Petrovych61 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Побільшало видань і інформації про них. Тож цікаво знати на данний час хто що передплачує. Прохання тим, хто відмічався в попередньому опитуванні, відписатися знов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JenyaB Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Перший раз виписав журнал Бджолярський круг, - номер за 1й квартал 2010р. дуже сподобався, цікавий, змістовний. Прочитів з першої до останньої сторінки, багато цікавих статей, стаття про лінійковий вулик для мене була в новинку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Пробував голосувати - дає помилку. За третім разом проголосував. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanjok Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Осінь робіт поменшало треба сідати за літературу.Довгий час виписував Пасіка (Київ) Український пасічник по причині високих темпів інтер.-та 2 роки не виписував.Мої товариші дуже "настоятоєльно" рекомендують Бджолярський круг-Так що з Нового року почитаєм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blek-269 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Голосовал но пишет ошибка , так и не проголосовал--что то не работает Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Виписав більше чим міг, але менше чим хотів: "Пасіка", "Український пасічник", "Бджолярський круг", "Пасека от А до Я". Російський "Пчеловодство" за 2009, 2010 роки(556 Мб) докачую по µTorrent зі сайту "Медосбор". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лініченко Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Найзмістовніший ж. "Пасічник". Найпростійший ж. "Пасіка". "Український пасічник" - я двічі переставав виписувати з-за високомірності і корисливісті редакції. Недолік усіх видань: публікують матеріали рівня 100 років тому (боротьба з мишами у ВУЛИКУ, зимові та весняні підгодівлі, розміщують фото даданів на обкладинці). Хочеться видання, яке представить сучасний цілісний погляд на бджолярство, без архаїчних відкатів. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valmir Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Найзмістовніший ж. "Пасічник". Найпростійший ж. "Пасіка". "Український пасічник" - я двічі переставав виписувати з-за високомірності і корисливісті редакції. Недолік усіх видань: публікують матеріали рівня 100 років тому (боротьба з мишами у ВУЛИКУ, зимові та весняні підгодівлі, розміщують фото даданів на обкладинці). Хочеться видання, яке представить сучасний цілісний погляд на бджолярство, без архаїчних відкатів. Цілком згоден, але на цей рік на декілька видань погодився. "Будемо їхати будемо бачити". "Пчеловодство" не передплачую, а шукаю в інтернеті, викладують добрі люди, правда трохи з затримкою но мене це засмучує. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Прованс Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Виписав в цьому році "Бжолярський круг" та "Пасічник". Ще не читав але по відгуках це одні з кращих! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рус Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Выписывал "УП", "Пасека", "Пчеловодство" и харьковскую газету. Сейчас только УП. А вот заинтересовал "БК" и "Пасечник". Сколько стоит выписка и можно их выписать с 2-го квартала? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Ivanovich Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Виписав журнал Бджоляр. Як на мене то досить непоганий журнал. Обєм хоч і невеликий, але корисної інформації обєм практично такий як і в інших виданнях і відсутні пусті балачки. Крім того добре, що є переклади із зарубіжних видань, тож буду виписувати і на наступний рік. А от Український пасічник зараз погіршив якість своїх статей, але на наступний рік випишу(побачимо як буде в наступному році) плюс БК - теж багато корисної інформації. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Богдан1 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 теж почав виписувати журнал "Бджоляр" друкують досить цікаві статті. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Виписав журнал Бджоляр. ? теж почав виписувати журнал "Бджоляр" друкують досить цікаві статті. ? І я виписав на 2013 рік Link to comment Share on other sites More sharing options...
Влад_ Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 А от Український пасічник зараз погіршив якість своїх статей, але на наступний рік випишу На выходных использовал услугу почтальона. Из перечисленных изданий назвала большинство. А когда напомнил за Український пасічник почемуто засомневалась что есть такой. Поэтому его выписал Український пасічник - должен быть журналом номер1. Благодарен коллективу за плодотворный труд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex 83 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 мені подобається журнал "Бджоляр" в кожному номері для себе знаходжу щось цікаве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олексій Івженко Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Прeдлaгaю увaжaeмым Модeрaторaм - внeсти измeнeния в список издaний... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts