Вадім Полтава Опубликовано 13 мая, 2025 Share Опубликовано 13 мая, 2025 20 минут назад, gardener сказал: Шість стаканів - і шафа готова 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 20 мая, 2025 Share Опубликовано 20 мая, 2025 33 минуты назад, Жезус сказал: Мне подобаєтья стакан на половину повний ,а не пустий 30 минут назад, gardener сказал: Мені теж такі стакани подобаються То надпивайте до половини - і все! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 мая, 2025 Share Опубликовано 20 мая, 2025 2 хвилини тому, Вадім Полтава сказав: То надпивайте до половини - і все! Ви пробували? в мене так не виходить 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 20 мая, 2025 Share Опубликовано 20 мая, 2025 3 минуты назад, gardener сказал: Ви пробували? в мене так не виходить То треба мати силу волі. І не хотів випить - але взяв і заставив себе! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 мая, 2025 Share Опубликовано 20 мая, 2025 1 хвилину тому, Вадім Полтава сказав: То треба мати силу волі. І не хотів пити - але заставив себе! Заставити себе недопити стакан? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 20 мая, 2025 Share Опубликовано 20 мая, 2025 Только что, gardener сказал: Заставити себе недопити стакан? Нє. На те ніякої сили волі не фате... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 мая, 2025 Share Опубликовано 22 мая, 2025 Сьогодні відзначається Міжнародний день п'яниці Зі святом усіх причетних 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 22 мая, 2025 Share Опубликовано 22 мая, 2025 54 хвилини тому, gardener сказав: Сьогодні відзначається Міжнародний день п'яниці Зі святом усіх причетних А чо' з запізненням на 2 дні? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 мая, 2025 Share Опубликовано 22 мая, 2025 1 хвилину тому, ромео сказав: А чо' з запізненням на 2 дні? проснувся тільки. А шо, вже два дні пройшло? Капець 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 22 мая, 2025 Share Опубликовано 22 мая, 2025 21 хвилину тому, gardener сказав: проснувся тільки. А шо, вже два дні... 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 24 мая, 2025 Share Опубликовано 24 мая, 2025 З Днем Української Горілки! 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 8 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: Від пива живіт росте і бджоли чахнуть ! Це капець. А від медовухи Пахомич каже: мозги хлюпаються. І куди бідному алкоголіку податися? Прийдеться справді переходити на каву з коньяком. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 28 мая, 2025 Share Опубликовано 28 мая, 2025 27.05.2025 в 18:59, gardener сказав: Це капець. А від медовухи Пахомич каже: мозги хлюпаються. І куди бідному алкоголіку податися? Прийдеться справді переходити на каву з коньяком. Пане Миколо, я вже років із десять як перейшов лише на каву. А років три-чотири вже й без цукру, лише з молоком. І почав багато ходити у Нідерландах після другого ковіду та страшенного приступу подагри. Спочатку 50-100 метрів з ціпком, далі більше. І за півроку дійшов перший раз до 10 км за день. Якраз на початку цього місяця святкував річницю , коли щоденно долав не менше 10км навіть й в дощову погоду Там доріжки для пішоходів і велосипедистів це дозволяють робити. А зараз, в Україні, пішли збої - багато часу забирає дача й бджоли. Тож я поза спиртного знаходжуся вже давно. Навіть й на Новий рік не вживав бо й не тягнуло. Видно вже своє випив. Виняток був лише одного разу, коли ми, куми, втрьох зійшлися у мене на дачі на День ВМФ СРСР, так як служили на одному крилатому торпедному катері на Балтиці й одночасно демобілізувалися. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 мая, 2025 Share Опубликовано 29 мая, 2025 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 29 мая, 2025 Автор Share Опубликовано 29 мая, 2025 14 годин тому, gardener сказав: Так треба сиру чи приготовану ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 мая, 2025 Share Опубликовано 29 мая, 2025 7 хвилин тому, rudakov сказав: Так треба сиру чи приготовану ? приготовлену, вона краще йде Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 2 июня, 2025 Автор Share Опубликовано 2 июня, 2025 29.05.2025 в 21:28, gardener сказав: приготовлену, вона краще йде Так сира дешевше і маса більше 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 июня, 2025 Share Опубликовано 2 июня, 2025 6 хвилин тому, rudakov сказав: Так сира дешевше і маса більше так хіба я Вам забороняю сиру? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 16 июня, 2025 Share Опубликовано 16 июня, 2025 цікава назва 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 июня, 2025 Share Опубликовано 16 июня, 2025 4 години тому, ромео сказав: цікава назва Забористий коктейль 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 16 июня, 2025 Share Опубликовано 16 июня, 2025 2 години тому, gardener сказав: Забористий коктейль Пробували? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 июня, 2025 Share Опубликовано 16 июня, 2025 2 години тому, ромео сказав: Пробували? Думаю так собі 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 июня, 2025 Share Опубликовано 17 июня, 2025 Оленка, мабуть, пробувала 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 18 июня, 2025 Share Опубликовано 18 июня, 2025 17.06.2025 в 13:04, gardener сказав: Оленка, мабуть, пробувала Я пробувала Недобре якесь 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 18 июня, 2025 Share Опубликовано 18 июня, 2025 3 години тому, Даринка сказав: Я пробувала Недобре якесь Значить не получиця з вас зірки 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.