Jump to content

Які Пасічницькі видання Ви передплачуєте

Recommended Posts

Побільшало видань і інформації про них. Тож цікаво знати на данний час хто що передплачує. Прохання тим, хто відмічався в попередньому опитуванні, відписатися знов. :hi:

• 2 months later...

Перший раз виписав журнал Бджолярський круг, - номер за 1й квартал 2010р. дуже сподобався, цікавий, змістовний. Прочитів з першої до останньої сторінки, багато цікавих статей, стаття про лінійковий вулик для мене була в новинку.

Пробував голосувати - дає помилку. За третім разом проголосував.

• 6 months later...

Осінь робіт поменшало треба сідати за літературу.Довгий час виписував Пасіка (Київ) Український пасічник по причині високих темпів інтер.-та 2 роки не виписував.Мої товариші дуже "настоятоєльно" рекомендують Бджолярський круг-Так що з Нового року почитаєм.

Голосовал но пишет ошибка , так и не проголосовал--что то не работает

Виписав більше чим міг, але менше чим хотів: "Пасіка", "Український пасічник", "Бджолярський круг", "Пасека от А до Я". Російський "Пчеловодство" за 2009, 2010 роки(556 Мб) докачую по µTorrent зі сайту "Медосбор".

Найзмістовніший ж. "Пасічник". Найпростійший ж. "Пасіка". "Український пасічник" - я двічі переставав виписувати з-за високомірності і корисливісті редакції. Недолік усіх видань: публікують матеріали рівня 100 років тому (боротьба з мишами у ВУЛИКУ, зимові та весняні підгодівлі, розміщують фото даданів на обкладинці). Хочеться видання, яке представить сучасний цілісний погляд на бджолярство, без архаїчних відкатів.

• 1 month later...
Найзмістовніший ж. "Пасічник". Найпростійший ж. "Пасіка". "Український пасічник" - я двічі переставав виписувати з-за високомірності і корисливісті редакції. Недолік усіх видань: публікують матеріали рівня 100 років тому (боротьба з мишами у ВУЛИКУ, зимові та весняні підгодівлі, розміщують фото даданів на обкладинці). Хочеться видання, яке представить сучасний цілісний погляд на бджолярство, без архаїчних відкатів.
Цілком згоден, але на цей рік на декілька видань погодився. "Будемо їхати будемо бачити". "Пчеловодство" не передплачую, а шукаю в інтернеті, викладують добрі люди, правда трохи з затримкою но мене це засмучує.

• 1 year later...

Виписав в цьому році "Бжолярський круг" та "Пасічник". Ще не читав але по відгуках це одні з кращих!

Выписывал "УП", "Пасека", "Пчеловодство" и харьковскую газету. Сейчас только УП. А вот заинтересовал "БК" и "Пасечник". Сколько стоит выписка и можно их выписать с 2-го квартала?

• 7 months later...

Виписав журнал Бджоляр. Як на мене то досить непоганий журнал. Обєм хоч і невеликий, але корисної інформації обєм практично такий як і в інших виданнях і відсутні пусті балачки. Крім того добре, що є переклади із зарубіжних видань, тож буду виписувати і на наступний рік. А от Український пасічник зараз погіршив якість своїх статей, але на наступний рік випишу(побачимо як буде в наступному році) плюс БК - теж багато корисної інформації.

теж почав виписувати журнал "Бджоляр" друкують досить цікаві статті.

Виписав журнал Бджоляр.

теж почав виписувати журнал "Бджоляр" друкують досить цікаві статті.

І я виписав на 2013 рік :hi:

А от Український пасічник зараз погіршив якість своїх статей, але на наступний рік випишу
На выходных использовал услугу почтальона. Из перечисленных изданий назвала большинство. А когда напомнил за Український пасічник почемуто засомневалась что есть такой. Поэтому его выписал Український пасічник - должен быть журналом номер1. Благодарен коллективу за плодотворный труд.

мені подобається журнал "Бджоляр" в кожному номері для себе знаходжу щось цікаве :ay:

• 1 month later...

Прeдлaгaю увaжaeмым Модeрaторaм - внeсти измeнeния в список издaний...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...