Sanich Опубликовано 18 марта, 2022 Share Опубликовано 18 марта, 2022 Важко підібрати слова на четвертому тижні війни, коли стільки людей вже загинуло, скільки залишаються в оточених містах без доступу до їжі, води, ліків та тепла, коли весь цей час ми залишалися без зв"язку. Проте боротьба триває і маємо вірити в нашу перемогу, так як іншого шляху у нас немає. Адже ворог поставив собі на меті знищення українців, як нації, а України - як держави. Напередодні нападу московії на Україну, хакери ворога повністю відформатували всі сервера хостера, тому з тих пір тисячі сайтів у хостера не працювали, допоки сам хостер оговтався та зумів розгорнути сайти із резервних копій. 27 4 1 1 8 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
BezGmo Опубликовано 19 марта, 2022 Share Опубликовано 19 марта, 2022 13 годин тому, Sanich сказав: Важко підібрати слова на четвертому тижні війни, коли стільки людей вже загинуло, скільки залишаються в оточених містах без доступу до їжі, води, ліків та тепла, коли весь цей час ми залишалися без зв"язку. Проте боротьба триває і маємо вірити в нашу перемогу, так як іншого шляху у нас немає. Адже ворог поставив собі на меті знищення українців, як нації, а України - як держави. Напередодні нападу московії на Україну, хакери ворога повністю відформатували всі сервера хостера, тому з тих пір тисячі сайтів у хостера не працювали, допоки сам хостер оговтався та зумів розгорнути сайти із резервних копій. на майбутнє, після війни треба створити донат на купівлю хоста за кордоном подалі від підарасів московських 14 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 19 марта, 2022 Share Опубликовано 19 марта, 2022 21 час назад, Sanich сказал: Важко підібрати слова на четвертому тижні війни, коли стільки людей вже загинуло, скільки залишаються в оточених містах без доступу до їжі, води, ліків та тепла, коли весь цей час ми залишалися без зв"язку. Проте боротьба триває і маємо вірити в нашу перемогу, так як іншого шляху у нас немає. Адже ворог поставив собі на меті знищення українців, як нації, а України - як держави. Напередодні нападу московії на Україну, хакери ворога повністю відформатували всі сервера хостера, тому з тих пір тисячі сайтів у хостера не працювали, допоки сам хостер оговтався та зумів розгорнути сайти із резервних копій. Щоб вони здохли ще сьогодні . Перемога за нами. 9 5 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Борода-1 Опубликовано 19 марта, 2022 Share Опубликовано 19 марта, 2022 Ну ,що ще мені лікарю ветеринарної медицини будете доказувати що без росеї ну -ніяк ,що я гроблю Українське бджільництво! 2 2 6 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 19 марта, 2022 Share Опубликовано 19 марта, 2022 Полтавський блогер перший пробує прорвати інформаційну блокаду. Із новин, що стосуються бджільництва - завод в Дергачах попав під обстріл, Булатов виїхав, Борода в перший (чи другий?) день війни поїхав зустрічати "освободітєлєй" (по ходу, знову все зійшло йому з рук), згадує і "Форум на Точку" 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 19 марта, 2022 Share Опубликовано 19 марта, 2022 До речі, наш "улюблений" канал "Борода" чи вчора, чи сьогодні був видалений і швидше всього автором 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 19 марта, 2022 Share Опубликовано 19 марта, 2022 2 хвилини тому, Олександр Коваль сказав: До речі, наш "улюблений" канал "Борода" чи вчора, чи сьогодні був видалений і швидше всього автором Він не видалений. Пише що відео стало приватне. Видно змінив налаштування аудиторії каналу... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 19 марта, 2022 Автор Share Опубликовано 19 марта, 2022 13 хвилин тому, Олександр Коваль сказав: До речі, наш "улюблений" канал "Борода" чи вчора, чи сьогодні був видалений і швидше всього автором Всрався. Побіг зустрічати "російський мір", але зрозумів, що поспішив і за ним можуть прийти із вільної України. Де ця наволоч хоча б існує? 8 1 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 19 марта, 2022 Share Опубликовано 19 марта, 2022 15 хвилин тому, Бджолопотам сказав: Він не видалений. Пише що відео стало приватне. Видно змінив налаштування аудиторії каналу... в мене пише, що відео видалене "Відео недоступне Це відео вилучив користувач, який завантажив його" по ходу почистив доки і пішов в подпольє або перефарбувався 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 19 марта, 2022 Share Опубликовано 19 марта, 2022 6 минут назад, Sanich сказал: Всрався. Побіг зустрічати "російський мір", але зрозумів, що поспішив і за ним можуть прийти із вільної України. Де ця наволоч хоча б існує? Дніпропетровська область 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 19 марта, 2022 Share Опубликовано 19 марта, 2022 6 хвилин тому, Олександр Коваль сказав: в мене пише, що відео видалене "Відео недоступне Це відео вилучив користувач, який завантажив його" Можливо деякі відео видалив, але деякі відео лишились. Ось в мене пише що відео приватне. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Anatolij Опубликовано 20 марта, 2022 Share Опубликовано 20 марта, 2022 4 години тому, Taras NTG сказав: Дніпропетровська область Таке-як в Новомосковську Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
seim Опубликовано 20 марта, 2022 Share Опубликовано 20 марта, 2022 Война победила непобедимый короновирус. Его уже нет и маски надевать нигде не требуют. Ковид эвакуировался в безопасное место подальше от войны. Вот и сказочке конец. 2 1 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
seim Опубликовано 20 марта, 2022 Share Опубликовано 20 марта, 2022 9 часов назад, Бджолопотам сказал: Можливо деякі відео видалив, але деякі відео лишились. Ось в мене пише що відео приватне. У вас скан на 28 февраля, а сейчас 20 марта. Нет канала бороды в Ютубе на сегодняшний день как и сам борода спрятался в своей бороде как мышь в венике. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 20 марта, 2022 Share Опубликовано 20 марта, 2022 28 хвилин тому, seim сказав: У вас скан на 28 февраля, а сейчас 20 марта. Нет канала бороды в Ютубе на сегодняшний день как и сам борода спрятался в своей бороде как мышь в венике. Скан вчорашній. Це коментар я робив під його відео 28 числа і цей коментар досі є. Просто відео стало приватним і до нього посилання не відкривається. Є інші коментарі мої до його відео - там дійсно зазначено що відео видалено. Але як мінімум одне відео ще є на каналі. А значить і сам канал ще є... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 20 марта, 2022 Share Опубликовано 20 марта, 2022 9 хвилин тому, Бджолопотам сказав: Скан вчорашній. Це коментар я робив під його відео 28 числа і цей коментар досі є. Просто відео стало приватним і до нього посилання не відкривається. Є інші коментарі мої до його відео - там дійсно зазначено що відео видалено. Але як мінімум одне відео ще є на каналі. А значить і сам канал ще є... В сєрперському ютубі Бороду теж шукають, правда, невідомо за які заслуги, так що не вийшло в нього на двох ...ях всидіти 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 20 марта, 2022 Share Опубликовано 20 марта, 2022 14 часов назад, Олександр Коваль сказал: - завод в Дергачах попав під обстріл, Я так понял что АВВ-100 не пострадал.. а пострадало что то рядом ( или какой то завод. или склады).. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 20 марта, 2022 Share Опубликовано 20 марта, 2022 18 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав: Я так понял что АВВ-100 не пострадал.. а пострадало что то рядом ( или какой то завод. или склады).. Робив замовлення цвяхів в Харкові 22-го, щоб збивати рамки, цілих 4 кг, бо в нас такого розміру і товщини ніде не було, 23-го відправили. 24 війна і вони застряли десь в Полтаві. Вже почали шукати, в кого можна роздобути пневмопістолет, але все ж таки через 2 тижні посилка була на НП. Тут вже дрібницям починаєш радіти, бо цвяхи, болти і саморізи робились в Харкові чи в тих же самих Дергачах До речі, в бачив десь фото, задекларували його як прильот на територію того самого заводу 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
seim Опубликовано 20 марта, 2022 Share Опубликовано 20 марта, 2022 На вражеской стороне анонсировали возможное применение химической атаки на Сумы и Николаевскую область. Путем взрыва ёмкостей с аммиаком и хлором на Сумыхимпроме. Им преподносят это как планирование взрывов украинскими националистами при входе оккупантов. Пару дней назад уже разбомбили в Сумах склад Фарбекса с лакокрасочными материалами. Небо чёрное было. Тучу потянуло в сторону от города. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 марта, 2022 Share Опубликовано 20 марта, 2022 50 минут назад, Сергей Тюркин сказал: У вас як там? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 20 марта, 2022 Share Опубликовано 20 марта, 2022 2 часа назад, ромео сказал: У вас як там? До нас они не дошли 70 км.. в попытках преодолеть Южный-Буг (что бы выйти на Одесу) . мосты естественно по их ходу взрывали .. дошли до Вознесенска и построили понтонную переправу.. ну и как только начали переправляться то наша артиллерия и авиация расхерячила их вместе с переправой.. много мелких колон там поразбегалось по полям и селам.. в общем в течении недели те остатки понаходили и повыбивали.. 1 17 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 20 марта, 2022 Share Опубликовано 20 марта, 2022 Ну а про Чёрнобаевку под Херсоном я думаю большинство и так в курсе. 2 9 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 20 марта, 2022 Share Опубликовано 20 марта, 2022 3 часа назад, Олександр Коваль сказал: До речі, в бачив десь фото, задекларували його як прильот на територію того самого заводу Авиабомбы сбросили на здания рядомстоящие.. АВВ-100 только чуток зацепило. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 20 марта, 2022 Share Опубликовано 20 марта, 2022 20 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав: До нас они не дошли 70 км.. в попытках преодолеть Южный-Буг (что бы выйти на Одесу) . мосты естественно по их ходу взрывали .. дошли до Вознесенска и построили понтонную переправу.. ну и как только начали переправляться то наша артиллерия и авиация расхерячила их вместе с переправой.. много мелких колон там поразбегалось по полям и селам.. в общем в течении недели те остатки понаходили и повыбивали.. На нашу сторону Буга (Вознесенськ) залетіло було пару рашистів. Мисливці гарно поклали їх посеред поля, точно як зайців. В цілому тільки було чути взриви та стрілкотню з автоматів. Бої були десь за 26км (по прямій). Зараз вже відтіснили їх до Березніговатого та Снігурівки. Зараз там дуже гаряче. Думаю що ще пару днів і звідти їх перемелют в чорнозем. 4 1 11 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 20 марта, 2022 Автор Share Опубликовано 20 марта, 2022 Прохання не писати про стан військових та стратегічних об"єктів, які знаходяться на неокупованій території. 15 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения