, бо "прої#ала" нова влада... А що тоді виходить "стратегічне рішення створення ВСУ" не поширювалось на південь? Відповіді очевидні, але влада і ті хто її обрав бояться їх давати. Минула влада створила ЗСУ практично з нуля, але розбудову і зміцнення не закінчила. От скільки тоді встигли, скільки в лютому і зустрічало ворога. Нинішні не додали до сили ЗСУ абсолютно нічого, навіть скоротили фінансування і ряд програм з озброєння, і чисельність особового складу на 40 %. Фактично 3 роки втрачено в плані обороноздатності. А загроза зростала, і зі сторони Криму, і зі сторони Білорусі. В додачу до всього ігнорування попереджень розвідок США і Великобританії про вторгнення мордору. Не буду говорити про зраду і шукати винних, але ж коли ворог вже в перший день по обіді захопив дві ключові переправи через Дніпро - Н.Каховську ГЕС і Антонівський міст, а на вечір був у Херсоні, то це говорить тільки про одне - відсутність оборони зі сторони Криму. Та ж ситуація і з обороною зі сторони Білорусі, коли в перший же день ворог вже підійшов до Києва. Якщо по лінії ордло була розбудована оборона ще минулою владою, то там ворог не мав ніякого успіху в першій стадії наступу. Я навів факти, а оцінки і відповіді кожен нехай дає сам, бодай собі. 8 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 июня, 2022 Share Опубликовано 9 июня, 2022 08.06.2022 в 22:30, Sanich сказав: Якщо співставляти військові потенціали то 1. Москалям не буде важко прилаштувати підводного човна, який буде стерегти нашого кораблика і потопити його при початку війни. 2. У нас немає військових баз за межами України, щоб перезаряджати кораблика. Це москалі можуть тримати ескадру на Каспії, куди ми не дострелимо (на даний момент). А нам немає куди діватися із Чорного Моря і паритетного флоту ми не в змозі побудувати на даний момент. Це нагадує прислів'я: Чого бідний ? Бо - дурний... А чого дурний ? Бо бідний... Отож і сидітимемо заперті , при наявності двох морів. А хто ж забороняв нам укріпити хоч Зміїний і поставити там відповідні ракети ? Тільки не пишіть, що все там можна понищити. Бо наші чомусь так і не понищили там останній десант рашки... 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 июня, 2022 Share Опубликовано 9 июня, 2022 2 години тому, ДобровоЛ сказав: А просто замінувати вихід з Криму не можна було б ?! У перший же день москалі захопили мости на Дніпрі ! ЗА ЦЕ МАЄ ХТОСЬ ВІДПОВІСТИ і сьогодні, а не після війни ! ! І не стрілочники, а самі найвищі посадовці! Бо ця зрада коштуватиме нам не один міліард євро й найголовніше - тисячі життів цвіту нашої нації ! А чому недобудований на 5 відсотків крейсер "Україна" сам Зеленський в той момент прийняв рішення ДЕМІЛІТАРИЗУВАТИ ??! Він хоч уявляв, яку дурницю він впоров тоді ?! А це корабель першого рангу, навіть ліпший за "Москву"! 2 години тому, ДобровоЛ сказав: А просто замінувати вихід з Криму не можна було б ?! У перший же день москалі захопили мости на Дніпрі ! ЗА ЦЕ МАЄ ХТОСЬ ВІДПОВІСТИ і сьогодні, а не після війни ! ! І не стрілочники, а самі найвищі посадовці! Бо ця зрада коштуватиме нам не один міліард євро й найголовніше - тисячі життів цвіту нашої нації ! А чому недобудований на 5 відсотків крейсер "Україна" сам Зеленський в той момент прийняв рішення ДЕМІЛІТАРИЗУВАТИ ??! Він хоч уявляв, яку дурницю він впоров тоді ?! А це корабель першого рангу, навіть ліпший за "Москву"! А просто замінувати вихід з Криму не можна було б ??!!!!!!!! У перший же день москалі захопили мости на Дніпрі !! ЗА ЦЕ МАЄ ХТОСЬ ВІДПОВІСТИ і сьогодні, а не після війни ! ! І не стрілочники, а самі найвищі посадовці! Бо ця зрада коштуватиме нам не один міліард євро й найголовніше - тисячі життів цвіту нашої нації ! А чому недобудований на 5 відсотків крейсер "Україна" сам Зеленський в той момент прийняв рішення ДЕМІЛІТАРИЗУВАТИ ??! Він хоч уявляв, яку дурницю він впоров тоді ?! А це корабель першого рангу, навіть ліпший за "Москву"! 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 8 часов назад, ДобровоЛ сказал: А чому недобудований на 5 відсотків крейсер "Україна" сам Зеленський в той момент прийняв рішення ДЕМІЛІТАРИЗУВАТИ Да, винен у всьому він особисто... Тільки на той час Зеленського звали Петром... 24 березня 2017 року Президент України Петро Порошенко видав указ про демілітаризацію корабля.[6][7] https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Україна_(ракетний_крейсер) 3 1 1 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 11 минут назад, ромео сказал: Да, винен у всьому він особисто... Тільки тоді Зеленського звали Петром... 24 березня 2017 року Президент України Петро Порошенко видав указ про демілітаризацію корабля. Взагалі не розумію, що відбувається? Чи є в Україні хоть хтось з високопосадовців, хто діє в інтересах України? Кроме Бориса Джонсона, канєшно... 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 9 годин тому, ДобровоЛ сказав: ЗА ЦЕ МАЄ ХТОСЬ ВІДПОВІСТИ Достатньо один раз, а не тричі! 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 9 годин тому, ДобровоЛ сказав: недобудований на 5 відсотків крейсер "Україна" Думаю, самі знаєте, що таке робота, недороблена на 5%. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 1 годину тому, ромео сказав: Да, винен у всьому він особисто... Тільки на той час Зеленського звали Петром... 24 березня 2017 року Президент України Петро Порошенко видав указ про демілітаризацію корабля.[6][7] https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Україна_(ракетний_крейсер) Щиро дякую ! Побачив картинку, яку я спостерігав колись у 72-73 роках зі свого 19-го цеху. Правда, на місці "України" стояв тоді БПК, вже назви не пригадаю, його рашки затопили в 91-му на виході з бухти в Севастополі.У Миколаєві два суднобудівних заводи було : ім. 61 комунара і "Океан". Так Порошенко ,виходить першим розпочав ДЕМІЛІТАРИЗАЦІЮ ракетного крейсера. Але Зеленський успішно продовжував набирати бали "позаблоковості" й нищення унікального корабля. Рашисти (а ларчик просто відкривався) , щоб знизити його цінність запустили каченя через наші ж вимушено продажні масмедіа, що він устарів. А їх "Москва", збудована на цьому ж заводі була років на 5 старішою... От така історія неприглядна вималювалася. 55 хвилин тому, asaltan сказав: Достатньо один раз, а не тричі! Наболіло ! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 8 годин тому, asaltan сказав: Думаю, самі знаєте, що таке робота, недороблена на 5%. Я ж працював у 19-му цеху саме того підприємства. Тож все знаю із середини. 5 відсотків - то дофарбування, ходові випробовування й ракетно-артилерійські та торпедні стрільби. 8 годин тому, asaltan сказав: Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 2 минуты назад, ДобровоЛ сказал: Порошенко ,виходить першим розпочав ДЕМІЛІТАРИЗАЦІЮ ракетного крейсера. Але Зеленський успішно продовжував набирати бали "позаблоковості" й нищення унікального корабля. Петро не винен... Лише видав наказ... Головна вина все ж Зеленського... 1 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 10 июня, 2022 Автор Share Опубликовано 10 июня, 2022 3 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: Так Порошенко ,виходить першим розпочав ДЕМІЛІТАРИЗАЦІЮ ракетного крейсера. Але Зеленський успішно продовжував набирати бали "позаблоковості" й нищення унікального корабля. Давайте закінчимо із військовою фантастикою. Думаю, навіть ви погодилися, що тримати крейсер такого плану в акваторії Чорного Моря не було ні сенсу ні грошей. Вже краще кілька кораблів меншої тонажності, про що, до речі, Зеленський домовився із Турками, які для нас будували(будують) корвет. Хоча я думаю, що навіть то було нам наразі "не на часі". 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
whale Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 12 годин тому, nibond сказав: Відповіді очевидні, але влада і ті хто її обрав бояться їх давати. Минула влада створила ЗСУ практично з нуля, але розбудову і зміцнення не закінчила. От скільки тоді встигли, скільки в лютому і зустрічало ворога. Нинішні не додали до сили ЗСУ абсолютно нічого, навіть скоротили фінансування і ряд програм з озброєння, і чисельність особового складу на 40 %. Фактично 3 роки втрачено в плані обороноздатності. А загроза зростала, і зі сторони Криму, і зі сторони Білорусі. В додачу до всього ігнорування попереджень розвідок США і Великобританії про вторгнення мордору. Не буду говорити про зраду і шукати винних, але ж коли ворог вже в перший день по обіді захопив дві ключові переправи через Дніпро - Н.Каховську ГЕС і Антонівський міст, а на вечір був у Херсоні, то це говорить тільки про одне - відсутність оборони зі сторони Криму. Та ж ситуація і з обороною зі сторони Білорусі, коли в перший же день ворог вже підійшов до Києва. Якщо по лінії ордло була розбудована оборона ще минулою владою, то там ворог не мав ніякого успіху в першій стадії наступу. Я навів факти, а оцінки і відповіді кожен нехай дає сам, бодай собі. Марно... деякі вже не зрозуміють (загинули). 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 10 хвилин тому, Sanich сказав: Давайте закінчимо із військовою фантастикою. Думаю, навіть ви погодилися, що тримати крейсер такого плану в акваторії Чорного Моря не було ні сенсу ні грошей. Вже краще кілька кораблів меншої тонажності, про що, до речі, Зеленський домовився із Турками, які для нас будували(будують) корвет. Хоча я думаю, що навіть то було нам наразі "не на часі". Просто дійсна ціна "України" виявилася, коли назвали вартість "Москви". А це не десятки мільонів, які нам за нього рашка пропонувала , а одиниці, але мільярдів і не гривень ! Корупція і тут проявилася. Але чому у нас будують дороги турки, а тепер ще й кораблі ? У нас що - немає безробіття чи спеціалістів ? У Миколаєві був суднобудівний інститут, досить непоганий. І кораблі й судна , збудовані в Україні за часів СРСР котувалися досить високо. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 1 година тому, asaltan сказав: Достатньо один раз, а не тричі! Вибачайте, @asaltan , глянув свій пост. То збої на сайті, не моя вина. Ось знову теж саме... А виправити не вдається. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 13 часов назад, nibond сказал: Нинішні не додали до сили ЗСУ абсолютно нічого, навіть скоротили фінансування Так ніби оборонний бюджет навпаки - зріс... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 10 июня, 2022 Автор Share Опубликовано 10 июня, 2022 27 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: Але чому у нас будують дороги турки А дороги будують лише турки? 28 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: а тепер ще й кораблі Це частина великої політики. 31 хвилину тому, ДобровоЛ сказав: ? У Миколаєві був суднобудівний інститут, досить непоганий. І кораблі й судна , збудовані в Україні за часів СРСР котувалися досить високо. Ці запитання потрібно було задавати в середині 90х, а не тепер. 20 хвилин тому, ромео сказав: Так ніби оборонний бюджет навпаки - зріс... Віряни мають отримувати щоденну дозу "зради" - не звертайте. Це нічого не змінить. Пастори, не покладаючи рук. щодня їм готують нові методички, які укріплюють їх віру. 2 1 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 3 години тому, Sanich сказав: Віряни мають отримувати щоденну дозу "зради" - не звертайте. Це нічого не змінить. Правильно, приймайте ліпше щоденну дозу "перемоги" 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олег Мельник Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 2 години тому, gardener сказав: Правильно, приймайте ліпше щоденну дозу "перемоги" - Два-три тижні, максимум (тм) 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 В Сербії затримали бригадного генерала Наумова ,друга і найближчого соратника глави СБУ, з великою сумою грошей і дорогоцінних камінців,намагався провести без декларування.Пишуть що в розшуку не перебуває,мабуть не на часі 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 6 годин тому, Sanich сказав: А дороги будують лише турки? У нас в області - точно лише виключно турки будували дороги. Навіть тротуари в деяких селах... На роботу не брали жодного українця.Про Вінницю і інші області я не в курсі. А китайці ,коли японія запропонувала їм продавати авто, запропонували їй спорудити у себе автозавод по виробництву Тойоти -Короли. Вони японцям надали територію з підведеними носіями енергії, води і т.п. На 5 років звільнили їх від уплати налогів. Але умова була одна - за період будівництва (а це зайняло всього-навсього півроку), японці мали б обучити увесь персонал з китайців, крім інженерів вищої ланки, які мали бути з Японії, для роботи на конвейєрі. Отак постапають в "комуністичному" Китаї . дбаючи про власну країну. А нам ніколи й нічого не вистачає. Згубили до ниточки навіть те, що й було. Про авіаносець проданий Китаю за копійки, за ціною металу, я вже згадував.Він теж в Миколаєві був збудований, але на іншому заводі - "Океан". Так, у нас не було грошей утримувати такі кораблі. А тепер немає сили захистити порти та звільнити море від фашистів з рашки. Але то точно мала б бути одина з козирних карт для вступу до НАТО. Щодо підводних човнів - вони проти таких кораблів все одно, що моська проти слона. У таких велетнів гідроакустика на рівні й не дає їм а ні жодного шансу.А ще й вертоліт обладнаний гідроакустикою базується на ньому. А РБУ там й не одне для боротьби з цими човнами одне з останніх розробок - стрілє дуже швидко ракетами з бомбами, які спрацьовують на заданій глибині. Ну, про те,що такі кораблі самі не мають ходити я вже й не згадую. П,С, Вибачайте що так багатослівно. Але не кожен день маю змогу поспілкуватися... 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 34 хвилини тому, venchyk сказав: В Сербії затримали бригадного генерала Наумова ,друга і найближчого соратника глави СБУ, з великою сумою грошей і дорогоцінних камінців,намагався провести без декларування.Пишуть що в розшуку не перебуває,мабуть не на часі Тому що давно вже пора на період війни відновити смертний вирок за військові злочини з конфіскацією усього майна й у найближчих родичів ! 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 8 годин тому, ромео сказав: Так ніби оборонний бюджет навпаки - зріс... Оборонний бюджет включає усі видатки на оборону та безпеку,СБУ,МВС,ГУР,і т.д.Коштів на власне ЗСУ у бюджеті 21 року були менші за 20 рік ,та і ті не були повністю використані. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олег Мельник Опубликовано 10 июня, 2022 Share Опубликовано 10 июня, 2022 51 хвилину тому, venchyk сказав: В Сербії затримали бригадного генерала Наумова ,друга і найближчого соратника глави СБУ, з великою сумою грошей і дорогоцінних камінців,намагався провести без декларування.Пишуть що в розшуку не перебуває,мабуть не на часі Думаю, вони вже переросли цю проблему. Та й Мертветчук нічого про Наумова не казав - значить не винен. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения