Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

18 часов назад, ромео сказал:

Шось запізно Вам це "відкриття" прийшло...

Не запізно. Нормально. 

Хло нам не війну оголосив. Хло оголосив геноцид. 

Їм не потрібні ні території (їх в них дочорта!) ні стіралки, ні собачі будки. Це все лише як засоби для тотального знищення Нації... "Дєнацифікація"...

І я так розумію, шо то далеко не всі засоби...

• Подобається 1
  • Переможемо 2

08.06.2022 в 20:44, asaltan сказав:

Та напишіть вже, нарешті,  які українські канали Ви дивитесь в Нідерландах!

Та майже усі,що йдуть й у нас. Частину по інтернету, а частину по супутнику.

А ще інколи й рашку брехливу. Правда, хвилин на п'ять, не більше.

На довше у мене нерів вже не вистачає. Слава Богу, тут хоч скобеєвців не видно.:dntknw:

7 годин тому, ромео сказав:

Якось цікаво виходить...

Вся Україна вціліла, бо "виконані стратегічні рішення по створенню ВСУ"

А південь окупували, бо "прої#ала" нова влада...

А що тоді виходить "стратегічне рішення створення ВСУ" не поширювалось на південь? :hmm:

Відповіді очевидні, але влада і ті хто її обрав бояться  їх давати.

Минула влада створила ЗСУ практично з нуля, але розбудову і зміцнення не закінчила. От скільки тоді встигли, скільки в лютому і зустрічало ворога. Нинішні не додали до сили ЗСУ абсолютно нічого, навіть скоротили фінансування і ряд програм з озброєння, і чисельність особового складу на 40 %. Фактично 3 роки втрачено в плані обороноздатності. А загроза зростала, і зі сторони Криму, і зі сторони Білорусі. В додачу до всього ігнорування попереджень розвідок США і Великобританії про вторгнення мордору.

Не буду говорити про зраду і шукати винних, але ж коли ворог вже в перший день по обіді захопив дві ключові переправи через Дніпро - Н.Каховську  ГЕС і Антонівський міст, а на вечір був у Херсоні, то це говорить тільки про одне - відсутність оборони зі сторони Криму. Та ж ситуація і з обороною зі сторони Білорусі, коли в перший же день ворог вже підійшов до Києва. Якщо по лінії ордло була розбудована оборона ще минулою владою, то там ворог не мав ніякого успіху в першій стадії наступу.

Я навів факти, а оцінки і відповіді кожен нехай дає сам, бодай собі.

• Подобається 8
  • Переможемо 1

08.06.2022 в 22:30, Sanich сказав:

Якщо співставляти військові потенціали то 1. Москалям не буде важко прилаштувати підводного човна, який буде стерегти нашого кораблика і потопити його при початку війни. 2. У нас немає військових баз за межами України, щоб перезаряджати кораблика. Це москалі можуть тримати ескадру на Каспії, куди ми не дострелимо (на даний момент). А нам немає куди діватися із Чорного Моря і паритетного флоту ми не в змозі побудувати на даний момент. 

Це нагадує прислів'я: Чого бідний ? Бо - дурний...  А чого дурний ? Бо бідний...

Отож і сидітимемо заперті , при наявності двох морів.             А хто ж забороняв нам укріпити хоч Зміїний і поставити там відповідні ракети ?

Тільки не пишіть, що все там можна понищити. Бо наші чомусь так і не понищили там останній десант  рашки...:IMHO:

• Переможемо 2

2 години тому, ДобровоЛ сказав:

А просто замінувати вихід з Криму не можна було б ?!  У перший же день москалі захопили мости на Дніпрі !

ЗА ЦЕ МАЄ ХТОСЬ ВІДПОВІСТИ і сьогодні, а не після війни ! ! І не стрілочники, а самі найвищі посадовці! Бо ця зрада коштуватиме нам не один міліард євро й найголовніше - тисячі життів цвіту нашої нації !
А чому недобудований на 5 відсотків крейсер "Україна" сам Зеленський в той момент прийняв рішення ДЕМІЛІТАРИЗУВАТИ ??! Він хоч уявляв, яку дурницю він впоров тоді ?! А це корабель першого рангу, навіть ліпший за "Москву"!
2 години тому, ДобровоЛ сказав:

А просто замінувати вихід з Криму не можна було б ?!  У перший же день москалі захопили мости на Дніпрі !

ЗА ЦЕ МАЄ ХТОСЬ ВІДПОВІСТИ і сьогодні, а не після війни ! ! І не стрілочники, а самі найвищі посадовці! Бо ця зрада коштуватиме нам не один міліард євро й найголовніше - тисячі життів цвіту нашої нації !
А чому недобудований на 5 відсотків крейсер "Україна" сам Зеленський в той момент прийняв рішення ДЕМІЛІТАРИЗУВАТИ ??! Він хоч уявляв, яку дурницю він впоров тоді ?! А це корабель першого рангу, навіть ліпший за "Москву"!

А просто замінувати вихід з Криму не можна було б ??!!!!!!!! У перший же день москалі захопили мости на Дніпрі !!

• Здивований 2

8 часов назад, ДобровоЛ сказал:

А чому недобудований на 5 відсотків крейсер "Україна" сам Зеленський в той момент прийняв рішення ДЕМІЛІТАРИЗУВАТИ

Да, винен у всьому він особисто... Тільки на той час Зеленського звали Петром...;)

24 березня 2017 року Президент України Петро Порошенко видав указ про демілітаризацію корабля.[6][7]

https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Україна_(ракетний_крейсер)

• Подобається 3
  • Дякую 1
  • Сумно 1
  • Переможемо 2

11 минут назад, ромео сказал:

Да, винен у всьому він особисто... Тільки тоді Зеленського звали Петром...;)

24 березня 2017 року Президент України Петро Порошенко видав указ про демілітаризацію корабля.

Взагалі не розумію, що відбувається? Чи є в Україні хоть хтось з високопосадовців, хто діє в інтересах України? Кроме Бориса Джонсона, канєшно... :hmm:

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1

9 годин тому, ДобровоЛ сказав:

ЗА ЦЕ МАЄ ХТОСЬ ВІДПОВІСТИ

Достатньо один раз, а не тричі!:IMHO:

• Переможемо 1

9 годин тому, ДобровоЛ сказав:

недобудований на 5 відсотків крейсер "Україна"

Думаю, самі знаєте, що таке робота, недороблена на 5%.:hi:

• Подобається 1
  • Переможемо 1

1 годину тому, ромео сказав:

Да, винен у всьому він особисто... Тільки на той час Зеленського звали Петром...;)

24 березня 2017 року Президент України Петро Порошенко видав указ про демілітаризацію корабля.[6][7]

https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Україна_(ракетний_крейсер)

Щиро дякую:wave::ay:

Побачив картинку, яку я спостерігав колись у 72-73 роках зі свого 19-го цеху. Правда, на місці "України" стояв тоді БПК, вже назви не пригадаю, його рашки затопили в 91-му на виході з бухти в Севастополі.У Миколаєві два суднобудівних заводи було : ім. 61 комунара і "Океан".
  Так Порошенко ,виходить першим розпочав ДЕМІЛІТАРИЗАЦІЮ ракетного крейсера. Але Зеленський успішно продовжував набирати бали "позаблоковості" й нищення унікального корабля. Рашисти (а ларчик просто відкривався) , щоб знизити його цінність запустили каченя через наші ж вимушено продажні масмедіа, що він устарів. А їх "Москва", збудована на цьому ж заводі була років на 5 старішою... От така історія неприглядна вималювалася. :dntknw::UA:

55 хвилин тому, asaltan сказав:

Наболіло ! :dntknw:

8 годин тому, asaltan сказав:

Думаю, самі знаєте, що таке робота, недороблена на 5%.:hi:

Я ж працював у 19-му цеху саме того підприємства.

Тож все знаю із середини. 5  відсотків - то дофарбування, ходові випробовування й ракетно-артилерійські та торпедні стрільби.:dntknw:

8 годин тому, asaltan сказав:

2 минуты назад, ДобровоЛ сказал:

Порошенко ,виходить першим розпочав ДЕМІЛІТАРИЗАЦІЮ ракетного крейсера. 

Але Зеленський успішно продовжував набирати бали "позаблоковості" й нищення унікального корабля.

:umora:

Петро не винен... Лише видав наказ...

Головна вина все ж Зеленського... 

:ay:

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1
  • Переможемо 1

3 хвилини тому, ДобровоЛ сказав:

Так Порошенко ,виходить першим розпочав ДЕМІЛІТАРИЗАЦІЮ ракетного крейсера. Але Зеленський успішно продовжував набирати бали "позаблоковості" й нищення унікального корабля.

Давайте закінчимо із військовою фантастикою. Думаю, навіть ви погодилися, що тримати крейсер такого плану в акваторії Чорного Моря не було ні сенсу ні грошей. Вже краще кілька кораблів меншої тонажності, про що, до речі, Зеленський домовився із Турками, які для нас будували(будують) корвет. Хоча я думаю, що навіть то було нам наразі "не на часі".

• Подобається 2

12 годин тому, nibond сказав:

Відповіді очевидні, але влада і ті хто її обрав бояться  їх давати.

Минула влада створила ЗСУ практично з нуля, але розбудову і зміцнення не закінчила. От скільки тоді встигли, скільки в лютому і зустрічало ворога. Нинішні не додали до сили ЗСУ абсолютно нічого, навіть скоротили фінансування і ряд програм з озброєння, і чисельність особового складу на 40 %. Фактично 3 роки втрачено в плані обороноздатності. А загроза зростала, і зі сторони Криму, і зі сторони Білорусі. В додачу до всього ігнорування попереджень розвідок США і Великобританії про вторгнення мордору.

Не буду говорити про зраду і шукати винних, але ж коли ворог вже в перший день по обіді захопив дві ключові переправи через Дніпро - Н.Каховську  ГЕС і Антонівський міст, а на вечір був у Херсоні, то це говорить тільки про одне - відсутність оборони зі сторони Криму. Та ж ситуація і з обороною зі сторони Білорусі, коли в перший же день ворог вже підійшов до Києва. Якщо по лінії ордло була розбудована оборона ще минулою владою, то там ворог не мав ніякого успіху в першій стадії наступу.

Я навів факти, а оцінки і відповіді кожен нехай дає сам, бодай собі.

Марно... деякі вже не зрозуміють (загинули).

Screenshot_20211209-145512_Facebook.jpg

• Переможемо 1

10 хвилин тому, Sanich сказав:

Давайте закінчимо із військовою фантастикою. Думаю, навіть ви погодилися, що тримати крейсер такого плану в акваторії Чорного Моря не було ні сенсу ні грошей. Вже краще кілька кораблів меншої тонажності, про що, до речі, Зеленський домовився із Турками, які для нас будували(будують) корвет. Хоча я думаю, що навіть то було нам наразі "не на часі".

Просто дійсна ціна "України" виявилася, коли назвали вартість "Москви". А це не десятки  мільонів, які нам за нього рашка пропонувала , а одиниці, але мільярдів і не гривень ! Корупція і тут проявилася.

Але чому у нас будують дороги турки, а тепер ще й кораблі ? У нас що - немає безробіття чи спеціалістів ? У Миколаєві був суднобудівний інститут, досить непоганий. І кораблі й судна , збудовані в Україні за часів СРСР котувалися досить високо.:dntknw:

• Подобається 1

1 година тому, asaltan сказав:

Вибачайте, @asaltan , глянув свій пост. То збої на сайті, не моя вина. :dntknw:

Ось знову теж саме... А виправити не вдається.:please:

13 часов назад, nibond сказал:

Нинішні не додали до сили ЗСУ абсолютно нічого, навіть скоротили фінансування

Так ніби оборонний бюджет навпаки - зріс... :dntknw:

• Переможемо 1

27 хвилин тому, ДобровоЛ сказав:

Але чому у нас будують дороги турки

А дороги будують лише турки? 

28 хвилин тому, ДобровоЛ сказав:

а тепер ще й кораблі

Це частина великої політики. :IMHO:

31 хвилину тому, ДобровоЛ сказав:

? У Миколаєві був суднобудівний інститут, досить непоганий. І кораблі й судна , збудовані в Україні за часів СРСР котувалися досить високо.

Ці запитання потрібно було задавати в середині 90х, а не тепер. 

20 хвилин тому, ромео сказав:

Віряни мають отримувати щоденну дозу "зради" - не звертайте. Це нічого не змінить. Пастори, не покладаючи рук. щодня їм готують нові методички, які укріплюють їх віру. :) 

• Подобається 2
  • Ха-Ха 1
  • Переможемо 2

3 години тому, Sanich сказав:

Віряни мають отримувати щоденну дозу "зради" - не звертайте. Це нічого не змінить. 

Правильно, приймайте ліпше щоденну дозу "перемоги"

• Ха-Ха 1
  • Переможемо 1

2 години тому, gardener сказав:

Правильно, приймайте ліпше щоденну дозу "перемоги"

- Два-три тижні, максимум (тм)

• Ха-Ха 2
  • Переможемо 1

В Сербії затримали бригадного генерала Наумова ,друга і найближчого соратника глави СБУ, з великою сумою грошей і дорогоцінних камінців,намагався провести без декларування.Пишуть що в розшуку не перебуває,мабуть не на часі:dntknw:

• Подобається 1
  • Переможемо 1

6 годин тому, Sanich сказав:

А дороги будують лише турки? 

У нас в області - точно лише виключно турки будували дороги. Навіть тротуари в деяких селах... На роботу не брали жодного українця.Про Вінницю і інші області я не в курсі.

А китайці ,коли японія запропонувала їм продавати авто, запропонували їй спорудити у себе автозавод по виробництву Тойоти -Короли. Вони японцям надали територію з підведеними носіями енергії, води і т.п. На 5 років звільнили їх від уплати налогів. Але умова була одна - за період будівництва (а це зайняло всього-навсього півроку), японці мали б обучити увесь персонал з китайців, крім інженерів вищої ланки, які мали бути з Японії, для роботи на конвейєрі. Отак постапають в "комуністичному" Китаї . дбаючи про власну країну. А нам ніколи й нічого не вистачає. Згубили до ниточки навіть те, що й було. Про авіаносець проданий Китаю за копійки, за ціною металу, я вже згадував.Він теж в Миколаєві був збудований, але на іншому заводі - "Океан". 

Так, у нас не було грошей утримувати такі кораблі. А тепер немає сили захистити порти та звільнити море від фашистів з рашки. Але то точно мала б бути одина з  козирних карт  для вступу до НАТО.

Щодо підводних човнів - вони проти таких кораблів все одно, що моська проти слона. У таких велетнів гідроакустика  на рівні й не дає їм а ні жодного шансу.А ще й вертоліт обладнаний гідроакустикою базується на ньому. А РБУ там й не одне для боротьби з цими човнами одне з останніх розробок - стрілє дуже швидко ракетами з бомбами, які спрацьовують на заданій глибині. Ну, про те,що такі кораблі самі не мають ходити я вже й не згадую.

П,С, Вибачайте що так багатослівно. Але не кожен день маю змогу поспілкуватися... :hi:

• Подобається 2
  • Дякую 1

34 хвилини тому, venchyk сказав:

В Сербії затримали бригадного генерала Наумова ,друга і найближчого соратника глави СБУ, з великою сумою грошей і дорогоцінних камінців,намагався провести без декларування.Пишуть що в розшуку не перебуває,мабуть не на часі:dntknw:

Тому що давно вже пора на період війни відновити смертний вирок

за військові злочини з конфіскацією усього майна й у найближчих родичів ! :IMHO:

• Подобається 1

8 годин тому, ромео сказав:

Оборонний бюджет включає усі видатки на оборону та безпеку,СБУ,МВС,ГУР,і т.д.Коштів  на власне ЗСУ у бюджеті 21 року були менші за 20 рік ,та і ті не були повністю використані.

• Подобається 1

51 хвилину тому, venchyk сказав:

Думаю, вони вже переросли цю проблему. Та й Мертветчук нічого про Наумова не казав - значить не винен. :umora: 

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...